Eşimin küsgenliği

küsgenlik ne bacım.
Neyse;
Güzel güzel konuş bebeğimmm , inan konuşarak herşey aşılıyor. En kötü bir kriz geçir anlasın serseri .

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çünkü aynı şeyleri yaşadım. Bende eşimi ikide bir küsmesinden, tribinden müzdariptim. Hayatım böyle geçti gitti. Sinirden tansiyonum fırlardı. Şimdi ben soğudum ondan. İkimizde ayrı alemdeyiz. Ayrı yatıyoruz. Paylaştığımız çok az şey var. Eğer benim gibi sonun olsun istemiyorsan. Net bir tavır koy. Sars onu. Kendine gelsin. Sana adam gibi muamele etsin. Yoksa hep böyle üzüleceksin. Böyle adamları asla alttan almamak lazım. Bencil davranmasına izin verme. O senin annende oturmayıp hemen kalkıyorsa sende aynısını yap mesela. Orda sorduklarında da neden öyle yaptığını söyle.

Küsmesin diye huyuna gittikçe daha da çıkar tepene. Küsmek için başka sebepler arar olur. Çünkü artık senin barışma eylemlerine bağımlı hale gelmiş. Kendini tatmin ediyor başka sebebi yok. Yapacağın şey basit. O küsecek sen farkında değil gibi yapacaksın. Surat mı yapıyor görmezden gel havadan sudan konuş. Cevap vermiyor mu onun yerine ver. Şakaya vur küslüğünüzü, bildiğini yapmaya devam et. Yavaş yavaş sınırlarını ilerlet. Annene gidiyorsanız az kalıyorsanız biraz daha uzun tut süresini. Bağırır çağırırsa cevap verme, aa bak araba geçti kuş kaçtı de geç. Bilmem anlatabildim mi?
İmza: Kocası ota .oka küstüğü halde dize getirmiş kadın.

Benim de bir arkadaşımın eşi var böyle. Kızın maili kızlık soyadı diye yeni mail mı aldırdı ordaki soyadını mı değiştirtti ne ikide bir arıyor , acmayinca kızıyor,arkadasim biriyle konuşurken bi dakika diyip onla konuşup sonra konuştuğu kişiye dönüyor. Bu evlilik değil kölelik resmen. Bence arkadaşımın eşi çok ezik biri, sizin eşiniz de ozguvensiz . Terapistten yardım alın hamile halinizle bu durumu çekerken çok yorulursunuz

E siz her dediğine "he" deyip adamı böyle alıştırırsanız tepenize biner. Her küstüğünde barışmak için istediğini yaparsanız çok çekeceğiniz var. Rest çekmeyi öğrenin bu ne leş bi koca böyle ömür mü geçer. Şu kadınlar azcık seslerini çıkarmayı öğrensinler ya bu ne sümsüklük

Allah sabır versin. Bir adette bende vardı. Kendileri ömür törpüsü insan modeli.

Seninki yine iyiymiş. Ben yeni telefon hattı almıştım kendime. Numaram da bunun sevmediği bir arkadaşının eski numarasiymis tesadüfen. Aman efendim bilerek mi almışım bu nasıl işmiş. Küsmüştü benle :) Sonra konuşmak için ben girişimde bulunmuştum yine

Gerçekten zor olsa gerek. Ben öyle yaşayamazdım ya, benimle biri küsse kahrımdan ölüyorum . Şu küsme işini bir ben beceremiyorum herhalde. Önce küsüyorum sonra küstügümü unutup hayatıma devam ediyorum. Yada ne için küstügümü unutuyorum öyle havada kalıyor küsme işi sonunu baglıyamıyorum. 3 yaşındaki çocugun küstüm ben hıh demesi gibi birşey oluyor.

Küserse küssünn.sen ilgilenme .üstüne düştükçe şımarmış

Bu adam evlendikten sonra böyle olduysa neden hamile kaldın?
Düzelene kadar yapmasaydın keşke.

Haftada 1 ailesine gidiyosanız haftada 1 tabi senin ailene gidiceksiniz.

Madem senin ailene gidince yemek yiyip kalkmak istiyo sende onun ailesine öyle yap hatta daha beyerini hamileyim annenin yemeklerini yiyemiyorum de. Gidince git banyoya öğ uğğ yap kalkın

Yemekte yapama bundan sonra hergün annene git orda ye

Sen buluşamıyosan o niye buluşuyo arkadaşlarıyla ? Gitmiyceksin ben annene gidiyorum sen eve çağır de çık evden.

Anca böyle anlar

Sallamayacaksın arkadaşım. İlacı bu. Anasına gidince de sen aynısı yapacaksın. Önceliğin kendin olacak. O bencilse sen daha bencil olacaksın. Ondan bin kat fazla kendine odaklı olacaksın.

Benim 3 yaşındaki çocuğum küsse görmezden geliyorum, ilgilenmiyorum . İlgilenince daha da şımarıp küslüğü uzatıyor. Sizde çocuk akıllı kocanızı görmezden gelin . İşiniz zor

Pampa küsgenlik ne ola ki ?

Eşini çok simartmissin, ne yapıyorsan yapma , hiç üstüne düşme ..bir şekilde dikkatini çekecektir bu tavırlar ..o vakit otur ,kirginliklarini anlat ,durumdan memnuniyetsizliğini bildir . .

ben kocanın normaline tahammül edemiyordum hamileyken ,sen tribiyle uğraşıyorsun. .bir süre anasının evine gönder :) duzelmeden de gelmesin :)

Ben kusunce esim beni gormezden geliyor ben de bi barisma yöntemi olarak tartışmaya başlıyorum. Tek yol istikrarli olup gormezden gelmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…