- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
amin. kendine dikkat et bak böyle sıkma kendini. bırak inceldiği yerden kopsun. böyle hayat mı geçer. düzeltsin kendiniÇıkarsa onuda yazarım ben buraya çok yalnızım dertleşecek bir dostum yok :) şka bi yana Allah korusun hepimizi
ne olursa olsun. aklı başında hiçbir insan eşine böyle bir imada bulunmaz. varsa şüphesi ayrılmayı tercih eder.Ayrıca stresi benimle alakalı değil kendi işi ile alakalı
Soruyorum güveniyorum diyor. Ayrıca iş konusunda yoğunluk proje dönemlerinde böyle şeyler olabileceğini ve olacağını söyledim kabul etti en baştan
Hiç bişey eve geldi yemeğini yedi tv karşısına oturunca da beni dizinin dibine çağırıyor gitmedimSonra naptı?
Sinir stres her nolursa olsun saçma sapan cümlelerdieşin nefes nefese telefonu açarsa ,,,
sana yaptığı yakıştırmayı yapmış demektir
çirkince düşünce,
eşim dediği insana söylemesi daha da çirkince,,
Şahsiden açmayınca şirket hattından aramış hemen onu açmak için koştum zatenAmaan bıraksaydın tekrar arasaydı cebini ya.
Telefona yetişmek için nefes nefese koşmuşsun ne gerek vardı kendini yormaya? Duymamıştım yoldayım derdin. İşte hep fazla önem vermekten oluyor bu tepeye çıkma durumları.
Hayatımda hiç rest çekebilen biri olmadım malesef nasıl yaparım bilmiyorumBence baya sert yapin yaptigini anlasin ben olsam agzindan burnundan getiririm bi daha ayni seyi yaomasin anlasin diye.beni bunla itham edemezsin he guvenmiosan devam etmek zorunda degilsin ben de bana guvenmeyen biriyle devam etmek zorunda degilim 2 secenek var ya guveneceksin aklindan boyle bir sey gecmeyecek ya da guvenmiosan birakacaksin ikisinin arasinda bana boyle laflar edemezsin. bnm basima gelmis seye bnm tepkilerim bunlardi baya buyuk olay cikarmistim
Bende onu diyorum ne diye kendini yoruyorsun aman telefonuna yetişeyim dedin kabak sana patladı bu kadar önemseme ve o lafı misliyle ödet ona.Şahsiden açmayınca şirket hattından aramış hemen onu açmak için koştum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?