Eşimin kızı

bu arada profil fotoğrafın iğrenç.
pedofili kınamaktan çok teşvik gibi.
onu hazırlayan kesin pedofil.
haksız mıyım Mune ?

fotoğrafın zaten iğrenç olması, bakınca insanı rahatsız etmesi gerekiyor. bakış açınızı değiştirin bi.

görüntü benim gibileri rahatsız eder. pedofillere hizmet ediyor sadece.
onun yerine kıza uzanan ama değmeden kırılmış bir sürü el olabilirdi mesela. mesaj daha net olurdu.

şöyle açıklayayım o zaman. kırılmış el sonraki aşama. biz şu an toplum olarak o ellerin dokunduğu aşamadayız.

Mevzu olduktan sonra baktım da...resim huzursuz edici hoşlanmadım çocuğun üstünde el görmekten içim bi hoş oldu ama şüphesiz konu sahibi farkındalık adına koymuş

Annesi kızı biraz dolduruşa getiriyor olabilir. Sert tepki göstermek yerine bence karşınıza alın bir abla samimiyetinde konuşun. 'Canım biliyorum buraya az geliyorsun, ben üçümüzün vakit geçirmesinden bebeğimizin ornek alacagı bir ablası olmasından dolayı çok mutluyum. Sende benim ailemsin. Seninle bazı sorunlarımı paylaşmam lazım. Artık ağır işi yapamıyorum biliyorsun hamileliğim riskli. Otur kalk ev işi yap derken çok yoruluyorum kardeşine bişey olacak diye korkuyorum. Bu süreçte sana ve desteğine çok ihtiyacım var.' Şeklinde konuşarak biraz yola getirebilirsiniz bence.

bu arada profil fotoğrafın iğrenç.
pedofili kınamaktan çok teşvik gibi.
onu hazırlayan kesin pedofil.
haksız mıyım Mune ?

Ben teşvik olduğunu düşünmüyorum. İğrenç duygular uyandırıyor evet çünkü eylemin kendisi iğrenç. Rahatsız oluyorsanız bakmayın. Benim bu resmi profil resmi yapmaktaki amacım belli. Bir şeylerin üstünü örterek iyilikten çok kötülük yapıyoruz bence. Tam tersi mümkün olduğunca rahatsız etmeli ki insanlar daha çok empati yapabilsin. Muneyi çağırınca ne olacak anlamadım ki? Yönetim zoruyla profil resmimi mi değiştirteceksiniz? Özelden rica etseydiniz çok daha makul yaklaşırdım.

evet. özelden rica edebilirdim. haklısın. kusura bakma, düşünemedim.

Hanımlar,
2 gündür şu konuyu okuyor susuyorum, herkes ya pinkpin'e ya da sözü geçen 20 yaşındaki kıza yüklenmiş.
Oysa ortada bence bir suçlu yok.
pinkpin,
kız size geldiğinde yatağını toplamıyorsa bırakın toplamasın, sizde toplamayın, sadece bir kere ikaz edin tatlı dille, ablacım yatağını toplar mısın diye, sonrasında bu ikazı dikkate almazsa hiç ellemeyin, sorun edip kafanıza da takmayın, 15 gün boyunca toplamadı mı? O gittiğinde eşinize toplatın.
Kahvaltı hazırlamak zorunda da değilsiniz, siz kahvaltınızı yapın, o acıkınca kendi kalkar yer, siz birşey yerken bir kere eşinize ve kıza sorun istemiyorlarsa üstelemeyin, canı çeken gider alır.
Yemek yapmakta zorlanıyorsanız yapmayın, dışarıdan söyleyin.

Kıza gelirsek kusura bakmayın ama babası seneler önce annesini aldatmış, bu yüzden de psikolojisi alt üst olmuş bir kızdan söz ettiğinizi unutmayın, yaşı 20 diye erişkin kabul ediyorsunuz fakat geçmişte yaşadıklarını yok sayıyorsunuz, bu kız babası aldattığında, anne babası ayrıldığında kaç yaşındaydı? Evde neler yaşandı ne oldu bitti bilemezsiniz, kavgaların gözyaşlarının içinde büyümüş bir çocuğu yerden yere vurmaya gerek yok.

Tepkileri, hatta babasının kızını alttan alması kızın babaya öfkesi, babasınında kızına duyduğu vicdan azabından başka birşey değil, pinkpin bu sebeple olanları kendi üzerinize alınmayın.
Bu kız babasının yaptıklarını unutamamış, sağlıklı düşünüp davranmasını beklemeyin, bazı şeyler zamanla iyileşir.

canım büyük ihtimalle bunların aynısını kendi annesine de yapıyor ama siz annesi olmadığınız için size dokunuyor haliyle. benim yeğenimin davranışları da bu şekilde, gençler bir tuhaf, bence üstünüze alınıp onu ötekileştirmeyin, sallayın gitsin.

hizmette etme tabii, durumun elveriyorsa canın istiyorsa yap, istemiyorsa yapma. zorunda değilsin.

Haklısın abla, hiç bu kadar hassas olduğum bir dönem yaşamamıştım. Yakın zamana kadar kızın psikolojisini düşünerek hareket ediyordum zaten. Ama şimdi bazı şeylerde o kadar zorlanıyorum ki, en ufak bir umursuzluk batıyor bana. Biraz da diyorum ben düşünüleyim, en azından şu dönemde. Böyle düşünmemde eşimin bazı adaletsiz tavırlarının da rolü büyük.

Annemle de sorunlar yaşamıştım yakın zamanda, artık iyiyiz şükür, onu olduğu gibi kabul ettim, önceki gibi zoruma gitmiyor bazı şeyler. Sağolsun onun çok yardımı oluyor. İki gündür eşimle bazı konuşmalarımız oldu, o da birşeylerin ucundan tutmaya başladı. 2 gündür kahvaltı hazırlamıyorum mesela, yemeğimi de annem hallediyor. Ben aslında herşeyin altından kalkmaya çalışan biriyim, yapamayınca yardım beklemiştim sadece. Biraz daha rahat olsam, dediğin gibi yatak kalırsa kalsın diye düşünebilsem mesela sorunun çoğu hallolacak aslında. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

Gercekten haklisin ama yapicak bisey yok esinin eski esinin kizi illaki sana karsi ister istemez fesatlik beslicektir seninle tamamen kanki olmasini beklemen zaten hata..ona surdan kalk suraya otur demen bile batar uvey anne olmak zaten bastan 1-0 baslamak demek

Kilit nokta eşin aslında, kızına karşı vicdan azabı duyuyor, duymalı da zaten, ne olursa olsun kötü giden evliliklerde en çok yıpratılan çocuklar oluyor çünkü ama öte yandan kızına duyduğu vicdan azabını sana adaletsiz davranarak rahatlatamaz.

Senin bir suçun yok çünkü, yıllarca önce boşanmış bir adammış eşin sen evlendiğinde, önceki evliliğinde kızının psikolojisininde sorumlusu eşin, sen değilsin, o kızda kötü giden bir evliliğin en masum tarafı, o yüzden ilk mesajımda da belirttiğim gibi ben ne seni ne o kızı suçlu bulmuyorum, hata ikinizde de değil.

Herşeyin üstesinden geleceğim diye uğraşman hata, biraz rahat olmayı öğrenmelisin, Allah tamamına erdirsin bebeğin olacak, yeri gelecek bir tas çorba yapmaya zamanın olmayacak, bırak herkes birşeylerin ucundan tutsun, tutmuyorlarsa da niye tutmuyorlar diye yıpratma kendini, yapmıyor musunuz bende yapamıyorum yetişemiyorum o zaman günlük işlere yardım edecek birini tutun bana demekten çekinme.

Kızı da olduğu gibi kabul etmeye çalış, yapmayınca onun yapmadıklarını babasına yaptır, ki bir arkadaş yazmış, emin ol insan yeri geliyor kendi evladına da iş yaptıramıyor, sana özel tavır takındığını düşünme bence, benzer tavırda yine anne babası o 13-14 yaşlarındayken aldatma gerekçesiyle ayrılan bir kız vardı, babasına öfkesi yıllarca devam etti, babasının 2. eşi ikisinin arasını düzeltmek için çok uğraştı, emek verdi ama olmayınca olmuyor, çocuklar kolay unutmuyor çünkü.

Bebeğine odaklan, kendini de yıpratma, zaman herşeye ilaçtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…