- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Gerçekten öyle mi ama insanlar sizin gibi değil de daha cok soğuk bizi beğenmiyor diye düşünüyorHayalimdeki eş adayı :) , tam bir beyefendi, eşiniz .. boş konuşan erkekten hiç hayır gelmez , boşverin milleti
Bence insanlar istediğini düşünsün boşverin onları , önemli olan sizin mutluluğunuzGerçekten öyle mi ama insanlar sizin gibi değil de daha cok soğuk bizi beğenmiyor diye düşünüyor
Öyle bir aile ki genelde bu tutumu soğukluk olarak anlıyorlarSaf değildir işte mütevazı dermişsiniz. Herkesin kendi reklamını yaptığı, şatafatın yarıştığı zamanlarda, kibar ve saygılı kalabilmiş biri demek ki... Ben çok severim öyle insanları. Aile içinde de saygı görür.
Ufacık minicik bir tartısmaGerçekten bunun icin tartıştınız mıne güzel beyefendi bi kisiligi var bence
Yarıstıypr vallaSizin aile damatları mı yarıştırıyor ?
Bırak adamı olduğu gibi mutlu.
Karakteri öyle demek ki.
Benim esim de oyledir samimi arkadaslariyla bile sakin, cok konusmazMerhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Belki de biraz geride kaldığım içindir dikkat çekmek istedim demek kieşinizin karakterini mi değiştirmek istiyorsunuz ben mi yanlış anladım?
Sizin tabirinizle "damat" olduktan sonra böyle olmadı ise bu adamı böyle sevmediniz mi siz?
Diğer damatla kıyaslamak neden?
Eşiniz sizinle aynı sebepten tartışsa? En tahammül edemedigim şeydir kıyas ve karakter eleştirisi.Ufacık minicik bir tartısma
HaklısınızEşiniz sizinle aynı sebepten tartışsa? En tahammül edemedigim şeydir kıyas ve karakter eleştirisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?