O zaman siz de Karışmayın bence.yapmam dersiniz şartlar gerektirir veya ihtiyacınız olur ne bileyim.sıkıntı yapmayın bu konuyuYok o karışmaz. ama ben yapmamki zaten
Bazı kv ler ele güne bakın oğlum arabayla aldı geldi falan diye hava atmayı çok sever. Eşinizde istiyormuş madem bence hiç bir şey söylemeseydiniz iyiydi. Niye aranızı bozdunuz ki.
aslında olayı dramatik hale getirmeninde çok doğru olduğunu düşünmüyorum.
aman efendim anneler evlatlara nasıl kıyıyorlar,o kadar uzun yol,yorulacak v.s v.s
ne olacak ki?
bazen arkadaşlarımızla birarada oluyoruz sabaha kadar oturup ertesi gün işe uykusuz geliyoruz.
sadece keyfi bir durum hemde bizimki.
kadın 10 yıllık kocasını düşünüyorsa eğer ,30 yıllık anne de elbet evladını çok düşünüyordur.
onlar hayattayken ne yaparsak kar dır
aram bozuldu bile. konuşmuyoruz. Bu nasıl annedir ki oğlum bu yolu çekme biz bir yolunu bulur geliriz demiyor. normal anne yüreği katlanmaz. işine gücüne bak sen oğlum der.
Ben burayı okudukça şaşırıyorum.Hava atmak mı?Ne kadar hakir gören bir düşünce tarzı... Oğlum bana ileriki yıllarda böyle hoşluk yapsa ben mutluluktan uçarım. Sevmek, sevilmek ne kadar güzel bir şey. Bazı gelinlerin de -size demiyorum ama- kalbi ne kadar kara... Aman Ya Rabbim
Valla zaten herkes silmiş.Pardon sanane? Para içinmi üzülüyorsun ? Eşinin yorulacağı içinmi?
Yoksa annesine olan ilgisinimi kıskanıyorsun?
Annesi o yahu annesi!
Artık evlatlarda evlenince anne babayı hayatlarından silecek böyle düşüncesiz gelinler yüzünden
Çok boş bir yorum. Ona bakarsan adam arabayla işe giderkende başına bişey gelebilir, yolda yürürken yıldırım da çarpabilir, gece uyurken deprem olur ölebilir :)))) Bu şekilde düşünerek yaşanmaz. Şahsen genç olmama rağmen otobüslerde rahat edemiyorum, gidene kadar her yanım ağrıyor bir de yaşlı başlı insanları düşünün. Uçak güzel bir öneri ama ona da fobisi varmış, ayrıca adam eski sevgilisini almaya uzun yola gitmiyor ki annesini almaya gidiyor çok sacma yorumlar gelmis valla. ANNESİ O ANNESİ ALOOOBenim annem asla boyle bir seye razi gelmezdi..Kv niz esinize teklif etmese dahi,kabul etmemeliydi....Allah korusun esinizin basina yolda birsey gelse kv niz kendisini olene kadar suçlar bunlari neden dusunmezler ki.....
Ben burayı okudukça şaşırıyorum.
İnsanların yaşlılara ,annelere ablalara hiç mi hiç saygısı kalmamış. Allah korusun ya gelin almak bile ne kadar büyük risk.Gelin diye gelip ne anne ne abla ne kardeş dinlemiyor herkese düşman oluyorlar
Önce bir uslubunuza dikkat edin,Alooo falan hayirdir!Kibledim ayrica bilginize...Çok boş bir yorum. Ona bakarsan adam arabayla işe giderkende başına bişey gelebilir, yolda yürürken yıldırım da çarpabilir, gece uyurken deprem olur ölebilir :)))) Bu şekilde düşünerek yaşanmaz. Şahsen genç olmama rağmen otobüslerde rahat edemiyorum, gidene kadar her yanım ağrıyor bir de yaşlı başlı insanları düşünün. Uçak güzel bir öneri ama ona da fobisi varmış, ayrıca adam eski sevgilisini almaya uzun yola gitmiyor ki annesini almaya gidiyor çok sacma yorumlar gelmis valla. ANNESİ O ANNESİ ALOOO
Canım doğru diyorsun aslında. ama benim canımı sıkan şey şu : ben 3 lira daha ucuz olsun diye başka markete yürürken eşimin parasını korumak uğruna bu umarsizlik sinirimi bozuyor. eşim de zaten yoğun çalışıp yorulan biri. ne bilim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?