orası öyle. kesin gösterir babama daBence çok güzel bir davranış. Rahmetli babam kışları bizde kalırdı. Çocuk olmadan önce, kış gelmeden ben gider alırdım memleketten, havalar ısınınca tekrar bırakırdım. Çocuk olduktan sonrada eşim bu görevi üstlendi. Memlekete 8 saatlik bir yolumuz var bizimde. Ailesine böyle hürmet gösteren, senin ailenede gösterir diye düşünüyorum.
ne biliyim ben okadar dikkatli harcarkenGitsin gelsin adam ne olacak çok abartmışsınız. Huzur bozmaya değermi. Benzin parası yada yolda içecekleri çay parası sizi aç açık bırakmaz. hic sesinizi çıkarmasaydınız keşke.
yazık değil mi adama annesinin düşünmesi gerek tek başına o kadar yol ,
Bence konu sahibinin tek düşüncesi para değil eşine kıyamıyor ve Allah vermesin yol bu aynı günde saatlerce hem gidecek hemde geri gelecek kolay değil
Yok canım bana gelmezler hiç. kardeş kardeş otururlar onlarErkek anneleri biraz oğullarının görevi gibi bakıyor bu olaya..oğlumun arabası var gelsin alsın ne var bunda diye düşünüyorlar..oğlum yorulmasın diyebilir ama uzun yolculuk olacağı için istediğimiz yerde mola veririz,bacaklarımız açılır demişte olabilirler malum romatizma o yaşlardaki herkesin derdi..
Siz ne derseniz deyin ne eşiniz gitmekten vazgeçecek, nede kv biz kendimiz geliriz oğlum diyecek..kendinizi boşa strese sokmayın..bu yüzden konuşmamazlık etmeyin eşiniz yorulmayı göze almış demekki..
Benzin parasına gelince..adamın kendi kazancından annesi için harcama yapmasına müdahale edemeyiz..söylesenizde alacağınız yanıt, "çalışıp kazanıyorum, paramdan harcıyorum" olacak..hatta annem bana para verdi de diyebilir..konuyu uzatmayın derim..hem misafirleriniz geliyor hazırlık zamanı :)
fazla incedir. ama bizi de düşünmeli bence. sessiz kalıp benim de bu evin böyle giderlerinde hakkım yok gibi mi davranmayım. doğruyu egriyi karıştırdım yeminleKarar çoktan verilmiş konuşmuşlar. Neden kavga ettiniz ki. Vazgecmeyecekti bu saatten sonra. Siz aranizi bozdugunuzla kaldınız. Annesidir eşiniz de bundan memnunsa yapacak bir şey yok. Böyle her şeye kavga edip huzurunuzu bozmayın. Ama ince düşünceli adammış.
Canım doğru diyorsun aslında. ama benim canımı sıkan şey şu : ben 3 lira daha ucuz olsun diye başka markete yürürken eşimin parasını korumak uğruna bu umarsizlik sinirimi bozuyor. eşim de zaten yoğun çalışıp yorulan biri. ne bilim .Alan razı veren razı. Aşırı tepki vermişsiniz. Bu durum sizi nasıl bir sıkıntıya sokuyor, kocasız 2 gün duramıyor musunuz veya benzin parası boğazınızdan mı kesilecek, nedir yani? Adam zaten hevesliymiş gitmeye, kendi istiyor, baskı yok, düşüncesizlik yok. Biraz geri durun, hoşgörülü bakın. Bu konudan kocanızla konuşmayacak raddeye geldiyseniz kendi geçimsizliğinizdendir, ortada ortalık ayaklandıracak bir mesele yok.
Benim anam babam böyle istemez ki. zavallılar üzülür lerKonu sizin anneniz olsa yine aynı tepkiyi verirmiydiniz. Eşiniz annesini elbette ki alacak kendiside gönüllü sonuçta burada siz niye gerildiniz ki. Sonuçta annesiz eş almadınız. Bence eşinizle konuşun gönlünü alın uzun yola gidiyor sonra pişman olursunuz.
elbette aynısını derdim. zaten asla istemezdi. Kültür farkı birazsenin annen olsaydı? gel al deseydi yok mu diyecektin. evet gereksiz ama empati yapın bazen.
Yok o karışmaz. ama ben yapmamki zatenMaddi olarak sıkıntı olmayacaksa ben karışmazdım.gönüllü gitmek istediğine göre belki esiniz hava almak istemis olabilir memleketini görmek isteyebilir vs.kafasına öyle esmis de olabilir sadece.ha söyle bir durum da var siz annenizi getirmek durumunda kalsaniz esinizin tepkisi olur muydu.ben bazen buna göre de tepki verebiliyorum
Yok ben çocuğu okula vs göndereceğim. ve cok kızgınım zatenYer varsa sen de bin, yollarda acıktık kahvaltı bayıldık börek, çöp şiş diye durdur kocanı bakalım bi daha gidiyor mu? Havlucu outletleri de pas geçme, anneciğim havlu mu baksak de durdur. Beli bükülsün o zaman akıllanır.
Maddiyat için seviyeyi çok düşürme ama sen de kendinden bu kadar kısma bdşka markete yürümek gibi.Yok ben çocuğu okula vs göndereceğim. ve cok kızgınım zaten
Üzülecek ne var abartmayın lütfen sanki esinin böbreğini ciğerini istediler alt tarafi esiniz annesini alip gelecek.Benim anam babam böyle istemez ki. zavallılar üzülür ler
işte biz kadinlar cogu zaman boyle fedakar davraniyoruz ama adamlar kendi aileleri soz konusu olunca senin yaptigin birikimi bile kullanir... O yuzden fedakarligin da bir siniri olmali. Hep kendimizden vermemeliyiz. Hep kendimizi yormamaliyiz. Annesi acimiyor, biz.niye aciyoruz dimi ama?Canım doğru diyorsun aslında. ama benim canımı sıkan şey şu : ben 3 lira daha ucuz olsun diye başka markete yürürken eşimin parasını korumak uğruna bu umarsizlik sinirimi bozuyor. eşim de zaten yoğun çalışıp yorulan biri. ne bilim .
sende yangına Körükler girmeseydik iyiydiDaha onceleri nasil geliyordu?
Ozaman birakmaya da esin gider.
Hatta bundan sonra ki ziyaretlerde hep esin alip,birakacak.
Yorum istedin bizde yapiyoruz. Ben genel olacaklari yazdim yani '' bu duruma alissan iyi olur'' demek istedim.sende yangına Körükler girmeseydik iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?