Eşimin lafına bakın...

Maşallah subhanallah bunu heryerde demeyin nazar falan değer mesele motor çünkü motor başka olunca diğer kızlar hayal oluyor değil mi:)?Neyse doğuma az kalmış strese sokmayayım sizi bu arada 7 gün meselesi düşüneceğim:))

mesele
benim sinir olduğum şey onun gibi birinin motoru fırsat bilip o kadar yakınlaşması araba olsa kız ona sırttan sarılacak değil gerçekten gıcık oldum evlenmeden önce birileri olduğunu biliyordum eşimin fırsatçı davrandığını bilmiyordum

Herkesin gecmisinde biri olmustur. Onları öyle irdeleyene kadar hayat gecmez. Fazla takıntılısın bence kücücük bir mevzu. Benim esimin ikinci evliligi yasadıgı seyleri düsüncek olursam ooo bu evlilik yürümez yani. Kaldı ki sizinki basit bi motor mevzusu. Sizi secmiş bu kişi bence böyle kücük konularla moralinizi bozmayın.

Ya iyi de , evlenmeden önceki kızlarla hep pişpirik mi oynadılar ?

Sevgililerin sarılmak için motora ihtiyacı yok .

Ha eşinin tek hatası ; senin bu konuda hassaslığını biliyor ise .... oooo kimler binmedi ki ? demesi .

Hoş senin sorunda yersizmiş .

Neyse , bence dön eve .

Kocam bunu soracak kadar özgüvensiz ve takıntılı değil.
Zaten soracak biri olsa, onunla evlenmezdim.
Evlilik demek, geçmişi kapatmak demek.
Oturup, ona ona yaptın mı bunu yaptın mı? diye muhabbet edilecek bir mevzu değil zaten evlilik.
Yaşadığın ana bakacaksın, o andan mutlu olacaksın.
geçmişe takılı kalırsan işte böyle mutsuz olursun.

eşim ilk başlarda derdi sana layık değil bu motor vs. diye belkide o zamanları düşünüyordu ben ne var sanki doğduğumdan beri bizim arabamız mı var derdim hep eşimde bunu sorun etmeyi bıraktı belki içindeki vicdan azabını ben susturdum şimdide böyle oldu.

Yaşım 40 canım eşimin de yaşı 47 emekliyiz günün 24 saati eşimle beraber gezeriz eğleniriz sohbet ederiz seyehat ederiz vs. Birde 19 yaşında kızımız var.Dediğin gibi diğer kızlar eşim için sadece hayal olmuş ki bu yaşta hamile kaldım
Ama sen dikkat et eşim için hayal olan kızlar senin eşin için reel olabilir
Hele birde haftanın 5 günü annen de kalıyormuşsun çoook dikkatli olman gerek.Düşünsene motora kimin bildiğinin hesabını yapıp geçmişle yaşayan biri için ne kadar zor bir durum
Sana teyze tavsiyesi dikkatli ol.
Unutma senin çöp diye attığını başkası altın diye havada kapar.

Bosver canım motorla doğmadı ya. İlerde satar yenisinş alır.

eşim evde olmadığı için annemlerdeyim o sırada eşim işte yani hayat bu belli olmaz kimin başına ne geleceği

Bana mi dedin :) sakin ol ben konu sahibi degilim. Yanliz ben farkli bisey soruyorum. Sizin esiniz sorar mi demedim. Bu cevabi verebilir miydiniz dedim. Veremezdiniz. Bende veremem. Iliskilerimi bilse de bu şekilde tiye alarak cevap verilmez. Ama erkekler veriyor iste. Evlilik oncesi kadin iliski yasadiysa nasil soylerim diye kıvranır. Erkeklerin bazilari da gurur duyarak anlatir. Ornek iste. Ben bundan bahsediyorum. Yoksa bana gore de gereksiz soru.

Son düzenleme:
Herkes bayana yüklenmiş.. kusur bakmayın da eşinizin cevabı çok pisgince.. patavatsizligin bu kadarı. Kimse ona yalan söyleseydi keşke demiyor da.. doğru söylemenin de bir üslubu var... !

Geçmiş geçmişte kalmış niye kurcalayipta sınırınıZi zorluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…