- 19 Mayıs 2020
- 48.293
- 217.529
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Aferin devam et böyle. Adamı iyice havaya sok, bişey şansın kendini. Karpuz kabuklarını düşür aklına. Kaynanan da sana inat her hafta yemeğe davet eder kadını artıkın.Konu bu degil. Kv eşimin arkadaş çevresi ile samimi olmayı seviyor. Kızı evine çagırır eminim. Eşime getir kızı birgün der. Eşimle kızın gitmesini istemem. Kız tek gidebilir.
Burnuma eskiye dair pis kokular geliyor kesinlikle görüştürmeyin soğuk yapınEskiden sürekli telefonda konuşurlarmış.Kız 4 senedir evli. 4 senedir konuşma yok.
kadın hisseder buna inanırım.Eşimin iş yerinden iletişim kurdugu kızlar var. Wpda mesajları var. Hiçbirini silmez. Ama bu kız çok rahatsız etti beni
Degil degil. Eskiden sürekli telefonda konuşurlarmış.Kız 4 senedir evli. 4 senedir konuşma yok. Bu saatten sonra olursa, mecbur engellerim kızı.
Bugün eşim kaynananın yanına gidecek.Kaynanam kızın buraya geldigini duyunca kesin davet eder. Tanıyorum onu.Aferin devam et böyle. Adamı iyice havaya sok, bişey şansın kendini. Karpuz kabuklarını düşür aklına. Kaynanan da sana inat her hafta yemeğe davet eder kadını artıkın.
Evet çok huzursuz hissediyorum. Ve ne mesaj ne arama ne yüzyüze görüşme. Bu saatten sonra hiçbirine tahammülüm yok.kadın hisseder buna inanırım.
Burnuma eskiye dair pis kokular geliyor kesinlikle görüştürmeyin soğuk yapın
Bilmiyorum. O zaman konuşma falan yoktu. Kocası bence kızıyor. Birkez evliyken eşimle görüştü. Onda da kocası yoktu.4 yıldır evli. Evliyken birkez görüştüler eşimle. Kocası hiç görüşmeye gelmedi zatenkiz evliyken neden konusmamislar?
Kaynanan bile sana çat kapı gelemiyor , elin kadını mı gelecek? Seni de kimse tanımıyor burda, boş yere yazıyorlar, kızım ben senin kınanı kimin yaptığını biliyorum, bana anlatma.Bugün eşim kaynananın yanına gidecek.Kaynanam kızın buraya geldigini duyunca kesin davet eder. Tanıyorum onu.
Ben tepki göstermezsem görüşmeye devam edecekler. Yarın birgün bu kız çatkapı bile gelir. Kız çok rahat. 1 buçuk yaşında kızı çok huzursuz oldum Çocugunu annesigil geldi aldı, kendi kaldı.2buçuga kadar oturdu.
Di mi bazı yorumlar “amaan ne var bunda” şeklinde ama kadının evliyken hiç iletişime geçmeyip boşanınca sürekli görüşmek istemesi, gece 2 buçuğa kadar oturması, mesajların silinmesi falan bana masum gelmiyor. Dönüyor bir şeyler.Ayni seyi dusundum hadi yazmayim demistim yazilmisi varmis.
Kız arkadaşım şey diyor. Kız boşlukta, bu yüzden eşine sarar, güvenme diyor. Hata sende hiç çagırmayacaktın dedi. Kız gelmek istemiş. Keşke tamam demeseydim.Burnuma eskiye dair pis kokular geliyor kesinlikle görüştürmeyin soğuk yapın
Kötü düşünmek istemiyorum. Ancak bekarken birkez başıma geldi.Eşimden yana sıkıntım yok ama kızdan yana huzursuzum. Sanki samimiyeti ayarlayamıyor.Ayni seyi dusundum hadi yazmayim demistim yazilmisi varmis.
Bana haksızsın diyende olmuş. Eger 4sene her bu şehre geldiginde eşiyle görüşmek istese, ailecek görüşsek, samimiyet olmuşsa, sonra boşansalar, kızda o samimiyeti hissetsem, tabiki görüşsünler derdim.2 yıldır evliyim. 1buçuk yıl nişanlı kaldım. Arama falan olmazdı aralarında. Bu saatten sonra olursa bana masum gelmez.Di mi bazı yorumlar “amaan ne var bunda” şeklinde ama kadının evliyken hiç iletişime geçmeyip boşanınca sürekli görüşmek istemesi, gece 2 buçuğa kadar oturması, mesajların silinmesi falan bana masum gelmiyor. Dönüyor bir şeyler.
Di mi bazı yorumlar “amaan ne var bunda” şeklinde ama kadının evliyken hiç iletişime geçmeyip boşanınca sürekli görüşmek istemesi, gece 2 buçuğa kadar oturması, mesajların silinmesi falan bana masum gelmiyor. Dönüyor bir şeyler.
Sadece ona teşekkür etti. Böyle bir bakışı vardı. Teşekkür ederim dedi. Gözlerine baktı degişik şekilde.Benim yaptıgım pogaça için falan baba teşekkür etmedi.konu sahibi eşinizle kadının göz teması kurma meselesi varya , kahve içerken ona baktı teşekkür etti dediniz hani
orada siz yokmuşsunuz gibi mi davrandı sadece onunla göz teması kurup sadece ona mı teşekkür etti ondan dolayı mı öyle dediniz gece geç saate kadar oturduğunda da benzer şekilde mi davrandı
Bence de. Hani bazı üyeler “ayy boşandıysa ne olmuş, sizin kocanıza bayılıyodu zaten” tarzında yorumlar yapıyolar ama burada bile birsürü metres konusu açanlar görüyoruz. Evli olduğunu bile bile bir şeyler yaşayanlar var. Kaldı ki belki kadın evliliğinde ilgi sorunu yaşıyordu, uzun zamandır bir erkekten ilgi görmedi, şimdi boşanmış ve duygusal boşlukta olan biri olarak eskiden tanıdığı bir erkeği cazip buluyor? Olamaz mı? Hayatta neler neler görüyoruz bana çok olası geldi. Ne yapın edin dahil etmeyin hiçbir ortamınıza. Belki eskiden eşinizden hoşlandı flörtleşme oldu sonra kadın evlendi iletişim kesildi. Bu bile mümkün mesajlar silindiğine göre.Kız arkadaşım şey diyor. Kız boşlukta, bu yüzden eşine sarar, güvenme diyor. Hata sende hiç çagırmayacaktın dedi. Kız gelmek istemiş. Keşke tamam demeseydim.
Kötü düşünmek istemiyorum. Ancak bekarken birkez başıma geldi.Eşimden yana sıkıntım yok ama kızdan yana huzursuzum. Sanki samimiyeti ayarlayamıyor.
Canım yorumların hepsini pek okuyamadım atlata atlata birkaç tane okudum diyeceğim şey şu eğer iyi şeyler hissetmiyorsan seni rahatsız eden bsy varsa asssla görüşmelerine izin verme. Neler duyuyoruz neler oluyor eşinize güvenme demiyorum ama görüşmelerine izin verme direk kestirip at kimse kimsenin kardesi dğl olamaz da masum bsy kalmadı eleştirileri hiç umursama bende umursamıyorum hayat senin hayatın asla abartmıyorsun ve HAKLISIN.... İnsaAllah güzelce uzlasırsınız bu konıda esinleİyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Zaten kız 4senedir problem yaşıyormuş. Tam dediginiz gibi. Boşanma sebepleri bu evlilikte ben yalnızdım diyor. Sadece kocası ile gider gelirmiş. Sohbet, muabbet, ilgi hiçbirşey yok.4 senedir ilgisiz kadın.Bence de. Hani bazı üyeler “ayy boşandıysa ne olmuş, sizin kocanıza bayılıyodu zaten” tarzında yorumlar yapıyolar ama burada bile birsürü metres konusu açanlar görüyoruz. Evli olduğunu bile bile bir şeyler yaşayanlar var. Kaldı ki belki kadın evliliğinde ilgi sorunu yaşıyordu, uzun zamandır bir erkekten ilgi görmedi, şimdi boşanmış ve duygusal boşlukta olan biri olarak eskiden tanıdığı bir erkeği cazip buluyor? Olamaz mı? Hayatta neler neler görüyoruz bana çok olası geldi. Ne yapın edin dahil etmeyin hiçbir ortamınıza. Belki eskiden eşinizden hoşlandı flörtleşme oldu sonra kadın evlendi iletişim kesildi. Bu bile mümkün mesajlar silindiğine göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?