Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Abartmiyorsunuz çokta haklısınız. Bu erkekler kendilerini görmez karşıdakine b.k atarlar sanki kendisi çok genç de sizi begenmiyor. Önce kendine bı bakican acaba hangimiz daha genç görünüyor diye ama yerinizde olsam uzatirdim. Burnu surtulsun.

Ahahaha gelen en yaratıcı,en güzel yorum bu olmuş.

Genç “karı” bir de.
Kocası varsa onu da bana göndersin bari,boşta kalmasın gariban
yalan mı dark :) 51 yaşına giriyorum kırışmak nasıl oluyor biliyorum genç kadın lafını dillendiren erkekler konuşturmasın beni, bunlar hep erkeklerin fazla pohpohlanmasından.

Öfff bu orta yaş erkeklerin kendilerini adeta bir Brad Pitt, efendime söyliyim Henry Cavill, bir Kıvanç Tatlıtuğ sanması... Toplu halisünasyon görüyorlar herhalde.

Öyle tabi 45lik, kel, göbekli amcaların hepsiiiiiiiiii adeta birer Brad Pitt şu an çok ayıp ettin panpa

Tipik 40 yasina gelmis, parasi olan erkek davranisi/ sakasi.

Benzer sakayi yapan esime, belki senin ahlakina/yapina ters gelebilecek soyle bir cevap vermistim "Ben de 18lik genc guclu yorulmayan birini bulurum"

Kisaca, haddini bildirip ayar cekersen, Brad Pitt olmadigini gozune sokarsan durumu anlar.

yalan mı dark :) 51 yaşına giriyorum kırışmak nasıl oluyor biliyorum genç kadın lafını dillendiren erkekler konuşturmasın beni, bunlar hep erkeklerin fazla pohpohlanmasından.
Valla bencede.
Kendine çok iyi bakan kadın yaşlanmıyor.
Defne samyeli mesela hepimize on basar taş gibi .

Böyle deyince ne dedi size?

Benim erkek arkadaşımla aramda 2 yaş var ben 21 yaşındayım o da şakasına çöktün der aynı şakayı yapardı bilirdim şaka olduğunu ama sinir de olurdum o her dediğinde ben de aynı şeyi derdim sen de çöktün vs diye tabi o benden daha çok sinirlendirdi 2 3 kez yapabilmiştir bana bunu daha da yapmadı. Son yapısında kapıyı gösterdim zaten herkes kendine göre bulsun madem birini deyip.

Müdirem haklısın her zamanki gibi
Yok estağfurullah da valla kızıyorum bu kafadaki insanlara, bizim bir enişte vardı uzaktan akraba bir teyzemizle evliydi adam 70’inde coştu, para fazla geldi tabii mal mülk kaşıntı yaptı, sen git 20 yaşında bir kızla sevgili ol, kızın 70’lik dedeyle ne işi olur paradan başka, bizim 70’lik kızın aşık olduğunu zannederek böyle de bir zekacıkları var evi de terk etti mi

Sonra tabii paralar suyunu çekip dede fazla enerji atılımından felç geçirince karısının kapısına bırakıvermişler, o hallere düşünce ağlayıp sızlamaya başladı, bizim akraba teyze yine merhametli aldı baktı, öylesini kapıdan içeri sokmayacaksın, gitsin nerede sürünürse sürünsün, böyle şeylere tanık olduğumdan vallahi gıcık oluyorum genç kadın alırım ehehe diye ağzını yayanlara, eşi yaş alırken kendilerini genç sanıp havalara girenlere, dilini tutup çekesim geliyor.

Son düzenleme:
Böyle deyince ne dedi size?
Agzini acmadi bir daha. Sence de 18lik "hic yorulmayan" birini bulurum demek, yeterince saglam bir samar degil mi? Genc kuvvetli birini bulurum demenin arkasindan 2 saglam mesaj yatiyor:
1. Biryerine cok guvenme, kusura bakma ama gencligin enerjisi yok sende
2. O bulacagin citir da, biryerden sonra, senin bu daha yavaslamis durumunu farkedip, o da daha gencine bakacak.

Bel alti sakaya, Bel alti cevap....

Benim bir arkadaşım var 38 yaşında.
23_24 yaşında bir kızla beraberdi.
Evlenicekti falan .
El üstünde tutuyordu.
Kız bunu aldattı başkasıyla evleniyor şu an.
Parasını yemiş gezmiş tozmuş kaçmış buda apışıp kaldı.
Bende dedim şimdiki gençler böyle valla sen yaşına göre bul ben genç istiyorum dedi.
Hala genç kız peşinde.
İyi bir mesleği parası var ona güveniyor da yani o iş öyle olmuyor.
Akıllanmıyor hala neyse banane yani ben arkadas olarak akıl verdim.
Bu hikayeyi anlat eşine hayat toz pembe değil yani.

Valla haklısın ne diyeyim.
Hak etmiş adam.
Gevşek gevşek konuşmaya gerek yok.
Ne bilim ne biçim muhabbetler bunlar ya.
Bu erkekler ne kadar sıkıntılı.
Şaka falan yapmasın kimse bana ben ciddiye alırım valla .
Bir kere terbiyesizlik ya herşeyden önce.
E git o zaman bul yani .

Valla bencede.
Kendine çok iyi bakan kadın yaşlanmıyor.
Defne samyeli mesela hepimize on basar taş gibi .
Bizde genel olarak mesele ne biliyor musunuz ? Bildiğimiz standart Türk aile yapısında anne babanın bakımından çocukların bakımına, evin çekip çevrilmesinden, maddi manevi her zorluğa sabretmek kadının üzerine yıkılmış.

Bunu kadının ekonomik özgürlüğüyle dahi aşamıyoruz zira kadın sabahtan akşama kadar çalışıyor akşama eve gelince koştur koştur yemek yapma, çocukların dersi, yemeği, uyuması, beyzade eve anne babasını getirmişse onlara hizmet vs her şey kadında, erkek ben çalışıyorum yoruldum al şu çocukları başımdan diyor, ev işlerine destek olsun deseniz iki çatal kaşığı dan dun kaldırırken sinirlenip bağırmaya başlıyor ki tatsızlık çıkmasın diye bir daha ona şu işi yapar mısın diyemeyesiniz, ailesiyle ilgili bir şey deseniz hemen olaya sizin ailenizi katıp yasaklamalar kısıtlamalar getiriyor sonra kadın çökmüş kadın bakımsız diye gözü yuvalarında oynayıp duruyor, bre adam kadını bu hale sen getirdin, kadın kendisine bir rimel alırken bile sorguluyor, bir kere kadına hatun git bir dinlen, bir bakım yap ayaklarını uzat diyor musun? Yok.

Aslında biz ırk olarak bence gayet taş gibi olacak bir yapıya sahibiz, bir su bir sabunla cildi bebek gibi olan kadınlarımız da var ama bu erkek milleti her yükü kadına yükleyip sonra dönüp beğenmiyor, he bu arada sanırsın hepsi de muhteşem erkekler, göbekleri kaçak yapı, yan saçlardan tepeye kapak yapılmış halde geziyorlar, en son ne zaman banyo yapmış meçhul tövbe tövbeee, insan evladı erkekler üstüne alınmasın.

Çok kızıyorum ben böyle kart horozlara yaaa
70ine geliyor daha seksi bitmiyor,hanımına yettin de elin kızı kaldı,.zevengin önde gidenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…