eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Boşanmayı düşünmüyorsanız bile uyarı maiyetinde boşanma dilekçesi gönderin.Yalvarmaya başladığında geri çekersiniz.Yoksa böyle "şakalara" devam edebilir
Saka oyle olmaz boyle olur,yapsın vallahi.
Babamın memleketinde boyle "şaka!"lar cok yapılır,salakca.ama suç kadınlarda.Ne eşim yapabilir ne de ben kaldırırım bu "şaka"yı

Erkekler boyle aptal sacma salak sakalar yapmayi sever.çünkü beyinleri ona çalışıŕ.sen ciddi dur ve sakasinı bile kaldırma.tabiri caizse gözünü çıkarda bidaha yapamasın.

Şaka değil eşek şakası yapmış

Çok çirkin bir şaka.. Sizde keşke deseydiniz ona haklısın çok iyi olur çocuklara da bakıcı olur evin işini de yapar biraz becerikli birşey getir bari bende bu arada sıkılmışlığımı üzerimden atıp belki daha yakışıklı karizmatik biriyle tanışırım bana da değişiklik olur ben onunla olduğum zamanlarda seninle de ilgilenecek birilerinin olması iyi olur sevdim bu fikri deseydin.. Sinir olduğunu hiç belli etmeseydin keşke onu daha çok yerin dibine soksaydın.. Bu erkekler ciddi olmasa bile böyle şeyler nasıl konuşabiliyor anlamıyorum kendileri harika yaratıklarmış gibi bilinç altlarında bi kadını yetersiz görme daha iyisinin kendilerini hazırda beklediklerini sanma gibi apır sapır düşünceleri var.. Valla sürekli onların bu aptal şakalarına, olur olmaz konuşmalarına falan karşılık onların yetersizliklerini eksikliklerini yüzüne vurup kendilerinin hiç de sandıkları gibi olmadığını göstermek gerekiyor.. Deli oluyorum ben böyle şeylere ama benim kocam bana bunu dese kendime hakim olup ona yaptığı şakaya misilleme yapar bin pişman ederdim..İnanın onların bizden daha çok zoruna gidiyor böyle şeyler ama biz yapmıyoruz işte.. Daha dün çocukluk arkadaşım aynı muhabbetin başka bir versiyonunu anlattı böyle şeyler duyunca deli oluyorum.. Yeri gelince susmayalım rica ediyorum kızçelerim

Yol yapıyor olabilir :) hiçbir şey demenize bile gerek yok. Ters bakın sadece. Tatlı falan da yapmayın adam olsun eşşeoğlu eşşek babası hariç.

Yorumları okuyunca ay ben şok

Yine arsız ve geniş çıktım, tövbe estf.
Maşallah herkes edep timsaliymiş, her evde geçiyor sanıyordum siyahi şoför yok beyaz ırk yardımcı muhabbeti
Ben de diyorum ben de sana kuma getireyim diye yani şakalaşamayacaksak ne anlamı kaldı Ki biz daha sevgiliyiz. Evli olan insanların bunları aşması gerek.

Ben de diyorum ben de sana kuma getireyim diye yani şakalaşamayacaksak ne anlamı kaldı Ki biz daha sevgiliyiz. Evli olan insanların bunları aşması gerek.
Ben gerçekten anlayamadım.
Tamam çok edepli bir kişiliğim yok ama ne var ki bunda.
Bir de yerini yapıyor diyen olmuş
Yer yapma meselesiyse senelerdir siyahı ızbandut gibi bir şoförün yerini yapıyorum, yarın getireyim bari

Sende ozaman şöyle de ; bakıcı erkek olsun gündüz bana gece de bana yardımcı olur....
Bakalım ne hissediomuşş....

Bence konuda şakalaşmaktan cok daha önemli sorunlar var. Her sey konu sahibine yüklenmiş.

Bence konuda şakalaşmaktan cok daha önemli sorunlar var. Her sey konu sahibine yüklenmiş.
O iş öyle ama, yapacak bir şey yok.
2 çocuklu evde, iki anne olsa yine hayatları öyle geçecek.
Benim koca kişisinin yapmadığı nadir iş vardır çocuk, ev konusunda ama yine de hem perişanım hem de zamanım zaten yetmiyor.
Çünkü ev ve çocuk işi biten bir şey değil.
Her gün sil baştan yaşanıyor.

Bide tatli istiyor sende yapmaya halim yok diyorsun. halin olsa yapacaksin yani.

katılıyorum. Böyle "şaka" yapanlara çok sinir olurum. "Kadına gerek yok bana anlayışlı bir koca lazım, ben ikinci bir koca alayım, bana ev işlerinde yardım etsin, sen şimdiki gibi yan gel yat rahatın bozulmasın" derdim. Terbiyesiz herif.
Gerçekten biz boşuna hırpalıyoruz kendimizi. Boşverin biraz da dağınık kalsın, hırpalamayın kendinizi, kendinize zaman ayırın biraz. Erkeklere yaranılmaz, şunu söyleyeceğim erkekler için bakımlı, mutlu neşeli bir kadın bakımlı bir evden daha değerlidir. Çoğu görmüyorlar vallahi camdaki kiri, koltuğun altındaki tozu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…