Eşimin kız arkadaşı

Zaten bu kadar kavga kıyamete ragmen görüşme, mesajlaşma, aramada ısrar ederseki bizden olmaz.Gerçekten ben kaldıramıyorum. Eve gelirse giderim, eşimi terk ederim. Hazmedemiyorum ben.
Eşim kızın dügününe gitti. Kız bizimkine gelmedi. Dün ufak kutuda emaneti getirdim dedi. Dünden beri bende eşimde kutuya el sürmedik. Bakmadım bile. Bilmiyorum iyi şeyler hissetmiyorum

Yani kocalarının nezaretinde hayat süren hanımlar burda erkeklere özgürlük kampanyası başlatıyolar Evet aynen devam
Sizin tek sorununuz herkesi kendiniz gibi yaşıyor zannetmeniz. Toplum baskısını yenmek, en basitinden önemsememek zor, kim uğraşacak değil mi?

4 senedir iletişimi, paylaşımı olmayan erkek ve kadın neden birbirini arar, mesajlaşırken, yüzyüze görüşme geregi duyar?

Konu sahibi siz kimseye bakmayin kendinize bakin. Siz bosansaniz ilk is eski is yerinizdeki erkek arkadasinizi mi ararsiniz? Ben bosansam bunu yapmam mesela. Benim ozgurluk anlayisim da boyle seyler degil. O yuzden siz ne istiyorsunuz ona bakin.

Ben de eskiden böyle düşünüyordum. Ne zaman ki bu fikrim "Eşim ne kadar özgürse ben de o kadar özgür olurum, öylesi böylesi yok '' a evrildi, hayat kalitem arttı.
Bak ne güzel siz bunu sağlamışsınız. Ama emin olun bunu erkekleri çoğu kabul etmiyor. Biz ne kadar feminizm, özgürlük, eşitlik desek de toplumumuz ata erkil değil mı? Evet sizin gibi bunu yapabilenler var ve artacak da. Ama bu düzenin tamamen değişmesi yıllar sonra olacak

Ben konu sahibini biliyorum, farkındaysanız beni es geçiyor .:) Yapamayacak biri değil, onun tek engeli kafasının içinde.

Sizin tek sorununuz herkesi kendiniz gibi yaşıyor zannetmeniz. Toplum baskısını yenmek, en basitinden önemsememek zor, kim uğraşacak değil mi?
Benim nasıl yaşadığımı siz bilemezsiniz ki. Ben genel konuşuyorum. Kafanızı kaldırıp etrafınıza bakarsanız siz de görürsünüz

Iste bakin boyle bir konudan hic kavga etmemeniz gerekirdi normal sartlarda. Esiniz sizi, siz esinizi taniyor olmaliydiniz ki bu kizin gorusme talebi oldugunda esiniz musait degilim der biterdi is buralara gelmezdi. Sorun sizde degil esinizde.

Meseleyi anlamışsın Tahin. Kaynanadan deli gibi korkuyor . Aklına bir şey koyarsa yapabileceğini düşünüyor, mesele eşinden çok kaynanası
Ben konu evliyken ortada olmayıp boşanma aşamasında ortaya çıkan "kardeş" ilişkisinden hoşlanmadım aslında. Koca da karısının erkek arkadaşı olmasına sıcak bakmayacak biri üstelik. İlk defa evlerine geliyor gece 3'e kadar oturuyor falan. Sevmediğim rahatlıklar kendi adıma.
Kadına art niyetlidir demiyorum ama erkeklerin karısına asla müsade etmedikleri şeyleri, konu kendileri olunca kardeşim gibi diyerek kabul ettirmeye çalışılmasına karşıyım.

Ama konu sahibinin bu kadar histerik davranmasinda kayinvalide faktörü de var bence. Hiçbirsey olmasa, kendisine çağırıp durabilir, gelini de gitmiyor ya, yapabilir yani.

Ohoo 12 sene önce 1 senelik iş arkadaşlığı..
Hiç değmez.
Zaten bir araya geldiklerinde konuşabilecekleri ortak bir şey bile bulamazlar.
Bulmak için diretirlerse işte o mide bulandırır.
Gerek yok hakikaten.

müsait değiliz demeyi mi öğretecekmişsiniz kocanıza ne demek nasıl hayır derim ayy çok zorlanıyorsan aradığında ben açar ben söylerim müsait değiliz derim dersiniz birdahakine

şu bazı erkeklerde işine gelmedi mi nasıl derim nasıl yaparım demiyorlar mı... sanki sokakta bir başına çaresiz kalmış kadının hayatını kurtarmasına engel oluyormuşsunuz gibi

Konu sahibi siz kimseye bakmayin kendinize bakin. Siz bosansaniz ilk is eski is yerinizdeki erkek arkadasinizi mi ararsiniz? Ben bosansam bunu yapmam mesela. Benim ozgurluk anlayisim da boyle seyler degil. O yuzden siz ne istiyorsunuz ona bakin.
Evet ailesinin yanına yeni gelmiş. Eşimi arayıp görüşmek istemiş

Kadının neyin içinden çıktığını bilmiyoruz işte. Kocası kısıtladı belki , çok olağan bir durum. Kedi kardeşin kaynana fobisini çok iyi biliyoruz, kocaya eninde sonunda laf dinletir ama kayniş?

Ohoo 12 sene önce 1 senelik iş arkadaşlığı..
Hiç değmez.
Zaten bir araya geldiklerinde konuşabilecekleri ortak bir şey bile bulamazlar.
Bulmak için diretirlerse işte o mide bulandırır.
Gerek yok hakikaten.
İşte zaten ilk 1 saat konu yoktu. Çocugu agladı durmadı, onu oyalamak ile geçti. Aslında boşanma konusunu anlatmayacaktı. Geçiştirdi. İlerleyen saatlerde anlattı artık

Yok hayır diyemiyor. Hele kızın şuan kafası doluymuş. Nasıl hayır derim diyor. Bu arada kızla ne sosyal medyadan birbirimizi takip ederiz ne numaramız birbirimizde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…