Eşimin samimi (!) arkadaşı

yüz yüze görüştünüz mü kadınla hiç

Ya kadın arkadaş deyince insan durup düşünüyor ama ben ortada seviyesiz bir durum veya art niyet sezmedim. Vıcık vıcık bir durum yok ortada..
Empati kurarak yorumlarsam da önce eşime aynı şeyi ben yapsaydım ne düşünürdün diye sorar cevabına göre karar verirdim..

Laçka bir kadın zaten besbelli. Sanki konuşmak için fırsat kolluyor gbi. Kadının bir duygusu olabilir mı eşine karşı? Karşılıksız demek istiyorum..
Valla açıkcası bunu geçen yıl ben de sorguladım içten içe . Ama eşim hep arkadaş tavırları içinde ve beni de dahil ederek konuştuğu için varsa da umudu kalmamıştır artık diye düşünüyorum . Yeni evlendi kendisi de zaten

Aynen ben de merak etmiştim o zaman gelip gelmeyeceğini düğünümüze ve gelmedi . En azından çok samimi isen hediyeni filan gönderirsin dimi ? Ya da arayıp tebrik edersin beni de eşimi de ? Bunlar hiç olmadı mesela

Bu kısım garipmiş gerçekten.Yani samimiyetleri sonradan mı arttı acaba,2 3 güne arayacak kadar yakın insan düğüne de gelmeli yani.

Bu kısım garipmiş gerçekten.Yani samimiyetleri sonradan mı arttı acaba,2 3 güne arayacak kadar yakın insan düğüne de gelmeli yani.
Eşimin anlattığına göre çok uzun zamandır arkadaşlar . Yani sonradan olan bişey değil . Ben eşime kızdım bu kadın seni akşam biz evde otururken niye bu kadar sık aramıyor da sen hep nöbetteyken ya da mesai saatleri içinde arıyor diye . Bilmiyorum dikkatimi çekmedi zaten sekin yanında aradığında görüyorsun muhabbetimizi diyor

Vallahi haklısın aralarında bir şey yoksa bile haklısın
Ne bu samimiyet
Sen değil bir erkek kadin arkadaşına bile bu kadar zaman ayirsan kocan sana daha fazlasını yapar
Normalde iş yerinde kiz görünce içindeki blair cadisini ortaya çıkaran kezzbanlara çok kızdım ama senin durum farklı geldi

Kesinlikle garip.
Benim kız arkadaşlarımı bile eşim yakınen tanır, sonuçta kaç yıllık evliyim, yeri gelir eşli görüşürüm, yeri gelir evine davet ederim karşılaşırlar.
Böyle sadece telefonda sık görüştüğüm birini eşimin tanımaması için tek sebep yurtdışında falan yaşıyor olması gerekir.
Ben ilk mesajınız istinaden güzel bir arkadaşlık yazmıştım, çünkü kadın-erkek arkadaşlığı bana anormal gelmiyor, cinsiyetten bağımsız düşünüyorum bu konuda. Ama bu tarz anormal tipte arkadaşlıklar aynı cinsiyet olsa bile hoşuma gitmezdi.

Vallahi siz çok bile sabretmişsiniz benim içim daraldı okurken
birdaha ararsa al telefonu elinden yahu senin başka arkadaşın yok mu git onları ara onlara anlat onlarla dertleş kocanla konuş benim kocamı aramanı istemiyorum. ! de kapat teli..
kocanada bu kadınla iletişimi kesiyorsun bitti de..

Hayır hiç görüşmedik . İşin ilginç yanı eşim geçen yıl o şehre gittiğimizde seni tanıştırcam diyordu . Oraya 2 kez gittik hiç aramadı mesela tanıştırmak anlamında
burnuma tuhaf kokular geliyor. böyle bir konusu olan arkadaş vardı burada. kocası kızla arasına mesafe koymadı ve sonunda kız dayanamayıp boşandı. inşallah evlenince kadın mesafe koyar da rahat edersin

Arkadaşlıklarında bir tuhaflık sezemedim, yani kadın-erkek iyi dost olabilir niye olmasın? Tek aklıma takılan niçin eşiniz sizi tanıştırmadi? Madem böyle hassassiniz, içinizin rahat etmesi adına eşinizin güzel bir tanışma düzenlemesi lazımdı. Arkadaşı olan kadının da "Eşin rahatsız olmaz değil mi?" düşüncesinde olması lazımdı. Eşinizin iyi bir dostu, eh onun hayat arkadaşı olarak seçtiği kadın konusunda da ince davranmalı, kadın kadını anlar nihayetinde. Sizin canınızın sıkıldığını bile bile böyle olmaz, tanışın bir an önce, bi görün.

benimde öyle samimi bir arkadaşım var er kişi kendisi saatlerce konuştuğumuzda olur. eşim konuşurken görse selam söyle der. yada telefonu alır nasılsın iyimisin der selamlaşır telefonu geri verir. konuşuruz.

eşimin böyle birden çok hatun kişisi kankası var. tanırım hepsini. evimize gelip kalmışlıkları da var. hatta birisine geldiğinde evin anahtarını verdik kafasına göre takıldı. derdiize tasamıza koşarlar dertlerine tasalarına koşarız. hiçte sorun yapmadık şimdiye kadar. bu birazda kendinize ve eşinize güveninizle alakalı.

Evet bana da bu ilginç geliyor . Yılbaşında bebeğimiz olacak mesela bakalım o zaman arayıp tebrik etme inceliğini gösterebilecek mi kendisi ? Hani çok samimi arkadaş ya eşimle ! Zaten orda da görmezden gelirse eşime iyi bir ayar vericem, ayrıca o kadına da .. zaten bizim burdan tayin çıkacak seneye . Hayat boyu görüşme olasılıkları çok düşük . Bu da telefon arkadaşlığı olmuş oluyor , telefon telefon da nereye kadar yani ...

evlenmeden önce neden konuşmalarını istemedin?
kadın erkek arkadaşlığı gayet normal bişey. sizin bunu hazmedemiyor olmanız normal olmadığı anlamına gelmez. konunun çıkışında bana göre haksızsınız. sonrasında da adamı bence bişeyler gizlemeye mecbur etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…