- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi RumuzSevgi
-
Yavaş daha çocuk o 13 yaşı gözünüzde büyütmeyin belliki annesi dolduruyor yada babasını kıskanıyorO kızı parçalardım ben ne kadar pislik bi kızmış senin çocuğunun hayatını tehlikeye atıyor resmen, boşan bu adamdan.
Kocasını hiç demiyorum bile, boşan dedim zaten konu sahibine. Annesi dolduruyor kesin orası belli, aynı şey bizim komşumuzun başına da gelmişti ama o kız daha küçüktü 6 yaşında felandı.Yavaş daha çocuk o 13 yaşı gözünüzde büyütmeyin belliki annesi dolduruyor yada babasını kıskanıyor
Parçalaması gereken kocası olacak herif
Cok haklisiniz bunu yapanlar da yine kadinlarBence biraz kız çocuğu olduğundan bu yorumlar gelmiş, 20 yaşındaki erkeğe o daha küçük diye yorumlar yapılan konu görmüştüm misal ama 12 yaşındaki kız koskoca kız onlar için, ev işini yetişkin gibi yapacak tabii! Ben toplumun kız çocukları ergenlik dönemine girince bir anda yetişkin kadın olduğunu düşünüp ev işi yapmasını istemelerine ifrit oluyorum.
Bu rahatı veriyorsunuz ki kovuyor.Bende aynen böyle söyledim sen bilirsin gidebilirsin diyo babamın evinden beni kovuyor :)
Ozaman eline valizi verin alsın kızını gitsin o evden.Yemin ederim dünya umrunda değil ben hiç değilim
Bu konuyu ailenize açtınız mı?Evine annesine gitmek istiyor burda durmak istemiyor ama babası bilerek bana kayıtlı yapıyor oturacak evdesana karşı saygısızlığı varsa o zmn devreye girerim
Bende aynen böyle söyledim sen bilirsin gidebilirsin diyo babamın evinden beni kovuyor :)
Ya yorum çok sert evet ama 13 yaş da çok küçük değil bebeğin önüne yutabileceği malzemeyi atacak kadar aklı çalıştığına göre. Ben 8 yaşındaydım kardeşimle kendime yemek ısıtırdım okuldan gelince mecburduk çünkü bu çocuk ortaokul çağında aklı başında ha parçalamak falan çok çirkin ama yaptığının sonuçlarını tahmin edebilecek iyiyle kötüyü ayırt edebilecek yaşta. Hukuken bile 12-15 yaş arası ayrı değerlendirilir suçun ve suç işlemenin bilincinde diyerek. Anne belli ki dolduruyor veya teskin etmiyor, baba da bu şekilde her şikayetinin peşine düşüp ona şikayet karşılığı ilgi gösteriyor. Hiç sağlıklı bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum ama eyleme geçmek kardeşinin hayatını riske atmak vb çocuk denerek geçiştirilemez acil bi önlem alınması gerek tabi önce o askıntı baba aklını başına almalıYavaş daha çocuk o 13 yaşı gözünüzde büyütmeyin belliki annesi dolduruyor yada babasını kıskanıyor
Parçalaması gereken kocası olacak herif
Ne derdiniz vardi da ilk evliliğinizi boşanmış çocuklu, sizden en az 10 yaş büyük bir adamla yaptınız?
Mecbur bakacaksın diyen adamın sizi zerre kadar sevdiğini düşünmüyorum.
Çok sinik kalmışsınız. Ailenizin evindesiniz, size sahip çıkarlar, bu kafar korkak olmayın.
Çocuğu alip giderse boşanma sonrasinda tedbir için bir daha görüştürmezler. Bu salaklığı yapacaksa keyfi bilir. Ciddi anlamda çocuk bakabileceğini sanıyor akılsız. 2 gün sonra gelir geri ve
Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onlarıkıskanabilir ki çok doğal bişey
amaaaa küçücük çocuğun önüne metal ağzına atacağı bişeyler koymak hele resmen kötülüktür!!
kimse kusura bakmasın
eşiniz çocuğu eve getirdiğinde ailenizin yanına mı geçseniz acaba
bu arada çocuğunuzu sizden alıp gidemez geçsin o işleri
sizin anne baba duymuyor mu bu olanları?
Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
Evet bebek daha ve ablasını da çok seviyor ama abla hiç umursamıyor eşimi ararken tehdit etmiş annesi dava açaçağım size kızıma bişey olursa bende çok merak ediyor göndermesin baksın dedimBakın o cocuk muhtemelen orada daralıyor ve adeta siz onu oradan kovun diye hirçinlaşıyor olabilir. Cunku babayi göremiyor anneyi goremiyor ve daha 13 yaşında. E bu duzensizlik onu uzuyordur. Babasıyla siz ayrılın da istiyor olabilir ama bu bir çocuk ve eminim bu düşünceler değişecek. Siz sabredin. Kendi cocugunuz bu durumda olsa ne hissederdiniz? Ayrica kendi cocugunuz da sizi babasina sikayet edebilir. Yapar yani cocuklar bunu. Bence annesiyle konuşup onu uyarmasını isteyebilirsiniz. Annesi ile iletişiminiz var mı? Ve çocuğunuzu onunla baş başa bırakmayın. Sizin çocugunuz bebek mi?
Neyi sakliyorsunuz , neden sakliyorsunuz? Cok mu lazim boyle bir koca? Cocuk mocuk alamaz, bunlara 1990li yillarda kadinlar inaniyordu en son. 2000li yillarla beraber erkeklerin bol keseden salladigini anladik toplumca. Hele sene 2022 o adama kucuk cocugu verecek mahkeme oyle mi? Ruyasini bile kurmasin.Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
boşanmanız için ne yapması lazım . vurun tekmeyi , eski karısı vurmuş . siz ne korkuyorsunuz . evinizde varBen mi abartıyorum ben mi yanlış yapıyorum birde babamın evinde oturuyoruz ailemle aynı apartmandayız nasıl bağırıyor artık ben utanıyorum
Bebeginizin birsey yutması anlik bir sey. Benimde bebegim var, eline ne versem agzina sokuyor. Arkanizi dönersiniz esinizin kizi pil, para birsey sokuverir cocugun bogazina. Hic korkmuyor musunuz?Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?