Eşimin kızı yüzünden eşimle aram kötü yardım lütfen

Çocuğu karşınıza alıp arkadaş gibi konuşmayı denediniz mi? Burada yalnız olduğun içi sıkıldığını biliyorum, gitmek istrdiğini de söyledin ama baban göndermiyor, annen de gelip almıyor. Bunlar benim suçum değil. Burada geçirdiğin zamanı kendine de bana da huzursuzluk haline getirmek yerine keyif almanın yollarını bulmaya çalışsan emin ol daha mutlu olursun deseniz bir işe yaramaz mı.

Ona anlatın annesi ve babasının sizin yüzünüzden ayrılmadığını, artık herkesin kendine ait bir hayatı olduğunu ve buna isterkerse başkalarını da dahil ettiklerini söyleyin. Birlikte mutlu olsalar zaten boşanmazlardı, sen de vakti gelip evlendiğinde mutsuz olup boşanabilirsin, bu hayatın sonu değil maalesef deseniz mesela.

Yaşınız genç 13 yaşında bir kızla mağaza bile gezebilirsiniz, ortak noktalar bulabilirsiniz. Bunları da deneyin, belki kızı kazanmanın bir yolunu bulursunuz. Sizi anne değil de bir abla olarak görmesini sağlayabilseniz çok farklı bir ilişkiniz olabilir.

Boşanma ne zaman olmuş, bu çocuk kaç yaşındaymış, boşanma sebeplerine hakim mi, bunlar bile size bakış açısını değiştirebilir.

8.Sınıfa giden ailesi boşanmış iki kız öğrencim vardı. Anneleri gelip bana anlatmıştı "neden boşandın, neden başkasıyla evlendin" diye suçluyormuş kızlar annelerini. Kızları alıp karşıma anlattım, kendi ailemdeki huzursuzluklarıdan bile bahsettim, kimse boşanmak için evlenmez, birlikte yaşayabiliyor olsalar zaten boşanmazlardı çünkü özellikle kadınlar için boşanmak çok zor, bir arada olup her gün kavga etseler ve siz bunu görsebiz daha mı iyi olurdu dedim. Ben gördüm emin olun öyle aileler çok daha mutsuz ve orada büyümek çok daha zor dedim. Epey ikna olmuşlardı. Çocukla doğru kanalı bulmaya çalışın, belki işler yoluna girer. Ayrıca 13 yaşındaki çocuğu görüş süresi belli diye baba zorla yanında tutamaz. Yasal değil, çocuk istediği yerde kalabilir diye biliyorum. Uzman biri konuyu görüp bakarsa daha net bilgi verecektir

Umarım bebeğinizi iyi koruyorsunuzdur. Birşey olursa başınızı çok taşlara vurursunuz . Odasına kamera takın bebek kameraları var takip halinde olun . Kocanızdan daha önemli bebek

Eşinizin gerzekliği kızınınkinden de kötü.
Aklı var fikri var durumu yönetebilir size bu neden oldu diye sakin bir şekilde sorabilir.
Kızını gönderseniz nolur böylesine kaba bir eşiniz varken.
Üvey annede babada öğüt vermesin, kural koymasın o işleri öz anne babalar yapar.
Beni şikayet eden, kural koyan üvey anne veya babaya bende aynılarını yapardım12 YAŞINDA
önce eşinizi çıkartın ergenlikten, durum çözmek sormak yerine fevri fevri ergen gibi konuşmalarından.Sonra kızıyla olan sorunda çözülür zaten.

Üvey ablamda bize çok eziyet etti annem babamla aramız bozulmasın elalem anneme kötü üvey anne der diye susuyordu. Babamda zaten senede bir kere gelirse gelirdi çok varmış gibi.
Anneme çok kırgınım ve bu konuları yüzüne çok vurdum.
Şimdi gelelim sana o adama dünyayı dar ederdim o çocuğunda kesinlikle evladının yanına nede eve koymazdım. Birde babanın evinde oturup sana posta koyuyor s***et.
Diğer kızını almamış annesinden senin çocuğunumu alacak çakma kabadayı...

Konuyu konumadan ergen çocuğu yapar öyle şeyler diye düşünüyodum ama burda resmen suçlu eşiniz

O kızı parçalardım ben ne kadar pislik bi kızmış senin çocuğunun hayatını tehlikeye atıyor resmen, boşan bu adamdan.
Yorumunuzdan ürktüm açıkcası bir anne adayı nasıl böyle konuşabilir. Çocuğun yaptığı yanlış evet ama parçalayacak kadar delirmeyin yahu. Çocuğun belli ki anne baba ayrı olmasından dolayı sıkıntısı var ve yeni eşini benimsememiş. Onun zayıf yönünü bulup o yönde çalışabilirsiniz elbette sizi sevecektir. Belki çok sevgisiz bir evde büyüdü.

Başlık çok yanlış, eşinizin kızı yüzünden değil eşiniz yüzünden bu durumdasınız
Siz bu şekilde olursanız daha çok çekersiniz, adam sizi babanızın evinden kovuyor siz ağzınızı açıp da burasi babamın evi diyemiyorsunuz, kusura bakmayın ama şu konuda en büyük suçlu adam , ikinci suçlu sizsiniz , cocuksa sadece cocuk

Eşiniz daha ilk eşinden ola çocuğa kendi bakamıyor.Sizin üstünüzden size uyguladığı şiddetle aklınca babalık yapıyor neden bebeğinizi alabileceğinden korkuyorsunuz ki? Gene barım barım bağırırsa arayın polisi , en kötü uzaklaştırma kararı aldırırsınız.Bu karar boşanma sürecinde de lehinize olur..şiddete maruz kaldığınızın kanıtı olur

Hiçte mecbur değilsiniz ama onunda kızı siz bir şey deseniz 2 misli anlıyordur. Madem bakmak zorundasınız o yapar eder. Sizde kız kötü bir şey yaptığında ne kıza kızın nede bir şey söyleyin. "Benim anne olarak kızına bir şey deme hakkım yoksa kızının yaptığı şeyleri sana söylerim sende bir zahmet babalık yap deyin. " çocuğun önüne metal mi koydu al kenara koy. sonra adamı ara benim laf söylemeye iznim olmayan kızın çocuğa şöyle şöyle yaptı bir zahmet sen ilet kızına de. Kız sizin hakkınızda ne söylüyor bilmiyorum ama kocanıza benim kızına laf söyleme iznim yok ki nasıl söylemiş olabilirim de yüzsüzlüğe vur kocanız öyle yapıyor.

Komikmiş, hem babanızın evinde kalıyor hem de sizi evinizden kovuyor. Yüzsüzlükte nirvana yapmış sanırım eşim dediğiniz adam. Çocuğa hele de 13 yaşına gelmiş annesi babası olan çocuğa bakmak zorunda değilsiniz. Eşiniz bakmak, vakit geçirmek zorunda. Onu da zaten yapmıyormuş, dışardan iyi baba bak yanına alıyor diyecekler ama çocukla siz ilgileneceksiniz. Klasik anneme babama bakıyorum diyerek gelinin üstüne yıkan erkek saçmalığına benziyor. Eşinizin ne size saygısı ne de en ufak bir kaybetme korkusu var. Çocuğunuza göz kulak olun, çocuk doğrudan bir şey yapmıyor anladığım ama küçük bebek için tuzak olabilecek şeyler yapıyor. Yarın bir şey olsa, ben bir şey yapmadım ağzına kendisi atmış, annesi bakmadı der çıkar işin içinden ki zaten bir şey olduktan sonra kimin yaptığı çare getirmez. Evinizde çocuğuma bir şey olur mu korkusuyla diken üstünde mi yaşayacaksınız sürekli. Çok istiyorsa eşiniz kızınıda alıp babanızın olan evden yol alabilir bence. Sizin biraz kendinize saygınız olsun.

Ben çok gözü kara biriyimdir.
Hatta şöyle diyeyim korkum yoktur bu konularda.

Ailemin apartmanında babamın evinde oturucam, üvey kızım çocuğum ağzına atsın diye metal şeyler koyacak önüne, eşim mecbur bakacaksın diyecek, ve 13 yaşında bir kiz bütün gün elinde telefonla dolaşıp mahremimdeki her şeyi babasına anlatacak.

Ben bu adamı çoktan kapının önüne koymuştum.
Ayrıca bakmak gibi bi zorunluluğunuz yok.

Neden bu kadar kendinizi değersizleştiriyorsunuz.
Neden kendinizi savunmuyorsunuz, hayır kelimesini kullanmayı öğrenin.

13 yaşındaki ilk evliliğinden olan çocuğuna bakmayan, size baskıyla baktıran adam mı sizi tehdit ediyor çocuğunuzla. 1 dakika bakamaz.

Hep derim çocuğu olmayan kişiler çocuksuz kişilerle evlensin. Çünkü bu konu hem cok zor hem cok bıçak sırtı. Sizin olmayan bir cocuk icin mudahale dolu hayattta böyle bir yük alınmamalı.

Burada problem konu sahibinin eşi, siz çocuğunuz 13 yaşına geldiğinde yaprak sarma sardırırsınız ama burada çocuk nasıl olursa olsun ilgilenecek bakacak olan babası.

Bence biraz kız çocuğu olduğundan bu yorumlar gelmiş, 20 yaşındaki erkeğe o daha küçük diye yorumlar yapılan konu görmüştüm misal ama 12 yaşındaki kız koskoca kız onlar için, ev işini yetişkin gibi yapacak tabii! Ben toplumun kız çocukları ergenlik dönemine girince bir anda yetişkin kadın olduğunu düşünüp ev işi yapmasını istemelerine ifrit oluyorum.

Mecazi anlamda söyledim onu tabi ki ama ben kaldıramazdım benim için boşanma nedeni çocuğun önüne tehlikeli şeyler atması ne demek 13 yaşında bu kız 3 yaşında değil, hoşgörü ile karşılanıcak birşey değil yaptığı. Ben sadece şımarık bir ergen olduğunu düşünüyorum. Herkesin fikri farklı tabii,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…