- 7 Temmuz 2020
- 68
- 21
- 38
- 44
- Konu Sahibi Minikmelekannesi
-
Evde de oluyor elbette. Daha çok dışarıda olanı kaldıramıyorum ben.Evde bu tarz davranışlar sergilemeyip dışarda sergiliyorsa muhtemelen Özgüven problemi var. En yakın veteriner hekime götürüp aşılarını yapmanız gerekiyor.
Evet hep eleştiriyorum. Kabul ediyorum.Acaba esinizi surekli elestirerek mi konusuyorsunuz? Bazi insanlar elestiriyi iletisim zanneder. Biktim beni elestirmenden demesinden soruyorum bunu?
Evet hep eleştiriyorum. Kabul ediyorum.
Evet hep eleştiriyorum. Kabul ediyorum.
Karşılıklı olarak yaptığınız hatalar var. Hem ilişkinizin geleceği için hem de çocuğunuz için çift terapisine gitmelisinizEvet hep eleştiriyorum. Kabul ediyorum.
Her zaman konuşmak isteyen taraf ben oldum evliliğimiz boyunca. Konuşmak istemeyen o. Benden özür dilemesi bile yüzeysel, durumu kurtarmak için. Asla konuşup orta yol bulmak yok.Esim benimle iletisim kurmak yerine beni elestirse ben daha beterini yaparim :) elestirinin de bir adabi vardir.
Evet. Çok üzgünüm. Hem de çokÇocuğunuz parkta o kadar mutlu olmuşken birden öyle gergin bir ortama geçmesi ne kadar da travmatik aslında
Yönlendirmeye çalışmam. Ama eleştiririm. farkındaydım."maske takamam yanlış anlarlar" dediği kısma kadar eşinize hak veriyordum ki vazgeçtim. gerçekten çok tutarsız bir tutum.
sizin konuşma şekliniz nasıldır peki ? genelde hep hareketlerine müdahale eden ve yönlendirmeye çalışan bir tavrınız varsa bundan rahatsız olup saçmalıyor olabilir.
davranışını savunmuyorum ama baskı altında hepimiz abuk subuk davranabiliyoruz.
Her zaman konuşmak isteyen taraf ben oldum evliliğimiz boyunca. Konuşmak istemeyen o. Benden özür dilemesi bile yüzeysel, durumu kurtarmak için. Asla konuşup orta yol bulmak yok.
Bizimki de azaldı. Ama bitmedi. İlk yıllarda evde üzerindeki tişörtü yırttığı, eşyaları tekmelediği oldu. Şimdi azaldı ama bitmeyecek gibi.Benim eşim de ilk başlarda öyleydi evliliğimizin ilk zamanları deli gibi tartışırdık komsulardan utanırdım seslerden ve bende karşılık verirdim tabikisonra hiç birsey olmamış gibi gelir özür diler yanaşırdı yani sevgisinden de zerre şüphem yoktu biliyorum bir oldu iki oldu baktım bu adamın yapısı böyle karşılık vermemeye alıştım önemsiz şeyler için tartışmam büyütmem onu birseyler yapması için zorlamam. Biz kolay atlattık karşıma alıp konustum yani sonrasında sende bende üzülüyoruz diye şimdi sıkıntımız yok Allaha şükür atlattık o dönemi
Herkes bir olmuyor tabiki ama ben eşimin iş stresi yüzünden böyle olduğunu farkettim tölere etmeye çalıştık beraber istemsiz parlıyordu birden inşallah sizinde ilişkiniz düzelirBizimki de azaldı. Ama bitmedi. İlk yıllarda evde üzerindeki tişörtü yırttığı, eşyaları tekmelediği oldu. Şimdi azaldı ama bitmeyecek gibi.
Evet. Ben insanları çok önemsiyorum. En sevmediğim özelliklerinden biri. Ama köyde yaşananlar eleştiri değil. Gerçek.Bakin yukarida evde de yapiyor disarida olani kaldiramiyorum demissiniz. Burasi da bana garip geldi. Hepimizin sinirlari vardir ve bunun evi ya da disarisi yoktur. Disarid olani kaldiramamaniz da baskalarini cok onemsediginizi dusundurdu bana.
Sizin konusma anlayisiniz elestirmekse konusamak istememesi de normal geldi bana. Zaten onlar koyde boyle alismislar vs.gibi soyleminizden elestirdiginiz de belli oluyor. Bunu simdiye kadar asamadiysaniz bu da ciddi iletisim probleniz oldugunu gosteriyor.
Evet. Ben insanları çok önemsiyorum. En sevmediğim özelliklerinden biri. Ama köyde yaşananlar eleştiri değil. Gerçek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?