- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Yok ben o açıklamayı
Dün minibüse ucu ucuna yetiştim, ön koltuk boştu.Ne koltukmuş arkadaş ya
Sana sabır diliyorum çünkü Neva'dan beklediğin açıklamayı alamayacaksınYok ben o açıklamayıN e v a dan bekliyorum. Dün sordum, görmedi herhalde.
Ayrıca bu ne yajsaksjjsjsjsjja
E İstanbul’da yaşarken minibüste ben hep ön koltuğa oturmayı tercih ederdim. Kadınlar çekinmezdi bundan. Ne ara değişti sistem yav ahshahhaDün minibüse ucu ucuna yetiştim, ön koltuk boştu.Led_BiR_Vele_DisTiri haklıymış, erkeklere ayırmışlar. Neyse ben otururum abi kimse kusura bakmasın.
Dün minibüse ucu ucuna yetiştim, ön koltuk boştu.Led_BiR_Vele_DisTiri haklıymış, erkeklere ayırmışlar. Neyse ben otururum abi kimse kusura bakmasın.
otur annem otur şöföre muavinlik edersin sfklsjlkfDün minibüse ucu ucuna yetiştim, ön koltuk boştu.Led_BiR_Vele_DisTiri haklıymış, erkeklere ayırmışlar. Neyse ben otururum abi kimse kusura bakmasın.
Mantıklı bir açıklama beklemiştim zaten. Demek ki yok, peki.Sana sabır diliyorum çünkü Neva'dan beklediğin açıklamayı alamayacaksın
Bkz: seçim topiği
Ben İstanbul'da değilim artık, burda kadının pek oturduğunu görmedim. Benimle alışacaklar.E İstanbul’da yaşarken minibüste ben hep ön koltuğa oturmayı tercih ederdim. Kadınlar çekinmezdi bundan. Ne ara değişti sistem yav ahshahha
Onun sebebi şoförle muhabbet edilmesi beleş muavinlik yapıyor oraya oturandolmuşlarda da ön koltuga oturan kadın çok nadir gördüm he
Orayı da erkeklere ayırmışız ulan
Ciddenmi erkeklere ayrılmış ön koltuk ilk defa duydumDün minibüse ucu ucuna yetiştim, ön koltuk boştu.Led_BiR_Vele_DisTiri haklıymış, erkeklere ayırmışlar. Neyse ben otururum abi kimse kusura bakmasın.
Yazılı kural olmaksızın.Ciddenmi erkeklere ayrılmış ön koltuk ilk defa duydum
Yok Be kadına yakın oturmak haram ondsndırOnun sebebi şoförle muhabbet edilmesi beleş muavinlik yapıyor oraya oturan
Tamam o zaman olur. İstanbul’da yaşarken eşimle telefonda konuşuyordum minibüste. (O Antep’te tabii) Şoförün yanında oturduğumu söyleyince başından aşağı kaynar sular dökülmüştü. Bir sonraki İstanbul ziyaretinde gösterdim ona gerçekleri ajsksjkskBen İstanbul'da değilim artık, burda kadının pek oturduğunu görmedim. Benimle alışacaklar.
Ohaaa yaniiii gitti gitti ön koltukYazılı kural olmaksızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?