Eşimin samimi (!) arkadaşı

pamukkksekerrr

Çilemse çekerim, kaderimse gülerim
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
1.374
1.411
63
Merhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .

Kadın daha önce evlenip boşanmış , Geçen yıl da sorunlu ilişkisi evliliğimizin ortasına şak diye oturmuştu . Eşim sürekli arkadaşıyla ve nişanlısı olan adamla konuşup orta bir yol bulmaya çalıştı . En sonunda ayrıldılar ama kadın resmen tüm aşk acısını eşimle konuşarak atlattı diyebilirim. Artık eşime kızmaya başladım , bu kadının bayan arkadaşı yok mu niye sürekli her olayında seni arıyor bu diye . Samimi görüyor beni ondan diyordu . Sonra uzun bir zaman konuşmadılar , yani ben denk gelmemişim!!

taa ki geçen aya kadar . Öğlen yemekte kadın aradı düğününe davet etti , meğer yeni biriyle tanışmış nişanlanmış, evleniyor ve eşim bunları biliyor ... surat astım ve içimdeki birikenleri saydıktan sonra sustum işe geri döndük . Az önce yine aradı , muhtemelen uzun konuşacaktı , eşi X şehrine gitmiş de bilmem ne anlatıyordu ...beni sordu , bebeğin ismine karar verdiniz mi filan dedi ... sonra ben mutfağa gittiğim sırada eşim kapatmış teli , geldiğimde konuşmuyordu . Dedim 2 dk konuşmak için mi aramış ? O konuşurdu muhtemelen ben kısa kestim dedi. Bişey demedim . Muhtemelen eşim ben kızıp surat yaptığım için konuşmadı , öğleden sonra işe döndüğünde arar diye düşünüyorum .

Kızlar sizce haksız mıyım ya ? Üstüne çok mu gidiyorum ? Bu kadın neden bu kadar ailemizin içinde olmak zorunda ... ayrıca merak ettiğim şimdiki eşi biliyor mu acaba eşimle bu kadar muhabbeti iyi olduğunu , sorucam bunu eşime . Şimdi de aradı, niye yüzünü asıyorsun, seni öyle görünce dünyam yıkılıyor benim ,asma yüzünü diyor . Ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ? Uzun oldu hakkınızı helal edin ..

benim şahsıma ait fikrim . Haklısın. Senin aynı yakınlıkta bir erkek arkadaşın olsa ve bütün dertlerini 7/24 ona anlatsan eşin acaba ne derdi. Aaa çok iyi arkadaşsınız devam edin mi derdi
Benim samimi erkek arkadaşım filan yok mesela olsa ne düşünürdü bilmiyorum . Her aradığında tavrımı koymaya devam edicem, ya o pes edecek ya ben

Bazı seviyesiz ilişkiler bana da fazla rahat geliyor.
Ama ben kınunuzda onu hissetmedim açıkçası. Uzun zamandır süren bir arkadaşlık, ailelerin halini hatrını sorma, dertleşme vs gayet güzel bir arkadaşlığa benziyor, yerinizde olsaydım kaliteli biri ise ben de tanışır arkadaşlık kurardım.

Bence haklısın, senin eşini arayacağına artık kendi kocasına anlatsın dertlerini, hadi şimdi Yeni evli, zamanla bu durum bu yönde değişmezse tavrını çok sert bi şekilde koy bence , kadınla direk de konuşabilirsin . Tamam hiç kadınla konuşmasın değil ama bu kadarı da abartı olmuş

Eşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
Yok canım gitmedi düğününe , bizim düğünümüze de o gelmemişti eşim davet etmişti . Bu gidişle en sonunda yaygarayı koparıp ağzıma geleni söylicem galiba , kadın da yüzsüz eşi rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmüyor bile

Aralarında arkadaşlıktan öte bişey yok ondan Eminim ama bu kadarı da fazla . Bu gene iyi hali , geçen sene 2-3 güne bir aradı eşimi

Haklısın.. eşin bu konuda anlayış gösterip o kadınla konuşması lazım. Eşim rahatsız oluyor demeli. Zırt pırt bu ne böyle evli bir adamı bu kadar rahatsız etmemesi gerekir. Direk kadınla siz görüşün bence. O kadın evlendiğimde muhtemelen kocası bu durumdan rahatsız olucak zatrn ve görüşmeyi kesicek. Ama onu beklememek gerek. Saygısızlık size karşı.

Eşimin tabiki kız arkadaşı olabilir ama aşk acısına kadar kocamla paylaşmasını istemem. Ne demek ya hiç mi kız arkadaşı yokmuş. kesin tavrını koy bence. senin bu yakınlıkta erkek arkadaşın olsa ne kadar kabul edebilir acaba

Evet ben eşime söyliycem, kocası X şehrine girmiş de orası nasılmış neymiş ne değilmiş , öğrenmek için eşimi aramış geçen gün . İnternet diye bişey var git araştır Allahım ya

Vallahi 1 uyaririm 2 uyaririm. Asla 3 olmaz. Alir telefonu agzima geleni sayarim. Bunun sonucunda ya benimle arasi bozulur ya kadinla. Kendi tercihi. Cok bile sabretmissiniz.

Evet en trajik olanı da bu . Bütün sorunlarını eşimle paylaştı ve Eminim evlilik hayatında da bi sıkıntısı olsa arayıp anlatır o rahatlıkta bi kadın . Tavrımı koyup söyliycem, bu kadın bi daha seni saçma bi sebep yüzünden ararsa telefonu alıp ağzıma geleni söylerim diycem. Bu ne canım

Benim samimi erkek arkadaşım filan yok mesela olsa ne düşünürdü bilmiyorum . Her aradığında tavrımı koymaya devam edicem, ya o pes edecek ya ben
Eşini aradığında telefonu sen aç ben eşim müsait değil bi sıkıntı mı çar bana söyle de er defasına sen açarsan ulaşamaz .

Evet ben eşime söyliycem, kocası X şehrine girmiş de orası nasılmış neymiş ne değilmiş , öğrenmek için eşimi aramış geçen gün . İnternet diye bişey var git araştır Allahım ya

Laçka bir kadın zaten besbelli. Sanki konuşmak için fırsat kolluyor gbi. Kadının bir duygusu olabilir mı eşine karşı? Karşılıksız demek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…