Eşimin kızı yüzünden eşimle aram kötü yardım lütfen

Bu konuyu ailenize açtınız mı?
Kız belki bilerek yapıyor annesinin yanına göndermedigi için yapıyor olabilir mi?
Karşınıza alıp konuştunuz mu?
Konuştum neden yaptın ablacım ben seni üzecek bişey yapmadım ki neden kardeşine böyle şeyler yapıyorsun ben seni de seviyorum diyorum hayır kendi çocugun kadar sevemezsin ben ona zarar vermem zarar veriyorsun demedim evimizde olan biteni neden söylüyorsun biz aileyiz babamın herşeyden haberi olması lazım ne var da ne oluyorda bilmesi lazım diyorum ben biliyorum diyor kuruyor kafafa

O zaman bu kadar terbiyesiz bir kıza sen de haddini bildir edepsiz ve saygısız olduğunu söyle. Evin senin babanın olduğu sana saygılı davranması gerektiğini şöyle. Babasına söylerse söylesin kıyamet koparsa kopsun. Zaten baksana seni dışlamaya yer arıyorlar kavgadan onlar korkmuyor sen niye korkuyorsun ben böyle babayla kızın var ya...

Ailem benim için benim mutluluğum için alttan alır kırmaz çok sinirlidir babam ama bize göstermez bunları bilseler çok iyi şeyler olmaz saniye tutmaz
Siz de çok alttan almışsınız ki bu herif azıtmış bu kadar. İyi şeyler olmasın zaten bundan sonra herif arsız çünkü. Bir de dışardan okuyun yazdıklarınızı lütfen.

Kesinlikle istemedi onları üzmek istemiyorum mutluluk saçıyorum anlamasın diye en azından bak kızım mutlu içleri rahat olsun annem zaten hasta

Onlari üzmek istemediginiz icin mi bunlari cekiyorsunuz? Eziliyorsunuz, tehtid ediliyorsunuz, kendi evinizden kovacak kadar cesaret almis siz susdukca. Bir anne olarak söylüyorum: Benim cocugum sirf "beni üzmemek" icin böyle seylere katlandigini bilsem, acayip üzülürüm asil ve anneligimi sorgularim. Dertleri olunca ilk gidecek insanlari ben olmaliyim cünkü. Hata yapiyorsunuz.

O kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki hepsini tek tek okudum cevaplayamadıklarım kusura bakmayın. Evet gerçekten ben böyle bi yazıya denk gelseydin bende aynı şeyleri yazardım sizin gibi kelin merhemi olmaz derler ya aynısıyım eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz geldiğinde kızıyla konuşur muhabbet eder benim yüzüme bakmaz günde elli defa arayan adam artık aramaz oldu herşeyin farkındayım asıl en büyük suç benim neden evden gönderiyorum dediğiniz gibi alsın kızını gitsin ailemin yanındayım durumumuz da çok şükür iyi bi yandan şurada bir buçuk ay sonra gidecek zaten niye onları sevindireyim diyorum adamın ailesi falan 3 senedir eşimle konuşmuyorlar onlerin araları kız yüzünden bozuldu babasını şikayet etti onlarda oğullarına küfür etti daha da görüşmüyorlar

Babanız istemediği halde evlendiyseniz ve şu an o yüzden geri adım atamıyorsanız, hiç öyle düşünmeyin. Sizin evladınız siz mutsuz olmayın diye ezilse, kovulsa nasıl olurdu? Boşanmayacaksanız en azından 2. çocuğu yapmayın ve bu kadar sinik olmayın, mesela sizi evden kovunca kimi kimin evinden kovuyorsun beğenmiyorsan sen defol diyebilin.

Hala kiz 1.5 ay sonra gidecek diyorsunuz. Esinizin sihesaygisi yok. Siz problemleri cözmek istediginiz icin bir haftadir yüzünüze bakmiyor. Yani siz bu adami tutmak istiyorsunuz orasini anladik. Ama kendi ailesi bile artik görüsmedigi birine fazla anlam yüklüyorsunuz benden söylemesi..siz susmaya devam edeceksiniz belli ki. Bari cocugunuza iyi sahip cikin bu sürectw

Bence 13 yaşında bir kız çocuğu ile karşılıklı konuşulabilir.6 haftada çok rahat idare edilebilecek bir zaman öncelikle eşimin kızı demeyi bırakmalısınız .Benim çocuğumun ablası olarak bakın konuya.Anne babası ayrılmış ergen bir kız çocuğu o .Çocuğu karşınıza değil yanınıza alın konuşun ben senin annen değilim annen olamam ama iyi bir ablan yakının olabilirm, herşeyden önce ben senin kardeşinin annesiyim sende benim çocuğumun ablasısın ve biz bir aileyiz fikrini benimseyin benimsetin .Madem babası yanında olamıyor gezmeye götürün,aktiviteler yapın mutlu etmeye çalışın.Bunları gerçekten gönülden yaparsanız değişecektir.Sevgiler

Benim burada gördüğüm; sadece iki masum çocuk ve 13 yaşındaki bir çocuğa potansiyel katil muamelesi yapan bir üvey anne ve sorumluluklarından haberi olmayan bir baba.

Maalesef öyle ama Gibi.
Çocuğun psikolojik yardıma ihtiyacı var, bunu yazdım az önceki yorumumda ancak durum da bu, gidişat da bu o çocuğa bilinçli bir el uzanmadığı ve babasının "Kızım ne bok yerse yesin, hep haklı" imajını sergilemeye devam etmesi halinde. Bugün evdeki rakibi gördüğü bebek, yarın başka bir yerde rakibi gördüğü arkadaşı vb. hedef olacak... (Ben bunun farklı bir örneğini burada bir komşumda gördüm, oğlunun başına çıktı -o yetim ona yüklenmeyin-diye diye, her hatası kayırıldı. Çocuk ıslahevine girmiş sürekli mala zarardan, yaralamalara karışmadan sanırım, öyle haber gelmişti)

Üstelik korkunç da, fark ettin mi bilmiyorum, dolaylı bir zarar yolunu seçmiş, doğrudan da zarar vermeyecek kadar akıllı bir çocuk. Zarar verecek objeleri bebeğin erişebileceği yerlere bırakarak kendi kendine zarar vermesini bekliyor. Benim için çok korkutucu bir durum, konudaki annenin yerine kendimi koyduğumda her ne kadar karşımdakinin henüz 13 yaşındaki bir çocuk olduğunu bilsem de, ona potansiyel bir katil gözüyle bakmaktan kendimi alıkoyamazdım ancak konunun başlığını da "Eşimle aram, eşimin kızı yüzünden bozuluyor" tarzı açmayacak kadar da farkında olurdum kızı bu hale getirenin iğrenç babalık yapan eşim olduğunun. Böyle giderse kızının başını yakacak baba müsvettesi ya da diğer çocuğunun. Kadını da evin içinde eze eze bir hale getirmiş zaten.

Konu sahibi, ev kendinin iken, ardında ailesi dururken niçin yollarını ayırmıyor da ısrarla devam ediyor evliliğine onu da bilmiyorum.

Yani bu çocuk gitse de geri gelecek . Problemleri var annesi sizi mahkemeye vereceğim diyor babası eşek gibi bakacaksın diyor . Çocuk desen babayla ailenin arasıni açmış ,şimdi de sizin . Tüm bunların sebebi o çocuğun ebeveynleri . Sizi eşiniz ciddiye almıyor önemsemiyor bile . İşin kötü tarafı onlar çocuklarına anne baba olmayı beceremedikleri için sizin çocuğunuz da zarar görebilir . Bence siz bir anne olarak o çocuğu korumaya almalısınız . O adama söyleyin çocuğunu alıp gitsin . Babalığı yapamadığı belli ya szin cocugunuz ya da o çocuk zarar görecek . Lütfen çocuğunuzu siz bari koruyun

Belki de benimde bi süre terapiye ihtiyacım alışkanlık oldugunu zannedip böyle devam ediyorum belki de hep alttan aldım sustum dünkü tanıdığım adam o güzel adam kendim öyle biliyordum belki de şimdi bir canavara dönüştü

hala çocuktan bahsediyorsunuz gidecek zaten diyorsunuz, sorun eşinizin tavrı hanımefendi . çocuk yüzünden kimsende arası falan bozulmaz yetişkinler iletişim sorunu yaşıyorsa bozulur.kocanız adam olsa en başta kızını arayıp bir sorun var mı demez herşeyin bir usulü var,kızının yanında sizi azarlamaz artık çocukları bile azarlamıyoruz kişilik hakları nedeniyle . sizi eş ve insan olarak görmüyor bu şahıs. o saygı duymadığı için çocuğu da size saygı duymuyor. yaşananların hepsi kocanız yüzünden ama bu bazı kadınlarında bu denli erkeklerine sahip çıkma çabasını da anlamıyorum ben. şahsen kocam benimle böyle konuşsa hoşt derdim lafı yiyip yiyip oturmazdım.

Arkadaşlar çocuğa konu sahibi istediği kadar iyi yaklaşsin bu cozum olmaz ki . Çocuk babasının ilgisini çekmeye çalışıyor . Kardeşi olmuş bu durumu kıskanıyor . Dediğiniz gibi aman da üvey annemle iyi oldum o yüzden kardeşime zarar vermeyim deyip vicdan yapacak hali yok . Amacı anne ve babasının ilgisini çekmek . İşin kötü tarafı anne sizi mahkemeye veririm diye tehtid ediyor baba da eşini azarlıyor . Çocuğun istediği bu zaten malesef bu şekilde kendini değerli hissediyor . Konu sahibi bu sorunu çözemez . Çünkü sorunun sebebi anne ve baba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…