- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi yakamaoz_1905
-
hmm o zaman ayrı tabi yine siz dikkat edin o zaman temizliğe.Kızımızın temizlik takıntısı var o yüzden temizleyen biraz önem veriyorum onu rahatsiz edecek birşey olsun istemiyorum
Gerçi kız benim annem var a da getirebilir olayı. Mesela eşimin babası evlendi kv den sonra biz abla diyoruz hep eşine o da bize ismimizle hitap ediyor. Gerçi bizimkilerin anneleri hayatta olmadığı için birinin kızım oğlum demesi acıtabiliyor.candan yurekten sevgi dolu bir kizim kelimesi herseye yeter..sizi kutlarim..
Eh o zaman dikkat etmek lazım tabii ki kendini rahat hissetsin. Kahvaltı için ben kuzenlerime hep nutellalı krep yaparım, çok da severler. Eğer kızınız da seviyorsa bir deneyin derim.Kızımızın temizlik takıntısı var o yüzden temizleyen biraz önem veriyorum onu rahatsiz edecek birşey olsun istemiyorum
Gerçi kız benim annem var a da getirebilir olayı. Mesela eşimin babası evlendi kv den sonra biz abla diyoruz hep eşine o da bize ismimizle hitap ediyor. Gerçi bizimkilerin anneleri hayatta olmadığı için birinin kızım oğlum demesi acıtabiliyor.
Damak zevkine bayıldımmmo yaştayken köfte patates kızarması ve yaş pastaya bayılırdım
ağır yemek yapmayın çocuklar pek sevmez, kahvaltıda da yine sıcak bişeyler olabilir börek poğça ya da kızartma türü
kız benden çekinmez çünkü çok kez başka bir şehirde beraber kardeşini görmesi için yani ne gitiik vakit gecirdik beraber beni biliyor yani bi sorunumuz yok ama evimize ilk defa geliyor
o yaştayken köfte patates kızarması ve yaş pastaya bayılırdım
ağır yemek yapmayın çocuklar pek sevmez, kahvaltıda da yine sıcak bişeyler olabilir börek poğça ya da kızartma türü
Ben şimdi bile bayılıyorum
Samimi ve güleryüzlü olsanız yeter. 16 yaşında bir çocuk için en önemli olan budur bence. Ne temizliginizi dert eder ne yemeginizi.kız benden çekinmez çünkü çok kez başka bir şehirde beraber kardeşini görmesi için yani ne gitiik vakit gecirdik beraber beni biliyor yani bi sorunumuz yok ama evimize ilk defa geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?