eşimin kv yi gidip alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer ciddi borcunuz yoksa, maddi açıdan çok kötü durumda değilseniz şahsen ben eşinizin yaptığını takdir ettim. Otobüs yolculukları basit değil. Ben yaşım genç olduğu halde uzun bir yolda mahvoluyorum. Bazı sağlık problemlerim var ben tercih etmiyorum. Babamı memlekete asla otobüsle göndertmem mesela çünkü bel fıtığı var uçakla gidiyor. Eşinizin teyzesinin bel sorunu varmış bence çok iyi olur eşinizin öyle yapması. Eğer çok maddi açıdan farketmeyecekse bu blabla uygulamaları ile filan da gelebilirler.

O kadar sayfa olmuş, sizin yazdıklarınız dışındakini okumadım ve de bana kalırsa sizin yaptığınız ve dediğiniz ayıp olmuş gibime geldi. Aile bu bir gün var bir gün yoklar. Yok benzin parası cart curt demeniz de hoş olmamış bence... Yarın bir gün siz hastalansanız sizin için de aynısını yapacaksa bırakın yapsın. Hem benim babam vaktinde İstanbul'a 6 saat yolculuk yapıp 12 saatte git gel ile akşama hep evde olurdu hiç de "yol yorgunuyum" vs dediğini duymadım, bazı insanlar için araba yolculuğu çok konforlu geçiyor.

Hayatım işi gücü ailesi var evet ama anne ya ne bileyim. Annesine bir güzellik yapmak istemiş. Mantıklı düşünüyorsun sen belki 3 kişi birden yorulacaklarina ... falan diyorsun ama kocan mutlu olacak. Sen takılma bence. Evlat o da neticede annesine yapıyor. O da aile. Destekle sen engel olmaya çalışma.

ay bu cahil,kultursuz kaynanalardaki gezme manyakligi beni cildirtiyor,hepsinin en buyuk ideali birinin ustune yikilmak.belin agriyorsa yolculuga da cikmazsin.insan olan oglum gerek yok yorulmana der de nerde bunlarda o ince dusunce.ayni benim cahil,kultursuz kaynana.hepsinin genetik kodu ayni sanirim

benim esim annesini otobusle memlekete birakip ayni gun icinde donmustu. gidis gelis 3-4 gun surdu. her yeri davul gibi sismisti. yol 24 saat. bence de cok gereksiz ama ...

Yani annesi sonuçta, çok anormal bir durum değil .
Aynı koşullarda siz olsaydınız annenize atla otobüse gel mi derdiniz ? Ben diyemezdim şahsen .

Eşinizin annesi o. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Siz olsanız çocuğunuzun size böyle bir hoşluk yapmasını istemez misiniz? Ne bileyim, bence çok ayıp düşünceler. Yanlış anlamayın ama annesi elbette ki sizden once gelir. Anne o, her şeyin ötesinde. Bir de her hafta almaya gitmiyor ya. Ne olacak ayda yılda bir?

Yaşlı insan gönlü yapmak çok önemlidir. Hayır dualarını almak.

Aile içi dengeleri bilemiyorum belki de çok çektiniz vs ama genel değerlendirme yapacak olursak, bugün sizden 400 gider yarın Allah bu yapılan hoşluk neticesinde size 4000 - 40000 verir. Hayatın dengesi enteresandır. Üçün beşin hesabını yapmayın ve -benim düşüncem- yerinizi bilin.

Bazı kv ler ele güne bakın oğlum arabayla aldı geldi falan diye hava atmayı çok sever. Eşinizde istiyormuş madem bence hiç bir şey söylemeseydiniz iyiydi. Niye aranızı bozdunuz ki.

Hava atmak mı? Ne kadar hakir gören bir düşünce tarzı... Oğlum bana ileriki yıllarda böyle hoşluk yapsa ben mutluluktan uçarım. Sevmek, sevilmek ne kadar güzel bir şey. Bazı gelinlerin de -size demiyorum ama- kalbi ne kadar kara... Aman Ya Rabbim

İyi ki sizin gibiler var... Ben de aynı fikirdeyim "onlar hayattayken ne yaparsak kardır"... bravo!

Ben burayı okudukça şaşırıyorum.
İnsanların yaşlılara ,annelere ablalara hiç mi hiç saygısı kalmamış. Allah korusun ya gelin almak bile ne kadar büyük risk.Gelin diye gelip ne anne ne abla ne kardeş dinlemiyor herkese düşman oluyorlar

Valla zaten herkes silmiş.
Eş peşinde sürüklenip gidiyorlar, oysa anne babalar çocukları için ne emekler veriyor.

Benim annem asla boyle bir seye razi gelmezdi..Kv niz esinize teklif etmese dahi,kabul etmemeliydi....Allah korusun esinizin basina yolda birsey gelse kv niz kendisini olene kadar suçlar bunlari neden dusunmezler ki.....
Çok boş bir yorum. Ona bakarsan adam arabayla işe giderkende başına bişey gelebilir, yolda yürürken yıldırım da çarpabilir, gece uyurken deprem olur ölebilir :)))) Bu şekilde düşünerek yaşanmaz. Şahsen genç olmama rağmen otobüslerde rahat edemiyorum, gidene kadar her yanım ağrıyor bir de yaşlı başlı insanları düşünün. Uçak güzel bir öneri ama ona da fobisi varmış, ayrıca adam eski sevgilisini almaya uzun yola gitmiyor ki annesini almaya gidiyor çok sacma yorumlar gelmis valla. ANNESİ O ANNESİ ALOOO

Sorma sorma şok içinde okuyorum bazı yorumları...

Önce bir uslubunuza dikkat edin,Alooo falan hayirdir!Kibledim ayrica bilginize...
Kendi annemden bahsettim, benim ki de anne ve iki erkek kardesime hayatta gelip beni al demez Anne ya iste...Kimin nasil ölebilecegi ne zaman ecelinin gelecegi konusunda cetele tutmuyorum orada vurguladigim annenin bunu nasil dusunemedigi sahsen ben korkarim..Ben de iki erkek annesiyim kendim de boyle bir durumda evladim teklif dahi etse izin vermem veremem....Anneniz var anladik evladiniz var mi?

Durumunuz o kadar mı kötü... Yani eğer ayda elinize, 400 TL giderse çok sarsılacağınız kadar bir miktar geçiyorsa sana da haksızlık olmasın tabii. Mesela asgari ücretle mi geçiniyorsunuz? Ama o zaman da araba çok lüks kalır. Çözemedim ben dengeyi.

Ben gidip almasından memnuniyet duyarım hatta.. Ne kadar güzel düşünmüş .. Benim kayinvalidem başka şehirde oğluna zahmet vermez ama beni gel al dese seve seve gider... Nereye nasıl gittiği önemli değil..

Anneannem 84 yaşında tek basina trabzona ucakla gidip geliyor,biz h.limanina birakiyoruz oradan karsiliyorlar.Cok sacma o kadar yol gidip gelinir mi.ucaga binsinler daha ucuza gelir hem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…