- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Kızdan hoşlanıyorHoşlanıyolar
Her an her şey olabilir bi tip. Tabi ki arkadaş olabilirler. Benim de eşimin çok yakın kız arkadaşları oldu. Ama siz çapkın diye tanımlayabiliyosunuz.Herkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Bu adamı çok aradınız mı?Herkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Böyle bir erkekle evlenmemeliydiniz. Insan çapkın olduğunu bildiği biriyle evleniyorsa yaşayacaklarını göze alıyor demektir.Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki.
Canım eşim seni maalesef aldatıyor. Madem eskiden beri çapkındı diyorsun, nişanlıyken düzenletmeye çalışmadın mı? Bak biz evleneceğiz böyle olmaz ben üzülürüm vs diye konuşmadınız mı hiç? İşte böyle adamlarla evlenmemek gerekiyor, bile bile lades.Herkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Ben çapkın derken öyle kızlarla samimi olur gibilerinden bahsetmek istememiştim ama sanırım yanlış anlaşılmışımBu adamı çok aradınız mı?
adam başta çapkınmmış göze alırken ne düşünmüştümüz?
10 tabağı olsa gam yemiycem kasiyer yahu kasiyer!!!! Nasıl capkinliga para buluyor?Rahmetli babamin bir lafi geldi aklima?erkegin 10 tabagi varsa birisini kiracaksin derdi.
Esinize dikkat edin..Huyunu biliyorsunuz madem..Hoslaniyor olabilir.Yoksa neden ikide bir ondan bahsetsin?
Peki nasıl yakalayabilirim ben gidemiyorum amacım onu görüp değiştirmek değil zaten artıkCanım eşim seni maalesef aldatıyor. Madem eskiden beri çapkındı diyorsun, nişanlıyken düzenletmeye çalışmadın mı? Bak biz evleneceğiz böyle olmaz ben üzülürüm vs diye konuşmadınız mı hiç? İşte böyle adamlarla evlenmemek gerekiyor, bile bile lades.
İşyerinde nasıl yakalanır ki? Yüzsüz ise her türlü sizi suçlar.Başından geçeniniz illa ki vardır nasıl yakaladınız nasıl bir yol izlemem lazım. Ablalarım diycem çünkü büyük ihtimalle yaşım bi çoğunuzdan küçük cahillik ve toyluk zamanıma geldi sanırım
İnan ne yapıcağımı ben bilmiyorum ama şüpheyle yaşamak çok kötü bir durumİşyerinde nasıl yakalanır ki? Yüzsüz ise her türlü sizi suçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?