Esimin ön koltuk sevdası

Dün minibüse ucu ucuna yetiştim, ön koltuk boştu. Led_BiR_Vele_DisTiri haklıymış, erkeklere ayırmışlar. Neyse ben otururum abi kimse kusura bakmasın.
E İstanbul’da yaşarken minibüste ben hep ön koltuğa oturmayı tercih ederdim. Kadınlar çekinmezdi bundan. Ne ara değişti sistem yav ahshahha

Konu bana ruhsar diye dizinin başlangış fragmanını hatırlattı görümce filminde de vardı bu sahne araba tutan varsa öne oturmalı daha az tutuyor diye ....

E İstanbul’da yaşarken minibüste ben hep ön koltuğa oturmayı tercih ederdim. Kadınlar çekinmezdi bundan. Ne ara değişti sistem yav ahshahha
Ben İstanbul'da değilim artık, burda kadının pek oturduğunu görmedim. Benimle alışacaklar.

Çok sinirlendim o an neden sessiz kalıyorsunuz o araba ile yerin dibine sokarım o adam musvettesini
Bizim araba ufak arkası cidden sorunlu. Ben duruma ve kişilere göre davranıyorum
Hiç içinden çıkılmazsa yol orda isteyen gider
Su an yine binecegim arabanın şartları önemli boyun yüksekliği ve desteği önemli çünkü rahatsizim
İnsan olan bunu dert etmez bundan dert cikarmaz

Arabada ön koltuğun bir statü ifadesi olduğunu düşünmüyorum. Kv kp beraber bineceksek arkaya hamle yaparım, çünkü sevinsin garibanlar jest yapmış olayım eşimin tanımadığım bir arkadaşı binecekse arkaya otururum ikisi sohbet etsin. Sonuçta evde başbaşayız arabada olmasak da olur. Ha başka konularda kv fikri, onun istediği benimkilerden önce geliyorsa o zaman kıyamet kopar o başka ama araba konusu gereksiz

Ben İstanbul'da değilim artık, burda kadının pek oturduğunu görmedim. Benimle alışacaklar.
Tamam o zaman olur. İstanbul’da yaşarken eşimle telefonda konuşuyordum minibüste. (O Antep’te tabii) Şoförün yanında oturduğumu söyleyince başından aşağı kaynar sular dökülmüştü. Bir sonraki İstanbul ziyaretinde gösterdim ona gerçekleri ajsksjksk

Benim ailemden de bir çok minibüs şoförü var ben bindiysem öne otururum ayak üstü muhabbet gibi konuşuruz bu durumda tanıdıklara ayırmış da olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…