Eşimin kız arkadaşı

Sizin tepkiniz nasıl olurdu merak ettim doğrusu

1 sene çalışmışlar. İş yerinden arkadaş grubu varmış bunların. Akşamları içmeye falan gidiyorlarmış.Tam 12 sene.
Bu arada eşimin liseden yakın erkek arkadaşları var. Onlarla çok sık görüşmez. Onlarla sık görüşmeyip bu kızla sık görüşmek isterse aklımda soru işareti tabiki olur.
Konuşurken eşime ay kaç yıldır arkadaşız biz dedi. Eşim hesapladım, 12 dedi. Benim 22 yıllık kız arkadaşım var.Sürekli mesajlaşıp konuşuruz. Ki biz kardeş gibiyiz. Eşim kızla ne konuşur ne mesajlaşır.Nasıl kardeş oluyorlar.

Zaten siz karı kocasınız rahatsızsan kestirip atmalıydı neden hala diretiyor hayır birde kaynanan çıktı eve davet etmeler falan.

Eşine de ki mesajı silmenden sende farkındasınki normal şeyler değıl mesaj ne olursa olsun bıraksaydın en azından senın samımıyetinden şüphelenmezdim.

Ne demek kızıcanı bildim sildim ne vardı o mesajda .

Bu olayı yaşayan ve rahatsız olan sizsiniz.Eşiniz sizi uzup gucendirmemek istiyorsa o kadına karşı resmi davranir iletişimi keser Karşı taraf ta anlar zaten.Benim bun a benzer bir olay en yakın akrabamın başına geldi.Kadin evine sürekli davet etti.Gayet rahat davrandı.Gelip gitmeler aynı isterinde çalıştı.Sonra telefonda masum arkadaşça dertlestiler. İyi şeyler olmadı.Epey bir lar can sıktı bu durum.Adam en sonun da bıraktı o kadını.

Ben kaynanamı tanıyorum. Herkesle samimi olmaya çalışır. Herkesi evine davet eder. Eşim yarın kaynanaya gidecek. Kaynana bizede çagır gelsin diyecek. Tanıyorum ben onu.
Evet evet haklısınız.Bakalım 1 saate uyanacak. Görüşmek istemedigimi söylemek için beklıyorum. Diretirse tavrım degişecek zaten. Evimizin yakınına taşına da istemiyorum.
Benım kendı kız arkadaşımla samımı olsun olacaksa. Ne demek benım tanımadığım bir kadınla sürekli görüşmek

Bende şunu hissediyorum. Hislerime güveniyorum. O kadın eşime mesaj atacak, ya da görüşmek için arayacak. Beni huzursuz etmek istiyorsan, evliligin bitme aşamasına gelmesini istiyorsan görüş konuş. Ben bu durumdan rahatsızım. Gerisi sana kalmış. Saygı duyarım diyecegim.

Sabahin köründe uyanir uyanmaz goruşmeni istemiyorum muhabbeti yapmayin bence ya. İnsan o saatte kendine gelemez daha. Regl agrisindan kivraniyorum şuan ama gülümsedim.

Bende adet olacagım. O yüzdende bir gerginlik huzursuzluk var. Cevabımı almadan net uyuyamam ben

Benim de sinirlenmem regl zamanlarina denk gelince boyle firtinali oluyor. En azindan uyanmasini bekliyorsun benim gece yarisi uyandirip içimde kalan şeyleri soylemişligim var.
Ama dogrusu bu değil tabi. Agridan çatliyorum iyi ki sinirlendirecek bir şey yapmadi zaten uyuyamiyorum basina sarardim.
Yuzunu bari yikasin adam sonra soylen bari.

Hahahah. Uykumda geldi. Uyanmadan ben uyuyakalacak gibiyim

Uzaklaşır inşallah defolur gider etrafınızdan.Fesat düşünmek zanda bulunmak da doğru değil..Fakat her kadın da ne yazık ki iyi niyetli değil..Belki düşündüğümüz gibi değildir.Allah yardımcınız olsun.

Çok sagolun. Maalesef boşanınca bu şehre yerleşecek. Görüşmek isteyeceginden eminim. Ben hayır dedigimde, eşimin tavrını merak ediyorum. Bu arada kız benım ne sosyal medyamda var ne numarası var.

Sorun boşanmış olması mı?
Mesela evli olsa veya bekar olsa da aynı düşünür müydünüz
Düşünürdüm. Ben eşimin hayatında benden başka yakın birini istemiyorum. Ki o da karşı cins olarak benim bir erkekle samimi arkadaş olmamdan rahatsız olacagını söylüyor.Ben gülüşmeleri, sohbetlerinden rahatsız oldum. Kızı eve bırakırken, benimle yürüyüp sohbet ettigi yolda kızla sohbet etmesinden rahatsız oldum.Yol daraldığında benim önden gidip, onların yanyana yürümesinden rahatsız oldum. Bilmiyorum içimde bir huzursuzluk oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…