- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
Ya 20 yaşında bi kız için yazılanlara bak.
Ne kadar bencil ve acımasız bazıları.
Ben 27 yaşındayım.
Üstüme bebek kussa benim de tepkim kustu bu olur.
Bana ne bebekse bebek.
İnsan iğrenir yani.
Anne de değilim. Nerden bilebilirim sizin gibilerin duygularını.
Her insanın tepkisi farklı olur.
Mahcup olunacak hiçbir şey yok bunda.
Size misafirliğe gelmiş.
Belki de bazı şeyleri düşünemiyor.
Ayıplayacağınıza bi zahmet konuşun.
Şunu şunu da sen yap deyin.
Boşanmış bi anne babanın kızı olduğunu unutmayın.
Baba başkasıyla evlenmiş.
Anne başka yerde.
Bu travmatik bir olaydır belki de onun için.
Biraz empati biraz düşünce lütfen.
Yorumlar korkunç yaa.
Pinkpin durumuna çok üzüldüm böyle bir babanın yetiştirdiği evlat elbette saygı duymayı beceremez.
Durumuna uzuldum.Elif bu akşam annesinin evine döndü. Akşam eşim kızıyla tlfnda konuşurken pınarın annesi yemek gönderdi, sen yemedin içimde kaldı dedi. Kızı da duymadı sanırım pınarın pınarın diye bağırdı. Konuşma bittikten sonra keşke pınar değil de pınar ablan deseydin daha güzel olmaz mıydı dedim. Bazı şeyleri duyma görme ne var bunda dedi. Ben de onu duyma bunu görme ben artık sıkıldım dedim. Ben kızkardeşime senden bahsederken x enişten x abin diye bahsediyorum aranızda belli bir saygı seviyesi oluşturmak için dedim. Bu konu üzerine tartıştık ve kafamı bozma kızımı da alır çeker giderim dedi. Ben de buyur git nasıl istersen dedim. Her şeye ben susucam herşeyi ben görmezden gelicem yok öyle bir dünya artık dedim.
Bilmiyorum belki takılınmaması gereken bir mevzu ama çok doluyum.
okurken ciddi anlamda gerildim konuyu.eşinize epey taviz vermişsiniz ama insan işin içinde olunca ne kadar taviz verdiğini bilse bile içselleştiremiyor. Yirmi yaşında kızını alıp gitmek istiyorsa lütfen alıp bir zahmet gitsin.Burada ki bazı üyeler çok ilginç zaten ne zaman böyle bir konu açılsa sanki ikinci eş eziyet görmesi gereken, her şeye katlanması gereken ve evliliği bozmuş insan gibi davranıyorlar.Ha bırakın kızın 20 yaşında olmasını inanın 40 yaşında bile olsa travma yaşamış zavallı çocuk sen alttan alacaksın artık annesiyle babası birleşşin istiyor elbet diyen üyeler bulabilirsin.lütfen ağlama hamile halinle üzme kendini.bassın gitsin nereye gidiyorsa.Çok ağladım akşam akşam, bu adam böyleyken elif bana asla saygı duymayacak ve benim her biraraya gelişimizde sinirlerim yıpranacak. Ne desem anlamıyor, ben büyütüyormuşum, ben abartıyormuşum. İstediğin laçka bir ilişkiyse tamam, bundan sonra ona göre davranırım dedim..
Halam esinden bosaniyor. Bosandigi esinin ikinci evliligiydi. Ilk kizina hic bakmamisti, simdi de kuzenime bakmiyor kesmis paralarini. Sakin sakin evladiyla arasini bozmayin, misliyle doner dikkat edin benim sadece diyecegim bu.
Şimdi kızın tarafından bakarsak olaya yani yapar sonuçta siz onun için düşmansınız. Size karşı bir sevgi beslememesi çok normal... İş yapmasına gelince misafir gözüyle bakmayın o kıza. Açıp bir şeyler atıştırabilir ve diğer ihtiyaçlarını giderebilir. Bu duruma çok takılmışsınız gibi geldi.
Konunu kapattir istersen yorumlar da uzmesin seni.Benim kimsenin arasını bozmak gibi bir niyetim yok. Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu anlamıyorum.
Birşeyler atıştırmasına, ihtiyaçlarını gidermesine birşey dedigim yokki? Keşke öyle olsa da benden beklemese. Derdim kendi ihtiyaçlarını bana yüklemesi, saygısızlığı. Çocuk değil sonuçta.
eşine iyi bir ders vermen lazım.Birşeyler atıştırmasına, ihtiyaçlarını gidermesine birşey dedigim yokki? Keşke öyle olsa da benden beklemese. Derdim kendi ihtiyaçlarını bana yüklemesi, saygısızlığı. Çocuk değil sonuçta.
Halamda ilk kizi icin cok ileri geri konusuyor ustelik ayni durum kizinin basina geldi hala anlayamiyor bazi seyleri. Siz yapiyorsunuz demedim, haksizda gormedim sizi ama babasi bunu anlamaz. Koruma ic gudusuyle hareket eder, buda evladiniz icin iyi bir sey aslinda.Benim kimsenin arasını bozmak gibi bir niyetim yok. Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?