eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Gerizekalı tek hücreli . Başkada sözüm yok.

Siz kendiniz konunuzda pasifliğinizden bahsetmiştiniz, herkese anlayacağı dilden konuşulmalı. Olmuyor ise çekip gitmekten başka çare var mı ? Annenizin hatırladığım kadarıyla istifciliğinden yakınıyordunuz ama size her zaman kapısının açık olduğunu da belirtmiştiniz. Böyle bir "adamı" ve ailesini çekeceğime gider annemde kalır özgüvenimi tekrar kazanmaya çalışırdım.

Bu ne terbiyesizlik

Senin kazancın bu devirde iki hanımı bir de çocukları geçindirmeye yetmez, bende birini bulayım koalisyon kurarız deseydiniz.

Sonra kadınları öldürüyorlar ağır tahrik diyorlar. Cünkü onlardaki gurur şeref ,bizdeki kabulleniş.

Elindekini firlatamamis konu sahibi
Adana da staj yaparken bi teyzeyle tanıştım kocasi kendini aldatmis diye p.p.sinden vurmus bir de dinizden mahkemede avukati dizinden vuruldugunda kacmadi diyerek kadini savunmus ve sadece 3 4 yil ille cikmis damadi yapmis damadini da ayni yerden vurmus
Aklimdan hic cikmaz esime de anlattim nerde duracagini iyi bilir

Konu sahibi cok pasifsin

Tabi tabi canim annem gilin ust katina bir tane gelmisti ev mustakil 2 katli adam aksama kadar fabrikada yani 4 kadar aksam gelince de ev isi yapiyordu tuvaleti bile yikiyordu ah ah

Ne yazık ki erkek egemen bir toplumuz.

Valla o egemenligi ellerine veren de biziz. Bugün müge anlıda bir kadının kocasi onu hem öz yeğeniyle hemde kızkardesiyle aldatmis. Kadin kocami ayarttilar diye savunuyor her erkek yapar diyor.

Ya çok çalışkan da olsa hiçbir şey yapmasa da bu kıyaslama ya da onları geyşa gibi görüp kendi karınla kıyaslamak ne kadar saçma.

bu saka degıl kı
yanı benım basıma gelse bunu saka olarak algılamam agzımı yokluyor benı bu duruma alıstırmaya mı calısıyor nedır derdım al surıyelını nereye gıdersen gıt kapı burda dıye gosterırdım

boyle saka konuları okuyunca aklıma seneleeeer once kocasının tek tas yerıne okey tasıyla saka yaptıgı konulu uye gelıyor
o konuda kadın nasıl dik durmus da bosamıstı o adamı hala aklıma geldıkce ıcımın yagları erır. ondan sonra da cook mutlu bır hayat surdugunu anlatmıstı

haberınız olsun yanı konu sahıbı guclu kadınlar cekmıyor boyle leşleri

Tabi canim, adami tatlisindan mahrum etme. Hak ediyor. Ev islerinde zerre yardim etmeyip seviyesiz sakalar yapan insani tatlisiz birakma sen. Hint kumasi adeta o adam

Istiyorsan sende ayni saka ona yap, onu hiç göremedigin için sende Süriyeli bir erkek al, sana zaman ayiran. Bakalim beyefendi nasil tepki verir!

Ama böyle adamlar hep sizin eserleriniz kusura bakma. Alistiriyorsunuz pasa hayatina. Adamlar parmaklarini bile kaldirmiyor, üstüne bir degil, iki cocuk yapmissin. Degerini sifira indirmissin. Baksana halen tatlisini bile düsünüyorsun.

Sen benzer saka yapsan, adam "canim onun tatlisini yapmak istemiyor" diye üzülürmü?!!

Bare simdi restini çek. Ev islerinde is bölümü olsun. Oda cocuklarin altlarini alsin,.. Ve bu "saka"nin bedelini kesinlikle ödesin. Restini çek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…