- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Saka oyle olmaz boyle olur,yapsın vallahi.Boşanmayı düşünmüyorsanız bile uyarı maiyetinde boşanma dilekçesi gönderin.Yalvarmaya başladığında geri çekersiniz.Yoksa böyle "şakalara" devam edebilir
Çok çirkin bir şaka.. Sizde keşke deseydiniz ona haklısın çok iyi olur çocuklara da bakıcı olur evin işini de yapar biraz becerikli birşey getir bari bende bu arada sıkılmışlığımı üzerimden atıp belki daha yakışıklı karizmatik biriyle tanışırım bana da değişiklik olur ben onunla olduğum zamanlarda seninle de ilgilenecek birilerinin olması iyi olur sevdim bu fikri deseydin.. Sinir olduğunu hiç belli etmeseydin keşke onu daha çok yerin dibine soksaydın.. Bu erkekler ciddi olmasa bile böyle şeyler nasıl konuşabiliyor anlamıyorum kendileri harika yaratıklarmış gibi bilinç altlarında bi kadını yetersiz görme daha iyisinin kendilerini hazırda beklediklerini sanma gibi apır sapır düşünceleri var.. Valla sürekli onların bu aptal şakalarına, olur olmaz konuşmalarına falan karşılık onların yetersizliklerini eksikliklerini yüzüne vurup kendilerinin hiç de sandıkları gibi olmadığını göstermek gerekiyor.. Deli oluyorum ben böyle şeylere ama benim kocam bana bunu dese kendime hakim olup ona yaptığı şakaya misilleme yapar bin pişman ederdim..İnanın onların bizden daha çok zoruna gidiyor böyle şeyler ama biz yapmıyoruz işte.. Daha dün çocukluk arkadaşım aynı muhabbetin başka bir versiyonunu anlattı böyle şeyler duyunca deli oluyorum.. Yeri gelince susmayalım rica ediyorum kızçelerimHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Ben de diyorum ben de sana kuma getireyim diye yani şakalaşamayacaksak ne anlamı kaldıYorumları okuyunca ay ben şok
Yine arsız ve geniş çıktım, tövbe estf.
Maşallah herkes edep timsaliymiş, her evde geçiyor sanıyordum siyahi şoför yok beyaz ırk yardımcı muhabbeti
Ben gerçekten anlayamadım.Ben de diyorum ben de sana kuma getireyim diye yani şakalaşamayacaksak ne anlamı kaldıKi biz daha sevgiliyiz. Evli olan insanların bunları aşması gerek.
Bence konuda şakalaşmaktan cok daha önemli sorunlar var. Her sey konu sahibine yüklenmiş.Ben gerçekten anlayamadım.
Tamam çok edepli bir kişiliğim yok ama ne var ki bunda.
Bir de yerini yapıyor diyen olmuş
Yer yapma meselesiyse senelerdir siyahı ızbandut gibi bir şoförün yerini yapıyorum, yarın getireyim bari
O iş öyle ama, yapacak bir şey yok.Bence konuda şakalaşmaktan cok daha önemli sorunlar var. Her sey konu sahibine yüklenmiş.
Bide tatli istiyor sende yapmaya halim yok diyorsun.Bana abartıyorsun, keyfimi kaçırıyorsun filan dedi çok sarılmaya çalıştı. Gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldu sinirlerim dışarı çıkacaktı bi an önce çık dedim. Gitti şimdi. Gelince tatlı yapmamı istedi hiç bir şey gelmiyor içimden böyle sinirimi bozunca. Bu arada profilinize yazdığınız cümle çok güzel ben de yazıcam wp kişisel ileti kısmına
katılıyorum. Böyle "şaka" yapanlara çok sinir olurum. "Kadına gerek yok bana anlayışlı bir koca lazım, ben ikinci bir koca alayım, bana ev işlerinde yardım etsin, sen şimdiki gibi yan gel yat rahatın bozulmasın" derdim. Terbiyesiz herif.Ben olsam abartısız söylüyorum evden çıkar giderdim. Gerçekten sizin için üzüldüm. O Nasıl bi şakaymış. Hele önemli olan “ten uyumu” hele Hele sen yokken bana ne demek yaaa. Siz nasıl sabırlısınız öyle. Ya lütfen sevgili kadınlar çocuk ev diye kendinizi harap etmeyin erkeklerin bu lafları altında kalmayın kendinizi ezdirmeyin. Bakımınızı yapın hobi edinin tiril tiril olun kendiniz için başkası için değil!!!!aynı espiriyi siz yapsanız ne olur acaba. Lütfen tavrınızı koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?