- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Siz kendiniz konunuzda pasifliğinizden bahsetmiştiniz, herkese anlayacağı dilden konuşulmalı. Olmuyor ise çekip gitmekten başka çare var mı ? Annenizin hatırladığım kadarıyla istifciliğinden yakınıyordunuz ama size her zaman kapısının açık olduğunu da belirtmiştiniz. Böyle bir "adamı" ve ailesini çekeceğime gider annemde kalır özgüvenimi tekrar kazanmaya çalışırdım.Hepsi doğru ama ben nasıl veriyorum o rahatlığı anlamadım sürekli tepki gösteriyorum rahatsız olduğum şeyleri hiç içime atmadan hatta kızarak, kavga ederek söylüyorum ama demek ki kendimi ifade etme şeklim yanlış
+ Salak Bu aralar bu kelimeyi çok kullanıyorum bdv'de.Gerizekalı tek hücreli . Başkada sözüm yok.
Bu ne terbiyesizlikHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Eşim iğrenç bi 'şaka' yaptı sözde şaka diyorum da ama ben öyle deyince yoo suriyeli olmasa da olur Türkçe bilsin ten uyumu gibi salak salak konuştu
+ Salak Bu aralar bu kelimeyi çok kullanıyorum bdv'de.
Senin kazancın bu devirde iki hanımı bir de çocukları geçindirmeye yetmez, bende birini bulayım koalisyon kurarız deseydiniz.
Kız kardeşine eniştesi böyle bir "şaka" yapsa acaba ona da uzatma, abartma diyebilir mi ?Eşime bu konuyu okudum . Bunların anneleri kız kardeşleri kızları yokmu acaba dedi.
Elindekini firlatamamis konu sahibiBen olsam abartısız söylüyorum evden çıkar giderdim. Gerçekten sizin için üzüldüm. O Nasıl bi şakaymış. Hele önemli olan “ten uyumu” hele Hele sen yokken bana ne demek yaaa. Siz nasıl sabırlısınız öyle. Ya lütfen sevgili kadınlar çocuk ev diye kendinizi harap etmeyin erkeklerin bu lafları altında kalmayın kendinizi ezdirmeyin. Bakımınızı yapın hobi edinin tiril tiril olun kendiniz için başkası için değil!!!!aynı espiriyi siz yapsanız ne olur acaba. Lütfen tavrınızı koyun.
Tabi tabi canim annem gilin ust katina bir tane gelmisti ev mustakil 2 katli adam aksama kadar fabrikada yani 4 kadar aksam gelince de ev isi yapiyordu tuvaleti bile yikiyordu ah ahBu suriyeli mevzusu niye dönüyor türk erkekleri arasında ben anlamadım. Geçen gün kuzenim de aynı şeyden şikayet etti. Kocası "Suriyeli kadınlar kocalarına hiç ses çıkarmıyor yemek temizlik yapıyor dayak bile yese bi şey demiyorlar. Bir tane suriyeli kuma getiricem sana" şeklinde saçmalamış. Aşırı iğrenç.
Ne yazık ki erkek egemen bir toplumuz.Sonra kadınları öldürüyorlar ağır tahrik diyorlar. Cünkü onlardaki gurur şeref ,bizdeki kabulleniş.
Ne yazık ki erkek egemen bir toplumuz.
Ya çok çalışkan da olsa hiçbir şey yapmasa da bu kıyaslama ya da onları geyşa gibi görüp kendi karınla kıyaslamak ne kadar saçma.Elindekini firlatamamis konu sahibi
Adana da staj yaparken bi teyzeyle tanıştım kocasi kendini aldatmis diye p.p.sinden vurmus bir de dinizden mahkemede avukati dizinden vuruldugunda kacmadi diyerek kadini savunmus ve sadece 3 4 yil ille cikmis damadi yapmis damadini da ayni yerden vurmus
Aklimdan hic cikmaz esime de anlattim nerde duracagini iyi bilir
Konu sahibi cok pasifsin
Tabi tabi canim annem gilin ust katina bir tane gelmisti ev mustakil 2 katli adam aksama kadar fabrikada yani 4 kadar aksam gelince de ev isi yapiyordu tuvaleti bile yikiyordu ah ah
Bana abartıyorsun, keyfimi kaçırıyorsun filan dedi çok sarılmaya çalıştı. Gönlümü almaya çalıştı ama çok bozuldu sinirlerim dışarı çıkacaktı bi an önce çık dedim. Gitti şimdi. Gelince tatlı yapmamı istedi hiç bir şey gelmiyor içimden böyle sinirimi bozunca. Bu arada profilinize yazdığınız cümle çok güzel ben de yazıcam wp kişisel ileti kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?