eşimin kv yi gidip alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitsin gelsin adam ne olacak çok abartmışsınız. Huzur bozmaya değermi. Benzin parası yada yolda içecekleri çay parası sizi aç açık bırakmaz. hic sesinizi çıkarmasaydınız keşke.

orası öyle. kesin gösterir babama da

Gitsin gelsin adam ne olacak çok abartmışsınız. Huzur bozmaya değermi. Benzin parası yada yolda içecekleri çay parası sizi aç açık bırakmaz. hic sesinizi çıkarmasaydınız keşke.
ne biliyim ben okadar dikkatli harcarken

Yok canım bana gelmezler hiç. kardeş kardeş otururlar onlar

fazla incedir. ama bizi de düşünmeli bence. sessiz kalıp benim de bu evin böyle giderlerinde hakkım yok gibi mi davranmayım. doğruyu egriyi karıştırdım yeminle

Canım doğru diyorsun aslında. ama benim canımı sıkan şey şu : ben 3 lira daha ucuz olsun diye başka markete yürürken eşimin parasını korumak uğruna bu umarsizlik sinirimi bozuyor. eşim de zaten yoğun çalışıp yorulan biri. ne bilim .

Benim anam babam böyle istemez ki. zavallılar üzülür ler

Yer varsa sen de bin, yollarda acıktık kahvaltı bayıldık börek, çöp şiş diye durdur kocanı bakalım bi daha gidiyor mu? Havlucu outletleri de pas geçme, anneciğim havlu mu baksak de durdur. Beli bükülsün o zaman akıllanır.

Yok o karışmaz. ama ben yapmamki zaten

Yok ben çocuğu okula vs göndereceğim. ve cok kızgınım zaten

Bence çok gereksiz bir durum.Hani 2-3 saatlik yol olur eyvallah...Ama bu kadar yolu git gel,masrafi yorulmasi v.s...Sonuçta eli ayaği tutan insanlar otobuse binip pekala gelebilirler.
Öte yandan eşiniz gönüllü gitmek istiyorsa da yapacak bir şey yok,hatta muhtemelen kendi teklif etmiştir.
Siz de bundan sonra üç kuruş ucuz olsun diye uzaktaki başka markete giymeyin madem.Caninizin kiymetini bilin.Tek tarafli dusunmekle olmuyor bu işler.

işte biz kadinlar cogu zaman boyle fedakar davraniyoruz ama adamlar kendi aileleri soz konusu olunca senin yaptigin birikimi bile kullanir... O yuzden fedakarligin da bir siniri olmali. Hep kendimizden vermemeliyiz. Hep kendimizi yormamaliyiz. Annesi acimiyor, biz.niye aciyoruz dimi ama?

Eşinizin gidesi var demek ki. Maddi olarak sizi zorlamiyorsa gitmesinde bir sakınca göremedim. Benim kocamin arabasi, zamani, o kadar yola verecegi fazladan parasi varsa bir gun bile dusunmez gider alirdi anasini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…