- 3 Şubat 2018
- 25.897
- 111.458
- 598
Nasıl söylemez, kaç yaşında çocuk?
Ya ne ile okuyorsunuz yazdıklarımı çocuk için o kelimeleri konuşan ben değilim babası babaannesi diğer aile üyeleri11 yaşında bir çocuk için kullandığınız kelimeler dehşet verici,evlenmeden önce bu tür şeylerle karşılaşacağınızı biliyor dunuz değil mi?
Terbiyenizi takinin,ben gayet iyi anladım anlayacağımı.Ya ne ile okuyorsunuz yazdıklarımı çocuk için o kelimeleri konuşan ben değilim babası babaannesi diğer aile üyeleri
Bence kendi cocugunuza da bu kadar katı olmayın. Evliliğiniz daha yeni. Yatmak istediklerinde yatmasına izin verin. Çocuğunuz kocanizi tercih ettiğinizi düşünmesin. Ben bir gece çok korkmuştum.aklima.tuhaf düşünceler gelmişti. Annemin yanına gittim. Annem de aslında evde oturuyordu o an ama herhalde kafası bozuktu sigara içiyordu. Bana kızıp beni geri göndermişti. Normalde böyle biri değil aslında..ama o an ona o kadar ihtiyaç duymuştum ki. Belki o an bana sarilsa ben uyuyana kadar benimle beklese şimdi yaşadığım panik atak vs durumlarini yasamazdim. Bilmiyorum sonucunu ama tek bildiğim o an anneme çok ihtiyacım olduğu. Hayal kırıklığı ve korku ile yatağıma geri döndüm. Zar zor uyudum. Çocuklara sınır getirmek zorundayız elbette ama ben bunu şey gibi düşünüyorum. Mesela numaradan cisim gelen diyen çocuğa bile tuvalete izin vermek gibi..evet belki 10 seferinden dokuzu numara olabilir ama birinde gerçek olursa istenmeyen sonuçlar olabilir diye her seferinde WC için izin vermek gibi.Çocuğun bir annesi yok hiç bakmamış kundakta bırakıp gitmiş. Ve çocuğun kıskanç olduğunu babaannesi dedesi halaları kendi eşim söylüyor sürekli. Tehlikeli bir çocuk diyorlar sürekli bana dikkat et diyorlar sonra da bana karşı savunmaya geçiyorlar. Elbette kıskanabilir ama çocukta olsa bir sınırı olması lazım. Benim kızdığım kişi eşim zaten çocuk değil. Ben kendi öz çocuğum da olsa aynısını yapıyorum. Benimle yatmak istedi izin vermedim üstelik ayda yılda bir geliyor benim çocuğum yanımda değil. Kusura bakmayın. Çocuk onların yetiştirdiği gibi yetişmez kızdığım nokta bu. Bu hep böyle gider yoksa
Saçma sapan evlilik yapmanın sonucu, insan 2. Evlilikte biraz daha uyanık olur, aile apartmanı, esin çocuğu vb problemler yaşamanız sizin suçunuz, neden böyle bir evlilik hem de 2. Defa ...Merhaba yeni üyeyim ve bir sıkıntım var. Eşimle 2. Evliliklerimiz ve 3,5 aylık evliyiz ben 32 eşim 35 yaşında önceleri bir aile çatışması da yaşadık eşimin annesi ve babasıyla aynı apartmanda oturmak istemesi vs cereyan etmişti ilk etap onu aştık şimdi de 11 yaşındaki kızını ortamıza sokup yatırması oluyor. Benim de ilk evliliğimden çocuğum var ama kesinlikle böyle bir şey yapmadım yapmam da. Ben tepki gösterip ayrı yatıyorum ve yine de eşimin bu durum umrunda olmuyor çocuk korkuyor diyerek ona yüz veriyor. Zaten o yaşta kız çocuğunun babası ile yatması da normal değil bana göre ben mi abartıyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu arada çocuk bana anne diyor ve normalde hiçbir sorunumuz yok
Kendi evladini bırakıp başkasıyla evlenen başka birinin çocuğunu mu kabul edecekti?Size anne diyor ve siz ebeveyni değilim diyorsunuz. Pes
Eminim öyledir! Çatışma yaşayan ara ara da gelmesine izin vermez. Hiç göstermez kimi kandırıyorsunuzBabasında velayet çatışması yaşıyoruz geri almaya çalışıyorum. Ara ara geliyor yanıma
Mahkeme kararı var neyi göstermiyor çocuğum 13 yaşında okuldan çıkıp beni arıyor gidip alıyorum dağ başı mi kafasına göre gösterip göstermiyorEminim öyledir! Çatışma yaşayan ara ara da gelmesine izin vermez. Hiç göstermez kimi kandırıyorsunuz
Merhaba yeni üyeyim ve bir sıkıntım var. Eşimle 2. Evliliklerimiz ve 3,5 aylık evliyiz ben 32 eşim 35 yaşında önceleri bir aile çatışması da yaşadık eşimin annesi ve babasıyla aynı apartmanda oturmak istemesi vs cereyan etmişti ilk etap onu aştık şimdi de 11 yaşındaki kızını ortamıza sokup yatırması oluyor. Benim de ilk evliliğimden çocuğum var ama kesinlikle böyle bir şey yapmadım yapmam da. Ben tepki gösterip ayrı yatıyorum ve yine de eşimin bu durum umrunda olmuyor çocuk korkuyor diyerek ona yüz veriyor. Zaten o yaşta kız çocuğunun babası ile yatması da normal değil bana göre ben mi abartıyorum bana yardımcı olur musunuz? Bu arada çocuk bana anne diyor ve normalde hiçbir sorunumuz yok
Eşinizin kızını pedagoğa götürün götürmediyseniz. Salt birlikte uyuma için değil. Kendi çocuğunuz çok etkilendiyse onu da götürün.Mahkeme kararı var neyi göstermiyor çocuğum 13 yaşında okuldan çıkıp beni arıyor gidip alıyorum dağ başı mi kafasına göre gösterip göstermiyor
Az deglsnzMahkeme kararı var neyi göstermiyor çocuğum 13 yaşında okuldan çıkıp beni arıyor gidip alıyorum dağ başı mi kafasına göre gösterip göstermiyor
Babasında velayet çatışması yaşıyoruz geri almaya çalışıyorum. Ara ara geliyor yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?