- 10 Ekim 2014
- 32.978
- 148.642
- 798
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Evet söyledi ama daha cok bizimkilerin samimi olalım diye yaptığı hareketlerden şikayet etti el öptürmeler falan ki eşim 35 yaşında ama göstermiyor bunu yapan kişi de 40 lı yaşlarda
AyyyYa benim yakin arkadasim kizina elbise aldim resmini attim ne gerek vardi siz kendize anca yetiyosunuz diyince fittirdim.Aydinlandim ama bikac kere daha benzer sey yasadim ama bu son damla oldu .
haaah aynen neyse onu diyebilir bende onu dedim kendisineBenim esim agzini acamayan biri degil ama ozellikle yaptigi işle ilgili yani meslegiyle ilgili sanki öylesine bir eleman olarak calisiyormus gibi konusuyordu. Kesinlikle kendisini oldugundan fazlasi olarak gostermesini veya boburlenmesini istemedim ama neysen onu soyle bari diye kizdim en sonunda, sinirimi bozdu. Artik dogru durust soyluyor.
Konusmaktan baska care yok ama pasifligi konusarak cozulmez gibi, yardim alsa daha iyi.
Kesinlikle mesafe olmalı onu anladımYani özetle eşin de ortamı hiiiiiiiiiç sevmemiş
Yine de orada oturmuş
Çözmek basit bu aile ilişkilerinde mesafeyi ayarlayın
Eşiniz de memnun değil gittiğiniz kişiler de memnun değiliz bir dahaki bayram gitmeyiverin olsun bitsin
Eşinizi yargılamayın ben eşinizi haklı buldum o ortamda ne yapsın Adam diğer damat ortam Adamı diye o da kişilik mi değiştirsin
Verdiğiniz örnek gibiEsiniz ne is yapiyor ve bunu disariya nasil aksettiriyor? Yani muteahit olup insaat iscisiymis gibi mi aksettiriyor? Ne olup ne soyluyorsa derseniz belki daha net yorumlar yapabiliriz
Rahatlattınız beni çok teşekkür ederimKıymetini bilin, böyle insanlar kalmadı artık, birini de ben kaptım, gurur duyuyorum♥
Gayet iyi bir insan tipi.bana mesleğini ön plana çıkarmaya çalışan ve her şeyden bağımsız sadece çok konuşkan insanlar bile rahatsız edici buluyorum. Benim eşimin de gayet prestijli ama o da konuşmayı pek sevmez süper bi dinleyicidir analitik zekası duygusal zekası yüksektir. Soru sorulduğunda cevap verir eğer ilgi alanı olan biseyse bilimsel uzun uzun anlatır onun dışında fazla konuşmaz. Valla başkasının kendini çok ön plana atması falan beni pek ilgilendirmez. Ailemin yanına gittiğimizde de pek konuşmaz ailemde bunun farkında ama ben onun açığını kapatıyorumMerhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Bakın aynı sizin durum vardı bizim ailede,o soğuk denen kuzen eşi şimdi ne efendi ,iyi yetişmiş bir adam diye takdir ediliyor,diğeri ciddiye bile alınmıyor,sabırlı olun, görün...Gerçekten öyle mi ama insanlar sizin gibi değil de daha cok soğuk bizi beğenmiyor diye düşünüyor
Merhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Hayattaki tek vasfı o muymus, yazık..Ayrıca halamın kızının eşi avukat kendisi ev. Hanımı ama sağolsun herhangi bir ortamda avukat karısı olduğunu herkes duyar mutlaka...hatta benim sözümde bile kadınlar hep onun eşini dinlemislerdi...beni avukat sanıyorlar der hep yani 30 sene olacak hala avukat karisiyim kolay mı diye dolaşır ortada
Eşiniz sizinle aynı sebepten tartışsa? En tahammül edemedigim şeydir kıyas ve karakter eleştirisi.
Belki de biraz geride kaldığım içindir dikkat çekmek istedim demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?