Eşimin kızı yüzünden eşimle aram kötü yardım lütfen

Cocuk ıcınde durum sıkıntılı muhtemelen zorla getirildi. Cocugun uza bakan bırı olsa bınsınemaya denıze oyun alanına falan gıtsenız. 13 yasındasınız yaz tatılını iple çekiyorsunuz ama arkadaslarınızla olmak yerıne zorla babanızı bulundugu yerdesınız. Cidden sıkıntılı.

Had bildirmeniz gerekiyor. Babanizin evinde 5 kurus para vermeden oturup birde sizi evden kovacak kadar yüzsüz. Evden kovacak yetkiye sahip olan sizsiniz. Alsin kizini defolup gitsin bakalim nereye gidecek. Eve kamera taktirmanizi tavsiye ederim. Esinizin kizi bebeginize zarar verebilir yahut kiz kendi kendine zarar verip size iftira atabilir.

13 yaşındaki kız annesinin yanında kalmak istiyor ama babası uzun vermiyor.

Adam zaten çalışıyor
Sanırsın evde duran kendisi.

Biraz aklı olsaydi ikizini birbirinize düşman etmeye çalışmazdı.
Bunu aynı evde olmaya zorlayarak yapıyor.

Bir de babanızın evıymıs siz cok seviyorsunuz galiba kocanızı

Okurken sinir krizi gecirdim ben o kızi da parcalardim yeminle ne demek iftira atip yalan yanlis konusup cocuğuma kötü davranacak yaaa. Siz bu adami ve kizini alin karsiniza ya kizini yolla bakmak zo run da de ği liiiimmmm diye ustune basa basa de ya da ikiniz birden defolun de. Hem senin aile evinde barinip hem de bu sekilde sana baski kuramazlar kardesim kendini ezdirme

Kızı annesinin yanına gönder mi dediniz?

Kızı annesinin yanına gönder mi dediniz?

Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
Evde sizinmiş madem, kocanı da kocanın kızını da koy kapıya, görsün mecburiyeti

Çocuğumu çok kıskanıyormuş annesi babasına söylemiş sizi özlediği için geldi ilgi çekmek istiyor dedi bu nasıl ilgi yasa bütün herşey var kafa çok fena
kıskanabilir ki çok doğal bişey
amaaaa küçücük çocuğun önüne metal ağzına atacağı bişeyler koymak hele resmen kötülüktür!!
kimse kusura bakmasın

eşiniz çocuğu eve getirdiğinde ailenizin yanına mı geçseniz acaba
bu arada çocuğunuzu sizden alıp gidemez geçsin o işleri

sizin anne baba duymuyor mu bu olanları?

Size edilen yalan ve iftiralara ses cikarmamaniz saygı değil, bildiğin ezilmisliktir. Bence kızı da babasına benziyor. Sizi nasıl ezdigini görüp, o da aynen sizi öyle eziyor. Sizin sorununuz kızla değil zaten, kendi çocuğundan ayırmadım demişsiniz ama bunu yapmanız mümkün değil. O sizin çocuğunuz değil, o çocuğun bir anne babası var, siz babasının yeni eşişiniz o kadar. Sizin temel sorununuz kocanizin size davranışları, siz bu davranışlara izin verdiğiniz sürece devam edecektir.

Bakın o cocuk muhtemelen orada daralıyor ve adeta siz onu oradan kovun diye hirçinlaşıyor olabilir. Cunku babayi göremiyor anneyi goremiyor ve daha 13 yaşında. E bu duzensizlik onu uzuyordur. Babasıyla siz ayrılın da istiyor olabilir ama bu bir çocuk ve eminim bu düşünceler değişecek. Siz sabredin. Kendi cocugunuz bu durumda olsa ne hissederdiniz? Ayrica kendi cocugunuz da sizi babasina sikayet edebilir. Yapar yani cocuklar bunu. Bence annesiyle konuşup onu uyarmasını isteyebilirsiniz. Annesi ile iletişiminiz var mı? Ve çocuğunuzu onunla baş başa bırakmayın. Sizin çocugunuz bebek mi?

13 yasinda ki cocuga ne kadar yüklemişsiniz, ayrıca konu sahibini dinledik bir de kızı dinlemek lazım belki de konu sahibi kızı kıskanıyor ne malum. Neticede adamı bilerek almış çocuğu var. Çocuk varsa böyle problemler yaşayacağı aklına gelmiyor mu . Adam iç güveysi anlaşırım kadarıyla bir de çocuğuna bak diye daralıyor bu yazılan doğruysa neden çekiyorsunuz ki adamı boşayın kızından da kurtulun olsun bitsin. Çocuğunuzu zaten sizden alamaz pistirmis sizi iyice.

Neden mecburmussunuz?

Ben mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
Babanın evınde oturuyr ıc guveysı,gelcek benım mekanda bana bagırıncak oldu!

13 yaşımdayken ailemden uzakta okuyordum küçük değil artık nesine bakacakmışsınız
hemde çocuğun yanında böyle konuşuyor
ona yerini ve haddini bildirmeniz lazım sizinle böyle konuşmasına neden izin veriyorsunuz anlamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…