- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.783
- 248
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Sizin tepkiniz nasıl olurdu merak ettim doğrusuİşte böyle erkeklerin beynini yiye yiye huzuru sokakta aratıyorsunuz. Aklına sokun ve sürekli kavga çıkarın, bu şekil devam edin, burnundan da getirmeyi ihmal etmeyin. Her normal insan gibi oda sonunda yeter dediğinde de kocamı ayarttılar dersiniz.
1 sene çalışmışlar. İş yerinden arkadaş grubu varmış bunların. Akşamları içmeye falan gidiyorlarmış.Tam 12 sene.Siz bakmayın onlara yazarlar ay nolacak ayol aynısı onların başına gelse aynı tepkiyi verirler kıskançlık her insanın doğasında var.
Çocukluk arkadaşı olsalar eşimle benim en yakın kız arkadaşım gibi tamam diyecem ama iş arkadaşı ayol bir sene çalışmışlar.
Benim en yakın kız arkadaşım kı arkadaş dersek birine tanıtırken kırılırız kardeşim eşimin küçüklük aynı mahallede büyüdüğü erkek arkadaşının kız kardeşi ve o şimdi benim kardeşim oldu ama biz mesajlaşırız biz araşırız buluşuruz eşimi bana ulaşamazsa arar bende onun eşini ararım aile gibiyiz güven var 10 yıl dile kolay .
Ben bence sert şekilde mesaj ve arama istemedigimi söyleyerek iyi yaptım. Sabahta görüşmek istemedigimi, kaldıramadıgımı söyleyecegim. Bizim çevremize taşınırsa öyle sık sık görüşelim istemiyorum diyecegim.Sizin tepkiniz nasıl olurdu merak ettim doğrusu
Zaten siz karı kocasınız rahatsızsan kestirip atmalıydı neden hala diretiyor hayır birde kaynanan çıktı eve davet etmeler falan.Ben bence sert şekilde mesaj ve arama istemedigimi söyleyerek iyi yaptım. Sabahta görüşmek istemedigimi, kaldıramadıgımı söyleyecegim. Bizim çevremize taşınırsa öyle sık sık görüşelim istemiyorum diyecegim.
Bu olayı yaşayan ve rahatsız olan sizsiniz.Eşiniz sizi uzup gucendirmemek istiyorsa o kadına karşı resmi davranir iletişimi keser Karşı taraf ta anlar zaten.Benim bun a benzer bir olay en yakın akrabamın başına geldi.Kadin evine sürekli davet etti.Gayet rahat davrandı.Gelip gitmeler aynı isterinde çalıştı.Sonra telefonda masum arkadaşça dertlestiler. İyi şeyler olmadı.Epey bir lar can sıktı bu durum.Adam en sonun da bıraktı o kadını.Banada saçma gelıyor. Evli erkek bekar kadınla ne konuşacak? Sonuçta hayatında bu zamana kadar yoktu. Kızı eve bırakana kadar eşimle sohbet ettiler. Eşimin benden başka bir kızla samimi olup gülmesi beni rahatsız etti. Ben ciddi şekilde görüşmesini istemiyorum. Çok rahatsız oldum. Görüşürse beni hayatından çıkarsın. Ben tahammül edemem.
Ben kaynanamı tanıyorum. Herkesle samimi olmaya çalışır. Herkesi evine davet eder. Eşim yarın kaynanaya gidecek. Kaynana bizede çagır gelsin diyecek. Tanıyorum ben onu.Zaten siz karı kocasınız rahatsızsan kestirip atmalıydı neden hala diretiyor hayır birde kaynanan çıktı eve davet etmeler falan.
Eşine de ki mesajı silmenden sende farkındasınki normal şeyler değıl mesaj ne olursa olsun bıraksaydın en azından senın samımıyetinden şüphelenmezdim.
Ne demek kızıcanı bildim sildim ne vardı o mesajda .
Bende şunu hissediyorum. Hislerime güveniyorum. O kadın eşime mesaj atacak, ya da görüşmek için arayacak. Beni huzursuz etmek istiyorsan, evliligin bitme aşamasına gelmesini istiyorsan görüş konuş. Ben bu durumdan rahatsızım. Gerisi sana kalmış. Saygı duyarım diyecegim.Bu olayı yaşayan ve rahatsız olan sizsiniz.Eşiniz sizi uzup gucendirmemek istiyorsa o kadına karşı resmi davranir iletişimi keser Karşı taraf ta anlar zaten.Benim bun a benzer bir olay en yakın akrabamın başına geldi.Kadin evine sürekli davet etti.Gayet rahat davrandı.Gelip gitmeler aynı isterinde çalıştı.Sonra telefonda masum arkadaşça dertlestiler. İyi şeyler olmadı.Epey bir lar can sıktı bu durum.Adam en sonun da bıraktı o kadını.
Ben kaynanamı tanıyorum. Herkesle samimi olmaya çalışır. Herkesi evine davet eder. Eşim yarın kaynanaya gidecek. Kaynana bizede çagır gelsin diyecek. Tanıyorum ben onu.
Evet evet haklısınız.Bakalım 1 saate uyanacak. Görüşmek istemedigimi söylemek için beklıyorum. Diretirse tavrım degişecek zaten. Evimizin yakınına taşına da istemiyorum.
Benım kendı kız arkadaşımla samımı olsun olacaksa. Ne demek benım tanımadığım bir kadınla sürekli görüşmek
Yanlışlıkla olmuş belli ki.Saatin geç olması vs...tahmin etmek zor değil aslında..Çok önemli bir detayı yakaladınız.Bunu ben yazmadim hicbir kelimesi de benim degil nasil becerdin yazimi degistirdin allah askina ?
Bende adet olacagım. O yüzdende bir gerginlik huzursuzluk var. Cevabımı almadan net uyuyamam benSabahin köründe uyanir uyanmaz goruşmeni istemiyorum muhabbeti yapmayin bence ya.İnsan o saatte kendine gelemez daha. Regl agrisindan kivraniyorum şuan ama gülümsedim.
Bende adet olacagım. O yüzdende bir gerginlik huzursuzluk var. Cevabımı almadan net uyuyamam ben
HahahahBenim de sinirlenmem regl zamanlarina denk gelince boyle firtinali oluyor.En azindan uyanmasini bekliyorsun benim gece yarisi uyandirip içimde kalan şeyleri soylemişligim var.
Ama dogrusu bu değil tabi. Agridan çatliyorum iyi ki sinirlendirecek bir şey yapmadi zaten uyuyamiyorum basina sarardim.
Yuzunu bari yikasin adam sonra soylen bari.
Senden ajan olmazZaten anasayfada WhatsApp vardı. Onu sildim. Tekrar kopyalayıp getiremedim. Neyse yarın yedekleme yapacagımı itiraf edeyim
Ya bilgiler silinecek onaylıyor musunuz dedi. Ama ben kendi telefonumda denedim. Öyle uyarı çıkmadı. Olmaz valaSenden ajan olmaz
Allah askina gizli yapacaksin watsap işlerini itiraf etme kocanaYa bilgiler silinecek onaylıyor musunuz dedi. Ama ben kendi telefonumda denedim. Öyle uyarı çıkmadı. Olmaz valaNeyse uyurum belki.Yarın zaten akşama kadar yatarım bu gidişle
Ee anlayacak zaten. Anasayfadan sildim. YükleyemedimAllah askina gizli yapacaksin watsap işlerini itiraf etme kocana
Çok sagolun. Maalesef boşanınca bu şehre yerleşecek. Görüşmek isteyeceginden eminim. Ben hayır dedigimde, eşimin tavrını merak ediyorum. Bu arada kız benım ne sosyal medyamda var ne numarası var.Uzaklaşır inşallah defolur gider etrafınızdan.Fesat düşünmek zanda bulunmak da doğru değil..Fakat her kadın da ne yazık ki iyi niyetli değil..Belki düşündüğümüz gibi değildir.Allah yardımcınız olsun.
Düşünürdüm. Ben eşimin hayatında benden başka yakın birini istemiyorum. Ki o da karşı cins olarak benim bir erkekle samimi arkadaş olmamdan rahatsız olacagını söylüyor.Ben gülüşmeleri, sohbetlerinden rahatsız oldum. Kızı eve bırakırken, benimle yürüyüp sohbet ettigi yolda kızla sohbet etmesinden rahatsız oldum.Yol daraldığında benim önden gidip, onların yanyana yürümesinden rahatsız oldum. Bilmiyorum içimde bir huzursuzluk oluştu.Sorun boşanmış olması mı?
Mesela evli olsa veya bekar olsa da aynı düşünür müydünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?