- 18 Mart 2011
- 8.867
- 29.400
- 748
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
Bildiğim kadarıyla meth en tehlikeli uyuşturuculardan öyle esrara falan benzemez. Çocuklarınızı alın ve ardınıza bakmadan kaçın.Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
bunun tedavisi yok diyorlar, siz hala diyorsunuz ki tedavi olmazsa ayrılıcam, inanılmazsınız gerçekten.Sıvı hali diğer halinden daha mı ileri seviyede? İlk eşim derken ilk eşim bu adam zaten. Ama tedavi olmazsa ayrılcam yapacak bişey yok
Okumuyor musunuz hanımefendi yazılanları? Siz niye hala ikna peşindesiniz? Bu acizliğiyle niye çoktan gözünüzde böceğe dönüşmedi?Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmek
Zarar verme gibi bir huyu ya da niyeti yoktu. Bi de evlenince artık iyice umudunu kesti zaten.Böyle bir kişiden nasıl kurtuldunuz
Kafası gidik derken ? Düzelmedi mi? Eşimin düzelme ihtimali yok muTedavi oldu mu kurtuluşu var mı bilmiyorum ama arada hala görüyorum. Bir sorunu yok gibi duruyor ama benim bu olayı yaşayalı 8-9 yıl oldu. Hocalara gittiler,hastaneye tedavi olmaya yattı.Bıraktı mı bilmiyorum ama kafası hala gidik.
Çünkü bu yıla kadar bize zarar vermiş bir adam değildi. Her zorluğumuzda yanımızda olan bir insandı. O nedenle üzülüyorum hanımefendi. Merhametli bi adamdı. O nedenle kafama takıyorum. Düzelmesi için çok dua ediyorum içimin yangınını siz nereden bilebilirsiniz. Böyle bir durum yaşasaydınız ancak anlayabilirdiniz.Okumuyor musunuz hanımefendi yazılanları? Siz niye hala ikna peşindesiniz? Bu acizliğiyle niye çoktan gözünüzde böceğe dönüşmedi?
Ailesi gelsinmiş, onlar da krize girdiğini görsünmüş, belki ikna ederlermiş.
Yeni nesil kadın öğretmenler hep aynı profili çiziyor bu sitede.
Gerçekten elim ayağım titriyor, sizin üzülmeniz gereken kişi kendi isteğiyle evli barklı, çoluklu çocuklu adamın bağımlı olması değil, kendi evlatlarınız.Çünkü bu yıla kadar bize zarar vermiş bir adam değildi. Her zorluğumuzda yanımızda olan bir insandı. O nedenle üzülüyorum hanımefendi. Merhametli bi adamdı. O nedenle kafama takıyorum. Düzelmesi için çok dua ediyorum içimin yangınını siz nereden bilebilirsiniz. Böyle bir durum yaşasaydınız ancak anlayabilirdiniz.
Siz niye sürekli soru soruyorsunuz? Bazı insanlar böyle işte illa anlayabilmesi için başına bir şey gelecek.Kafası gidik derken ? Düzelmedi mi? Eşimin düzelme ihtimali yok mu
Var hanımefendi. Hatta siz konuşarak bile düzeltebilirsiniz onu. Sakın siz ve çocuklarınız yanından ayrılmayın.Kafası gidik derken ? Düzelmedi mi? Eşimin düzelme ihtimali yok mu
Çünkü bu yıla kadar bize zarar vermiş bir adam değildi. Her zorluğumuzda yanımızda olan bir insandı. O nedenle üzülüyorum hanımefendi. Merhametli bi adamdı. O nedenle kafama takıyorum. Düzelmesi için çok dua ediyorum içimin yangınını siz nereden bilebilirsiniz. Böyle bir durum yaşasaydınız ancak anlayabilirdiniz.
eşiniz düzelir mi düzelmez mi ben bilemem. Eskisi gibi olmadığını hala bi şeyleri kafasında kurduğunu biliyorum. Bu maddenin en çok beyni etkilediğini duymuştum zaten. Ama sizin eşinizden önce çocuklarınızı düşünmeniz lazım. Eşiniz kedi tercihi ile bu çukura düşmüş çocuklarınıza bunu yapmaya hakkı yok. Üzülmesi gereken siz değilsiniz ona da kendi anne babası üzülsün. Kendi seçiminin kurbanı o adam çocuklarınız sizin verdiğiniz hayatı yaşamaya mahkum şuan. Her an ne yapacağı belli olmayan patlamaya hazır bir bomba iile birliktesiniz şuan.Kafası gidik derken ? Düzelmedi mi? Eşimin düzelme ihtimali yok mu
Evin icine sokacak kadar kullanmaya baslamis bu seyi. Cocuklarinizin yaninda kullanmis. Siz daha neyin pesindesiniz? Millet cocuklarin yaninda sigara ictirmiyor.
Duzelmez uzgunum. Alkol tedavisi olanlar bile ara ara tekrar gidp tedavi oluyorlar cunku donem donem tekrardan basliyorlar. Sizin kocaniz uyusturucu bagimlisi.
Akil tutulmasi mi yasiyorsunuz anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?