Eşimin saçma soruları

Kastettiği spa mı yoksa mutlu sonlu fuhuşlu masaj salonu mu hangisi? Spa ise gitsin ne olcak ama spaya diye çıkıp başka bi yere giderse bilemem

Evet şuan 1 Nisan 30 haziran arası için faaliyet yasagı var. O zamana kim öle kim kala.
Büyük olasılıkla gemide bir muhabbet dönmüştür bu konu ile ilgili..veya seni kıskandığı için kendince seni de kiskandirmaya çalışıyordur.Hicbir anlamı bile olmayabilir söylediklerinin sonuçta denizalticilar hakkındaki rivayetleri sen de biliyorsun

Merhaba abla benim esimde mesela beni sinir etmek icin bana da bir kac kez masaja gidiyim mi filan dedi biliyor cok kiskanc oldugumu tamamen sinir etmek icin soyledi bana bende soyledigi icin agzima geleni soyledim ve bir sure( saat olarak) onunla konusmadim esiniz ne derse desin sinirlesin siz ona hayir diyin sevmediginiz seyleri yapmasin ne kadar cok gitmez istiyorsa gitsin siz istemiyorsaniz soyleyin icinize tutmayi o anki duygunuzu belli edin dusuncenizi soyleyin her ne olursa olsun sonucunu cunku erkeklerde oyledirler o an ne dmeek istiyorlarsa onu soyluyorlar

Biliyorum konuşmuştuk öncesinde. HAYIRLI olsun evlenmişsiniz bu arada.

Ne zaman döneceklerini gelirsek bayram sonrası diye düşünülüyor ama gözle görülür düşüş olursa bayramda da yollayabilirler diye biliyorum.

Masaj konusuna gelirsek eşim erkek masöre gittigi halde kadınmış izlenimi verebilir. Beraber gidecek de olsak ona git de desem son dk yan çiziyor konuyu kapatıyor. Ne para vericem sen yap diyor. Büyük ihtimal gemide muhabbet geçiyor o da beni yokluyor. Kısas yaptıgımı bildigi için frenliyor kendini de herşeyde.

Biliyorum canım kıskandırmaya çalıştığını :) Az çok anlıyorum ben de ama çocukça geliyor davranışı, onu da öyle kabul ettim evet ama şimdi git desem gitmez gitme deyince de gideceği tutar:))) Muhabbet açarsa tekrar beraber gidelim diyeceğim zaten. Zorla götürücem artık

denizaltıcılar muhabbeti ne? benim de kuzenim denizci.

Masaj salonu erkeklere özel değil ki.
Ben sevgilimle ikimize paket almıştım grupanya'dan, ekonomik bir otelden. Beraber gittik.
Derdi masajsa siz de beraber gidebilirsiniz. Neticede bedensel olarak yorucu bir mesleği var. Masaj hakkı. Ama siz de evdesiniz,küçük boylu bir çocukla muhatap oluyorsunuz. Masaj sizin de hakkınız.
Gidin beraber yan yana masalarda yumulun , rahatlayın

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Açıkçası boş konuştukları için genelde evet diyorum sadece laf olsun diye muhabbetini açıyor. Hiçbir icraat yok. Yalnız kendisi beni sağlam kıskanıyor bunu da çok belli ediyor. Ben belli edemiyorum

Yasak koymuyorum git diyorum ama kısasçıı biri oldugumu bildigi için karşılığında napacagımı kestiremiyor ilerde önüne çıkarırım diye düşünerek davranıyor:)))

Mrb. Bana kıskandırmak gibi gelmedi valla. Bu tip kıskandırma şakalarını ergenler ya da daha küçük erkekler yapar, yaşını bilemiyorum. İzin verirseniz gidecek bi tipe benziyo. Bence siz sinirli şekilde “bana bir daha böyle şakalar yapma” falan diyin. Erkekler cidden ufacık taviz verdiğinde, anında normalleştiriyorlar, rahat rahat soruyorlar.

Masaj salonlari acik degil ki. Valla acik olsa ben gidecegim,belim sirtim omuzlarim tutuldu artik evde oturmaktan. Akli basinda olan bir erkek de kadin da normal masaj salonuna gider ne var ki? Fuhus yapilanlara gidecek zihniyetteki bir erkekle de evli kalmayin zaten,her turlu aldatiyordur masaj salonuna hacet yok.

6 senedir git diyorum zaten. Niye gitmiyorsun diyince para cepte kalsın boşver diyor. Şaka da degil zaten. Herkes eşini mi tartıyor gemide bilmem. Hepsi de eşinden korkuyor. Ama saçma soruları da devam ediyor bunların

Salon spor ve sauna salonu. Bizim 2 sokak ötemizde. Ama içini bilmiyorum. Eşim de daha önce hiç gitmedi ben de gitmedim. Büyük ihtimal acısını fena cıkaracagımdan korkuyor

Abla yaa sen bi de bakalim gitme diye bence gitmez seni seviyorsa hic gitmez gidecegi varsa gizli gider abla bunuda unutma eslerimiz cogu zman disarda istedikleri zaman istedigi gizliligi yapar bunuda unutma ama seven eş ne kendine nede eşine ohanet etmez.

6 senedir git diyorum zaten. Niye gitmiyorsun diyince para cepte kalsın boşver diyor. Şaka da degil zaten. Herkes eşini mi tartıyor gemide bilmem. Hepsi de eşinden korkuyor. Ama saçma soruları da devam ediyor bunların
İlginç gerçekten... ara ara konuyu açarak sonra para cepte kalsın vb bahane ile ısrarcı olmayarak sizi kıvama getiriyor olabilir. Siz daha iyi tanırsınız tabi eşinizi. Hayırlısı olsun, bu arada size de iyi ramazanlar

Salon spor ve sauna salonu. Bizim 2 sokak ötemizde. Ama içini bilmiyorum. Eşim de daha önce hiç gitmedi ben de gitmedim. Büyük ihtimal acısını fena cıkaracagımdan korkuyor
Dogrudur ama yasak su anda faaliyet gostermeleri. Saunalar,yuzme havuzlari ve spor salonlari kapali olmak zorunda. Acik gorurseniz sikayet edin konudan bagimsiz olarak.
Ayrica spor salonlu saunali kompleks yerlerde fuhus olmaz. Ben de benzer bir yere gidiyordum salgindan once,fizyoterapistler calisiyor cogunlukla. Esiniz muhtemelen doymamis bir insan ki boyle kiskanir misin izin vermez misin ekiekieki diye sizinle eglenmeye calisiyor kendi capinda. Ne banallik. Dinlemeyin bile he he deyin ne naneye gidiyorsa gitsin

Hep gidicem diyip diyip gitmemesi saçma değil mi? Sizi mi deniyor acaba? Olmadı güzel bir spa merkezinde de falan beraber ayarlayın da kapansın bu masaj konusu.

Bende farkında oldugum için bu durumun hep tamam dedim. Ama gitmedi. Ben desem kesinlikle izin vermezdi. Çok üzerinde durmadım. Şuan o da 2 ay karantinada dışarı çıkışı yasak. Zaten işyerleri de kapalı. O haziran temmuz ayında gitmekten bahsetti.

Hep gidicem diyip diyip gitmemesi saçma değil mi? Sizi mi deniyor acaba? Olmadı güzel bir spa merkezinde de falan beraber ayarlayın da kapansın bu masaj konusu.
Eve döndüğünde tekrar açarsa ben habersiz randevu alıcam. Kaçışı olmaz artık.

Teşekkür ederim cümlemize.. 6 senedir kıvamdayım zaten. O kıvama gelemedi sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…