- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
kadın ve ailesi bize şu an 900 km uzaktalar. hem de 3 yıldır bu şekildeSiz de kadınla samimi olun ailecek görüşün işte. Ben kötü bir şey sezmedim valla. Benim bir arkadaşımın annesinin 30 senelik dostu olan kadın aslında babasını gençlikteki arkadaşıymış. Şimdi 30 senelik aile dostluğu olmuş. O kadın da sizin gibi ön yargılı olsa böyle güzel dostluğu kaçıracaktı. Bence eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın. Hatta kadını ve eşini eve yemeğe çağırın, böylelikle eşinle yalnız görüşeceklerine hep birlikte görüşürsünüz ne güzel.
valla BENCE çok haklısın çok saçma yani aşırı rahatsız edici bi durum eşini uzaklaştırmaya bakın.Merhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .
Kadın daha önce evlenip boşanmış , Geçen yıl da sorunlu ilişkisi evliliğimizin ortasına şak diye oturmuştu . Eşim sürekli arkadaşıyla ve nişanlısı olan adamla konuşup orta bir yol bulmaya çalıştı . En sonunda ayrıldılar ama kadın resmen tüm aşk acısını eşimle konuşarak atlattı diyebilirim. Artık eşime kızmaya başladım , bu kadının bayan arkadaşı yok mu niye sürekli her olayında seni arıyor bu diye . Samimi görüyor beni ondan diyordu . Sonra uzun bir zaman konuşmadılar , yani ben denk gelmemişim!!
taa ki geçen aya kadar . Öğlen yemekte kadın aradı düğününe davet etti , meğer yeni biriyle tanışmış nişanlanmış, evleniyor ve eşim bunları biliyor ... surat astım ve içimdeki birikenleri saydıktan sonra sustum işe geri döndük . Az önce yine aradı , muhtemelen uzun konuşacaktı , eşi X şehrine gitmiş de bilmem ne anlatıyordu ...beni sordu , bebeğin ismine karar verdiniz mi filan dedi ... sonra ben mutfağa gittiğim sırada eşim kapatmış teli , geldiğimde konuşmuyordu . Dedim 2 dk konuşmak için mi aramış ? O konuşurdu muhtemelen ben kısa kestim dedi. Bişey demedim . Muhtemelen eşim ben kızıp surat yaptığım için konuşmadı , öğleden sonra işe döndüğünde arar diye düşünüyorum .
Kızlar sizce haksız mıyım ya ? Üstüne çok mu gidiyorum ? Bu kadın neden bu kadar ailemizin içinde olmak zorunda ... ayrıca merak ettiğim şimdiki eşi biliyor mu acaba eşimle bu kadar muhabbeti iyi olduğunu , sorucam bunu eşime . Şimdi de aradı, niye yüzünü asıyorsun, seni öyle görünce dünyam yıkılıyor benim ,asma yüzünü diyor . Ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ? Uzun oldu hakkınızı helal edin ..
Valla çok haklısınMerhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .
Kadın daha önce evlenip boşanmış , Geçen yıl da sorunlu ilişkisi evliliğimizin ortasına şak diye oturmuştu . Eşim sürekli arkadaşıyla ve nişanlısı olan adamla konuşup orta bir yol bulmaya çalıştı . En sonunda ayrıldılar ama kadın resmen tüm aşk acısını eşimle konuşarak atlattı diyebilirim. Artık eşime kızmaya başladım , bu kadının bayan arkadaşı yok mu niye sürekli her olayında seni arıyor bu diye . Samimi görüyor beni ondan diyordu . Sonra uzun bir zaman konuşmadılar , yani ben denk gelmemişim!!
taa ki geçen aya kadar . Öğlen yemekte kadın aradı düğününe davet etti , meğer yeni biriyle tanışmış nişanlanmış, evleniyor ve eşim bunları biliyor ... surat astım ve içimdeki birikenleri saydıktan sonra sustum işe geri döndük . Az önce yine aradı , muhtemelen uzun konuşacaktı , eşi X şehrine gitmiş de bilmem ne anlatıyordu ...beni sordu , bebeğin ismine karar verdiniz mi filan dedi ... sonra ben mutfağa gittiğim sırada eşim kapatmış teli , geldiğimde konuşmuyordu . Dedim 2 dk konuşmak için mi aramış ? O konuşurdu muhtemelen ben kısa kestim dedi. Bişey demedim . Muhtemelen eşim ben kızıp surat yaptığım için konuşmadı , öğleden sonra işe döndüğünde arar diye düşünüyorum .
Kızlar sizce haksız mıyım ya ? Üstüne çok mu gidiyorum ? Bu kadın neden bu kadar ailemizin içinde olmak zorunda ... ayrıca merak ettiğim şimdiki eşi biliyor mu acaba eşimle bu kadar muhabbeti iyi olduğunu , sorucam bunu eşime . Şimdi de aradı, niye yüzünü asıyorsun, seni öyle görünce dünyam yıkılıyor benim ,asma yüzünü diyor . Ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ? Uzun oldu hakkınızı helal edin ..
Merhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?