- Konu Sahibi HaslanmisPattis
Ben problemin ne oldugunu ve kimin kime ne dedigini anlamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pattis bir şey diyeyim mi,bana çok garip gelmedi.
Mesela bak bir iyilik yaparsın birine,bilerek ya da bilmeyerek.
Öyle büyük bir kapı açarsın ki o insana ama sen farkında bile olmazsın. Çünkü inan hiç kimse hiç kimsenin içinde kopan fırtınalardan haberdar değil.
Neyse o iyiliğinin karşısında o insan senin ya dostun olur ya da aşkın.
Çünkü gerçek sevgi öyle diz titremesi,kalp çarpması değildir,gerçek sevgi yüzünü ve yüreğini güldürebilmektir.
Sen kötü ve pis niyetli bir kadın olsan yine böyle çok sevileceğini mi sanıyorsun yoksa?
Yok bence yanılmışsın.
Ya olmadı di mi?
Yine anlatamadım.
Kendimi ifade etmek her zaman zor gelmiştir.
esinize ne gibi bir iyilik yapmistiniz ? ( cok ozel degilse )
ben bana yapılan hiçbir iyiliği unutmam mesela ve hep dua ederim.Pattis bir şey diyeyim mi,bana çok garip gelmedi.
Mesela bak bir iyilik yaparsın birine,bilerek ya da bilmeyerek.
Öyle büyük bir kapı açarsın ki o insana ama sen farkında bile olmazsın. Çünkü inan hiç kimse hiç kimsenin içinde kopan fırtınalardan haberdar değil.
Neyse o iyiliğinin karşısında o insan senin ya dostun olur ya da aşkın.
Çünkü gerçek sevgi öyle diz titremesi,kalp çarpması değildir,gerçek sevgi yüzünü ve yüreğini güldürebilmektir.
Sen kötü ve pis niyetli bir kadın olsan yine böyle çok sevileceğini mi sanıyorsun yoksa?
Yok bence yanılmışsın.
Ya olmadı di mi?
Yine anlatamadım.
Kendimi ifade etmek her zaman zor gelmiştir.
Bilemedim o zaman.Laale abla ben seni anladım.
Ama bu konu öyle bir şey değil.
Bak biz 40 günde evlilik kararı alıp bir sene sonunda evlendik, bahsettiği şey evlenmemize iki ay kala oldu. Öncesinde 10 ay farklı değildi bir şeyler.
Ek olarak iyilik falan yapmadım ki.
Tercih yapmam gerekti ve yaptım.
İyilik değil, annemi geride bıraktım. Benden böyle bir şey istememişti zaten. Bundan pişman olmadım ya da eşime hiçbir zaman senin için ailemi bıraktım falan demedim.
Konunun bu olması o yüzden çok absürd ya.
Bilemedim o zaman.
Ayyy abla dedin,çok şekersin,bu arada.![]()
Peki esiniz gercekten haksiz oldugunuz konularda bile ozur diler mi sizden? Eger gercekten oyleyse yorulmustur artik, patlama noktasina gelmiştir.
Siz bile adam %100 hakliyken pislestim diyorsunuz.
Anneni nasıl geride bıraktığın konusunu anlamadım ben.
Yani bizimkiler de geride kaldı. Baska sehirler vb. O kısmı çözemedim.
Yani bilemedim ben olsam devamli alttan alan, baris cubugu uzatan olmaktan sıkılir yorulurdum bir sure sonra.Slimsigarayı, iyotsuztuzu hatırlar mısın? :)
Evet diler.
Yani yalvar yakar özür dile gibi şeyler değil tabi bunu kimse yapmaz da haksız olsa da "tmm tmm gel barışalım hadi" diyen o olur.
Tüm soracaklarim burada toplanmış Sağol canım... Cevapları aldın mı bakıyorum hemenBence oturup konuşmaktan başka çareniz yok.
Neden boyle hissettiğini sorup öğrenmelisiniz.
Hani "daha önce böyle değildik sanki " demissiniz ya eşinize de söyleyin.
Konu pek bizlik gibi gelmedi :) ne fedakarlık yaptınız. Aksam ki tartıştığınız konu neydi.
Bunlara ayrıntı gerek.
Açıkça konuşun. Kırıldığını da belirt. Belki sebeplerini duymak sorgulamana neden olur.
Kim haklı kim haksız, doğru mu yanlış mı buradan pek gözükmüyor.
Hamilelikle alakalı da olabilir.
* günlük yarım saatte bir konuşmak? Doğru mu anladım. Eğer doğruysa bu kısım çok abartı geldi.
Düğüne 2 ay kaladan beri görüşmüyoruz.
İkimizin arasındaki meseleyi eşim bana ya anan ya ben falan demedi yani minnetlik durumu olamaz.
Bence büyük fedakarlık. Kendini bir sekilde ucundan kıyısından sorumlu hissediyor olabilir.zaten hissetmesi de lazım. Hissetmesi de güzel birsey ayrıca.Düğüne 2 ay kaladan beri görüşmüyoruz.
İkimizin arasındaki meseleyi eşim bana ya anan ya ben falan demedi yani minnetlik durumu olamaz.
Biliyorum şekerim biliyorum.Slimsigarayı, iyotsuztuzu hatırlar mısın? :)
Evet diler.
Yani yalvar yakar özür dile gibi şeyler değil tabi bunu kimse yapmaz da haksız olsa da "tmm tmm gel barışalım hadi" diyen o olur.
Geldi biraz önce eve.
Birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Tvyi de aldı kaldım yatak odasına öf.
Aç mısın diyorum, homurdanıyo falan.
Ben de gıcık oldum trip yapacaksan daha 4te eve gelme be gün mü geçer böyle.
Geldi biraz önce eve.
Birbirimizin yüzüne bakmıyoruz. Tvyi de aldı kaldım yatak odasına öf.
Aç mısın diyorum, homurdanıyo falan.
Ben de gıcık oldum trip yapacaksan daha 4te eve gelme be gün mü geçer böyle.