İnanin en başından beridir dediğiniz şekilde yaklaştım. Ben bu kızla oturup annesine anneler günü hediyesi video bile hazırladım. İş başvurusu oldu beraber gittik, bir işi oldu beraber hallettik. Her zaman güler yüz gösterdim. Film de izledik, sinemaya da gittik. Benim eşyamı bana sormadan alıp götürdüğü oldu birkaç kez hiç kızmadım. Güzelce bir daha bana sormadan alma canım dedim geçtim. Tatlı istedi yaptım, geldiği zamanlarda sevdiği yemekleri yaptım. Sınavı oldu derslerine çalıştırdım. Annesini gelip bana şikayet ettiği dahi olmuştur. Ben ona karşı bu kadar vericiyken şu anki muameleyi haketmiyorum. Bunun adı iyi niyeti suistimal benim gözümde.
Günaydin kızlar. Yeni kalkıyorum bugün biraz geç kaldim. Kız hala yatıyor. Eşim de evde bugün. Şimdi kendime hazırlasam sadece olmaz.. Bu sefer eşim diyecekki ayrı gayrı mı var. Her zamanki sahne yine yaşanacak. Sofra bittiğinde kalkıp gelecek.. Yiyip gidecek.. Çok sıkılıyorum.. Ben en iyisi bir müddet annemde kalayım. Yoksa kendi içimde bileyleniyorum, patlayacağım ve tatsızlık çıkacak. Hiç istemiyorum.
Kendi annem ve babaödan olmayan çocuğu kardeşim diye kabullenmem. Oda size gelmek zorunda değil gelmediğindede ev işi yapmak zorunda değil şahsi fikrim eziyet deyip abartan olmuş? kadına baba yokken hakaret şiddet mi uygulamış misafir gelmiş misafir gitmiş? Sizde adamın çocuğu olduğunu bilmiyormuydunuz? Demezler mi hanım ablacım? Bir üyemiz güzel demiş. Eşinizin kızına güvenerek mi hamile kaldınız? Tabi gözünüze batar çünkü evlat sizin evlat değil. Bence sizin anlattığınız burada çözüm bulmak değil. Ya Eşinizin kızıyla arkadaş olursunuz yada eşinizle konuşursunuz. Ben 21 yaşındayım ve kendi ihtiyaç giderlerim dısında ev işi yapmıyorum. Çünkü öyle bir zorunluluğum yok. bu insanın içinden gelir.
Günaydin kızlar. Yeni kalkıyorum bugün biraz geç kaldim. Kız hala yatıyor. Eşim de evde bugün. Şimdi kendime hazırlasam sadece olmaz.. Bu sefer eşim diyecekki ayrı gayrı mı var. Her zamanki sahne yine yaşanacak. Sofra bittiğinde kalkıp gelecek.. Yiyip gidecek.. Çok sıkılıyorum.. Ben en iyisi bir müddet annemde kalayım. Yoksa kendi içimde bileyleniyorum, patlayacağım ve tatsızlık çıkacak. Hiç istemiyorum.
Annesinin hıncını alıyor gibi.
Daha benle tanışmadan 10 sene evvel boşanmışlar. Benimle ne ilgisi var ki?
Valla kız iş yapmak zorunda falan değil. kimse kusura bakmasın ama buradaki çoğu kadının içindeki üvey anneyi görebiliyorum.20 yaşındaki bir kıza nasıl annelik yapsın ki?
hadi annelik yapayım dedi P pinkpin ,kız kabul eder mi yaptırır mı sanıyorsun?
zaten annesi de varmış.
ergen psikolojisi ile zaten kendisine karışacak ikinci bir anneye asla sıcak bakmayacaktır:))
zaten konuda görüldüğü üzere kimse ona karışamasın eleştiremesin diye o bir adım önde davranışlarıyla sözleriyle
Sonuna kadar katılıyorum. Tek taraflı bakıyorlar olaya. Empati yapmayı denemek lazım. Bunları kaldıramayacaklar çocuklu adamlarla evlenmesin. Babasının kızına birsey diyecegini sanmıyorum,kızı onda sürekli kalmadıgı için.Valla kız iş yapmak zorunda falan değil. kimse kusura bakmasın ama buradaki çoğu kadının içindeki üvey anneyi görebiliyorum.
Annelik yapmak emzirmek altını almak demek mıdır sadece yoksa onun bu haline çözüm üretebilmek mi?
Kusura bakmayın konu sahibi kendine 10 günlükte olsa hizmetçi aramış bulamamış ama.
Hem olayı tek taraflı dinliyoruz belki kızın bi derdi var ve sevmiyor kadını. babası için katlanıyor on gün
Yapmak zorunda değil ben olsam 10 gün kafamı dinliyorum derim hizmet etmem kimseye. Bana mı güvenip hamile kaldı
Kendi yatağımı toplarım o ayrı. Bana bi tabak koydu diye yaygara çıkaracak bi kadının da evine gitmezdim ama
İnanin en başından beridir dediğiniz şekilde yaklaştım. Ben bu kızla oturup annesine anneler günü hediyesi video bile hazırladım. İş başvurusu oldu beraber gittik, bir işi oldu beraber hallettik. Her zaman güler yüz gösterdim. Film de izledik, sinemaya da gittik. Benim eşyamı bana sormadan alıp götürdüğü oldu birkaç kez hiç kızmadım. Güzelce bir daha bana sormadan alma canım dedim geçtim. Tatlı istedi yaptım, geldiği zamanlarda sevdiği yemekleri yaptım. Sınavı oldu derslerine çalıştırdım. Annesini gelip bana şikayet ettiği dahi olmuştur. Ben ona karşı bu kadar vericiyken şu anki muameleyi haketmiyorum. Bunun adı iyi niyeti suistimal benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?