Esimin ön koltuk sevdası

Kız C Calcifer babamın bir de ilahi kasedi vardı
O zamanlarki arabamız da reno toros muydu eski model 84 model işte.
Bir koyardı teyibe
Köye gidene kadar arabada ilahi dinler şaftımızı kaydırırdı.
Öne binmeyi hiç istemezdim
Çünkü yol bitmez bilmez ben de arkada kuduramazdım.
İlahileri de böyle oynak ilahilerdendi komiklik olsun diye arkada oynardık babamdan gizli ehuhfhdhe

Bizde hiç böyle muhabbet olmadı. Mesela benim annem arka koltuğa oturamaz o bizim araca bindiğinde hep öne geçer keza KP ya da Babam varsa onlar da öne oturur. Ama ben otursam lafı yapılmaz. Bence bunun sorun yapılması saçma. Kim oturmuş kim oturmamış çok önemli değil.
Arabadaki yolcu kombinasyonuna göre koltukta oturma durumu değişiyor yani.

Siz de aşırı uçlara gidiyorsunuz hayasız vs çok ağır ve ayıp söylemler

En azından helal süt emmiş hayırlı gelinler ön koltuğu verir ve madalyayı kapar

Sen ne bileceksin ön koltuğun ne anlam taşıdığını. Kutsal koltuk o. Herkes hak edemez. O koltuğa oturman için KV olman lazım ya da cinsiyet değiştirip erkek olman lazım. İşte o kadar önemli o koltuk dşlfkdflkj

Ama burda olay başka.. bagırıp cagırmış güzellikle bi konuşma yok ortada. Hem bence dogru olan kadınların araba kullanmayı öğrenip önde oturmaları yallah kocalar arkaya kaynişle önde güzel güzel yolculuk yapılır

Tespih bile salladım
Hüoppp arkadan parasını vermeyen var mı diye bağırmazsanız ön koltukta oturmanın hakkını vermiş olmazsınız

Asosmerve27 eşiniz kibarca rica etse başkaydı ama ailesinin yanında azarlayarak rencide ederek yapması saygısızlığının göstergesi, sanırım ben bu durumda bir daha asla arabasına binmezdim, olay büyüyecekse de büyür, annesine saygı duysun ön koltukta da oturtsun ama bunu edebinle yapsın.

ben babamı öne oturturum çünkü boyu çok uzun ve kalçasında problem var, arabamız küçük olduğundan arkaya sığmakta zorlanıyor. ama bunu onu düşündüğümden yapıyorum saygıdan değil. çünkü bir arabanın ön koltuğuna oturmak saygı ve ya saygısızlık göstergesi değil. diğer büyükler konusunda da benim ailemdeki büyükler en azından "arabayı kimin eşi kullanıyorsa o öne otursun" kafasında.. kimse bunun hürmet olduğunu düşünmüyor çok şükür ki.

Para toplamışlığım da var

Nerede olursa olsun ön taraf First Class diye yerleşmiş bilinçaltına.
Eşinizin yaptığı çok çirkin bağırarak sizi annesinin yanında küçük düşürmüş. Çok mu alttan alıyorsunuz ?

Arkada kadınlar içinde oturmasın eşimle otursun diye bir erkeğin rahat etmesini düşünürüm elbet çünkü arkada başka kadınlar ve çocuklar daha vardı
Ne alakası var ya hu arkada kadın dediğin kendi karısı. Çocuklarda ya sizin ya onların çocuğu. Adam niye karısının çocuğunun yanına binince rahatsız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…