Eşimin lafının altında ezildim.

Eşin sana 'ya annen ya ben' dememiş olabilir ama sen yine de seçim yapmışsın.
Eşinin "benim için fedakarlık yaptı" diye düşünmesi normal.

Ama bunca zaman bu fedakarlıktan dolayı seninle olduğu doğru değil. Tanımam etmem tabi ama sinirle söylenmiş bir cümle gibi duruyor. Ne kadar "sinir harbi yaşamadık, sesler yükselmedi" desen de, o anın duygusuyla demiştir. Sürekli barışmak isteyen, alttan alan taraflar bardak taşınca böyle ağır laflar edebiliyor.

Bu hesaplar meselesini ben anlamadım, slimsigara demişsiniz, iyotsuztuz demişsiniz. iyotsuztuz iyotsuztuz hesabı banlı. Siz H HaslanmisPattis iyotsuztuz iyotsuztuz iseniz bu sizin ikinci üyeliğiniz mi? Mune Mune haberdar mı bilmiyorum ama konuyu anlamadık.

Slim eski nickim. İyotsuza çevirdim.
İyotsuzu mune abladan rica ederek kapattırdım.
Bunu kullanıyorum.
Kafa karışacak bir şey yok aslında.

Belki habersiz takılıyorsun çok ayıp değil mi :)
Hahah özledim seni slim.

Tavırlı mısınız hala :)

Bunu kullanıyorum.

Kızlar selam.

Normal şartlarda eşimle kavga etme huyumuz yoktur. Çoğu konuda aynı fikirde olmayız ama her şeyi konuşarak hallederiz yani gözüm döndü söyledim gibi şeyleri en azından eşimden hiç duymadım. O dışarıya karşı sinirli, huysuz, aksi bana karşı ise hep mantıklı, o hep alttan alan, o hep uzlaşmacı...

Dün akşam yine anlaşamadığımız bir şey oldu, insan gibi konuşuyorduk. Baktığı açıdan %100 haklı olduğu bir konuydu. Benim baktığım açıdansa yapmasaydım keşke ama neyse yapacak bir şey yok. Uzayınca üste çıkmak için dozu aşmadan pisleştim.

Ama bunlar bağırarak bile olmadı. Kimsenin sesi yükselmedi. Yani delirdim söyledimlik iş değil. Ne benimki, ne onunki.

Evet hoş şeyler söylemedim. Ama altında ezileceği bir laf da etmedim. Yani adam mısın lan sen gibi saçma muhabbetlere falan girmedim. Sadece bu şekilde tek yönlü ve karşımdan baktığı sürece onu sevmek istemediğimi söyledim en ağır. O ise öyle bir laf etti ki, bildiğiniz öküz oturdu içime.

Zamanında onun için yaptığım bir fedakarlıktan ötürü yarı minnet yarı suçluluk hissettiğinden her şeyimi alttan alıyormuş, 1,5 senelik evliliğimiz boyunca haksız olsam da gelip özür dilemesinde bunun payı varmış. O beni göklere çıkarmış, ben o gökten ona bakarken her şeyi küçük görmeye başlamışım, o dahil.

Üzerine hiçbir şey söylemedim duşa girdim. Gribim diye ıhlamur yapmış, balını çok koymuş ona takıldım hatta "bir daha istemiyim diye böyle bayık yaptın di mi" falan diye. Yarım saat bir saat sonra gitti yattı. (Dev ihtimal bal meselesini laf sokmak olarak algıladı, bariz benimle uğraşmak istemedi kaçtı) Ben de koltukta yatmıştım ama sabaha karşı gittim yatağa. Birbirimize dokunmadan uyuduk. Öğlene doğru işe gitti. Kalkmadım. Giderken öptü uyuyor numarası çektim. Gittikten bir saat sonra aradı, açtım. Normal ama mesafeli konuştuk. (Aramak için doktora ne zaman gideceğizi bahane etti, gayet iyi biliyor) Normalde yarım saatte bir konuşurken bir daha aramadı. Ben de aramadım.

Ben her şey elimde un ufak olmuş gibi hissediyorum. Her şey yalanmış da yeni uyanmışım gibi.

Adam resmen bana "katlanıyormuş" ne mecburiyeti varsa. Sanki o bahsettiği olay olmadan önce ilişkimiz böyle değilmiş gibi. Neyin lafını yapıyorsun bana?

Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tamam konuda o haklı da ben de o lafla paramparça oldum.

Kötü hissediyorum. Hem de çok.

Yüzde bin haksızsın. Hem haksız olduğun konuda tartışmış bir de üste çıkmaya çalışmışsın, hem de şu bal konusunda ben de olsam laf sokmak olarak algılardım. Resmen tekrar tartışma başlatmak için kurulmuş bir cümle, inkar etmeye hiç çalışma çünkü biz kocan değiliz:))) Kocanın söylediği laf da hiç öyle öküz oturacak bir laf değil. Adam sana bu yüzden katlanıyorum dememiş, bu yüzden alttan alıyorum demiş. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Git bari özür falan dile de gönlünü al adamın. Tekrar ediyorum YÜZDE BİN HAKSIZSIN.

Bana eşiniz çok ince biri gibi geldi. Öperek işe gitmeler falan. Bunu koruyun. Söylediklerinden pişman olsun amaaaaa aldığınız tavır suyunu çıkartıp onu terse çevirmesin

Herhangi bir sebebe bagli sevgisiyle ilgili olumsuz cümle kursaydi esim, yani sizin dediginiz söyle şöyle olunca seni sevmek istemiyorum gibi, icime fil cokerdi benim. sevginin kosulu olmaz, agza bile alinmaz bana göre. kusura bakmayin ben sizin tavrinizi esinize gore cok daha hatali buldum.

Şimdi kızmayın ama taa ilk konularınızdan biliyorum adamın tepesine çıkmışsınız. Tabii seven adam çok sever, alttan da alır ama ne bileyim siz biraz şımarmışsınız sanki. Mesela maç izlerken eliyle koltuğa sertçe vurduğu için koca koltuğu değiştirmek istemiştiniz di mi ? Adamcağız da kabul etmişti. İlişkide hep siz baskın bir profil çiziyorsunuz ve eşinizin toleransını fazla lehinize çevirmişssiniz. E haliyle adam da bıkmış bunalmış olabilir. Arkadaşların dediği gibi sakince konuşun döksün taşları eteğindeki, siz de ona göre kendinize çeki düzen vermeye çalışırsınız.

Bunu kullanıyorum.
Herhangi bir açıklama yapmayınca kafa karışıyor ama neyse, önemli olan hayatın fazla karışık olmaması. Burada bile insanlara tavırlı, tripli, bi garip cevaplar veriyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum da... Eşinize sabır diliyorum.

Yani aslında ben farklı bir yerden baktım konuya.
Dusunuyorumda ne büyük fedakarlıklar yapılıyor ama karşı taraf zerre kadar, ne minnet ne mahcubiyet duygusu tasiyor. Her kadın annesini geride bırakıyor, yalnız olsalar bile.
Dolayısıyla erkekteki mahcubiyet ve minnet duygusu bana her zaman sevimli gelmiştir.
O insandan zarar gelmez bana göre.
..
Eşiniz minnet duygusundan dolayı size iyi davranmıyor , sadece bu duygudan dolayı biraz daha frenliyor kendini.
Fakat onun bu toleransli halini kötüye kullandığınız düşünüyor .

Laale abla ben seni anladım.
Ama bu konu öyle bir şey değil.
Bak biz 40 günde evlilik kararı alıp bir sene sonunda evlendik, bahsettiği şey evlenmemize iki ay kala oldu. Öncesinde 10 ay farklı değildi bir şeyler.
Ek olarak iyilik falan yapmadım ki.
Tercih yapmam gerekti ve yaptım.

İyilik değil, annemi geride bıraktım. Benden böyle bir şey istememişti zaten. Bundan pişman olmadım ya da eşime hiçbir zaman senin için ailemi bıraktım falan demedim.
Konunun bu olması o yüzden çok absürd ya.
@Laale ye katiliyorm. bence bu yorumu biraz daha dusun. "insan ihsanin kolesidir" diye bi laf var. esin seni o fedakarligin altinda ezildiginden sevmiyor emin ol. sevgisini o durumla percinlemis sadece.
Bi de su acidan baksana; ya bi suru fedakarlik yapsaydin da adam nankor olsaydi? kadir kiymet bilen insan iyidir hostur

Dün akşam geldi yanıma.
Ben acıktım, yemek de yaptım ama yalnız yemicem hadi barışalım diye.
Dedim böyle böyle dedin, lafın başını sonunu almıyosun aradan çekiyorsun dedi. Başı sonu neydi diyorum.
Konuşmıcam bana ne, öyle de bir şey yok zaten. Dün konuştuklarımızın %90ı boş şeylerdi sadece takıldığın kısım değil tekrar tekrar deşmeyelim deşersek başka şeylere takılacaksın o konuşma hiç olmadı dedi.
Ben de zaten haksızdım genel manada diye düşünüp uzatmadım.

Ortada hiçbirşey yok eşini ara onu sevdiğini sole boşuna soğukluk sokma

Kızlar selam.

Normal şartlarda eşimle kavga etme huyumuz yoktur. Çoğu konuda aynı fikirde olmayız ama her şeyi konuşarak hallederiz yani gözüm döndü söyledim gibi şeyleri en azından eşimden hiç duymadım. O dışarıya karşı sinirli, huysuz, aksi bana karşı ise hep mantıklı, o hep alttan alan, o hep uzlaşmacı...

Dün akşam yine anlaşamadığımız bir şey oldu, insan gibi konuşuyorduk. Baktığı açıdan %100 haklı olduğu bir konuydu. Benim baktığım açıdansa yapmasaydım keşke ama neyse yapacak bir şey yok. Uzayınca üste çıkmak için dozu aşmadan pisleştim.

Ama bunlar bağırarak bile olmadı. Kimsenin sesi yükselmedi. Yani delirdim söyledimlik iş değil. Ne benimki, ne onunki.

Evet hoş şeyler söylemedim. Ama altında ezileceği bir laf da etmedim. Yani adam mısın lan sen gibi saçma muhabbetlere falan girmedim. Sadece bu şekilde tek yönlü ve karşımdan baktığı sürece onu sevmek istemediğimi söyledim en ağır. O ise öyle bir laf etti ki, bildiğiniz öküz oturdu içime.

Zamanında onun için yaptığım bir fedakarlıktan ötürü yarı minnet yarı suçluluk hissettiğinden her şeyimi alttan alıyormuş, 1,5 senelik evliliğimiz boyunca haksız olsam da gelip özür dilemesinde bunun payı varmış. O beni göklere çıkarmış, ben o gökten ona bakarken her şeyi küçük görmeye başlamışım, o dahil.

Üzerine hiçbir şey söylemedim duşa girdim. Gribim diye ıhlamur yapmış, balını çok koymuş ona takıldım hatta "bir daha istemiyim diye böyle bayık yaptın di mi" falan diye. Yarım saat bir saat sonra gitti yattı. (Dev ihtimal bal meselesini laf sokmak olarak algıladı, bariz benimle uğraşmak istemedi kaçtı) Ben de koltukta yatmıştım ama sabaha karşı gittim yatağa. Birbirimize dokunmadan uyuduk. Öğlene doğru işe gitti. Kalkmadım. Giderken öptü uyuyor numarası çektim. Gittikten bir saat sonra aradı, açtım. Normal ama mesafeli konuştuk. (Aramak için doktora ne zaman gideceğizi bahane etti, gayet iyi biliyor) Normalde yarım saatte bir konuşurken bir daha aramadı. Ben de aramadım.

Ben her şey elimde un ufak olmuş gibi hissediyorum. Her şey yalanmış da yeni uyanmışım gibi.

Adam resmen bana "katlanıyormuş" ne mecburiyeti varsa. Sanki o bahsettiği olay olmadan önce ilişkimiz böyle değilmiş gibi. Neyin lafını yapıyorsun bana?

Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tamam konuda o haklı da ben de o lafla paramparça oldum.

Kötü hissediyorum. Hem de çok.
Üzerine hiçbir şey söylemedim duşa girdim. Gribim diye ıhlamur yapmış, balını çok koymuş ona takıldım hatta "bir daha istemiyim diye böyle bayık yaptın di mi" falan diye:işsiz::işsiz:

Back
X