- 16 Haziran 2022
- 24
- 10
- 3
- Konu Sahibi RumuzSevgi
-
Konuştum neden yaptın ablacım ben seni üzecek bişey yapmadım ki neden kardeşine böyle şeyler yapıyorsun ben seni de seviyorum diyorum hayır kendi çocugun kadar sevemezsin ben ona zarar vermem zarar veriyorsun demedim evimizde olan biteni neden söylüyorsun biz aileyiz babamın herşeyden haberi olması lazım ne var da ne oluyorda bilmesi lazım diyorum ben biliyorum diyor kuruyor kafafaBu konuyu ailenize açtınız mı?
Kız belki bilerek yapıyor annesinin yanına göndermedigi için yapıyor olabilir mi?
Karşınıza alıp konuştunuz mu?
Bu babanıza da haksızlık bana göre. Evladımın yuvası var diye ev vermiş adam.Hiç birşeyden haberleri yok olsa babam affetmez onları
Asla hep takipteyim yanımda uyutuyorum geldiğinden beri yalnız bırakmıyorumSiz onu bunu bosverin de bebeği yanlız birakmiyorsunuz değil mi cocukla asıl önemli olan olay bu
Ailem benim için benim mutluluğum için alttan alır kırmaz çok sinirlidir babam ama bize göstermez bunları bilseler çok iyi şeyler olmaz saniye tutmazBu babanıza da haksızlık bana göre. Evladımın yuvası var diye ev vermiş adam.
O zaman bu kadar terbiyesiz bir kıza sen de haddini bildir edepsiz ve saygısız olduğunu söyle. Evin senin babanın olduğu sana saygılı davranması gerektiğini şöyle. Babasına söylerse söylesin kıyamet koparsa kopsun. Zaten baksana seni dışlamaya yer arıyorlar kavgadan onlar korkmuyor sen niye korkuyorsun ben böyle babayla kızın var ya...Konuştum neden yaptın ablacım ben seni üzecek bişey yapmadım ki neden kardeşine böyle şeyler yapıyorsun ben seni de seviyorum diyorum hayır kendi çocugun kadar sevemezsin ben ona zarar vermem zarar veriyorsun demedim evimizde olan biteni neden söylüyorsun biz aileyiz babamın herşeyden haberi olması lazım ne var da ne oluyorda bilmesi lazım diyorum ben biliyorum diyor kuruyor kafafa
Ailem benim için benim mutluluğum için alttan alır kırmaz çok sinirlidir babam ama bize göstermez bunları bilseler çok iyi şeyler olmaz saniye tutmaz
Siz de çok alttan almışsınız ki bu herif azıtmış bu kadar. İyi şeyler olmasın zaten bundan sonra herif arsız çünkü.Ailem benim için benim mutluluğum için alttan alır kırmaz çok sinirlidir babam ama bize göstermez bunları bilseler çok iyi şeyler olmaz saniye tutmaz
Kesinlikle istemedi onları üzmek istemiyorum mutluluk saçıyorum anlamasın diye en azından bak kızım mutlu içleri rahat olsun annem zaten hastaSizde zaten bu yüzden susuyorsunuz degil mi? Babaniz bastan bu esinizi sevdi mi?
Kesinlikle istemedi onları üzmek istemiyorum mutluluk saçıyorum anlamasın diye en azından bak kızım mutlu içleri rahat olsun annem zaten hasta
Çok iyi yapıyorsunuz lütfen bir dk da olsa ayırmayınAsla hep takipteyim yanımda uyutuyorum geldiğinden beri yalnız bırakmıyorum
Babanız istemediği halde evlendiyseniz ve şu an o yüzden geri adım atamıyorsanız, hiç öyle düşünmeyin. Sizin evladınız siz mutsuz olmayın diye ezilse, kovulsa nasıl olurdu? Boşanmayacaksanız en azından 2. çocuğu yapmayın ve bu kadar sinik olmayın, mesela sizi evden kovunca kimi kimin evinden kovuyorsun beğenmiyorsan sen defol diyebilin.O kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki hepsini tek tek okudum cevaplayamadıklarım kusura bakmayın. Evet gerçekten ben böyle bi yazıya denk gelseydin bende aynı şeyleri yazardım sizin gibi kelin merhemi olmaz derler ya aynısıyım eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz geldiğinde kızıyla konuşur muhabbet eder benim yüzüme bakmaz günde elli defa arayan adam artık aramaz oldu herşeyin farkındayım asıl en büyük suç benim neden evden gönderiyorum dediğiniz gibi alsın kızını gitsin ailemin yanındayım durumumuz da çok şükür iyi bi yandan şurada bir buçuk ay sonra gidecek zaten niye onları sevindireyim diyorum adamın ailesi falan 3 senedir eşimle konuşmuyorlar onlerin araları kız yüzünden bozuldu babasını şikayet etti onlarda oğullarına küfür etti daha da görüşmüyorlar
O kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki hepsini tek tek okudum cevaplayamadıklarım kusura bakmayın. Evet gerçekten ben böyle bi yazıya denk gelseydin bende aynı şeyleri yazardım sizin gibi kelin merhemi olmaz derler ya aynısıyım eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz geldiğinde kızıyla konuşur muhabbet eder benim yüzüme bakmaz günde elli defa arayan adam artık aramaz oldu herşeyin farkındayım asıl en büyük suç benim neden evden gönderiyorum dediğiniz gibi alsın kızını gitsin ailemin yanındayım durumumuz da çok şükür iyi bi yandan şurada bir buçuk ay sonra gidecek zaten niye onları sevindireyim diyorum adamın ailesi falan 3 senedir eşimle konuşmuyorlar onlerin araları kız yüzünden bozuldu babasını şikayet etti onlarda oğullarına küfür etti daha da görüşmüyorlar
Bence 13 yaşında bir kız çocuğu ile karşılıklı konuşulabilir.6 haftada çok rahat idare edilebilecek bir zaman öncelikle eşimin kızı demeyi bırakmalısınız .Benim çocuğumun ablası olarak bakın konuya.Anne babası ayrılmış ergen bir kız çocuğu o .Çocuğu karşınıza değil yanınıza alın konuşun ben senin annen değilim annen olamam ama iyi bir ablan yakının olabilirm, herşeyden önce ben senin kardeşinin annesiyim sende benim çocuğumun ablasısın ve biz bir aileyiz fikrini benimseyin benimsetin .Madem babası yanında olamıyor gezmeye götürün,aktiviteler yapın mutlu etmeye çalışın.Bunları gerçekten gönülden yaparsanız değişecektir.Sevgiler7 yıllık evliyim ilk evliliğim eşimin 13 yaşında ki kızıyla sıkıntılarımız var tatil dönemlerinde bize her geldiğinde eşimle aramız kötü olur. Çok güzel bakarım sayarım asla kırıcı olmam kendisi çocuğuma zarar verme eyleminde bulunduğu halde sustum eşime söyledim Eşim kızını arar evde sorun var mı diye o da yalan yanlış herşeyi anlatır sonra eşimde onun yanında bana küfür ederek mecbursun bakmaya der beni, çocuğumu alıp gitmekle tehdit ediyor ne yapacağımı bilmiyorum
Benim burada gördüğüm; sadece iki masum çocuk ve 13 yaşındaki bir çocuğa potansiyel katil muamelesi yapan bir üvey anne ve sorumluluklarından haberi olmayan bir baba.
Yani bu çocuk gitse de geri gelecek . Problemleri var annesi sizi mahkemeye vereceğim diyor babası eşek gibi bakacaksın diyor . Çocuk desen babayla ailenin arasıni açmış ,şimdi de sizin . Tüm bunların sebebi o çocuğun ebeveynleri . Sizi eşiniz ciddiye almıyor önemsemiyor bile . İşin kötü tarafı onlar çocuklarına anne baba olmayı beceremedikleri için sizin çocuğunuz da zarar görebilir . Bence siz bir anne olarak o çocuğu korumaya almalısınız . O adama söyleyin çocuğunu alıp gitsin . Babalığı yapamadığı belli ya szin cocugunuz ya da o çocuk zarar görecek . Lütfen çocuğunuzu siz bari koruyunO kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki hepsini tek tek okudum cevaplayamadıklarım kusura bakmayın. Evet gerçekten ben böyle bi yazıya denk gelseydin bende aynı şeyleri yazardım sizin gibi kelin merhemi olmaz derler ya aynısıyım eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz geldiğinde kızıyla konuşur muhabbet eder benim yüzüme bakmaz günde elli defa arayan adam artık aramaz oldu herşeyin farkındayım asıl en büyük suç benim neden evden gönderiyorum dediğiniz gibi alsın kızını gitsin ailemin yanındayım durumumuz da çok şükür iyi bi yandan şurada bir buçuk ay sonra gidecek zaten niye onları sevindireyim diyorum adamın ailesi falan 3 senedir eşimle konuşmuyorlar onlerin araları kız yüzünden bozuldu babasını şikayet etti onlarda oğullarına küfür etti daha da görüşmüyorlar
hala çocuktan bahsediyorsunuz gidecek zaten diyorsunuz, sorun eşinizin tavrı hanımefendi . çocuk yüzünden kimsende arası falan bozulmaz yetişkinler iletişim sorunu yaşıyorsa bozulur.kocanız adam olsa en başta kızını arayıp bir sorun var mı demez herşeyin bir usulü var,kızının yanında sizi azarlamaz artık çocukları bile azarlamıyoruz kişilik hakları nedeniyle . sizi eş ve insan olarak görmüyor bu şahıs. o saygı duymadığı için çocuğu da size saygı duymuyor. yaşananların hepsi kocanız yüzünden ama bu bazı kadınlarında bu denli erkeklerine sahip çıkma çabasını da anlamıyorum ben. şahsen kocam benimle böyle konuşsa hoşt derdim lafı yiyip yiyip oturmazdım.O kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki hepsini tek tek okudum cevaplayamadıklarım kusura bakmayın. Evet gerçekten ben böyle bi yazıya denk gelseydin bende aynı şeyleri yazardım sizin gibi kelin merhemi olmaz derler ya aynısıyım eşimle 1 haftadır konuşmuyoruz geldiğinde kızıyla konuşur muhabbet eder benim yüzüme bakmaz günde elli defa arayan adam artık aramaz oldu herşeyin farkındayım asıl en büyük suç benim neden evden gönderiyorum dediğiniz gibi alsın kızını gitsin ailemin yanındayım durumumuz da çok şükür iyi bi yandan şurada bir buçuk ay sonra gidecek zaten niye onları sevindireyim diyorum adamın ailesi falan 3 senedir eşimle konuşmuyorlar onlerin araları kız yüzünden bozuldu babasını şikayet etti onlarda oğullarına küfür etti daha da görüşmüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?