Eşimin kız arkadaşı

Ki ben rahatsız olmama rağmen ısrarla görüşmek istemesi normal olamaz.Kızın babaannesi bizim üst sokakta oturuyor.Kızda buralara taşınmak İstiyor.

Senin kocan karşı cinsle arkadaş olabilecek bir tip degil demekki. O guveni verse inan kim olursa olsun rahat olurdun

Neyi cozemedin 3 watsap ayni telefonda mi ?
Kopyası falan var. Bu telefonu yeni aldık. WhatsApp sildim ama gene WhatsApp duruyordu. Onu silecektim. Silersen tüm veriler gider uyarısı çıktı. İş yerinin gönderdiği şeyler var. Patronla yazışmalar ondan silmekten korktum

Senin kocan karşı cinsle arkadaş olabilecek bir tip degil demekki. O guveni verse inan kim olursa olsun rahat olurdun
Ben birebir görüşmesini güven versede istemem. Bence böyle şeye gerek yok. Birde bu zamana kadar görüşmeyip, bundan sonra sık görüşmeleri bana göre normal olamaz.

Mevzu sadece aldatilmak değil ki. Aldatacak insan bunu gizli de yapar zaten. Onunla gorusme dersin, başkasi cikar.
Mevzu eşimin karşı cinsle samimiyetini kaldıramam.Sonuçta bu zamana kadar bir samimiyet yoktu. Şuan itibariyle ortaya çıkan samimiyet bana samimi gelmiyor. Bakalım kızın tavrı nasıl olacak.

Mevzu eşimin karşı cinsle samimiyetini kaldıramam.Sonuçta bu zamana kadar bir samimiyet yoktu. Şuan itibariyle ortaya çıkan samimiyet bana samimi gelmiyor. Bakalım kızın tavrı nasıl olacak.

Anlattiginiz gülmek, tesekkur etmek, bakmasi, sohbet etmek benim icin normal şeylerdi ama sirf eşiniz ayni şeyi sizin yapmaniza musade etmez diye uyuz oldum.
Boyle kendi yapip, eşine sen yapsan olmaz diyen adamlarin niyetinin temiz oldugunu asla dusunmuyorum. Aldatmasa da civik bir şeyler olacagi kesin.

Anormal bulmuyorum. Bu çevreye taşınırsa hep görüşmek isteyecek.
Yani zorla eşinizle görüşemez bence. Görüşme tek taraflı istekle olmaz iki taraflı olur arkadaşlık. Saat 5 siz telefon wp karıştırıyorsunuz. Eşinizle ciddi sıkıntılarınız var bence kadınla alakalı değil

platformda yazmak kolay..Yaşayan için kolay bir durum değil.Ben evliliğimde böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.
Her kişinin düşüncesi hassasiyeti farklı.Saçma bulabilirsiniz.Bana göre bir erkeğin bekar bı kadınla samimi bir şekilde ev ziyareti telefonla konuşmasi vs. arkadaşlık yapması doğru değil.Benim erkek arkadaşım olmadığı için böyle düşünüyorum.

Dur o zaman silme tabi. Çünkü kimi bilgiler kayboluyor. Ya da yedekle öyle sil diyeceğim de sen şimdi onu da beceremezsin. En iyisi kurcalama

Olmaz degilde, rahatsız olurdum dedi. Haklısın dedi. Mesaj arama istemiyorum dedim. Öyle birşey olmaz saçmalama, istersen telefon sende kalsın, WhatsApp Web yükle dedi.Bana 20 yaşında samimi olup, kopup, 12yıl sonra tekrar samimi olmaya çalışmak normal gelmiyor.

Bunu ben yazmadim hicbir kelimesi de benim degil nasil becerdin yazimi degistirdin allah askina ?

Eklentiler

• Screenshot_20220813-050743_Samsung Internet.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 74
Hayır sıkıntım yok. Güveniyorum.Evleneli bu kızla hiç görüşmedi.Bana kız gelsin mi diye sordu. Ben tamam dedim. Ama kızın tekrar görüşürüz demesi aşırı rahatsız etti beni.

Banada saçma gelıyor. Evli erkek bekar kadınla ne konuşacak? Sonuçta hayatında bu zamana kadar yoktu. Kızı eve bırakana kadar eşimle sohbet ettiler. Eşimin benden başka bir kızla samimi olup gülmesi beni rahatsız etti. Ben ciddi şekilde görüşmesini istemiyorum. Çok rahatsız oldum. Görüşürse beni hayatından çıkarsın. Ben tahammül edemem.

Tamamda kadın giderken artık düzenli görüşürüz dedi.Bende eve gelırken eşimi arama mesaj ıstemıyorum dıye uyardım.
Siz bakmayın onlara yazarlar ay nolacak ayol aynısı onların başına gelse aynı tepkiyi verirler kıskançlık her insanın doğasında var.

Çocukluk arkadaşı olsalar eşimle benim en yakın kız arkadaşım gibi tamam diyecem ama iş arkadaşı ayol bir sene çalışmışlar.

Benim en yakın kız arkadaşım kı arkadaş dersek birine tanıtırken kırılırız kardeşim eşimin küçüklük aynı mahallede büyüdüğü erkek arkadaşının kız kardeşi ve o şimdi benim kardeşim oldu ama biz mesajlaşırız biz araşırız buluşuruz eşimi bana ulaşamazsa arar bende onun eşini ararım aile gibiyiz güven var 10 yıl dile kolay .

Kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…