- Konu Sahibi Manolyalale
-
Öyle bir aile ki genelde bu tutumu soğukluk olarak anlıyorlar
Ay çok kötü ya.Çocuklarını yarıştıran veliler gibi.Yarıstıypr valla
Bence eşiniz mütevazı siz komplekslisiniz. Ne olur kompleks kelimesini okuyunca kizmayin bana.gayet prestijli bir mesleği varsa sizce nasil iletişim kurmalı size göre ? Adamın mizacı sessizse napsin.diger damadın da belki işi sizin esinizin işi gibi prestijli değil.napsin karısı bidbid başını mi yesinMerhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Zamanla birbirlerine ısınırlar. Henüz tanımıyorlar. hiç dert etmeyin. Iki günde kurulan samimiyetlerde bana hiç sevimli gelmiyor mesela.Öyle bir aile ki genelde bu tutumu soğukluk olarak anlıyorlar
Evet söyledi ama daha cok bizimkilerin samimi olalım diye yaptığı hareketlerden şikayet etti el öptürmeler falan ki eşim 35 yaşında ama göstermiyor bunu yapan kişi de 40 lı yaşlardaSoğuk olsun onların tabiri ile
Adam bu, elde olan damat bu
Değiştiremeyiz huyunu, damadı mı değiştirelim sülale soğuk buldu diye
Eşiniz de bence ailenin o tepeden bakan süzen tavrını sevmemiştir ona anlatırdınız mı ortamda Nasıl hissettiğini
Geride kalmaktan hoşlanmamış olabilirsiniz; ama yine de eşinizle bu konuda tartışmak haksızlık olmuş.Belki de biraz geride kaldığım içindir dikkat çekmek istedim demek ki
Evet hafif bir kompleks olustu bende inkar etmiyorumBence eşiniz mütevazı siz komplekslisiniz. Ne olur kompleks kelimesini okuyunca kizmayin bana.gayet prestijli bir mesleği varsa sizce nasil iletişim kurmalı size göre ? Adamın mizacı sessizse napsin.diger damadın da belki işi sizin esinizin işi gibi prestijli değil.napsin karısı bidbid başını mi yesin
Ayy biz de kari koca boyleyiz.Bosuna dememisler fazla mutevazi olma gercek sanirlar diye.Ben de öyleyim. Insanlar olur da kendini benden asagida hisseder diye icim parcalanir kendimi hep asagida gosteririm. Bu huyumdan bazen zarar gordugum oldu tabi. Bazilari gercekten asagidayim sanip hadlerini astilar onlari oturttum. Simdi eskisi kadar asagida gostermiyorum. Oldugum halimi gosteriyorm ama onda bile utaniyorum. Sinir oluncak bir ozellik midir bilmiyorum.
Aynen öyle yaAyy biz de kari koca boyleyiz.Bosuna dememisler fazla mutevazi olma gercek sanirlar diye.
Ayy biz de kari koca boyleyiz.Bosuna dememisler fazla mutevazi olma gercek sanirlar diye.
Evet söyledi ama daha cok bizimkilerin samimi olalım diye yaptığı hareketlerden şikayet etti el öptürmeler falan ki eşim 35 yaşında ama göstermiyor bunu yapan kişi de 40 lı
Ya benim yakin arkadasim kizina elbise aldim resmini attim ne gerek vardi siz kendize anca yetiyosunuz diyince fittirdim.Aydinlandim ama bikac kere daha benzer sey yasadim ama bu son damla oldu .Evet cidden öyle sanıyorlar. Enayi sanıyorlar hatta
Aldığınız elbiseyi buraya yazmanız da ironik olmuş. Içimden geldi deyip geçiştirebilirsiniz, bir daha da almazsınız.Ya benim yakin arkadasim kizina elbise aldim resmini attim ne gerek vardi siz kendize anca yetiyosunuz diyince fittirdim.Aydinlandim ama bikac kere daha benzer sey yasadim ama bu son damla oldu .
Eşinizi canı gönülden tebrik ederim Allah mükafatını versin..Rabbimin gücüne gider şükredin terbiyeli düzgün mütevazi olgun bi adam demekki..hiç haz almam saçma salak böbürlenen ukela karakterlerden Allah al aşağı yapar feleği şaşarMerhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Ya ne bileyim kompleks yaptım demek birazBizde de oyleEnistem cok daha konuskan babacim babacim modunda. Benimki de tam tersi bana gore olmasi gerektigi gibi. Ama disardan bakinca sana gore soguk denilebilir.
Bunun icin tartismaniz hos olmamis ama.
Bence beyfendi gibi durmus ne guzel. Mesleğiyle hava atsa daha cirkin durmaz miydi:)
Çok sağolunEşinizi canı gönülden tebrik ederim Allah mükafatını versin..Rabbimin gücüne gider şükredin terbiyeli düzgün mütevazi olgun bi adam demekki..hiç haz almam saçma salak böbürlenen ukela karakterlerden Allah al aşağı yapar feleği şaşar
Evet kesinlikle katılıyorum iki örneği de vardı karşımda ama demek bende biraz ön planda olmak istedimBelki eşiniz mütevazi bir insandır, neden böyle düşünüyorsunuz. Unutmayın ki boş teneke çok ses çıkarır. Ben az konuşan, toplumda kendini övmeyi sevmeyen, mütevazi insanların hep daha dolu insanlar olduğunu düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?