Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam demişsiniz hatanız bu…
Size vereceğim tavsiyem şu ana kadar hamilelik sürecinizi hangi hastane, hangi doktor takip ettiyse doğumunuzu orada yapın, zaten çocuk babanın kütüğüne yazılıyor, merkez ilçe ne farkeder..

Bence erkek çünkü erkek torun bizim ilçede doğsun olayı var
nıye erkek olunca ne ozellıgı oluyormus kı bu durumun ilçe konusunda hassasıyet oluyormus
merak ettım ılk defa duyuyorum bunu

Bebek hangi ilçede doğruysa o yazar kimlikte, gebelik takibiniz nerede yapılıyorsa kendi drunuzda doğum yapmanız daha iyi olur

Bu ilçe meselesini bir ben mi anlamıyorum. Büyük şehir küçük şehir fark etmeksizin hepimiz ilçede yaşamıyor muyuz zaten ? KÜçük şehirler de ilçe- merkez diye bir ikilem mi var gerçekten anlayamıyorum bana anlatan olur mu ? Eşinizin isteğini hele hiç anlamadım önemli olan doktor değil mi , bebek yoğun bakım değil mi ? Yeni kimlikler de o bilgiler yok artık zaten .

Çocuk zaten eşinizin kütüğüne yazılıyor. İl yazılıyor yani ilçe ne alaka ailesinin saçma sapan diretmesidir var ya. Sizin aileniz merkezde ya kompleks yapmışlardır. Da siz niye tamam diyorsunuz ben onu anlamadım. En baştan kahkaha atıp de hadi yat ne saçmalıyorsun niye demediniz

Ay bravo evet, bence de bu tamamen ailesinin niye bizim yanimizda dogurmuyo tribinden kaynaklidir. Yoksa kütükte isterse Mozambik'in yaylalar ilcesi yazsin,ne farkediyo ki

Bunun değişik bi versiyonu da üst kat komşumda yaşandı. Nasıl yaptılar bilmiyorum ama doğum yeri Şişli yazsın diye evde doğum oldu gösterdiler

Sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH.
Doğum yaptığınız hastanenin verdiği rapora göre doğum ilçesi kayıtlara geçiyor.
Yani hastane hangi ilçede ise doğum yeri orası görünür.
Eşiniz sanırım biraz takıntılı bu konuda.
Doğumunuzun hamilelik sürecinizi takip eden doktorun kontrolünde olması en sağlıklısı olur.
Birde evinize en yakın ve uygun hastaneyi seçmeniz doğum anı için önemli bir konu.
ALLAH korusun doğum başladığında ve en ufak bir terslikte yolda geçirilecek fazladan süre bebek ve sizin için ciddi sorunlar doğurabilir.

Eşinizle isteğinin bu yönlerini konuşursanız belki düşüncesi değişebilir.

Konu o kadar saçma geldi ki eşime söyledim. Aynı aklı eşimin abisi eşime vermiş, ille de Karşıyaka yazsın doğum İzmir'de olsun diye. Sonuç, oğlum 15 aylıkken öğrendim.

O değil de umarım Antalya'nın güzide ilçesi Domalan değildir kastedilen o ilçe.

Klasik söylem ise ,
Bizim falanca hastanesinde tanıdık doktor var çok iyi istersen randevu alalım okey belki düşünülür
ama benim egom tavan ben kv ne istersen o olur modunda ise
ona bir parça armağan ediyorum dinlesin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…