Eşimin öfke sorunu ve tartışırken "vuracak gibi" davranması

Konuyu ben getirdim. Benden ve benim yazdığım metinden bu şekilde bhsetmeniz çok yakışıksız oldu.
Zaten oturup uzun uzun yazdığım şeye de işinize gelmediği için cevap dahi vermeyerek yeterince nezaketsiz olmuştu. Bu tavrınınızla da perçinlemiş oldunuz.
Eğer gerçekten okumuş olsa idiniz alıntıladığım kısımda sizin kıskançlığınız değil de sizin kosknçlığınız üzerinden afaki bir durum yaratan eşinizin ego tatmini yapma gayretinden bahsettiğimi söyleyebilirdiniz.

"kimse senin kadar üstüme gelmiyor"u falan geçsin bi kere. Türkiye'deki patron ve müdürlerin büyük çoğunluğunun toksik olduğunu hepimiz biliyoruz, insanın içinden geçiyorlar valla. Bir yerde denk gelmese illa ki diğerinde denk gelmiştir. Sizin adam üstüme gelme dediği halde adamın sakinlesmesine izin vermemenizi de doğru bulmadım ama, kendi öfkesinin farkında olan adam karısının da huyunu bildiği için o an ceketini alır sakinlesene kadar evden çıkar gider. Sizin eşiniz gayet de bile isteye, sizin affedeceginizi bilerek yapıyor. Şuan yaşadığınız şey duygusal şiddet ve ne yazık ki fiziksel şiddete kadar dozu artarak devam edecek. Ve evet, eşine şiddet gösteren bütün erkeklerin argümanı "beni sen bu hale getirdin". Madem erkekler bizim istediğimiz her hale girebiliyorlar, o zaman bi zahmet insan şekline girsinler. Siz boşanmak için çok bile geç kalmışsınız.

Çene tutmak şiddettir

Bi kere de siz onun çenesini tutun ?

'Henu şiddete ugramadim' dediğin yerde okumayı bıraktım. Şiddete uğraşmışsın ama farkında bile değilsin. Çeneni öyle tutup elini kaldırmasını normal her ailede olan bisey filan mı zannediyorsun?

resmen tetiklendim okurken bizde de benzer durum var boşancak olsanız boşanırdınız bence boşanmayacaksınız o yüzden kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor bende de aynı sorun var tutamıyorum kendimi peki eşiniz size küsüyormu da sinirleniyorsunuz

İkinizde de sorun var. Şiddeti kesinlikle savunmuyorum ama sizin de öfke kontrolünüz var. Bunu fiziksel olarak dışa vurmamanız sizi farklı kılmıyor. Birbirinize iyi gelmiyorsunuz belli ki. Sınır çoktan aşılmış. Siz adamın başını yer, çeneyle yıldırırsınız belki ama erkek gücü bir tokata bakar. Canınızdan daha mı kıymetli. Gerçi illa ölmeniz de gerekmiyor. Çoktan şiddeti başlatmış. Durdukça daha fazlasını uygulayacaktır. Adamın bahanesi de var kendini mantıklı gördüğü. Gözünüzü açın, silkinin ve boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…