Eşimin lafının altında ezildim.

Pattis bir şey diyeyim mi,bana çok garip gelmedi.
Mesela bak bir iyilik yaparsın birine,bilerek ya da bilmeyerek.
Öyle büyük bir kapı açarsın ki o insana ama sen farkında bile olmazsın. Çünkü inan hiç kimse hiç kimsenin içinde kopan fırtınalardan haberdar değil.
Neyse o iyiliğinin karşısında o insan senin ya dostun olur ya da aşkın.
Çünkü gerçek sevgi öyle diz titremesi,kalp çarpması değildir,gerçek sevgi yüzünü ve yüreğini güldürebilmektir.
Sen kötü ve pis niyetli bir kadın olsan yine böyle çok sevileceğini mi sanıyorsun yoksa?
Yok bence yanılmışsın.
Ya olmadı di mi?
Yine anlatamadım.
Kendimi ifade etmek her zaman zor gelmiştir.

Laale abla ben seni anladım.
Ama bu konu öyle bir şey değil.
Bak biz 40 günde evlilik kararı alıp bir sene sonunda evlendik, bahsettiği şey evlenmemize iki ay kala oldu. Öncesinde 10 ay farklı değildi bir şeyler.
Ek olarak iyilik falan yapmadım ki.
Tercih yapmam gerekti ve yaptım.

esinize ne gibi bir iyilik yapmistiniz ? ( cok ozel degilse )

İyilik değil, annemi geride bıraktım. Benden böyle bir şey istememişti zaten. Bundan pişman olmadım ya da eşime hiçbir zaman senin için ailemi bıraktım falan demedim.
Konunun bu olması o yüzden çok absürd ya.

Pattis bir şey diyeyim mi,bana çok garip gelmedi.
Mesela bak bir iyilik yaparsın birine,bilerek ya da bilmeyerek.
Öyle büyük bir kapı açarsın ki o insana ama sen farkında bile olmazsın. Çünkü inan hiç kimse hiç kimsenin içinde kopan fırtınalardan haberdar değil.
Neyse o iyiliğinin karşısında o insan senin ya dostun olur ya da aşkın.
Çünkü gerçek sevgi öyle diz titremesi,kalp çarpması değildir,gerçek sevgi yüzünü ve yüreğini güldürebilmektir.
Sen kötü ve pis niyetli bir kadın olsan yine böyle çok sevileceğini mi sanıyorsun yoksa?
Yok bence yanılmışsın.
Ya olmadı di mi?
Yine anlatamadım.
Kendimi ifade etmek her zaman zor gelmiştir.
ben bana yapılan hiçbir iyiliği unutmam mesela ve hep dua ederim.

Anneni neden geride bırakmış oluyorsun ki, bunun minnet duymasıyla ne alakası var? Bıraktıysan kendin için, istediğin için ve sevdiğin için bırakmışsındır. Eşinin buna minnet duyması ilginç gerçekten.

Laale abla ben seni anladım.
Ama bu konu öyle bir şey değil.
Bak biz 40 günde evlilik kararı alıp bir sene sonunda evlendik, bahsettiği şey evlenmemize iki ay kala oldu. Öncesinde 10 ay farklı değildi bir şeyler.
Ek olarak iyilik falan yapmadım ki.
Tercih yapmam gerekti ve yaptım.

İyilik değil, annemi geride bıraktım. Benden böyle bir şey istememişti zaten. Bundan pişman olmadım ya da eşime hiçbir zaman senin için ailemi bıraktım falan demedim.
Konunun bu olması o yüzden çok absürd ya.
Bilemedim o zaman.:temizlik:
Ayyy abla dedin,çok şekersin,bu arada.:KK23:

Peki esiniz gercekten haksiz oldugunuz konularda bile ozur diler mi sizden? Eger gercekten oyleyse yorulmustur artik, patlama noktasina gelmiştir.

Siz bile adam %100 hakliyken pislestim diyorsunuz.

Anneni nasıl geride bıraktığın konusunu anlamadım ben.
Yani bizimkiler de geride kaldı. Baska sehirler vb. O kısmı çözemedim.

Bilemedim o zaman.:temizlik:
Ayyy abla dedin,çok şekersin,bu arada.:KK23:

Slimsigarayı, iyotsuztuzu hatırlar mısın? :)

Peki esiniz gercekten haksiz oldugunuz konularda bile ozur diler mi sizden? Eger gercekten oyleyse yorulmustur artik, patlama noktasina gelmiştir.

Siz bile adam %100 hakliyken pislestim diyorsunuz.

Evet diler.
Yani yalvar yakar özür dile gibi şeyler değil tabi bunu kimse yapmaz da haksız olsa da "tmm tmm gel barışalım hadi" diyen o olur.

Slimsigarayı, iyotsuztuzu hatırlar mısın? :)

Evet diler.
Yani yalvar yakar özür dile gibi şeyler değil tabi bunu kimse yapmaz da haksız olsa da "tmm tmm gel barışalım hadi" diyen o olur.
Yani bilemedim ben olsam devamli alttan alan, baris cubugu uzatan olmaktan sıkılir yorulurdum bir sure sonra.

Sizin onu sevmek istemediginize cevaben bunca zaman alttan almasinin sebebinin mahcubiyet hissetmesi oldugunu soylemis. Bence siz de cok masum degilsiniz bu noktada.

Adam gercekten artik onu ezdiginizi dusunmeye baslamis.

Bence oturup konuşmaktan başka çareniz yok.

Neden boyle hissettiğini sorup öğrenmelisiniz.
Hani "daha önce böyle değildik sanki " demissiniz ya eşinize de söyleyin.

Konu pek bizlik gibi gelmedi :) ne fedakarlık yaptınız. Aksam ki tartıştığınız konu neydi.
Bunlara ayrıntı gerek.

Açıkça konuşun. Kırıldığını da belirt. Belki sebeplerini duymak sorgulamana neden olur.

Kim haklı kim haksız, doğru mu yanlış mı buradan pek gözükmüyor.

Hamilelikle alakalı da olabilir.

* günlük yarım saatte bir konuşmak? Doğru mu anladım. Eğer doğruysa bu kısım çok abartı geldi.
Tüm soracaklarim burada toplanmış Sağol canım... Cevapları aldın mı bakıyorum hemen

Slim sen misin ya.
Ben de diyorum o nickin altında niye ex slim yazıyor. Ona göre yazıyorum tekrar.

Dediğim gibi eşinle konuş.

İnsan hayatının belirli kısımlarında secim yapmak zorunda kalır. Bu fedakarlık olarak algılanmamalı. Eşin niye oraya bağlamış bu durumu?

Eşini anlaman lazim. Adam senin ona karşı çok büyük fedakarlik yaptığını düşünerek demek ki hep alttan almak zorunda hissetmiş. Sonunda dayanamayip patlamış. Aslında boyle bir hissiyat içinde olduğunu daha önce sana söylese belki başka bir yol bulurdunuz.

Kafana takma.

Ayrıca sen inatçı birisin. Eşinin bu durumdan sıkıldığını düşünüyorum artik. Ne gerek var şimdi adam haklıyken pislesmeye!

Biraz sen alttan al. Hoş hamileyken hele hiç sanmıyorum da. Bunun üzerinde durup canını sıkma bari.

Bebise iyi bak kız.
H HaslanmisPattis

Düğüne 2 ay kaladan beri görüşmüyoruz.
İkimizin arasındaki meseleyi eşim bana ya anan ya ben falan demedi yani minnetlik durumu olamaz.
Bence büyük fedakarlık. Kendini bir sekilde ucundan kıyısından sorumlu hissediyor olabilir.zaten hissetmesi de lazım. Hissetmesi de güzel birsey ayrıca.
Çok üstüne gidiyor gibi halleriniz var gibi geldi bana.

Geldi biraz önce eve.
Birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Tvyi de aldı kaldım yatak odasına öf.
Aç mısın diyorum, homurdanıyo falan.
Ben de gıcık oldum trip yapacaksan daha 4te eve gelme be gün mü geçer böyle.

Geldi biraz önce eve.
Birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Tvyi de aldı kaldım yatak odasına öf.
Aç mısın diyorum, homurdanıyo falan.
Ben de gıcık oldum trip yapacaksan daha 4te eve gelme be gün mü geçer böyle.

tv yi neden aliyor ? sende internetten takilirsin. Dizilere falan reklamsiz bakarsin .

Hamilelik duygusallığındasınız belli ki. Eşiniz bunu hesaba katmadan azıcık canınızı acıtmak isterken bence abartmış.
Ama şu var eşim arada bana kutlandığını söyler. Beni çektiğini söyler (kavgada değil. Normal zamanda).
Benim hoşuma gidiyor vallahi. Ortamda bu kadar dert çeken kadın varken, varsın bir erkekte bizim derdimizi çeksin.

Back
X