- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
Bence erkek çünkü erkek torun bizim ilçede doğsun olayı varBebek kiz mi erkek mi?
Tamam demişsiniz hatanız bu…Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını
nıye erkek olunca ne ozellıgı oluyormus kı bu durumun ilçe konusunda hassasıyet oluyormusBence erkek çünkü erkek torun bizim ilçede doğsun olayı var
nıye erkek olunca ne ozellıgı oluyormus kı bu durumun ilçe konusunda hassasıyet oluyormus
merak ettım ılk defa duyuyorum bunu
Bende bilmiyorum bazı insanlar erkek olunca çok daha fazla yükseliyor.nıye erkek olunca ne ozellıgı oluyormus kı bu durumun ilçe konusunda hassasıyet oluyormus
merak ettım ılk defa duyuyorum bunu
Ay bravo evet, bence de bu tamamen ailesinin niye bizim yanimizda dogurmuyo tribinden kaynaklidir. Yoksa kütükte isterse Mozambik'in yaylalar ilcesi yazsin,ne farkediyo kiÇocuk zaten eşinizin kütüğüne yazılıyor. İl yazılıyor yani ilçe ne alakaailesinin saçma sapan diretmesidir var ya. Sizin aileniz merkezde ya kompleks yapmışlardır. Da siz niye tamam diyorsunuz ben onu anlamadım. En baştan kahkaha atıp de hadi yat ne saçmalıyorsun niye demediniz
Şişli'de hiç hastane yok muymuşBunun değişik bi versiyonu da üst kat komşumda yaşandı. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama doğum yeri Şişli yazsın diye evde doğum oldu gösterdiler
Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Beyne yeterli kan gitmiyo benceneden bu erkeklerde zerre kadar akıl yok mantık yok, hayatı nereleriyle yaşıyor acaba bunlar?
yani her birinden ayrı ayrı soğudum ne gereksiz, akılsız bir cinsiyettir bu yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?