Eşimin samimi (!) arkadaşı

kadın ve ailesi bize şu an 900 km uzaktalar. hem de 3 yıldır bu şekilde

arkadasim anlatirdi, nişanlısını gece 12 de arayip dertleşmek isteyen bir kiz vardi. Telefonu acmayinca pespese arar, habire mesajlasmak isterdi. Mesajlarıda yılışıkmış, dil emojileri atıp duşa giriyorum vs. gibi saçma sapan şeyler yolluyormuş. Kız ya sabır çekiyordu ama en son delirttiler. Tabi Nişanlisi da hatali, kizin karakteri bu demekki.. o yuzden cok var boylesi

Demek ki eşini kardeşi gibi görüyor.
abartma bence.sende arkadas olsaydın onla böyle trip yapıcağına

Ben sizi haksız buldum. İnsanlar arkadaşlarını cinsiyetlerine göre değil kişiliklerine göre seçerler. Kaldı ki sizden önce de arkadaşlarmış yani belli ki köklü bir arkadaşlık. Bir insanın hayatında ailesi farklı eksende arkadaşlarıysa daha farklı bir eksendedir. Bu iki eksen birbirine müdahelede bulunmamalı bence. Kaldı ki siz eşinizin yakın arkadaşından değil yakın arkadaşının kadın olmasından rahatsızsınız. Bilemiyorum ben yanlış bir şey göremedim

valla BENCE çok haklısın çok saçma yani aşırı rahatsız edici bi durum eşini uzaklaştırmaya bakın.

Abartmissiniz konu sahibi. Kadinla erkek arkadas da olabiliyor. Mumkun. Hepimizin erkek arkadasi da var ,eslerimizin de kiz arkadaslari var. Toplum icerisinde yasiyoruz,karsi cinsle birlikte okuyoruz,birlikte calisiyoruz. E arkadasimiz olmasinlar mi?

ya şu medeniyet kasanlara hastayım..hayır efendim esimin samimi kız arkadası olamaz...benden önce varsa var eyvallah da zırt pırt arıycak dertlescek falan...bence sınırı cizin dicem de sevgiliyken falan bastan agırlıgını koyacaktın...sonucta benim de samimi erkek arklarm vardi ama evlenince kimseyi arayıp dertlesmiyorum..ayda yılda bir denk gelirse okadar. Esine rahatsiz oldugunu belirt.

Valla çok haklısın
Öyle şeymi olur ya ben olsam kadını arar ağzıma geleni söylerdim
Hadi bekarlık zamanında konuşuyorlarmış şuan niye konuşuyorlar
Evli bir adamın samimi kız arkadaşı olamaz ya ne kadar saçma şey

Gayet de haklısın. Karı-Koca olarak karşı cinslerden samimi arkadaşları olup bunları sorun etmeyenler normal görenler de haklılar.
Ama sen bunu sorun olarak gördükten sonra feriştahı buna normaldir arkadaş olabilirler dese de sen haklısın.
Bana göre arkadaş olunabilir belki ama, samimiyet derecesinde olmaz bu iş malesef. İşyerimizde yaşça bizden küçük olan kardeşimiz yaşındaki erkek arkadaşımız ile evli bayan arkadaşımın samimiyetten işin b.kunu çıkardıklarını görünce buna daha çok ikna olmuşumdur.

Son gelişme var mı bilmiyorum fakat benim de böyle bir arkadaşım var. Ve çok değer verdiğim, kendi ailemden gördüğüm insandır. Onun eşi olsa ve hakkımda böyle düşünse gerçekten çok üzülürdüm. Belli ki eşiniz de arkadaşlığını seviyor kadının. Böyle yaparsanız gizli gizli konuşur. Zaten sizden önce de arkadaşlarmış, bunu bilerek ilişkinizi devam ettirmişsiniz, evlenmişsiniz. Arkadaş ve eş ayrımı yapmayı çok yanlış buluyorum çünkü ikisinin de değeri ve yeri farklıdır. Lütfen eşinizi arada bırakmayın.

Evlı bu erkegın bayan arkadası olamaz ben sureklı sorun anlatan kız arkaslarımı bıle hayatımdan cıkardım akşam esıme ayırdıgım zamanı mesajla telde calmamalrı ıcın bısey dıcem sımdı olmıcak sen haklısın bu net

kızlar eşimle konuştum ama eşim aynı şeyleri söylediği için ben de aynı şekilde sorun çıkarmaya devam edeceğim.. bu arada demiştim ya eşi bilmem ne şehrine gitmiş diye bilgi almak için aramıştı diye, o konuyu yanlış anlamışım.. kadının kocası aramış eşimi bilgi almak için.. yani o adam da biliyor eşimle arkadaş olarak görüştüklerini... eşimi bu konuda çok sıkarsam da gizli konuşur, bişey değişmez.. ama konuşmayı duyduğumda veya gördüğümde tavrımı göstermeye devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…