Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğim kadarıyla meth en tehlikeli uyuşturuculardan öyle esrara falan benzemez. Çocuklarınızı alın ve ardınıza bakmadan kaçın.

Sıvı hali diğer halinden daha mı ileri seviyede? İlk eşim derken ilk eşim bu adam zaten. Ama tedavi olmazsa ayrılcam yapacak bişey yok
bunun tedavisi yok diyorlar, siz hala diyorsunuz ki tedavi olmazsa ayrılıcam, inanılmazsınız gerçekten.

kardeşim canın tehlikede, en önemlisi çocuklarının canı tehlikede.

yukarıda bi arkadaş ekşi sözlükte metamfetamin başlığını okuyun demiş. girdim okudum, dünden beri okuyorum.

O EVDEN ACİL ÇIKMANIZ LAZIM! YOKSA HABERLERDE BOĞAZINIZIN KESİLDİĞİNİ OKUYACAĞIZ!

Okumuyor musunuz hanımefendi yazılanları? Siz niye hala ikna peşindesiniz? Bu acizliğiyle niye çoktan gözünüzde böceğe dönüşmedi?

Ailesi gelsinmiş, onlar da krize girdiğini görsünmüş, belki ikna ederlermiş.

Yeni nesil kadın öğretmenler hep aynı profili çiziyor bu sitede.

Tedavi oldu mu kurtuluşu var mı bilmiyorum ama arada hala görüyorum. Bir sorunu yok gibi duruyor ama benim bu olayı yaşayalı 8-9 yıl oldu. Hocalara gittiler,hastaneye tedavi olmaya yattı.Bıraktı mı bilmiyorum ama kafası hala gidik.

Kafası gidik derken ? Düzelmedi mi? Eşimin düzelme ihtimali yok mu

Çünkü bu yıla kadar bize zarar vermiş bir adam değildi. Her zorluğumuzda yanımızda olan bir insandı. O nedenle üzülüyorum hanımefendi. Merhametli bi adamdı. O nedenle kafama takıyorum. Düzelmesi için çok dua ediyorum içimin yangınını siz nereden bilebilirsiniz. Böyle bir durum yaşasaydınız ancak anlayabilirdiniz.

Gerçekten elim ayağım titriyor, sizin üzülmeniz gereken kişi kendi isteğiyle evli barklı, çoluklu çocuklu adamın bağımlı olması değil, kendi evlatlarınız.
Bu yıla kadar zarar vermemiş, yarın ne olacak?

Siz niye sürekli soru soruyorsunuz? Bazı insanlar böyle işte illa anlayabilmesi için başına bir şey gelecek.
Çocuklarımı düşünüyorum derken bile aslında düşünmüyorsunuz farkında mısınız? Size defalarca tedavisinin olmadığı, kişilerin kendini kaybedip neler yaptığından bahsetti.
Bir de öğretmenim ailem arkamda diyorsunuz o zaman derdiniz ne bu bağımlılığınız ne bu adama?

Hanımefendi, eşiniz tüm dünya bir araya gelip onu ikna etmeye çalışsa, tedavisi etse vs düzelmez. Siz hala tedavi olmazsa boşanırım olursa kalırım, ailesi gelsin başka bir krizi bekleyelim falan diyorsunuz.

Size bıraktım, tedavi olucam dese bile, hatta buna kendi de inansa bile olmaz. Yine başlayacak. Asla bırakmayacak bunu anlayın.

Tedavi olucaksa da kendisi için olsun, ama siz ne olursa olur ayrılmak zorundasınız. Tedaviden bir süre sonra yine başlayacak zaten.

Siz bu durumda sadece kendinizi değil çocuklarınızı da riske atıyorsunuz. Bu risk öyle az buz da değil, çok çok yüksek risk. Hadi cinayet olmadı, ama çocuklarınız şiddete yönelimli ve bağımlı biriyle büyüse de bu çok kötü. İlerde onlar da açabilecek yaraları düşünmek zorundasınız. Onların da bağımlılığa bulaşabileceğini düşünmek zorundasınız.

Kalırsanız, çocuklarınızın başına gelebilecek her şeyin sorumlusu siz de olacaksınız. Lütfen kendinize gelin ve harekete geçin. Bu evliliğin bittiğini lütfen anlayın.

Bu yıla kadar vermemesi 5 dakika sonra vermeyeceği anlamına geliyor mu? Gerçekten anlamıyorum bir koca derdine hem kendi hem çocuklarınızın hayatını hiçe sayıyorsunuz pes.

Evin icine sokacak kadar kullanmaya baslamis bu seyi. Cocuklarinizin yaninda kullanmis. Siz daha neyin pesindesiniz? Millet cocuklarin yaninda sigara ictirmiyor.
Duzelmez uzgunum. Alkol tedavisi olanlar bile ara ara tekrar gidp tedavi oluyorlar cunku donem donem tekrardan basliyorlar. Sizin kocaniz uyusturucu bagimlisi.
Akil tutulmasi mi yasiyorsunuz anlamiyorum.

eşiniz düzelir mi düzelmez mi ben bilemem. Eskisi gibi olmadığını hala bi şeyleri kafasında kurduğunu biliyorum. Bu maddenin en çok beyni etkilediğini duymuştum zaten. Ama sizin eşinizden önce çocuklarınızı düşünmeniz lazım. Eşiniz kedi tercihi ile bu çukura düşmüş çocuklarınıza bunu yapmaya hakkı yok. Üzülmesi gereken siz değilsiniz ona da kendi anne babası üzülsün. Kendi seçiminin kurbanı o adam çocuklarınız sizin verdiğiniz hayatı yaşamaya mahkum şuan. Her an ne yapacağı belli olmayan patlamaya hazır bir bomba iile birliktesiniz şuan.

Durumunuzu anlıyorum,kabullenmek zor geliyor.
Maalesef hazmedemiyorsunuz ve kendi içinizde acaba mı diye inkar aşamasından geçiyorsunuz.
Bu etapta sağlıklı olan duygularınızı bir kenara bırakmak.
Mantığınızla hareket etmek.
Ben de öğretmenim ve şahit olduğum çok acı olaylar oldu.
Lütfen ayrılın çocuklarınızla o evden.
Eğer kopamam diyorsanız,kendi can sağlığınızı önemsemiyorsanız çocuklarınızı ailenize verin ama o evde olmasın.
Bakın sınıf öğretmeni olarak söylüyorum,bu bir zincir.
Bı sebepten ötürü mahvolmuş öğrencim var ve annesi hala sizin gibi eşinden boşanmak yerine her türlü yolu deniyor.
Olan çocuklara oluyor.

Peki öyle mi oluyor? Düzeldi mi? Hiç kurtulamadı mı? dünden beri aynı şey.
Kimse bir türlü inandıramadı tedavisi olmadığına.
Adam kalkmış çocukların yanında kullanmış ya, siz bu kadar gözü kararan birinin bırakabileceğine inanabiliyor musunuz? Yoksa inanmak mı istiyorsunuz konu sahibi.
Hala bırakabileceğine inanıyorsanız siz çocuklarınızı değil, kendinizi düşünüyorsunuz.
Şu babasız mı büyüyecekler lafları da baydı artık, babasız büyümesinler de met içen babayla büyüsünler, canları hep tehlike altında olsun. Baba profili hiç önemli değil, evde bir baba olsun da nasıl olursa olsun.

Evlilikleri bitme noktasına getiren çok şey var. Adam aldatır, size ne kardeşim ben affettim der devam edersiniz, adam döver, söver ben hazmettim size laf düşmez dersiniz. Mantıklı olduğundan değil ama diyen der, burada da 3 yorum yapılır konu kapatılır amaan bize ne der geçeriz.
Bu sizce öyle bir şey mi? Sanki eşiniz 14 yaşında çocukta bu bataklığa çekilmiş gibi bir acımalar, bir inanç. Yetişkin, ailesi olan, işi gücü olan, çocukları olan adam evinin içine kadar met sokup bebeklerinin yanında kullanıyor bunun neyine acıyacağım? Pardon, bunun neyiyle mücadele edeceğim? Ne anası babası, bu adam akşamları kahveye gidip eve geç mi geliyor, neyi düzeltecekler?
Siz anlamak istemiyorsunuz ama 3 gün sonra ana haber bülteninde sizi ve kızlarınızı izlemek istemiyoruz, 1 hafta sonra 4 saatliğine Twitter'da hastagh açıp sizin hakkınızı arayıp saydırmak istemiyoruz. Sizin canınızın bir kıymeti yok orayı hepimiz anladık, hiç değilse çocukları verin ailenize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…