- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Burda da ön koltuk boştu bir tane genç binmeden önce abla gel sen otur dedi ahsjsjs ama herkes böyle değil tabi ayıplıyorlarE İstanbul’da yaşarken minibüste ben hep ön koltuğa oturmayı tercih ederdim. Kadınlar çekinmezdi bundan. Ne ara değişti sistem yav ahshahha
Abla sende mi ön koltuğa oturuyonCiddenmi erkeklere ayrılmış ön koltuk ilk defa duydum
Yok vallla ya ayakta ya tekli koltukta gidiyomAbla sende mi ön koltuğa oturuyon
Oturur muyum? EvetBurda da ön koltuk boştu bir tane genç binmeden önce abla gel sen otur dedi ahsjsjs ama herkes böyle değil tabi ayıplıyorlar
Biz de akraba oturuyor genelde erkek olması ile alakası yok kim denk gelir seYok vallla ya ayakta ya tekli koltukta gidiyomsoracam dolmuşcu dayılara şehir efsanesimi diyee
Arka koltuk kadar rahatı yok cidden bende hiç aramam koltuk davasını.Biz de akraba oturuyor genelde erkek olması ile alakası yok kim denk gelir se
Arka koltuk kadar rahatı yok cidden bende hiç aramam koltuk davasını.
Kaldı 1 kişi kim kaprsa artık,Ben eşimin yanında otururum çocuk oto koltuğunda. gelenler ona göre yerleşir arabaya
Kaldı 1 kişi kim kaprsa artık
Yan yana sjksjksjksjkArka koltuğa oto koltuğu varken üç kişi bindiklerini biliyorum dfjhdif
Ön koltuk en hafif olay kız sindirilmiş öküz ve anası yüzünden kendi çocuğuna kaynanasının ismini verdirilen birine afili akıllar yazmayın..yapamazSöyledim canım kirildığimı sana haddini bildirdim haddini bileceksin dedi
bu tipler hiç bana denk gelmediki,o kafasını direksiyonla tanıştırırdım,anasıyla beraber arkaya oturturdum el ele giderlerdi bende arabayı kullanırdım,espri bir yana bu tiplere yüz verdikçe coşuyorlar,en başından tepki vermeliydiniz,madem çekiyorum deyip evliliğinizi sürdüreceksiniz size vereceğim tek tavsiye çirkefle çirkef olun,onun ne kadar çok sesi çıkıyorsa hiç çekinmeyim siz iki katı ses çıkartın,küsün burnundan getirin,o kadar zorlayınki asık suratlı,tepkili hayatı zindan eden bir tip olunki her hatasında sizin tepkinizden korkup yapmasın,kimse huzursuzluğu uzun süre çekemez,her seferinde tavırlı olun bırakın onun canı sıkılsın,kv de tepkili olun alttan almayın o da anlasın,hissettirmezseniz,alttan alırsanız tepenize çıkarlar tabi..Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Bu işe yeni girdiğimde patronun eviyle benim ev çok yakındı. Gidip gelirken alayım seni dedi. Araç kendi özel aracı. Yaşlı da biri yani aşağı yukarı babamla yaşıt. Arkadaşlara sordum öne mi oturayım arkaya mı diye. Arkaya oturursam adamı özel şoförüm yerine koyarmışım gibi olurmuş, ayıp olurmuş. Yan koltuğa otursam kankası mıymışım ki oturacakmışım. Her kafadan ayrı ses çıktı.Arka koltuk kadar rahatı yok cidden bende hiç aramam koltuk davasını.
Üst bagajda seyahat et bari.Bu işe yeni girdiğimde patronun eviyle benim ev çok yakındı. Gidip gelirken alayım seni dedi. Araç kendi özel aracı. Yaşlı da biri yani aşağı yukarı babamla yaşıt. Arkadaşlara sordum öne mi oturayım arkaya mı diye. Arkaya oturursam adamı özel şoförüm yerine koyarmışım gibi olurmuş, ayıp olurmuş. Yan koltuğa otursam kankası mıymışım ki oturacakmışım. Her kafadan ayrı ses çıktı.
Ne kadar ataerkil kafa yapılarınız var. Erkek rahat etmeli, erkek ön koltukta oturmalı bilmem ne. Kadınlar bile bu tarz konuşuyorsa bu toplumla bi tarafları kaldırılmış şekilde büyüyen erkekler ne yapsın.Ben de geçenlerde ön koltukta oturuyordum eniştesi ve ablası bineceklerdi indim enişte otursun diye arkaya geçtim yani benden büyük biri veya bir erkek bineceği zaman rahat etsinler diye ben de arkaya geçiyorum açıkçası çünkü ön koltuk daha geniş eğer ben kendiliğimden geçmesem eşim de bana derdi galiba sen arkaya otur dye ben rahatsız olmam açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?