Eşimin kızlarla samimiyeti

Benim bir arkadasim böyleydi. Evde esi var, ama önüne gelen her kadinla da flört ederdi. Mesela esi ile tatildeler bana mesaj atiyor "Caktirmamaya calisiyorum ama burdaki kadinlar acayip cekici" felan. Böyleleri zor düzelir bence, hatta düzelmez. O kiza gelince bence yine flört modunda egosunu oksatiyordur

Zaten dediğim gibi amacım düzeltmek değil bir insan iki olmaz şimdi düzelse yine yapar belki huylar değişir ama karakter mümkün değil

Aklıma a101 bimdeki böyle tip kasiyerler geldi de bi midem falan bulandı

Evlendikten sonra mı çapkın oldu? Cevabın hayırsa neden evlendin?

Telefonu hep üstünde bırakmaz hiç ortada cebinde gezer genelde

Bu hic normal degil ne demek ortaya birakmaz.

Arkadasim bu işin peşine dus hic normal gelmedi bana niye profil fotonuzu kaldirdi ki hemen cok sacma. Telefona takildim ben. Gece uyurken al telefonu baska odaya git iyice bir kurcala.

Bu hic normal degil ne demek ortaya birakmaz.

Arkadasim bu işin peşine dus hic normal gelmedi bana niye profil fotonuzu kaldirdi ki hemen cok sacma. Telefona takildim ben. Gece uyurken al telefonu baska odaya git iyice bir kurcala.
Telefonunda parmak izi şifresi var açamam ki

Telefonunda parmak izi şifresi var açamam ki
Bir sekilde is yerine git habersiz olarak. Bir bak bakalim nasil bir ortam var seni o kizla tanistirsin biraz gozlem yap düş peşine. Çok sinir bozucu şu telefon olayi. Umarim biz yanlis dusunuyoruzdur da eşin sana sadiktır.

Çapkın değil sapık ya da başka bir şey deniliyor ona neyse burda söylemeyeyim. Gizli saklı telefonlar da hayra alamet değil. Aralarında bir şey var

Bir sekilde is yerine git habersiz olarak. Bir bak bakalim nasil bir ortam var seni o kizla tanistirsin biraz gozlem yap düş peşine. Çok sinir bozucu şu telefon olayi. Umarim biz yanlis dusunuyoruzdur da eşin sana sadiktır.
Pek sanmıyorum canım bir kişi öyle dese anlıycam ama herkes benim gibi düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…