Esimin kizi geliyor ne yapmaliyim

candan yurekten sevgi dolu bir kizim kelimesi herseye yeter..sizi kutlarim..
Gerçi kız benim annem var a da getirebilir olayı. Mesela eşimin babası evlendi kv den sonra biz abla diyoruz hep eşine o da bize ismimizle hitap ediyor. Gerçi bizimkilerin anneleri hayatta olmadığı için birinin kızım oğlum demesi acıtabiliyor.

Kızımızın temizlik takıntısı var o yüzden temizleyen biraz önem veriyorum onu rahatsiz edecek birşey olsun istemiyorum
Eh o zaman dikkat etmek lazım tabii ki kendini rahat hissetsin. Kahvaltı için ben kuzenlerime hep nutellalı krep yaparım, çok da severler. Eğer kızınız da seviyorsa bir deneyin derim.
Önerilmiş zaten onun için bir terlik alabilirsiniz, güzel, süslü şeyleri seviyorsa tarak alabilirsiniz. Gözüne sokmadan ama ona alttan alta burası senin de evin imasını yapacak şeyleri ufak ufak serpiştirebilirsiniz.

ee canım ergen de zaten kabullenemeyebilir sen de bir abla gibi sohbet kurabilirsin okul mokul sorup ilgilenirsen o da ısınabilir olaya...

O yaşlarda çocuklar ne sever ki:) çorba falan hiç öyle şeylere girme. Köfte patates kızart makarna yap bayıla bayıla yer. İstersen kek börek tarzı bişey de ekle. Rahat davran ki rahat olsun. O şimdi ergenliğin hormonların etkisinde ve henüz toy muhtemelen nasıl davranıp ne yapacağı konusunda çok tedirgin olacaktır
kız benden çekinmez çünkü çok kez başka bir şehirde beraber kardeşini görmesi için yani ne gitiik vakit gecirdik beraber beni biliyor yani bi sorunumuz yok ama evimize ilk defa geliyor

Arayıp sorsanız kıza ne istersin ne yapıyom yada yemediği şeyleri öğrenebilirsin.

Çoğunluk köfte patates demiş ama benim o yaşlarda 3 kuzenim var 3üde kızartma yemiyo yiyenlerede kızıyo sağlıksız diye mağlum ergenlikte popo büyük zayıflamaya çalışıyolar.

Güleryüz kendi evinde hissetmesi en güzel ağırlamadır tabi ki bir de o yaşlarda olsam eğer öyle genç kızlar gibi diyet derdinde değilse köfte patates kızartması sosisli hamburgerli menüleri çok sevecektir sanırımBen olsam bir akşamda kıymalı lazanya yapardım ya da beşamel soslu fırın makarna bize gelen gençler bayılmışlardıKahvaltıya krep, pankek olabilir börek poğaça tarzları da hoşuna gidecektir. Tatlı seviyorsa eşinize sorabilirsiniz basit bir kaç sütlü tatlı işinizi görecektir ya da gelmesi şerefine dışarıdan bir pasta alıp kesebilirsiniz

kız ergen beklediğiniz samimiyeti sergilemeyebilir ama siz güleryüzünüzü eksik etmeyin eşinize sorun ne sever diye ona göre menünüzü belirleyin.

Benimde eşimin ilk evliliğinden kızı var, bizim biraz küçük henüz 7 yaşında. Bir süredir bizimle yaşıyor fakat, daha öncesinde sadece hafta sonları geldiği zaman bende yaşardım bu heyecanı. Bence eşinizden ne tarz yemekler sevdiğini öğrenin. Akşam üzeri atıştırmalığı olarak belki bir kek-poğça yada börek hazırlayabilirsiniz. Ama en önemlisi içten olmak, ve asla misafir muamelesi yapmamak. Bizim evde ona ayrı bir oda vardı. Pijaması, terliği, diş fırçası,tarağı,bornozu,bir kaç çeşit kıyafeti falan bulunurdu. Önemli olan ona iyi hizmet etmenizden ziyade kendi evinde olduğunu hissettirmeniz. Gerisi çok sorun olmaz bence. En fazla 1 öğün dışarıda yenir.

Bugün geldi sanırım yaşadıklarınızı bizede aktarın:) pijama terlik disfircasi ve gelmesinin şerefine dışardan pasta alma fikirlerine bayıldım çok samimi
bayanlar ayrı ayrı Süpersiniz :)

o yaştayken köfte patates kızarması ve yaş pastaya bayılırdım
ağır yemek yapmayın çocuklar pek sevmez, kahvaltıda da yine sıcak bişeyler olabilir börek poğça ya da kızartma türü

Ben şimdi bile bayılıyorum

ben olsam babamın eşinden ne beklerdim ?

eski konuların, aile meselerinin, annemle alakalı konuların geçmemesini, en başta beklerdim. eve gidince annesine anlatacak bazı şeyleri sonuçta.

abla gibi yaklaşmak, ""burası seninde evin sayılır misafir gibi durma"" gibi sözler duymak isterdim.

yemek meselesi de, onun sevmediği birşeyi yapmadıktan sonra, lezzetli her yemek olabilir.. ama tatlı veya pasta olmalı bence.
önemli olan tanıdıkça insan olarak sana ısınması bence.

kız benden çekinmez çünkü çok kez başka bir şehirde beraber kardeşini görmesi için yani ne gitiik vakit gecirdik beraber beni biliyor yani bi sorunumuz yok ama evimize ilk defa geliyor
Samimi ve güleryüzlü olsanız yeter. 16 yaşında bir çocuk için en önemli olan budur bence. Ne temizliginizi dert eder ne yemeginizi.

Valla bn lisede ogretmenim.bizim ergenlerin çoğu pek bilincli artik beslenme konusunda.kizartma turu seyleri yemiyorlar hepsi 0 beden olma derdinde bir de :) oyüzden light alternatiflerin de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…