- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.796
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ki ben rahatsız olmama rağmen ısrarla görüşmek istemesi normal olamaz.Kızın babaannesi bizim üst sokakta oturuyor.Kızda buralara taşınmak İstiyor.
Neyi cozemedin 3 watsap ayni telefonda mi ?Yok yapamadım. 3 tane WhatsApp var. Çözemedim telefonu
Görüşsün artsın gör işte sana olan sevgisinin boyutunu. Seni seviyorsa aldatmayacak. Diğer kadın sadece arkadaşı olarak kalacak.
Babannesine yakın yere taşınacak olmasını anormal mi buluyorsunuzKi ben rahatsız olmama rağmen ısrarla görüşmek istemesi normal olamaz.Kızın babaannesi bizim üst sokakta oturuyor.Kızda buralara taşınmak İstiyor.
Kopyası falan var. Bu telefonu yeni aldık. WhatsApp sildim ama gene WhatsApp duruyordu. Onu silecektim. Silersen tüm veriler gider uyarısı çıktı. İş yerinin gönderdiği şeyler var. Patronla yazışmalar ondan silmekten korktumNeyi cozemedin 3 watsap ayni telefonda mi ?
Ben birebir görüşmesini güven versede istemem. Bence böyle şeye gerek yok. Birde bu zamana kadar görüşmeyip, bundan sonra sık görüşmeleri bana göre normal olamaz.Senin kocan karşı cinsle arkadaş olabilecek bir tip degil demekki. O guveni verse inan kim olursa olsun rahat olurdun
Mevzu eşimin karşı cinsle samimiyetini kaldıramam.Sonuçta bu zamana kadar bir samimiyet yoktu. Şuan itibariyle ortaya çıkan samimiyet bana samimi gelmiyor. Bakalım kızın tavrı nasıl olacak.Mevzu sadece aldatilmak değil ki.Aldatacak insan bunu gizli de yapar zaten. Onunla gorusme dersin, başkasi cikar.
Anormal bulmuyorum. Bu çevreye taşınırsa hep görüşmek isteyecek.Babannesine yakın yere taşınacak olmasını anormal mi buluyorsunuz
Ha bi de bu çevreye taşınırsa hep görüşmek isteyecek.Bu semt pahalı. Ama genede belli olmaz.Ben tekrar görüşmek isteyeceğini düşünüyorum.Mevzu sadece aldatilmak değil ki.Aldatacak insan bunu gizli de yapar zaten. Onunla gorusme dersin, başkasi cikar.
Mevzu eşimin karşı cinsle samimiyetini kaldıramam.Sonuçta bu zamana kadar bir samimiyet yoktu. Şuan itibariyle ortaya çıkan samimiyet bana samimi gelmiyor. Bakalım kızın tavrı nasıl olacak.
Yani zorla eşinizle görüşemez bence. Görüşme tek taraflı istekle olmaz iki taraflı olur arkadaşlık. Saat 5 siz telefon wp karıştırıyorsunuz. Eşinizle ciddi sıkıntılarınız var bence kadınla alakalı değilAnormal bulmuyorum. Bu çevreye taşınırsa hep görüşmek isteyecek.
Her kişinin düşüncesi hassasiyeti farklı.Saçma bulabilirsiniz.Bana göre bir erkeğin bekar bı kadınla samimi bir şekilde ev ziyareti telefonla konuşmasi vs. arkadaşlık yapması doğru değil.Benim erkek arkadaşım olmadığı için böyle düşünüyorum.platformda yazmak kolay..Yaşayan için kolay bir durum değil.Ben evliliğimde böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.
Dur o zaman silme tabi. Çünkü kimi bilgiler kayboluyor. Ya da yedekle öyle sil diyeceğim de sen şimdi onu da beceremezsin. En iyisi kurcalamaKopyası falan var. Bu telefonu yeni aldık. WhatsApp sildim ama gene WhatsApp duruyordu. Onu silecektim. Silersen tüm veriler gider uyarısı çıktı. İş yerinin gönderdiği şeyler var. Patronla yazışmalar ondan silmekten korktum
Olmaz degilde, rahatsız olurdum dedi. Haklısın dedi. Mesaj arama istemiyorum dedim. Öyle birşey olmaz saçmalama, istersen telefon sende kalsın, WhatsApp Web yükle dedi.Bana 20 yaşında samimi olup, kopup, 12yıl sonra tekrar samimi olmaya çalışmak normal gelmiyor.Anlattiginiz gülmek, tesekkur etmek, bakmasi, sohbet etmek benim icin normal şeylerdi ama sirf eşiniz ayni şeyi sizin yapmaniza musade etmez diye uyuz oldum.
Boyle kendi yapip, eşine sen yapsan olmaz diyen adamlarin niyetinin temiz oldugunu asla dusunmuyorum. Aldatmasa da civik bir şeyler olacagi kesin.
Her kişinin düşüncesi hassasiyeti farklı.Saçma bulabilirsiniz.Bana göre bir erkeğin bekar bı kadınla samimi bir şekilde ev ziyareti telefonla konuşmasi vs. arkadaşlık yapması doğru değil.Benim erkek arkadaşım olmadığı için böyle düşünüyorum.
Hayır sıkıntım yok. Güveniyorum.Evleneli bu kızla hiç görüşmedi.Bana kız gelsin mi diye sordu. Ben tamam dedim. Ama kızın tekrar görüşürüz demesi aşırı rahatsız etti beni.Yani zorla eşinizle görüşemez bence. Görüşme tek taraflı istekle olmaz iki taraflı olur arkadaşlık. Saat 5 siz telefon wp karıştırıyorsunuz. Eşinizle ciddi sıkıntılarınız var bence kadınla alakalı değil
Banada saçma gelıyor. Evli erkek bekar kadınla ne konuşacak? Sonuçta hayatında bu zamana kadar yoktu. Kızı eve bırakana kadar eşimle sohbet ettiler. Eşimin benden başka bir kızla samimi olup gülmesi beni rahatsız etti. Ben ciddi şekilde görüşmesini istemiyorum. Çok rahatsız oldum. Görüşürse beni hayatından çıkarsın. Ben tahammül edemem.Her kişinin düşüncesi hassasiyeti farklı.Saçma bulabilirsiniz.Bana göre bir erkeğin bekar bı kadınla samimi bir şekilde ev ziyareti telefonla konuşmasi vs. arkadaşlık yapması doğru değil.Benim erkek arkadaşım olmadığı için böyle düşünüyorum.
Zaten anasayfada WhatsApp vardı. Onu sildim. Tekrar kopyalayıp getiremedim. Neyse yarın yedekleme yapacagımı itiraf edeyimDur o zaman silme tabi. Çünkü kimi bilgiler kayboluyor. Ya da yedekle öyle sil diyeceğim de sen şimdi onu da beceremezsin. En iyisi kurcalama
Siz bakmayın onlara yazarlar ay nolacak ayol aynısı onların başına gelse aynı tepkiyi verirler kıskançlık her insanın doğasında var.Tamamda kadın giderken artık düzenli görüşürüz dedi.Bende eve gelırken eşimi arama mesaj ıstemıyorum dıye uyardım.
Kesinlikle katılıyorumBanada saçma gelıyor. Evli erkek bekar kadınla ne konuşacak? Sonuçta hayatında bu zamana kadar yoktu. Kızı eve bırakana kadar eşimle sohbet ettiler. Eşimin benden başka bir kızla samimi olup gülmesi beni rahatsız etti. Ben ciddi şekilde görüşmesini istemiyorum. Çok rahatsız oldum. Görüşürse beni hayatından çıkarsın. Ben tahammül edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?