eşimin kv yi gidip alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaaann anne anne olaydı oğluna o kadar yolu aşındırmazdı.Duygu sömürüsü yapan eş ailelerini sevmedim sevmiyorum sevmeyeceğim

Açıkçası ben bseninn kdr sıkıntı etmezdim aksine işi yok ise git al o senin annen derdim biiz gelinler gerçekten bazen cirkef oluyoruz pazar gününden beri bende kadını Hergun akkrabasina götürdüm teyzesini aaldiim evimde misafir ettim ne olacak yani 1 hafta hizmet etsek yada istediğini yapıp da Mutlu etsek. Ki benim uyku saatim 12 en geç ben. Eve 1 2 de girdim gece gitti bundan sonra dinllenebbilirim abartma

Araba yolculuğunu hiç sevmeyen biri olarak 11 saat git 11 saar dön, çok nüyük eziyet. Ben de eşimin böyle bir eziyeti gereksiz yere çekmesini istemem. Alternatif çözüm yollarını öneririm, belki aklına gelmemiştir diyerek.

Ama araç yolculuğu çok seven tanıdıklarım var, bu yolculuk fikri onlara keyifli gelir, gece yolculuğu özellikle yanlız yapmayı seven çok. Eşiniz böyle planlamış da olabilir. Öyleyse hobi gibi düşünmeli:)

Ama ne oluraa olsun, uzun yola eşinizi küs göndermeyin. Adam madrm yola çıkacak, bırakın keyifli zaman geçirsin.

400 tl yi nelere vermiyor insan, rahatlatın kafanızı.

Valla ben olsam ben ondan önce söylerim gidip alalım veya arabada yer yoksa git al gel diye.. Bi ben tuhafım galiba

Bizler bazen bazı şeyleri unutuyoruz hanımlar,
Sizin anneniz sizden böyle birşey istese gitmez mısınız ?
60 _70 yaş diyorsunuz sizce çok mu gençler
O kadar buyut , besle , basında sabahla ama evlendikten sonra karısı herşeyi çok görsün.
Yapmayın hanımlar annesi onun annesi !!
Ne var yani gidip getirse çok mu şey?

uçaktan korkuyor olabilirler, ve de otobüste yaşlı insanlar çok rahat edemeyebilir. özel arabada istediğiniz zaman dur kalk yapıp rahatça uzanabiliyorsunuz. bence sorun yok almasında. çok sık tekrarlansa eşe yazık tabi.

ben olsam oglumun o kadar yol gelip beni almasini istemem binerim otobuse
ama hastalik bu esinizin de annesi sonucta akli kalir
bisey demeyin gitsin getirsin

Tatillere gidecek kadar beden sagliklari yerindeyse otobusle de gelebilirler tabii

Ama esiniz de bir jest yapmak istemis sanirim
Esiniz yol masrafi+yorgunluk+zaman dert etmiyorsa bosverin siz de.

Naparsa yapsin

60-70 yaş az değil. Üstelik teyze de belinden rahatsız.
Gitsin alsın annesini, teyzesini. Size gel demiyor ki adam.
2-3 gün içinde evini, ailesini bırakıyor zırvası çok komik gerçekten.
Sizin de yaşlılığınız olacak. Bu kadar bencil olmayın.

Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi buraya yazmak yerine empati yapsa anlayacak. Bi çok şey yazmak istiyorum ama Cuma günü kırmak istemedim...

Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi buraya yazmak yerine empati yapsa anlayacak. Bi çok şey yazmak istiyorum ama Cuma günü kırmak istemedim...
Empati evet ihtiyacımız olan şey.
Abartilmista abartılmış konu .
Halbuki çok olağan birşey gidip annesini alması burda yazmaya bile değmez .

Annesini alsın ne olacak, siz gitmiş olsaydınız beni alma otobüsle gelirim mi diyecektiniz:) Ne enteresan sorunlarınız var sizin

Yani uçak bileti alınabilirdi binip gelinebilirdi ama eşiniz sorun etmiyorsa siz boşverin diyebilirim.
2 gününü ayırsın ailesine,gidip gelsin ne olacak?.
Maddi anlamda size uçak biletinden daha uyguna gelir diye düşünüyorum ayrıca.

Çok ilginç cidden bunun için mi tartıştınız. Ben 70 yaşına geleceğim kışın mikrop dolu otobüste gitmek istemeyeceğim malum grip olsam bile iki ayda iyileşmezsin, yetiştirip büyüttüğüm evladımdan birşey isteyeceğim, ayy empati yaptıkça üzülüyorum, bunun için gerçekten de tartışılır mı ya, evladınız aynısını size yapsa, hiç mi yaşlanmayacaksınız.

Keşke kayınvalidenizin de bundan sonra, oğlunu büyütürken çektiği sıkıntıları, hastalandığında kaldığı uykusuz geceleri, okutmak için çektiği ekonomik sıkıntıları sizin kafanıza kakması gerektiğinden haberi olsa.
Ama siz de haklısınız 5-10 saat yol gitmek bir annenin evladını büyütürken çektiği sıkıntılardan çoook daha büyük bir fedakarlık.
Artık lafı edilmeyecek şeyler bile konuşulmaya başlandı, kk gelinlerinin gözüne batabilecek şeylerin en uç noktasını merak ediyorum.
Annemin bir lafı vardır; "eşeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır." Kayınvalidelerinize bir kere olsun "kayınvalide" gözüyle değil de sevdiğiniz, aşık olduğunuz, huyunu suyunu sevdiğiniz, kendisinden çocuk(lar) yaptığınız adamın annesi olarak, o adamları büyütüp yetiştiren kadınlar(tıpkı sizin çocuklarınızı emek verip büyüttüğünüz gibi) olarak bakabilseniz keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…