- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Ben bir yerde okumuştum aldatan insanlar ya da birinden hoşlananlar psikolojik olarak o kişinin ismini söylüyolarmış ona istinaden düşünüyorumBu aldatma meselesine hafiye gibi kafanızı takmayın. Sizi o kızla aldatsa bin kez yanınızda ismini zikretmez.
Zaten dediğim gibi amacım düzeltmek değil bir insan iki olmaz şimdi düzelse yine yapar belki huylar değişir ama karakter mümkün değilBenim bir arkadasim böyleydi. Evde esi var, ama önüne gelen her kadinla da flört ederdi. Mesela esi ile tatildeler bana mesaj atiyor "Caktirmamaya calisiyorum ama burdaki kadinlar acayip cekici" felan. Böyleleri zor düzelir bence, hatta düzelmez. O kiza gelince bence yine flört modunda egosunu oksatiyordur
Ne diyebilirim kiMaalesef eşiniz kızdan hoşlanıyor gibi görünüyor. Adam akıllı konuşun bence..
Evde telefonla sık vakit geçiren biriyse whatsapp mesajlarına ve arama kayıtlarına bakınPeki nasıl yakalayabilirim ben gidemiyorum amacım onu görüp değiştirmek değil zaten artık
Telefonu hep üstünde bırakmaz hiç ortada cebinde gezer geneldeEvde telefonla sık vakit geçiren biriyse whatsapp mesajlarına ve arama kayıtlarına bakın
Aklıma a101 bimdeki böyle tip kasiyerler geldi de bi midem falan bulandıHerkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Evlendikten sonra mı çapkın oldu? Cevabın hayırsa neden evlendin?Herkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Ben zaten fotoğraf olayını bilerek tepkisini ölçmek için söylemiştimİnanılmaz rahatsiz edici ama sanki beğeniyor gibi. Hele fotoğraf olayi sinir bozucu. Telefonunu kontrol edin kesinlikle
Evlenmeden önce böyle değildi aslında telefonu falan ortadaydı yani gayet normaldi diyebilirim sonralarda farketmeye başladım sanırım yanlış tarif etmişimEvlendikten sonra mı çapkın oldu? Cevabın hayırsa neden evlendin?
Telefonu hep üstünde bırakmaz hiç ortada cebinde gezer genelde
Telefonunda parmak izi şifresi var açamam kiBu hic normal degil ne demek ortaya birakmaz.
Arkadasim bu işin peşine dus hic normal gelmedi bana niye profil fotonuzu kaldirdi ki hemen cok sacma. Telefona takildim ben. Gece uyurken al telefonu baska odaya git iyice bir kurcala.
Bir sekilde is yerine git habersiz olarak. Bir bak bakalim nasil bir ortam var seni o kizla tanistirsin biraz gozlem yap düş peşine. Çok sinir bozucu şu telefon olayi. Umarim biz yanlis dusunuyoruzdur da eşin sana sadiktır.Telefonunda parmak izi şifresi var açamam ki
Çapkın değil sapık ya da başka bir şey deniliyor ona neyse burda söylemeyeyim. Gizli saklı telefonlar da hayra alamet değil. Aralarında bir şey varHerkese merhaba özet geçmek istiyorum lütfen iyi ya da kötü fikirlerinizi benimle paylaşın. Eşim 26 yaşında bir markette kasiyer yaklaşık 1 sene olacak. Normalde de çok olmasa da çapkın bir erkek be yazık ki. Son 2 aydır bir kızın isminden bahsediyor üstelik 10 kişiye yakın çalışan var ve diğerlerinin ismini bile bilmem. Gitme imkanım yok iş yerine çünkü hem bana uzak hem bende çalışıyorum. Eşim bu kızın ismini konu işe ne zaman gelse kullanıyor. Örneğin ismi x olsun, xe bugün şaka yaptım çok korktu xte o mağazadan sipariş veriyomuş ben sorarım gibi gibi. Bende şüphelenmeye başladım. Ve bir tanıdığımı mağazaya gönderdim kız kasada oturuyormuş eşimde kızın yanında kollarını kasaya dayamış iç içe muhabbet ediyorlarmış. Bundan yine 2 ay öncesine kadar whatsappta beraber fotomuzu koy demiştim profil olarak fotomuz yok beraber dedi telefonu yeni almıştık attım bende yine koymamıştı surat yapmıştım neden diye koydu öyle olunca ama 1 2 dakika sonra tekrar değiştirdi çocuk gibi surat yapıyomuşum diye. Ne yapıcağımı bilmiyorum çünkü aslında basit bir olay gibi görünebilir ama içimden bir ses aldatıldığımı söylüyor.
Dimi dimi çapkın diyerek masumlastirilacak bir olay değil!Çapkın değil sapık ya da başka bir şey deniliyor ona neyse burda söylemeyeyim. Gizli saklı telefonlar da hayra alamet değil. Aralarında bir şey var
Pek sanmıyorum canım bir kişi öyle dese anlıycam ama herkes benim gibi düşünüyorBir sekilde is yerine git habersiz olarak. Bir bak bakalim nasil bir ortam var seni o kizla tanistirsin biraz gozlem yap düş peşine. Çok sinir bozucu şu telefon olayi. Umarim biz yanlis dusunuyoruzdur da eşin sana sadiktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?