- 30 Aralık 2009
- 23.879
- 96.086
- 1.123
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Bu bence az olmuş, biraz daha abartın ahsjahahshAzıcık hayası olan insan anasını babasını arkasına oturtmaz.
Babam ben ve eşim aynı arabada gideceğiz ve ben babamı arkaya bindirip kendim kasıla kasıla önde oturacağımAynı şekilde kendimden büyük diğer insanlar için de geçerli.
Nerenin suyundan içmiş nerenin ekmeğini yemiş bu ön koltuk sevdalıları anlamadım ki...
Azıcık hayası olan insan anasını babasını arkasına oturtmaz.
Ama konu sahibinin kocası gibi bağırıp çağırıp hakaret de etmez. Eşim bana annem öne geçebilir mi dediğinde seve seve diyorum, bazen kadın sen kocanın yanında otur ben arkaya geçerim diyor. Ben de gülerek Sen oğlunun yanına otur diyorum mesela :) Ki senede bi kaç kez görüyorum zaten. Büyüklere hürmet ettiğimizde merak etmeyin eksilmiş olmuyoruz.. Artık korkarım ki büyüğüne saygı gösteren bayramlarda el öpen nesil yavaş yavaş yok oluyor.
Medeni olacağız diye diye ana babaya büyüğe saygıyı unutmuş, kendini dev aynasında gören bir nesil yetişmeye başlamış.
hayamız yırtıldı iki dakikada.Bu bence az olmuş, biraz daha abartın ahsjahahsh
Haya: BEN NE ALAKA
En azından helal süt emmiş hayırlı gelinler ön koltuğu verir ve madalyayı kaparYalnız bu ön koltuk hakkında ne düşünceler varmış ben şok.
Ön koltuğa kimler oturabilir;
1. Kayınvalide
2. Kayınpeder
3. Erkekler küçük ya da büyük farketmez pipisi olması yeterli
4. kadından bir yaş büyük dahi olsa büyük kadınlar
Kız C Calcifer babamın bir de ilahi kasedi vardı
O zamanlarki arabamız da reno toros muydu eski model 84 model işte.
Bir koyardı teyibe
Köye gidene kadar arabada ilahi dinler şaftımızı kaydırırdı.
Öne binmeyi hiç istemezdim
Çünkü yol bitmez bilmez ben de arkada kuduramazdım.
İlahileri de böyle oynak ilahilerdendi komiklik olsun diye arkada oynardık babamdan gizli ehuhfhdhe
Ama burda olay başka.. bagırıp cagırmış güzellikle bi konuşma yok ortada. Hem bence dogru olan kadınların araba kullanmayı öğrenip önde oturmaları yallah kocalar arkaya kaynişle önde güzel güzel yolculuk yapılırBabam ben ve eşim aynı arabada gideceğiz ve ben babamı arkaya bindirip kendim kasıla kasıla önde oturacağımAynı şekilde kendimden büyük diğer insanlar için de geçerli.
Nerenin suyundan içmiş nerenin ekmeğini yemiş bu ön koltuk sevdalıları anlamadım ki...
Ama konu sahibinin kocası gibi bağırıp çağırıp hakaret de etmez. Eşim bana annem öne geçebilir mi dediğinde seve seve diyorum, bazen kadın sen kocanın yanında otur ben arkaya geçerim diyor. Ben de gülerek Sen oğlunun yanına otur diyorum mesela :) Ki senede bi kaç kez görüyorum zaten. Büyüklere hürmet ettiğimizde merak etmeyin eksilmiş olmuyoruz.. Korkarım ki büyüğüne saygı gösteren bayramlarda el öpen nesil yavaş yavaş yok oluyor.
Medeni olacağız diye diye ana babaya büyüğe saygıyı unutmuş, kendini dev aynasında gören bir nesil yetişmeye başlamış.
Hüoppp arkadan parasını vermeyen var mı diye bağırmazsanız ön koltukta oturmanın hakkını vermiş olmazsınızTespih bile salladım
Bunda hemfikirimAma burda olay başka.. bagırıp cagırmış güzellikle bi konuşma yok ortada. Hem bence dogru olan kadınların araba kullanmayı öğrenip önde oturmaları yallah kocalar arkaya kaynişle önde güzel güzel yolculuk yapılır
ben babamı öne oturturum çünkü boyu çok uzun ve kalçasında problem var, arabamız küçük olduğundan arkaya sığmakta zorlanıyor. ama bunu onu düşündüğümden yapıyorum saygıdan değil. çünkü bir arabanın ön koltuğuna oturmak saygı ve ya saygısızlık göstergesi değil. diğer büyükler konusunda da benim ailemdeki büyükler en azından "arabayı kimin eşi kullanıyorsa o öne otursun" kafasında.. kimse bunun hürmet olduğunu düşünmüyor çok şükür ki.Babam ben ve eşim aynı arabada gideceğiz ve ben babamı arkaya bindirip kendim kasıla kasıla önde oturacağımAynı şekilde kendimden büyük diğer insanlar için de geçerli.
Ama konu sahibinin kocası gibi bağırıp çağırıp hakaret de etmez. Eşim bana annem öne geçebilir mi dediğinde seve seve diyorum, bazen kadın sen kocanın yanında otur ben arkaya geçerim diyor. Ben de gülerek Sen oğlunun yanına otur diyorum mesela :) Ki senede bi kaç kez görüyorum zaten. Büyüklere hürmet ettiğimizde merak etmeyin eksilmiş olmuyoruz.. Korkarım ki büyüğüne saygı gösteren bayramlarda el öpen nesil yavaş yavaş yok oluyor.
Hüoppp arkadan parasını vermeyen var mı diye bağırmazsanız ön koltukta oturmanın hakkını vermiş olmazsınız
Asosmerve27 eşiniz kibarca rica etse başkaydı ama ailesinin yanında azarlayarak rencide ederek yapması saygısızlığının göstergesi, sanırım ben bu durumda bir daha asla arabasına binmezdim, olay büyüyecekse de büyür, annesine saygı duysun ön koltukta da oturtsun ama bunu edebinle yapsın.
Boş bulunca affetmiyorum.dolmuşlarda da ön koltuga oturan kadın çok nadir gördüm he
Orayı da erkeklere ayırmışız ulan
Benimle çok alakaaBu bence az olmuş, biraz daha abartın ahsjahahsh
Haya: BEN NE ALAKA
Ön koltuğun bu kadar kıymetli oldugu coğrafyada eğer şöfer koltugunun yanındaki koltukta seks yaparsanız çarpılabilersiniz ben size diyim.
Olm hayaya geldikse seks olmalıydıKonu ne ara sekse geldi ya
Ne alakası var ya hu arkada kadın dediğin kendi karısı. Çocuklarda ya sizin ya onların çocuğu. Adam niye karısının çocuğunun yanına binince rahatsız olsun.Arkada kadınlar içinde oturmasın eşimle otursun diye bir erkeğin rahat etmesini düşünürüm elbet çünkü arkada başka kadınlar ve çocuklar daha vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?