- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi RumuzSevgi
-
Ahan da kapı orda deyin , şımarık kızını da alıp gitsin .Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
Fazla yüz vermişsiniz bence. Sizin babanızın evinde oturup size bağırmak ne demek ?Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
Okurken sinir krizi gecirdimİlgilenecek mişim ki ilgileniyorum fazlasıyla benim yavruma ben yanında yokken sürekli önüne ağzına atılacak metal şeyler koymasını gördüm 1 sus 2 sus en sonunda eşime anlattı annesinin yanına gönder bak bu çocuğa zarar veriyor kötü kötü bakıyor gitsin durmasın kalbini kırmak istemiyorum olabilir kardeşidir bakabilir sen düzgün davranacaksın kesinlikle benim kızıma hakaret edemezsin kızı sürekli söylemediğim lafları aktarıyor babaya elinde telefon bütün evde olanları anlatıyor ama olmayanları da bende sinirleniyorum eşime diyorum bak yanlış yapıyorsun yalan söylüyor kızın maksadı bizim ayrılmamız diyorum olsun yapacak edecek katlanacaksın diyor gel de delirme
Kızı annesinin yanına gönder mi dediniz?İlgilenecek mişim ki ilgileniyorum fazlasıyla benim yavruma ben yanında yokken sürekli önüne ağzına atılacak metal şeyler koymasını gördüm 1 sus 2 sus en sonunda eşime anlattı annesinin yanına gönder bak bu çocuğa zarar veriyor kötü kötü bakıyor gitsin durmasın kalbini kırmak istemiyorum olabilir kardeşidir bakabilir sen düzgün davranacaksın kesinlikle benim kızıma hakaret edemezsin kızı sürekli söylemediğim lafları aktarıyor babaya elinde telefon bütün evde olanları anlatıyor ama olmayanları da bende sinirleniyorum eşime diyorum bak yanlış yapıyorsun yalan söylüyor kızın maksadı bizim ayrılmamız diyorum olsun yapacak edecek katlanacaksın diyor gel de delirme
Kızı annesinin yanına gönder mi dediniz?İlgilenecek mişim ki ilgileniyorum fazlasıyla benim yavruma ben yanında yokken sürekli önüne ağzına atılacak metal şeyler koymasını gördüm 1 sus 2 sus en sonunda eşime anlattı annesinin yanına gönder bak bu çocuğa zarar veriyor kötü kötü bakıyor gitsin durmasın kalbini kırmak istemiyorum olabilir kardeşidir bakabilir sen düzgün davranacaksın kesinlikle benim kızıma hakaret edemezsin kızı sürekli söylemediğim lafları aktarıyor babaya elinde telefon bütün evde olanları anlatıyor ama olmayanları da bende sinirleniyorum eşime diyorum bak yanlış yapıyorsun yalan söylüyor kızın maksadı bizim ayrılmamız diyorum olsun yapacak edecek katlanacaksın diyor gel de delirme
Evde sizinmiş madem, kocanı da kocanın kızını da koy kapıya, görsün mecburiyetiBen mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
kıskanabilir ki çok doğal bişeyÇocuğumu çok kıskanıyormuş annesi babasına söylemiş sizi özlediği için geldi ilgi çekmek istiyor dedi bu nasıl ilgi yasa bütün herşey var kafa çok fena
Size edilen yalan ve iftiralara ses cikarmamaniz saygı değil, bildiğin ezilmisliktir. Bence kızı da babasına benziyor. Sizi nasıl ezdigini görüp, o da aynen sizi öyle eziyor. Sizin sorununuz kızla değil zaten, kendi çocuğundan ayırmadım demişsiniz ama bunu yapmanız mümkün değil. O sizin çocuğunuz değil, o çocuğun bir anne babası var, siz babasının yeni eşişiniz o kadar. Sizin temel sorununuz kocanizin size davranışları, siz bu davranışlara izin verdiğiniz sürece devam edecektir.Kesinlikle herşeyin farkında kız neler neler söylemiş ağzımı açıp kesinlikle tek kelime etmedim normalde başkası olsa susmam kızı diye saygı gösteriyorum sabahtan akşama yatağında telefonla oynar yemek yeme dışında kalkmaz ona da susarım baba sabah 9 da çıkıyor gece 1 de geliyor ilgilenecek vakti yok bi de ben anlamıyorum ben niye katlanayım
Neden mecburmussunuz?7 yıllık evliyim ilk evliliğim eşimin 13 yaşında ki kızıyla sıkıntılarımız var tatil dönemlerinde bize her geldiğinde eşimle aramız kötü olur. Çok güzel bakarım sayarım asla kırıcı olmam kendisi çocuğuma zarar verme eyleminde bulunduğu halde sustum eşime söyledim Eşim kızını arar evde sorun var mı diye o da yalan yanlış herşeyi anlatır sonra eşimde onun yanında bana küfür ederek mecbursun bakmaya der beni, çocuğumu alıp gitmekle tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
Babanın evınde oturuyr ıc guveysı,gelcek benım mekanda bana bagırıncak oldu!Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?