- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
bu konu yüzünden mi bu kararı aldınız? tamam senin sorman gereksiz lüzumsuz biraz ama, ohoo binmeyen mi kaldı diye de bir cevap olmaz
Çok ilgisi var canım. Ozellikle haftaiçi şurda haftasonu burda kalacağım kısmı trip atmaya çalışıp da atamayan ergen misali.çocuklukla ilgisi yok bunun
Gecmis gecmiste kalmistir.Geleceğe bakinBugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.
hafta içi gece annemlerdeyim eşim çalışıyor diye işe gitmeden beni bırakıp işten çıkınca alıyordu ben hafta içi annemlerde olunca alıp bırakma derdi olmayacak haftanın beş günüBu nasıl bişey canım haftaiçi annemde haftasonu eşimle kalcam anlayamadım senin evin neresi?
evet bu konu yüzünden.bu konu yüzünden mi bu kararı aldınız? tamam senin sorman gereksiz lüzumsuz biraz ama, ohoo binmeyen mi kaldı diye de bir cevap olmaz
mesele motor değil aslında öyle bir adamın fırsat kollaması ben buna üzüldüm fırsat bulup bindirmiş ayıp beeeÇok ilgisi var canım. Ozellikle haftaiçi şurda haftasonu burda kalacağım kısmı trip atmaya çalışıp da atamayan ergen misali.
Neden geçmişe takılı kalıyorsun. Madem takintilisin akıllı bir kadın gibi hayatım bu motor çok eskidi artık sana yeni birsey alalım daha havalı bir model deyip motoru sattirabilirsin. Evlilik çocukların oynamamasi gereken bir strateji oyunudur sonra böyle ellerine yüzlerine bulastiriyorlar.
bende değişik biriyim ondandırKonularında hep bi değişik 16 ağustostan beri üyesin bir dunya konun var eski üye olduğumdan saşırıyorum böyle şeylere
Daha çok uzaklasmazmisiniz? Hem evini benimseyemezsin. Yeni mi evlisin?hafta içi gece annemlerdeyim eşim çalışıyor diye işe gitmeden beni bırakıp işten çıkınca alıyordu ben hafta içi annemlerde olunca alıp bırakma derdi olmayacak haftanın beş günü
2 aylık evliyim evimi çok benimsediğim söylenemez malesefDaha çok uzaklasmazmisiniz? Hem evini benimseyemezsin. Yeni mi evlisin?
Bence evinde kal evlisin sen nişanlı değil!2 aylık evliyim evimi çok benimsediğim söylenemez malesef
Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.
Ya guluyorum kafaniza taktiginiza :) adam senin be senin cok kiz binmis o motora ama hepsi tirt cikmis ki sen tapusunu usune almisin daha da ovunBugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
Ona ne şüphebende değişik biriyim ondandır
Eşinizle evlenmeden önce ondan bakirlik raporu aldınızmı peki?Eşinizin ilk dokunduğu kadın sizmisiniz peki? Olaylara "Ben merkezli" tek taraflı bakarsanız O ooooo ileri derece de paronayak olursunuz.Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.
btün mesele kimin kapıyı açtığı ve yemek mi oldu koşuyorum ben eve şimdiEşinizle evlenmeden önce ondan bakirlik raporu aldınızmı peki?Eşinizin ilk dokunduğu kadın sizmisiniz peki? Olaylara "Ben merkezli" tek taraflı bakarsanız O ooooo ileri derece de paronayak olursunuz.
Ve kendi eviniz de kalmamanızı can güvenliğim yok diye belirtmişsiniz?
Cizre de Şırnak'ta falanmı yaşıyorsunuz? Kişi kendi evinde güvende değilse başka nerde güvende olur ki? Anne evinde güvendeyseniz neden ayrı bir ev açtınız üstelil can güvenliğinizin olmadığı bir ev.
Bence sizin sorununuz motora kimin bindiği değil eşinizden haftanın 5 günü ayrı kala kala araya soğukluk ve güvensizlik girmeye ve kendinizle sorunlar yaşamaya başlamışsınız.
Bu durumun sonu iyi değil.
Evinize dönün evinizde eşinizle yaşayın eşinizle vakit geçirin akşamları kapıyı eşinize siz açın yada gündüzleri eşinize yemekler yapın ki evli olduğunuzu kadın olduğunuzu unutmayın unutursanız işte böyle osur...tan nem kapmaya başlar huzurunuzu kaçırırsınız.
Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir
Onca yazdığım yorumdan ve örneklerden sonra bütün meselenin kapıyı açmak ve yemek olduğunu düşündüğüme kanaat getirdiysen ve bunun üzerine sana insan gibi nasihat veren biriyle dalga geçip "oldu ben şimdi eve koşuyorum" diye yazan birine diyeceğim tek sözbtün mesele kimin kapıyı açtığı ve yemek mi oldu koşuyorum ben eve şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?