Eşimin kızı

Sana normal geliyor yani 20 yaşındaki kızın yatağını toplamaması, iş mıdır bu, kendine saygıdır herseyden önce

Ya da yer misin diye bişey teklif edildiğinde yemeyecegimi bilmiyo musun diye azarlamak?

Buzdolabı kapağı kapatmak falan iş mi?

Israrla aynı yorumları yapıyorsun bence sen de bir uzmana görün, konuda üvey anne yok üvey kız var

Harika fikir bence bu uygulamayi gecmeli

bi kere gelip bukadar kalmasa derken kıza misafir gözüyle baktığınız ortada...oda kendini misafir gibi hissediyor kendi evinde yaptığı işleri misafirlikteyim düşüncesiyle yapmıyor gibi

Ay velev ki misafir görsün, misafir olduğunuz evde size hazırlanan yatağı olduğu gibi bırakıyo musunuz

+1

Yorumdan cukk sesi geldi.

bu açıdan bakacak olursak bende senin ve bir kaç üyenin içinde ki gereksiz tripler ve kıskançlıklar yapmaya hazır olan,anne-babasının boşanmasını konu sahibine yıkmaya çalışan 20 li yaşlarda ki üvey evladı görebiliyorum

Ben toplarım dağınık bırakmam misafirlikte..ama burda durum farklı belli ki yarışa girmiş gibiler.

Ben toplarım dağınık bırakmam misafirlikte..ama burda durum farklı belli ki yarışa girmiş gibiler.

Ama işte neden? anne babası boşandıktan 10 sene sonra babası bu kızla evleniyor hani boşanmadan sorumlu tutulacak durumda da değil

Öyle bile olsa 20 yaşına kadar artık aşmış olması lazım

Samimi soruyorum şu davranışlar 20 yaşında genç bir kadın davranışı mı, 13 14 en fazla 15 hareketleri bunlar

Konu sahibi sabrınıza ve sükunetinize hayran kaldım
Bence de hatayı baştan yapmışsınız her şeyine eyvallah demekle 20 yaşında kocaman bir kız ergen falan da değil bana göre
eşinizi anlayamadım sanırım size cephe alıyor belkide kızı dolduruyor karşınıza alın konuşun kızla ve hiç bir iş yapmayın kendi işini kendisi yapsın artık .

Kabahat sende, bi cinnete yada bi sanciya bakar olar derim ben. Ezdirme kendini, o evladiysa senin kardindaki de evlat dimi ama. O trip atiyorsa sen iki kat daha trip at. Aglama krizleri, sinir krizleri falan cözer bu durumu sanirim

Yeminle 2 gün eve kabul edilmeyecek insanlar varmış aramızda bunu gördüm

Bu kız nasıl misafir olabilir o evde,her ay gelip ayın 3te 1ini geçirdiği babasının evi orası, size her ay gelip 10 gün kalan misafiriniz var mı

Bakin bana öğretilen misafirliğe gidilecek eve eli boş gitmemek hele ki 2 3 günü aşan misafirlikte mutfak alışverişi falan yapmak, mutfağa yardım etmek, yatak toplamayı falan saymıyorum bile

Hele hele kaba davranmanın falan hiçbir şekilde mazereti yok, essek kadar kız

Konu sahibi ile ilgisi olmayan yıllar öncesinde bitmiş bir evlilik evet bu konuyu babasının yeni eşine bağlamaması gerekir...Fakat konu sahibinin daha öncesinden okuduğum konusunda, kız ile yarış içerisine girdiği kanısına vardım.Çünkü eşinin yaptığı berbat hakaretlere berbat bi savunma olarak kızı öne atması çok yanlış bi hareketti. Aralarında ki durumun hiçte konu sahibinin bu konuda anlattığı gibi olduğunu sanmıyorum

Annenizi çağırması ne demek ya?!
Ay orda onu mahvederdim.

Ay nasıl kan hücum etti beynime!

Öyle deme, bulunduğu yerden buzdolabı kapağına uzanıp iteklemesi nerden baksan 3000 5000 kalori yakması demek,dökülecek incilere değinmiyorum bile

Bakayım bir o konuya

Biz eşimle zamanında çok sorunlar yaşadık evet ama ben hiçbir zaman kızıyla yarışa girmedim. Kızıyla ilgili tartışmalarımız oldu zamanında çünkü eşim benim 13 yaşındaki kızkardeşimin adet kanının yatağa geçmesini kafaya takıp sorun yaratan bir adamdı. Bunu kızı yapsa asla sesini çıkarmazdı. Ben eziyet görmek ya da aileme bana saygısızlık edilmesi için evlenmedim. Eşim küçük yaşlardan itibaren ailesinden ayrı yaşamış dolayısıyla aile terbiyesi görmemiş bir insandı. Zamanla kendini değiştirmeseydi bugünlere gelmeyecektik. Evliliğimizin hiçbir döneminde kızının adı elif olsun, elifi kırmadım. Ama eşim kızkardeşime kafayı taktığı için mecburen empati yaptırdım. Yani aslında yarışa giren ben değil eşimdi. Merak ettiğiniz buysa eğer.

Farklı bir bakış açısı aöa hanım Efendinin kendi kızı olsaydı bu konu nasıl açılırdı birde bunu düşünün? Bir konu açıldığı zaman diğer kişiden haberimiz olmuyor değilmi?

Eşim hala durur durur tuğçe iyi yaşıyor elif öyle değildi. Tuğçe şu kadar harçlık alıyor elif alamadı kıyaslamaları yapıyor. Benim kız kardeşimden ne istiyor? Çocuk bunları hissettiği için evime doğru düzgün gelmiyor. Bunları artık sorun istemediğim için konu yapmamasını sağlamaya çalışıyorum. Şort konuma bir bakin mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…