- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
yüz yüze görüştünüz mü kadınla hiçEvet en trajik olanı da bu . Bütün sorunlarını eşimle paylaştı ve Eminim evlilik hayatında da bi sıkıntısı olsa arayıp anlatır o rahatlıkta bi kadın . Tavrımı koyup söyliycem, bu kadın bi daha seni saçma bi sebep yüzünden ararsa telefonu alıp ağzıma geleni söylerim diycem. Bu ne canım
Evet bu da bi yol olabilir sağol canımEşini aradığında telefonu sen aç ben eşim müsait değil bi sıkıntı mı çar bana söyle de er defasına sen açarsan ulaşamaz .
Valla açıkcası bunu geçen yıl ben de sorguladım içten içe . Ama eşim hep arkadaş tavırları içinde ve beni de dahil ederek konuştuğu için varsa da umudu kalmamıştır artık diye düşünüyorum . Yeni evlendi kendisi de zatenLaçka bir kadın zaten besbelli. Sanki konuşmak için fırsat kolluyor gbi. Kadının bir duygusu olabilir mı eşine karşı? Karşılıksız demek istiyorum..
Aynen ben de merak etmiştim o zaman gelip gelmeyeceğini düğünümüze ve gelmedi . En azından çok samimi isen hediyeni filan gönderirsin dimi ? Ya da arayıp tebrik edersin beni de eşimi de ? Bunlar hiç olmadı meselaBu kadar samimilerse neden siz sadece telefonda tanıştınız? Neden birbirlerinin düğünlerine gitmediler?
Bazı kısımlar garip hakikaten. Bu arada 2-3 güne bir kim arasa ben rahatsız olurum ya, oldum olası telefon muhabbetini sevmem, uzadıkça sinirlenirim.
Aynen ben de merak etmiştim o zaman gelip gelmeyeceğini düğünümüze ve gelmedi . En azından çok samimi isen hediyeni filan gönderirsin dimi ? Ya da arayıp tebrik edersin beni de eşimi de ? Bunlar hiç olmadı mesela
Hayır hiç görüşmedik . İşin ilginç yanı eşim geçen yıl o şehre gittiğimizde seni tanıştırcam diyordu . Oraya 2 kez gittik hiç aramadı mesela tanıştırmak anlamındayüz yüze görüştünüz mü kadınla hiç
Eşimin anlattığına göre çok uzun zamandır arkadaşlar . Yani sonradan olan bişey değil . Ben eşime kızdım bu kadın seni akşam biz evde otururken niye bu kadar sık aramıyor da sen hep nöbetteyken ya da mesai saatleri içinde arıyor diye . Bilmiyorum dikkatimi çekmedi zaten sekin yanında aradığında görüyorsun muhabbetimizi diyorBu kısım garipmiş gerçekten.Yani samimiyetleri sonradan mı arttı acaba,2 3 güne arayacak kadar yakın insan düğüne de gelmeli yani.
Beni ayrıca davet etmedi . Eşimi davet etmiş sözdesizi düğüne davet etmedi mi?
Aynen ben de merak etmiştim o zaman gelip gelmeyeceğini düğünümüze ve gelmedi . En azından çok samimi isen hediyeni filan gönderirsin dimi ? Ya da arayıp tebrik edersin beni de eşimi de ? Bunlar hiç olmadı mesela
Beni ayrıca davet etmedi . Eşimi davet etmiş sözde
burnuma tuhaf kokular geliyor. böyle bir konusu olan arkadaş vardı burada. kocası kızla arasına mesafe koymadı ve sonunda kız dayanamayıp boşandı. inşallah evlenince kadın mesafe koyar da rahat edersinHayır hiç görüşmedik . İşin ilginç yanı eşim geçen yıl o şehre gittiğimizde seni tanıştırcam diyordu . Oraya 2 kez gittik hiç aramadı mesela tanıştırmak anlamında
benimde öyle samimi bir arkadaşım var er kişi kendisi saatlerce konuştuğumuzda olur. eşim konuşurken görse selam söyle der. yada telefonu alır nasılsın iyimisin der selamlaşır telefonu geri verir. konuşuruz.Merhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .
Kadın daha önce evlenip boşanmış , Geçen yıl da sorunlu ilişkisi evliliğimizin ortasına şak diye oturmuştu . Eşim sürekli arkadaşıyla ve nişanlısı olan adamla konuşup orta bir yol bulmaya çalıştı . En sonunda ayrıldılar ama kadın resmen tüm aşk acısını eşimle konuşarak atlattı diyebilirim. Artık eşime kızmaya başladım , bu kadının bayan arkadaşı yok mu niye sürekli her olayında seni arıyor bu diye . Samimi görüyor beni ondan diyordu . Sonra uzun bir zaman konuşmadılar , yani ben denk gelmemişim!!
taa ki geçen aya kadar . Öğlen yemekte kadın aradı düğününe davet etti , meğer yeni biriyle tanışmış nişanlanmış, evleniyor ve eşim bunları biliyor ... surat astım ve içimdeki birikenleri saydıktan sonra sustum işe geri döndük . Az önce yine aradı , muhtemelen uzun konuşacaktı , eşi X şehrine gitmiş de bilmem ne anlatıyordu ...beni sordu , bebeğin ismine karar verdiniz mi filan dedi ... sonra ben mutfağa gittiğim sırada eşim kapatmış teli , geldiğimde konuşmuyordu . Dedim 2 dk konuşmak için mi aramış ? O konuşurdu muhtemelen ben kısa kestim dedi. Bişey demedim . Muhtemelen eşim ben kızıp surat yaptığım için konuşmadı , öğleden sonra işe döndüğünde arar diye düşünüyorum .
Kızlar sizce haksız mıyım ya ? Üstüne çok mu gidiyorum ? Bu kadın neden bu kadar ailemizin içinde olmak zorunda ... ayrıca merak ettiğim şimdiki eşi biliyor mu acaba eşimle bu kadar muhabbeti iyi olduğunu , sorucam bunu eşime . Şimdi de aradı, niye yüzünü asıyorsun, seni öyle görünce dünyam yıkılıyor benim ,asma yüzünü diyor . Ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ? Uzun oldu hakkınızı helal edin ..
Evet bana da bu ilginç geliyor . Yılbaşında bebeğimiz olacak mesela bakalım o zaman arayıp tebrik etme inceliğini gösterebilecek mi kendisi ? Hani çok samimi arkadaş ya eşimle ! Zaten orda da görmezden gelirse eşime iyi bir ayar vericem, ayrıca o kadına da .. zaten bizim burdan tayin çıkacak seneye . Hayat boyu görüşme olasılıkları çok düşük . Bu da telefon arkadaşlığı olmuş oluyor , telefon telefon da nereye kadar yani ...Kesinlikle garip.
Benim kız arkadaşlarımı bile eşim yakınen tanır, sonuçta kaç yıllık evliyim, yeri gelir eşli görüşürüm, yeri gelir evine davet ederim karşılaşırlar.
Böyle sadece telefonda sık görüştüğüm birini eşimin tanımaması için tek sebep yurtdışında falan yaşıyor olması gerekir.
Ben ilk mesajınız istinaden güzel bir arkadaşlık yazmıştım, çünkü kadın-erkek arkadaşlığı bana anormal gelmiyor, cinsiyetten bağımsız düşünüyorum bu konuda. Ama bu tarz anormal tipte arkadaşlıklar aynı cinsiyet olsa bile hoşuma gitmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?