- 24 Haziran 2016
- 7.528
- 26.563
- 548
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Abartmiyorsunuz çokta haklısınız. Bu erkekler kendilerini görmez karşıdakine b.k atarlar sanki kendisi çok genç de sizi begenmiyor. Önce kendine bı bakican acaba hangimiz daha genç görünüyor diye ama yerinizde olsam uzatirdim. Burnu surtulsun.Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
yalan mı dark :) 51 yaşına giriyorum kırışmak nasıl oluyor biliyorum genç kadın lafını dillendiren erkekler konuşturmasın beni, bunlar hep erkeklerin fazla pohpohlanmasından.Ahahaha gelen en yaratıcı,en güzel yorum bu olmuş.
Genç “karı” bir de.
Kocası varsa onu da bana göndersin bari,boşta kalmasın gariban
Müdirem haklısın her zamanki gibiyalan mı dark :) 51 yaşına giriyorum kırışmak nasıl oluyor biliyorum genç kadın lafını dillendiren erkekler konuşturmasın beni, bunlar hep erkeklerin fazla pohpohlanmasından.
Öfff bu orta yaş erkeklerin kendilerini adeta bir Brad Pitt, efendime söyliyim Henry Cavill, bir Kıvanç Tatlıtuğ sanması... Toplu halisünasyon görüyorlar herhalde.
Tipik 40 yasina gelmis, parasi olan erkek davranisi/ sakasi.Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
Valla bencede.yalan mı dark :) 51 yaşına giriyorum kırışmak nasıl oluyor biliyorum genç kadın lafını dillendiren erkekler konuşturmasın beni, bunlar hep erkeklerin fazla pohpohlanmasından.
Böyle deyince ne dedi size?Tipik 40 yasina gelmis, parasi olan erkek davranisi/ sakasi.
Benzer sakayi yapan esime, belki senin ahlakina/yapina ters gelebilecek soyle bir cevap vermistim "Ben de 18lik genc guclu yorulmayan birini bulurum"
Kisaca, haddini bildirip ayar cekersen, Brad Pitt olmadigini gozune sokarsan durumu anlar.
Ama Brad Pitt gibi tipler de çok alçakgönüllü ya inanamıyorum.Öyle tabi 45lik, kel, göbekli amcaların hepsiiiiiiiiii adeta birer Brad Pitt şu an çok ayıp ettin panpa
Yok estağfurullah da valla kızıyorum bu kafadaki insanlara, bizim bir enişte vardı uzaktan akraba bir teyzemizle evliydi adam 70’inde coştu, para fazla geldi tabii mal mülk kaşıntı yaptı, sen git 20 yaşında bir kızla sevgili ol, kızın 70’lik dedeyle ne işi olur paradan başka, bizim 70’lik kızın aşık olduğunu zannederek böyle de bir zekacıkları var evi de terk etti miMüdirem haklısın her zamanki gibi
Agzini acmadi bir daha. Sence de 18lik "hic yorulmayan" birini bulurum demek, yeterince saglam bir samar degil mi? Genc kuvvetli birini bulurum demenin arkasindan 2 saglam mesaj yatiyor:Böyle deyince ne dedi size?
Benim bir arkadaşım var 38 yaşında.Paradan konuşuyoduk yeni bir ev almak istştırum evimiz küçük büyük ev istiyodu. Oda şakayla para bulunca ev almıcam araba alıcam bide genç karı alıcam dedi ben zaten gencim dedim daha gencini alırım dedi 20 lik 25 lik
Valla haklısın ne diyeyim.Agzini acmadi bir daha. Sence de 18lik "hic yorulmayan" birini bulurum demek, yeterince saglam bir samar degil mi? Genc kuvvetli birini bulurum demenin arkasindan 2 saglam mesaj yatiyor:
1. Biryerine cok guvenme, kusura bakma ama gencligin enerjisi yok sende
2. O bulacagin citir da, biryerden sonra, senin bu daha yavaslamis durumunu farmedip, o da daha gencine bakacak.
Bel alti sakaya, Bel alti cevap....
Bizde genel olarak mesele ne biliyor musunuz ? Bildiğimiz standart Türk aile yapısında anne babanın bakımından çocukların bakımına, evin çekip çevrilmesinden, maddi manevi her zorluğa sabretmek kadının üzerine yıkılmış.Valla bencede.
Kendine çok iyi bakan kadın yaşlanmıyor.
Defne samyeli mesela hepimize on basar taş gibi .
Çok kızıyorum ben böyle kart horozlara yaaaYok estağfurullah da valla kızıyorum bu kafadaki insanlara, bizim bir enişte vardı uzaktan akraba bir teyzemizle evliydi adam 70’inde coştu, para fazla geldi tabii mal mülk kaşıntı yaptı, sen git 20 yaşında bir kızla sevgili ol, kızın 70’lik dedeyle ne işi olur paradan başka, bizim 70’lik kızın aşık olduğunu zannederek böyle de bir zekacıkları var evi de terk etti mi
Sonra tabii paralar suyunu çekip dede fazla enerji atılımından felç geçirince karısının kapısına bırakıvermişler, o hallere düşünce ağlayıp sızlamaya başladı, bizim akraba teyze yine merhametli aldı baktı, öylesini kapıdan içeri sokmayacaksın, gitsin nerede sürünürse sürünsün, böyle şeylere tanık olduğumdan vallahi gıcık oluyorum genç kadın alırım ehehe diye ağzını yayanlara, eşi yaş alırken kendilerini genç sanıp havalara girenlere, dilini tutup çekesim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?