Eşimin kızı

buarada o kız ile bebeği sakın ama sakın başbaşa bırakmayın
bebek olduğunda size geldiğinde ben bebeğe bakıyorum işleri yaparsan sevinirim de
yapmazsan da dışarıdan yemek söyleyin temizlikçi çağırın ama o evdeyken yatak odasında uyutup mutfakta iş yapmayın

kızın içi fesat

bildiğin kıskanır olmuş. annesi evlenmiş mi sonrasında? belki annesi biraz doldurmuş olabilir mi

Günaydin kızlar. Yeni kalkıyorum bugün biraz geç kaldim. Kız hala yatıyor. Eşim de evde bugün. Şimdi kendime hazırlasam sadece olmaz.. Bu sefer eşim diyecekki ayrı gayrı mı var. Her zamanki sahne yine yaşanacak. Sofra bittiğinde kalkıp gelecek.. Yiyip gidecek.. Çok sıkılıyorum.. Ben en iyisi bir müddet annemde kalayım. Yoksa kendi içimde bileyleniyorum, patlayacağım ve tatsızlık çıkacak. Hiç istemiyorum.

eşine söyle o hazırlasın bugün

Size şöyle bi örnek vereyim benimde ikinci evliliğim eşimin ilk eşi vefat etmiş 9 yaşında bi oğlu var eşimin ama inanın o kadar seviyorumki beni üzgün görse gelip sorar neyin var diye bişey yapsam yardım edeyimmi der yok siz annesinden ayırdıysanız babasını haklı kızgın derim ama yok adam sizden önce ayrılmış evlenmişsiniz bu ne düşmanlık kalksın yapsın işini siz böyle yaptıkça kendini ezilen hep ilgili gösterilmesi gereken kişi olarak görecek bırakın kirli kalsın evde yapmayın şuna bak dolabın kapağını bile kapatmıyor kocaya versen geri gelmez ne küçüğü.

kesinlikle ona bişey yapma
artık kendi işini kendi yapsın
hem belki böylelikle gelmez de, sende rahat edersin
yatağını toplama bırak kendi yatağını kendi toplasın
yemeğini kendi alsın tabağına kalkıp sen koyma
narını sen getirme meyve yemek istiyorsa gitsin kendi alsın
o yokmuş gibi davran kısaca.
vallahi emin ol daha rahat edersin

bu nasıl bir ruh halidir anlamakta zorlandım.bu mesajı özellikle alıntıladım çünkü bence konuda ki kızın ruh hali ile bu üyenin ruh hali çok benzer.

konu sahibi eşinin kızı da böyle bir ruh haline sahipse bazı arkadaşların dediği gibi bebeği ablası ile yalnız bırakma konusunda dikkatli ol.

baksana bu yorumu yazan kişi de o yaşlarda ve her cümle ayrı bir gariplik içeriyor.sanki 5 yaşlarında kıskançlık yaşayan bir çocuk yazmış gibi.

Ben 20 yasinda evlendim ya
Kucuk yasta evlensin degil tabi bu da
Ama insan kendi yatagini
Kendi tabagini kaldirmaz mi
Inat yapiyosa o da hos degil
Kac yasinda yani
5 yasinda gibi kiskanmis .

Eşime söyledim bugün pek iyi değilim kahvaltıya yardım eder misin dedim memnuniyetsiz bir ifadeyle kafasını tamam anlamında salladı. Kalktı, ben bugün portakal suyu istemiyorum sıkma bana dedi. Tamam neden istemiyorsun dedim (hergün içeriz çünkü) canım istemiyor dedi. Ne yapayım dedi söyledim, sen otur dedi. Oturduğum yerden bugün hastaneye gideceğim ilacım bitmiş dedim hiç cevap vermedi. Bi şey demedin dedim ne diyimki dedi. Trip mi atıyor anlamadım. Suçlu çocuklar gibi sus pus duruyorum şu an..

20 yaşındayım 1.5 senelik evliyim! rezillik başka bişey degil. anladıgım kadarıyla bebekle kalmıyor sizide kıskanıyor.. siz onun dadısı mısınız? anası mısınız? hizmetçisi misiniz? eeeeee o zamannn...

Siz hamilesiniz, önce kendinizi düşüneceksiniz. Konunuza acayip sinirlendim; 20 yaşında kızın "Aman canım ergendir" denilerek hoş görülecek bi tarafı kalmamış, belki biraz terbiyeli davransa size karşı, siz de onun ters hareketlerini idare edebilirdiniz. Eşinizin sizi kızına karşı saydırması gerekiyor, eşiniz ise ezdirdikçe ezdirmiş. Şu hale bak ya, kendime kahvaltı hazırlasam ayrı gayrı mı var diyecekler diye kendi evinizde hamile halinizle aç bekliyorsunuz.

Çayınızı bol bol demleyin, sadece kendinize kadar kahvaltılık çıkarın, karnınızı doyurun lütfen, hamilesiniz.
Uyanana da "Çay demli, nasıl diliyorsanız o şekilde kahvaltınızı ayarlayın. Hatta hadi x, babacığın senin elinden bi kahvaltı yapsın" deyin basın gidin öbür odaya cevap dahi beklemeden.

Ve diğer hususlara gelince, yatağını toplamayın 20 yaşındaki birinin rica ediyorum. Hatta çarşafını dahi değiştirmeyin, kirlendiğini o söylesin o temiz çarşaf istesin sizden, o sersin, o çıkarsın o atsın makineye. Hizmetçi yerine koydurmayın kendinizi. Anası-babası boşandıysa sizin günahınız ne? Tepkisini babasına göstersin size eziyet edeceğine. Terbiyesiz sıçana bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eşiminde ilk evliliğinden 11 yaşında oğlu var bizimle yaşıyor ben öyle istedim eşimde severek kabul etti.
Her cuma annesine gider p.tesi sabahı gelir..kirli çamaşırlarını dolduruyorum annesi yıkıyor. kimse kimsenin hizmetçisi değil..tabağını kaldırmayacak yatağını toplamayacak ben sabır küpü değilim.. evimin kuralları var uyan,uyum sağlayan benimle yaşasın uymayan başının çaresine baksın. Kazık kadar olmuş evlense evini çevirecek kıza hizmet etmek enayilik. Kendinizi düşünmüyorsanız karnınızdaki bebeği düşünün stres içinde, canınızın acısıyla hamilelik geçirmek çok da akıl karı değil

Zaten 10-15 gün kalıyormuş. Yatağını kendi toplasın ellemeyin. Kahvaltı zaten hazırlanıyor evde. Yardım isteyin beraber hazırlayalım kaldıralım deyin. Buzdolabının kapağı için bile başkasını çağırması abes geldi bana. Komşunun çocuğuyla da alakalı kustuysa iğrenmiş olabilir yani. Alt tarafı 10 gün idare ediyorsunuz. Kendi çocuğunuz yardım etmese bu kadar dert etmezdiniz bence. Yapacak birşeyiniz yok bilerek evlenmişsiniz. Ona hususi hizmet etmeyin o yokken evde neler yapıyorsanız onları yapın o olmasa da yemek yapıyorsunuz sonuçta kendi işlerini kendisi yapsın.

Daha benle tanışmadan 10 sene evvel boşanmışlar. Benimle ne ilgisi var ki?

Eşşek kadar kız kalksın yapsın işini yok mecbur değilmiş iş yapmaya diyor bi üye sende onun dağınıklığını toplamaya kahvaltısını hazırlamaya kirini yıkamaya mecbur değğilsin hizmetçi olarak evlenmedin.

Valla kız iş yapmak zorunda falan değil. kimse kusura bakmasın ama buradaki çoğu kadının içindeki üvey anneyi görebiliyorum.
Annelik yapmak emzirmek altını almak demek mıdır sadece yoksa onun bu haline çözüm üretebilmek mi?
Kusura bakmayın konu sahibi kendine 10 günlükte olsa hizmetçi aramış bulamamış ama.
Hem olayı tek taraflı dinliyoruz belki kızın bi derdi var ve sevmiyor kadını. babası için katlanıyor on gün
Yapmak zorunda değil ben olsam 10 gün kafamı dinliyorum derim hizmet etmem kimseye. Bana mı güvenip hamile kaldı
Kendi yatağımı toplarım o ayrı. Bana bi tabak koydu diye yaygara çıkaracak bi kadının da evine gitmezdim ama

Sonuna kadar katılıyorum. Tek taraflı bakıyorlar olaya. Empati yapmayı denemek lazım. Bunları kaldıramayacaklar çocuklu adamlarla evlenmesin. Babasının kızına birsey diyecegini sanmıyorum,kızı onda sürekli kalmadıgı için.

bi kere gelip bukadar kalmasa derken kıza misafir gözüyle baktığınız ortada...oda kendini misafir gibi hissediyor kendi evinde yaptığı işleri misafirlikteyim düşüncesiyle yapmıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…