- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
Benim samimi erkek arkadaşım filan yok mesela olsa ne düşünürdü bilmiyorum . Her aradığında tavrımı koymaya devam edicem, ya o pes edecek ya benbenim şahsıma ait fikrim . Haklısın. Senin aynı yakınlıkta bir erkek arkadaşın olsa ve bütün dertlerini 7/24 ona anlatsan eşin acaba ne derdi. Aaa çok iyi arkadaşsınız devam edin mi derdi
Yok canım gitmedi düğününe , bizim düğünümüze de o gelmemişti eşim davet etmişti . Bu gidişle en sonunda yaygarayı koparıp ağzıma geleni söylicem galiba , kadın da yüzsüz eşi rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmüyor bileEşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
+1Eşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
Aralarında arkadaşlıktan öte bişey yok ondan Eminim ama bu kadarı da fazla . Bu gene iyi hali , geçen sene 2-3 güne bir aradı eşimiBazı seviyesiz ilişkiler bana da fazla rahat geliyor.
Ama ben kınunuzda onu hissetmedim açıkçası. Uzun zamandır süren bir arkadaşlık, ailelerin halini hatrını sorma, dertleşme vs gayet güzel bir arkadaşlığa benziyor, yerinizde olsaydım kaliteli biri ise ben de tanışır arkadaşlık kurardım.
Evet ben eşime söyliycem, kocası X şehrine girmiş de orası nasılmış neymiş ne değilmiş , öğrenmek için eşimi aramış geçen gün . İnternet diye bişey var git araştır Allahım yaHaklısın.. eşin bu konuda anlayış gösterip o kadınla konuşması lazım. Eşim rahatsız oluyor demeli. Zırt pırt bu ne böyle evli bir adamı bu kadar rahatsız etmemesi gerekir. Direk kadınla siz görüşün bence. O kadın evlendiğimde muhtemelen kocası bu durumdan rahatsız olucak zatrn ve görüşmeyi kesicek. Ama onu beklememek gerek. Saygısızlık size karşı.
Evet en trajik olanı da bu . Bütün sorunlarını eşimle paylaştı ve Eminim evlilik hayatında da bi sıkıntısı olsa arayıp anlatır o rahatlıkta bi kadın . Tavrımı koyup söyliycem, bu kadın bi daha seni saçma bi sebep yüzünden ararsa telefonu alıp ağzıma geleni söylerim diycem. Bu ne canımEşimin tabiki kız arkadaşı olabilir ama aşk acısına kadar kocamla paylaşmasını istemem. Ne demek ya hiç mi kız arkadaşı yokmuş. kesin tavrını koy bence. senin bu yakınlıkta erkek arkadaşın olsa ne kadar kabul edebilir acaba
Eşini aradığında telefonu sen aç ben eşim müsait değil bi sıkıntı mı çar bana söyle de er defasına sen açarsan ulaşamaz .Benim samimi erkek arkadaşım filan yok mesela olsa ne düşünürdü bilmiyorum . Her aradığında tavrımı koymaya devam edicem, ya o pes edecek ya ben
Evet ben eşime söyliycem, kocası X şehrine girmiş de orası nasılmış neymiş ne değilmiş , öğrenmek için eşimi aramış geçen gün . İnternet diye bişey var git araştır Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?