- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Valla ben olsam ben ondan önce söylerim gidip alalım veya arabada yer yoksa git al gel diye.. Bi ben tuhafım galibaArkadaşlar hemen konuya gireceğim
Biz istanbul kv Samsun'da oturuyor. Kv nin 2 kardeşi var. Biri istanbulda. diğeri de kendisiyle aynı evde yaşıyor. ist. olan hastalandı (grip zatürre cevirebilirmiş). diye diğer kardeşleri yanına gelmeye karar verdiler. Eşim de buradan ta oraya onları getirmeye gidecek gönüllü olarak. yani istanbuldan samsuna arabayla almaya gidiyor.
Bu normalmi nolur bana diyin. Bana çok lüks bişey gibi geldi ve eşimle tartıştık az önce. sinir oldum çok. Bu arada benzin parası vs var tabi bizden. yaşları 60 - 70 arası maşallah dinç hepsi. yazlari tatile falan gidebiliyorlar yani.
Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi buraya yazmak yerine empati yapsa anlayacak. Bi çok şey yazmak istiyorum ama Cuma günü kırmak istemedim...Bizler bazen bazı şeyleri unutuyoruz hanımlar,
Sizin anneniz sizden böyle birşey istese gitmez mısınız ?
60 _70 yaş diyorsunuz sizce çok mu gençler
O kadar buyut , besle , basında sabahla ama evlendikten sonra karısı herşeyi çok görsün.
Yapmayın hanımlar annesi onun annesi !!
Ne var yani gidip getirse çok mu şey?
Empati evet ihtiyacımız olan şey.Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi buraya yazmak yerine empati yapsa anlayacak. Bi çok şey yazmak istiyorum ama Cuma günü kırmak istemedim...
Çok ilginç cidden bunun için mi tartıştınız. Ben 70 yaşına geleceğim kışın mikrop dolu otobüste gitmek istemeyeceğim malum grip olsam bile iki ayda iyileşmezsin, yetiştirip büyüttüğüm evladımdan birşey isteyeceğim, ayy empati yaptıkça üzülüyorum, bunun için gerçekten de tartışılır mı ya, evladınız aynısını size yapsa, hiç mi yaşlanmayacaksınız.Arkadaşlar hemen konuya gireceğim
Biz istanbul kv Samsun'da oturuyor. Kv nin 2 kardeşi var. Biri istanbulda. diğeri de kendisiyle aynı evde yaşıyor. ist. olan hastalandı (grip zatürre cevirebilirmiş). diye diğer kardeşleri yanına gelmeye karar verdiler. Eşim de buradan ta oraya onları getirmeye gidecek gönüllü olarak. yani istanbuldan samsuna arabayla almaya gidiyor.
Bu normalmi nolur bana diyin. Bana çok lüks bişey gibi geldi ve eşimle tartıştık az önce. sinir oldum çok. Bu arada benzin parası vs var tabi bizden. yaşları 60 - 70 arası maşallah dinç hepsi. yazlari tatile falan gidebiliyorlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?