Eşimin kızı yüzünden eşimle aram kötü yardım lütfen

O kızı parçalardım ben ne kadar pislik bi kızmış senin çocuğunun hayatını tehlikeye atıyor resmen, boşan bu adamdan.
Yavaş daha çocuk o 13 yaşı gözünüzde büyütmeyin belliki annesi dolduruyor yada babasını kıskanıyor

Parçalaması gereken kocası olacak herif
 
Yavaş daha çocuk o 13 yaşı gözünüzde büyütmeyin belliki annesi dolduruyor yada babasını kıskanıyor

Parçalaması gereken kocası olacak herif
Kocasını hiç demiyorum bile, boşan dedim zaten konu sahibine. Annesi dolduruyor kesin orası belli, aynı şey bizim komşumuzun başına da gelmişti ama o kız daha küçüktü 6 yaşında felandı.
 
Konuyu okuyunca resmen başıma ağrı girdi. Bir çok kişi 13 yaşında ki kız hakkında yorumlar yapmış pek bir kimse hayatı tehlike altında yaşayan bebek hakkında bi şeyler dememiş. 13 yaşındaki birisi yaptığı şeylerin az çok sonucu tahmin edebilecek yaştadir. Kıskandığı için çocuğunuza fırsat bulunca sıkıştırıyor istediğini vermiyor ağlatıyor demiyorsunuz. Direk önüne yutacak madeni nesne bırakıyor diyorsunuz. Ben böyle vefat eden çok çocuk gördüm ve ya sekel ile hayatına devam eden. Kızın acilen psikiyatrik tedaviye ihtiyacı var ve bunun sorumlusu kendi annesi babası. Sizin nasıl bu kadar sakin kaldığınizi anlayamadım. Kıza karşı herhangi bir tepkim olmaz ama o adamı direk bavulu ile kapıya koyarım buyursun kızı ile istediği yere gidebilir. Hele ki kendi ailenizin evindesiniz. Sizin esas yükümlülüğününüz şu anda size muhtaç olan evladınızı korumak.
 
Cok haklisiniz bunu yapanlar da yine kadinlar ben onu parcalarim vs ne demek ya! O cocugun ne sucu var o mu seçti boyle olmasini gayet yaşına ve durumuna uygun davraniyor. Insanin kendi cocugu bile ergenlikte ne kadar değişiyor. Yazik yavrum en kisa zamanda anne ve babasina onun adina saglikli karar verebilmeleri adina akil fikir diliyorum. Bosanmis ailelerin çocuklarının en cok yaşadığı problem maşa olarak kullanilmak ve inat uğruna hislerinin hice sayilmasi.
 
Bu konuyu ailenize açtınız mı?
Kız belki bilerek yapıyor annesinin yanına göndermedigi için yapıyor olabilir mi?
Karşınıza alıp konuştunuz mu?
 
13 yaşındaki kızın psikolojisini hiç iyi bulmadım ve yardıma ihtiyacı var o çocuğun.
İlgi toplamak, dikkat çekmek vb şeyler için, çocukların yapabileceği pek çok şey var kardeşle yarışta. Öfkeyle bir şeyler kırmak, babaya kötü sözler sarf etmek ya da aksine diğer çocuğu işaret ederek üzerinden sizi suçlamak, bebekleşmek vs vs... Ancak bebeklik çağında bir çocuğun önüne, ağzına katması için metal şeyler attığında o çocuğun hastanelik olacağını ve dahi ölebileceğini bilmeyecek 12-13 yaşlarında bir çocuk yoktur. Bu çok ciddi bir durum ve o çocuğun ruh durumunun çok fena olduğunu düşünüyorum. Bunu da öncelikli olarak değerlendirmesi, bunun derdine düşmesi gereken kişi de çocuğun anne ve babası yani siz de değilsiniz ilk etapta. Ancak aynı evde yaşayan bir abla, gözlemci olarak çocuğun babasına durumu söylersiniz.

Bu konuda iş, eşinizde bitiyor. Okuyunca da eşinizin oturulup konuşulabilecek türden biri olmadığı sonucu da çıkıyor, bakmaya mecbursun demeler, sizi sizin evinizden kovma girişimleri vb. Yerinizde olsaydım, muhtemelen şimdiden iyi bir avukat araştırmaya başlamıştım boşanma için.
 
Yavaş daha çocuk o 13 yaşı gözünüzde büyütmeyin belliki annesi dolduruyor yada babasını kıskanıyor

Parçalaması gereken kocası olacak herif
Ya yorum çok sert evet ama 13 yaş da çok küçük değil bebeğin önüne yutabileceği malzemeyi atacak kadar aklı çalıştığına göre. Ben 8 yaşındaydım kardeşimle kendime yemek ısıtırdım okuldan gelince mecburduk çünkü bu çocuk ortaokul çağında aklı başında ha parçalamak falan çok çirkin ama yaptığının sonuçlarını tahmin edebilecek iyiyle kötüyü ayırt edebilecek yaşta. Hukuken bile 12-15 yaş arası ayrı değerlendirilir suçun ve suç işlemenin bilincinde diyerek. Anne belli ki dolduruyor veya teskin etmiyor, baba da bu şekilde her şikayetinin peşine düşüp ona şikayet karşılığı ilgi gösteriyor. Hiç sağlıklı bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum ama eyleme geçmek kardeşinin hayatını riske atmak vb çocuk denerek geçiştirilemez acil bi önlem alınması gerek tabi önce o askıntı baba aklını başına almalı
 

Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
 
Evet bebek daha ve ablasını da çok seviyor ama abla hiç umursamıyor eşimi ararken tehdit etmiş annesi dava açaçağım size kızıma bişey olursa bende çok merak ediyor göndermesin baksın dedim
 
Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
Neyi sakliyorsunuz , neden sakliyorsunuz? Cok mu lazim boyle bir koca? Cocuk mocuk alamaz, bunlara 1990li yillarda kadinlar inaniyordu en son. 2000li yillarla beraber erkeklerin bol keseden salladigini anladik toplumca. Hele sene 2022 o adama kucuk cocugu verecek mahkeme oyle mi? Ruyasini bile kurmasin.
 
Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
Bebeginizin birsey yutması anlik bir sey. Benimde bebegim var, eline ne versem agzina sokuyor. Arkanizi dönersiniz esinizin kizi pil, para birsey sokuverir cocugun bogazina. Hic korkmuyor musunuz?

Esiniz daha 13 yasinda kendi yemegini yiyip, tuvalete gidebilen, ozbakimini saglayan kizina bakamiyor. Bebeginizi alip ne yapsin? Koyun kapiya gitsinler. Evladinizdan daha mi kiymetli?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…