Eşimin küsgenliği

PaSaKLI KoNTeS

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
114
6
296
40
merhabalar arkadaşlar,
Ben 9 aylık evli 1,5 aylık hamile biriyim. Benim derdim acabalarım eşimin herşeye küsmesi trip atması ve bencillikleri..Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ben naptım böyle demekten kafayı yicem.
Bişey konuşmak isterken 8-9 kere düşünüyorum ki yanlış anlamasın küsmesin diye, ama baktım ki böyle böyle istediğim şeyleri söylemek yerine onun istediklerini söylüyorum
Mesela WhatsAppta onunla değil herhangi arkadaşımla,ailemle konuşmak içim girdiysem bu trip atma konusu, yada mide bulantısından duramadığım zamanlarda yatıyorum bazen anam bi bakıyorum bizimki asmış suratını tv bakıyo yada elinden hiç düşmeyen telefonuyla oynuyo..
Annemlerle ve kayınvalidemlerle yakım oturuyoruz , haftada bir onlara gidiyorsak haftada birde annemlere gitmek istiyorum, eşimin mutlaka o gün arkadaşlarıyla buluşması oluyor yada gitmeden önce beni uyarıyo çok yorgunum yemek yiyip dönelim diye, buda beni çok kırıyor
Daha balayında Facebook ta soyadımı değiştirmedim diye 3 saat küstü benimle, değiştirince barıştı..
Başbaşa hiç bişey yapamıyoruz yani yemeğe, gezmeye vsvs... kendimi yeni evli olarak hiç görmedim, direk 10 yıllık evli olarak başladık evliliğe. Ev,iş,anneler...
O arkadaşlarıyla istediği zaman buluşabilir ben istediğim zaman çağır eve gelsinler ben dışarı çıkarım diyor, ben sürekli evde olmak istemiyorum bi cafe bi sinema bi alışveriş...
kendimi nasıl bu hale getirdim diye mahvoluyorum bana akıl verin...

Hayır nasıl farklıydı bi bilseniz..

bi insan nasıl bu kadar farklı olabilir? hani bazı şeylerin gizlenebilmesini anlarım da saçma sapan küslük yapan insan bunu nasıl gizler nikah olana kadar? kaldı ki siz nişanlı iken görmüşsünüz. bile bile evlenmiş, üstüne çocuk yapmışsınız.

Bana sadece.. 4 yıl uğraştı benimle evlenmek için. Onun hıncını mı alıyor anlamadım ki
Bakış açınız değişsin bence!Eşiniz fazlaca alıngan ama sadece size karşı böyle ise yanlış tepkilerde verse aşırı derecede bağımlınız....Burada çok rastlarız hayatının merkezi eşi olan kadınların ne derece mantıksız davrandığını, durum sizde tam tersi....Fazla beklenti içerisinde olmasından kaynaklı saçmalıyor.....Tabi bu benim fikrim...

2 senelik evliyim daha hala facebookta soyadımı değiştirmedim. eşinizde garipmiş..

Kusmesini umursamayin o kustugu zaman onemsemeyin. . Çünkü bunu size karşı silah olarak kullanıyor. .
Nasıl ki çocuklar agladiginda anneler istediğini yapar tıpkı öyle. .

Siz umursamayin o kusmeler zamanla azalip sonra da bitecek..

Daha çok yeni evlisiniz erken başlamış. .
Evlilikler ilk 5 yıl içinde oturuyormus

Ay bir başka küsen trip atan erkek vakası daha. Bir ben mi ileri derece gıcık oluyorum bu tiplere?

Küstüm çiçeği gibi ne kırılgan erkektir bunlar yareppim, şükür bana denk gelmemiş böylesi, herhalde öyle küsme sebebi olmaz bak böyle olur diye adamı komple dünyaya küstürürdüm.

Neyse, çekin bi karşınıza, adam akıllı bi konuşun. Evlilik denilen kavramın ne olduğunu, beklentilerinizi, birlikte çıktığınız bu yolda, bu çeşit davranışların ilişkinizi yıpratıp ruhlarınızi yoracagini, hiçbir sorunun küserek halledilemeyecegi, aksine bu küsmelerin katlanarak daha farklı sorunlar doguracagini, sevginizden çaldığını vb. bol irdelemeli bir konusma olsun ve konuşmanızın sonunda bir daha böyle küsmek yerine sorunları iletişimde kalarak çözeceğine dair söz de isteyin.

Ha baktınız buna rağmen olmuyor, tavşan dağa küsmüş modunda bildiğinizi okuyun geçin. Bu ne yahu, nolmuş bu erkeklere? Hepsi nazlı birer papatya, kristal kalpli pembe prens adeta

İnanın ayda bir birikip konuşuyorum küsme bana diyorum, bana de ki ben şu şu şunu yapmanı istemiyorum bu beni kırıyo de ama küsme ben bilemem ki senin neye kızdığını diyorum tamam diyo. Ama sadece diyo... bende yoruldum ayda bir bu konuşmanın rutinleşmesinden, şimdi bide bebek gelecek aman bu çocuğa da küser ağladı diye :))

Katılıyorum . Onun bu huyu ise şayet Öncesinde de vardır siz göz ardı etmiş olabilirsiniz

Ya al karşına direk Konuş bu küslük neyin nesi koskoca adam küser mi diye ya da sende küs herseye trip at Görsün Gününü
Onu da denedim.. ama aynı ev içinde sıkılıyorum konuşmayınca da :) arkadaşlarım annesiyle konuşmamı söylüyor, ama eşim tek çocuk kayınvalidem bana hak verir mi yada ona bunu söylediği zaman ya daha beter olursa diye korkup konuşmuyorum

Yok yok bu sizin meseleniz Kv yi karıştırma bu sefer o da seni annesine şikayet eder gerek yok yani . Ya konuşacaksın ya da görmezden geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…