- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Yok 4-5 senedir ayrı ildeyiz.Ziyarete gittiğimizde ikimiz gidiyor annesini alıp dönüyoruz.Benden önce kesti mi bilemiyorum ama+++
Ben de rahatsiz olurdum. Adam annesinin isyerin gelen tum kadinlari kesmis masallah bu ne yahu.
Konu kiskanclik degil bence adamin bu derece etraftaki kadinlari kesmesi evli barkli bir insan oldugu halde.
Canım sorsaydı saçmalama sen benim bir şeyimi gördün mü falan derdi ben de hak verirdim.Bir de evde rahatsız olsun istemiyorum yani balkona gidip iki sohbet de mi edemicem desin istemiyorumKeşke bu kadar kendinizi yiyeceğinize açıkça sorup konuşsaydınız. Bence büyütülecek bişi yok, eşiniz de teselli etmek amacıyla söylemiştir. Hiç değilse eşinizle konuşsaydınız içinizi rahatlatırdı.
Tşkler cevabın için.Allah kolaylık versin.
Ama eşine...
Haklısınız tşk ederim.Kendimi sizin yerinize koydum... o durumlarda eşime güvenim tam olduğu için ben gülerim. Esime esprisini yaparım. Bize de akıllar ver diye eğlenirim
Bence esiniz moral vermeye çalışmış. Can sıkıcı bir durum yok.
Nasıl yaşıyoruz anlamadım?Evimizin içine girip gördünüz mü kiPöööööf
Cidden böyle yaşamak zor olmuyo mu ?
Eşinize de , size de ?
Yardımcı doçentle yaşamasını kıskanmadım çünkü konum olarak kıskanmam mümkün değil.Sadece boşanır boşanmaz yeni sulara yelken açar mıydı hemen diye kıskandım.Sanırım dalga geçmek istemişsiniz benimle.Neyse canınız sağ olsun.Tşkler cevabınız için.Eşinin senden boşandıktan sonra bir yardımcı docentle birliktelik yaşaması ihtimalini mi kiskandin ?
Evet alınganım maalesef.Siz ve sizin aşırı aşırı abartılı alınganlıklarınız .kusura bakmayın ama hayatı kendinizede eşinizede çok zindan ediyorsunuz siz
Evet haklısınız bilmiyorum alınganım da yapı olarak.Sonradan düşününce ne var bunda da dedim ama yine de sizlere de sorayım dedimGerçekten 2 defa okudum ama bir tuhaflık göremedim. Siz gebelikten ötürü aşırı hassas olabilir misiniz acaba ? Ya da gebelikten önce de mi böyleydiniz de gebelikle iyice doruklara ulaştı. Sakin olun sıkıntı yapmayın
Sağ ol canım cevabın için.Ben sizi anladım soru sahibi. Ben de rahatsız olurdum.
Elimden kaçıracağıma üzülmedim.Boşansak hemen böyle mi düşünürdü diye üzüldüm.Uslubunuz çok kırıcı ama sizi niyetinizle baş başa bırakıyorum.Adamın alternatif fikirler üretmesine
Elinden kaçıracağına
Ya yaparsa ihtimaline
Vs vs
Bunlar hep işsizlikten
Sağ ol canım cevabın içinEşinin bu bilince sahip olması rahatsız etti anliyorum seni,uzaktan dinleyince tuhafına gitmiştir hamilesin bide
Olur öyle çok şey yapma ...ufaktan bi kıskandın gecer gider
Yok kesinlikle dalga geçmek istemedim...hatırladığım kadarıyla siz hakimlik sınavına hazırlanırken eşinizin hukuk öğrencisi kız kardeşine de yoğun kıskançlık duygusu yaşamış ... burada mesleğinizi de "henüz olmamaniza rağmen" idari hakim olarak tanitmistiniz. Meslek konusunda aşırı kıskanç insanlar olabiliyor ..sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum.Yardımcı doçentle yaşamasını kıskanmadım çünkü konum olarak kıskanmam mümkün değil.Sadece boşanır boşanmaz yeni sulara yelken açar mıydı hemen diye kıskandım.Sanırım dalga geçmek istemişsiniz benimle.Neyse canınız sağ olsun.Tşkler cevabınız için.
Siz benimle tartışmak istiyorsunuz.Ve canım sıkkınken daha çok canımı sıkmak istiyorsunuz.Sınavı kazandığım için öyleyim dedim ve öyle de oldum.Neden sanal ortamda buna gereksinim duyayım.Sizin kalbiniz kötü düşünceli.Şuanda tek amacınız benim canımı sıkmak.Ama ben mübarek günde hamile halimle kimseyi kırmak istemiyorum.O yüzden sizi de niyetinizle baş başa bırakıyorum.Allah kalbine göre versin.Meslek konusunda sizin takıntılı olduğunuzu düşünüyorum.Çünkü konuyu mesleğe getiren sizsiniz.Benim açtığım konu meslekle ilgili değil.Çalışın sizin de olur.Yok kesinlikle dalga geçmek istemedim...hatırladığım kadarıyla siz hakimlik sınavına hazırlanırken eşinizin hukuk öğrencisi kız kardeşine de yoğun kıskançlık duygusu yaşamış ... burada mesleğinizi de "henüz olmamaniza rağmen" idari hakim olarak tanitmistiniz. Meslek konusunda aşırı kıskanç insanlar olabiliyor ..sizin de öyle olduğunuzu düşünüyorum.
Ben mi kırıcıyım siz mi çok alıngan ve kaprislisiniz bilemedimElimden kaçıracağıma üzülmedim.Boşansak hemen böyle mi düşünürdü diye üzüldüm.Uslubunuz çok kırıcı ama sizi niyetinizle baş başa bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?