- 17 Mayıs 2007
- 114
- 6
- 296
- 40
- Konu Sahibi PaSaKLI KoNTeS
-
Hayır nasıl farklıydı bi bilseniz..siz bu durumu bilerek evlenmediniz mi?
Bana sadece.. 4 yıl uğraştı benimle evlenmek için. Onun hıncını mı alıyor anlamadım kiFazla bağlanmış sanki herkese karşı böyle küser trip atar mı yoksa sadece size mi böyle...
Hayır nasıl farklıydı bi bilseniz..
Bakış açınız değişsin bence!Eşiniz fazlaca alıngan ama sadece size karşı böyle ise yanlış tepkilerde verse aşırı derecede bağımlınız....Burada çok rastlarız hayatının merkezi eşi olan kadınların ne derece mantıksız davrandığını, durum sizde tam tersi....Fazla beklenti içerisinde olmasından kaynaklı saçmalıyor.....Tabi bu benim fikrim...Bana sadece.. 4 yıl uğraştı benimle evlenmek için. Onun hıncını mı alıyor anlamadım ki
2 senelik evliyim daha hala facebookta soyadımı değiştirmedim. eşinizde garipmiş..merhabalar arkadaşlar,
Ben 9 aylık evli 1,5 aylık hamile biriyim. Benim derdim acabalarım eşimin herşeye küsmesi trip atması ve bencillikleri..Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ben naptım böyle demekten kafayı yicem.
Bişey konuşmak isterken 8-9 kere düşünüyorum ki yanlış anlamasın küsmesin diye, ama baktım ki böyle böyle istediğim şeyleri söylemek yerine onun istediklerini söylüyorum
Mesela WhatsAppta onunla değil herhangi arkadaşımla,ailemle konuşmak içim girdiysem bu trip atma konusu, yada mide bulantısından duramadığım zamanlarda yatıyorum bazen anam bi bakıyorum bizimki asmış suratını tv bakıyo yada elinden hiç düşmeyen telefonuyla oynuyo..
Annemlerle ve kayınvalidemlerle yakım oturuyoruz , haftada bir onlara gidiyorsak haftada birde annemlere gitmek istiyorum, eşimin mutlaka o gün arkadaşlarıyla buluşması oluyor yada gitmeden önce beni uyarıyo çok yorgunum yemek yiyip dönelim diye, buda beni çok kırıyor
Daha balayında Facebook ta soyadımı değiştirmedim diye 3 saat küstü benimle, değiştirince barıştı..
Başbaşa hiç bişey yapamıyoruz yani yemeğe, gezmeye vsvs... kendimi yeni evli olarak hiç görmedim, direk 10 yıllık evli olarak başladık evliliğe. Ev,iş,anneler...
O arkadaşlarıyla istediği zaman buluşabilir ben istediğim zaman çağır eve gelsinler ben dışarı çıkarım diyor, ben sürekli evde olmak istemiyorum bi cafe bi sinema bi alışveriş...
kendimi nasıl bu hale getirdim diye mahvoluyorum bana akıl verin...
Madem farklıydı,hatırlatın farkını.Hayır nasıl farklıydı bi bilseniz..
Sözlüğe bakmadan yazdım şimdi değiştiremiyorum :)Küsgenlik ne demek yani küsgünlük desek gene -genlik -günlük ekinden farklı allah allah küsgenlik diye kelime varmış da ben bilmiyormuşum galiba :)
Neyse eşin adet de oluyor mu acaba :)
Katılıyorum . Onun bu huyu ise şayet Öncesinde de vardır siz göz ardı etmiş olabilirsinizbi insan nasıl bu kadar farklı olabilir? hani bazı şeylerin gizlenebilmesini anlarım da saçma sapan küslük yapan insan bunu nasıl gizler nikah olana kadar? kaldı ki siz nişanlı iken görmüşsünüz. bile bile evlenmiş, üstüne çocuk yapmışsınız.
Onu da denedim.. ama aynı ev içinde sıkılıyorum konuşmayınca da :) arkadaşlarım annesiyle konuşmamı söylüyor, ama eşim tek çocuk kayınvalidem bana hak verir mi yada ona bunu söylediği zaman ya daha beter olursa diye korkup konuşmuyorumYa al karşına direk Konuş bu küslük neyin nesi koskoca adam küser mi diye ya da sende küs herseye trip at Görsün Gününü
Yok yok bu sizin meseleniz Kv yi karıştırma bu sefer o da seni annesine şikayet eder gerek yok yani . Ya konuşacaksın ya da görmezden geleceksinOnu da denedim.. ama aynı ev içinde sıkılıyorum konuşmayınca da :) arkadaşlarım annesiyle konuşmamı söylüyor, ama eşim tek çocuk kayınvalidem bana hak verir mi yada ona bunu söylediği zaman ya daha beter olursa diye korkup konuşmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?