- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
4 senedir iletişimi, paylaşımı olmayan erkek ve kadın neden birbirini arar, mesajlaşırken, yüzyüze görüşme geregi duyar?Yani kocalarının nezaretinde hayat süren hanımlar burda erkeklere özgürlük kampanyası başlatıyolarEvet aynen devam
Zaten bu kadar kavga kıyamete ragmen görüşme, mesajlaşma, aramada ısrar ederseki bizden olmaz.Gerçekten ben kaldıramıyorum. Eve gelirse giderim, eşimi terk ederim. Hazmedemiyorum ben.Gercekten cok iyi niyetlisiniz. Bu hayir diyememek degil isine oyle geliyor. Siz esinizle birbirinizi yeni mi tanidiniz? Esler birbirinin bu konulardaki fikrini, dusuncesini bilir ve ona gore davranir. Esiniz bilmem kac sene onceki arkadasina hayir diyemiyormus yersen ama karisini istedigi gibi uzebiliyor.
Sizin tek sorununuz herkesi kendiniz gibi yaşıyor zannetmeniz. Toplum baskısını yenmek, en basitinden önemsememek zor, kim uğraşacak değil mi?Yani kocalarının nezaretinde hayat süren hanımlar burda erkeklere özgürlük kampanyası başlatıyolarEvet aynen devam
Kocası da seninki gibiymiştir. Erkek arkadaş olmaaaz diyormuştur.4 senedir iletişimi, paylaşımı olmayan erkek ve kadın neden birbirini arar, mesajlaşırken, yüzyüze görüşme geregi duyar?
4 senedir iletişimi, paylaşımı olmayan erkek ve kadın neden birbirini arar, mesajlaşırken, yüzyüze görüşme geregi duyar?
Bak ne güzel siz bunu sağlamışsınız. Ama emin olun bunu erkekleri çoğu kabul etmiyor. Biz ne kadar feminizm, özgürlük, eşitlik desek de toplumumuz ata erkil değil mı? Evet sizin gibi bunu yapabilenler var ve artacak da. Ama bu düzenin tamamen değişmesi yıllar sonra olacakBen de eskiden böyle düşünüyordum. Ne zaman ki bu fikrim "Eşim ne kadar özgürse ben de o kadar özgür olurum, öylesi böylesi yok '' a evrildi, hayat kalitem arttı.
Ben konu sahibini biliyorum, farkındaysanız beni es geçiyor .:) Yapamayacak biri değil, onun tek engeli kafasının içinde.Bak ne güzel siz bunu sağlamışsınız. Ama emin olun bunu erkekleri çoğu kabul etmiyor. Biz ne kadar feminizm, özgürlük, eşitlik desek de toplumumuz ata erkil değil mı? Evet sizin gibi bunu yapabilenler var ve artacak da. Ama bu düzenin tamamen değişmesi yıllar sonra olacak. Ama bugün değil
Boşuna uğraşmayın, sadece kendini onaylatmak için konu açmış. Haksızsın diyene cevap vermiyorMeseleyi anlamışsın Tahin. Kaynanadan deli gibi korkuyor . Aklına bir şey koyarsa yapabileceğini düşünüyor, mesele eşinden çok kaynanası
Benim nasıl yaşadığımı siz bilemezsiniz ki. Ben genel konuşuyorum. Kafanızı kaldırıp etrafınıza bakarsanız siz de görürsünüzSizin tek sorununuz herkesi kendiniz gibi yaşıyor zannetmeniz. Toplum baskısını yenmek, en basitinden önemsememek zor, kim uğraşacak değil mi?
Zaten bu kadar kavga kıyamete ragmen görüşme, mesajlaşma, aramada ısrar ederseki bizden olmaz.Gerçekten ben kaldıramıyorum. Eve gelirse giderim, eşimi terk ederim. Hazmedemiyorum ben.
Eşim kızın dügününe gitti. Kız bizimkine gelmedi. Dün ufak kutuda emaneti getirdim dedi. Dünden beri bende eşimde kutuya el sürmedik. Bakmadım bile. Bilmiyorum iyi şeyler hissetmiyorum
Ben konu evliyken ortada olmayıp boşanma aşamasında ortaya çıkan "kardeş" ilişkisinden hoşlanmadım aslında. Koca da karısının erkek arkadaşı olmasına sıcak bakmayacak biri üstelik. İlk defa evlerine geliyor gece 3'e kadar oturuyor falan. Sevmediğim rahatlıklar kendi adıma.Meseleyi anlamışsın Tahin. Kaynanadan deli gibi korkuyor . Aklına bir şey koyarsa yapabileceğini düşünüyor, mesele eşinden çok kaynanası
Ohoo 12 sene önce 1 senelik iş arkadaşlığı..İşte kafamı karıştırmayan bu var. Evliyken yakın arkadaş degiller mi. Buraya gelınce görüşebilirlerdi. Ama 4 senede konuşma girişimi olmadı bile.Evliligin başında görüştüler, o kadar.
Eşime dedim zaten. Senin bir sürü arkadaşın var. Ben hangi birine gelme dedim. Sohbete mı ihtiyaç duyuyorsun.Ki düşünün 4 sene iletişim yok, ortak payda yok. Tek ortak nokta 12 sene önce aynı markette 1 sene çalışmış olmaları.
Kesinlikle madem kardeş gibi eşim niye kızı aramıyordu.Kocasından çekiniyordu. Ama kızın nedense benden gram çekincesi yok.
Şuan mesaj, arama, görüşme talebini takipte olacagım. Ona göre önünü keseceğim.
Ki eşim görüşmek, telefonda konuşmak için bu kıza ihtiyaç duyuyorsa, beni ciddiye almıyordur. Bizim evliliğimiz olmamıştır.
Korkunç derecede takık olduğunu biliyorum , ama herkes bilmiyor işte.Boşuna uğraşmayın, sadece kendini onaylatmak için konu açmış. Haksızsın diyene cevap vermiyor
müsait değiliz demeyi mi öğretecekmişsiniz kocanıza ne demek nasıl hayır derim ayyZaten başta eve gelırken ben bır gergındım. Bilmiyorum ıyı elektrik almadım. Eşim sordu. Ben galıba böyle arkadaş olaylarını kaldıramıyorum, huzursuz oldum dedim.Eve geldık. Eşime aynı şeyleri söyledim. Bana dedigi, boşanma aşamasındayım, kafam dolu geleyım derse nasıl hayır derim. Gelene nasıl gelme derim. Bana bunu söylüyor adam. Sonra bende şartel attı. Gece 3 te bagırış çagırmış, sabahın 6 sında bagırış çagırış. Eşim bagırmadı. Ben bagırdım. Ve bagırdıkça susturmaya çalışıp başka bisey söylemedi. Benım istedigim cevap sadece tamam bıdaha görüşmemdi.
Eşime sadece mesaj, arama, görüşme olursa, senin çok kötü canını yakarım diyecegim.
Israrcı davranırsa bişey vardır. Çünkü iletişim yok 4 senedir.
Evet ailesinin yanına yeni gelmiş. Eşimi arayıp görüşmek istemişKonu sahibi siz kimseye bakmayin kendinize bakin. Siz bosansaniz ilk is eski is yerinizdeki erkek arkadasinizi mi ararsiniz? Ben bosansam bunu yapmam mesela. Benim ozgurluk anlayisim da boyle seyler degil. O yuzden siz ne istiyorsunuz ona bakin.
Kadının neyin içinden çıktığını bilmiyoruz işte. Kocası kısıtladı belki , çok olağan bir durum. Kedi kardeşin kaynana fobisini çok iyi biliyoruz, kocaya eninde sonunda laf dinletir ama kayniş?Ben konu evliyken ortada olmayıp boşanma aşamasında ortaya çıkan "kardeş" ilişkisinden hoşlanmadım aslında. Koca da karısının erkek arkadaşı olmasına sıcak bakmayacak biri üstelik. İlk defa evlerine geliyor gece 3'e kadar oturuyor falan. Sevmediğim rahatlıklar kendi adıma.
Kadına art niyetlidir demiyorum ama karısına asla müsade edilmeyen şeylerin kardeşim gibi diyerek kabul ettirilmeye çalışılmasına karşıyım.
Ama konu sahibinin bu kadar histerik davranmasinda kayinvalide faktörü de var bence. Hiçbirsey olmasa, kendisine onar çağırıp durabilir, gelini de gitmiyor ya, yapabilir yani.
Boşanmış kadınlara karşı nefret, eşin özgürlüğünü kısıtlama, hemcins düşmanlığı… Ne ararsanız var konuda. Tetiklendim.Korkunç derecede takık olduğunu biliyorum , ama herkes bilmiyor işte.
İşte zaten ilk 1 saat konu yoktu. Çocugu agladı durmadı, onu oyalamak ile geçti. Aslında boşanma konusunu anlatmayacaktı. Geçiştirdi. İlerleyen saatlerde anlattı artıkOhoo 12 sene önce 1 senelik iş arkadaşlığı..
Hiç değmez.
Zaten bir araya geldiklerinde konuşabilecekleri ortak bir şey bile bulamazlar.
Bulmak için diretirlerse işte o mide bulandırır.
Gerek yok hakikaten.
Haksızsın dıyene ne dıyebılırım?Boşuna uğraşmayın, sadece kendini onaylatmak için konu açmış. Haksızsın diyene cevap vermiyor
Yok hayır diyemiyor. Hele kızın şuan kafası doluymuş. Nasıl hayır derim diyor. Bu arada kızla ne sosyal medyadan birbirimizi takip ederiz ne numaramız birbirimizde var.müsait değiliz demeyi mi öğretecekmişsiniz kocanıza ne demek nasıl hayır derim ayyçok zorlanıyorsan aradığında ben açar ben söylerim müsait değiliz derim dersiniz birdahakine
şu bazı erkeklerde işine gelmedi mi nasıl derim nasıl yaparım demiyorlar mı... sanki sokakta bir başına çaresiz kalmış kadının hayatını kurtarmasına engel oluyormuşsunuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?