Eşimin samimi (!) arkadaşı

İşte bizdeki fark , ben o kadınla telefonda 1 ya da 2 kez konuştum , o da yaklaşık 2 sene önce . Eşimle görüştükleri filan da Yok , sadece telefonda konuşuyorlar

Esinizden yana bir sikinti yok . Hanimefendi evli bir erkegi surekli arayip ask acisini paylasiyorsa biraz fazla rahat .Kendi eslerini bu sekilde arasalar acaba bu kadar rahat olurlar mi ?Bundan sonra esiyle birlikte gorusmek isteyebilir.Mesafeyi siz koyun.

Tam konuya cok guzel bir iletisim ve arkadaslik olabilir yazacaktim amaaaa ;
Surekli telefonla o kadar konusmasi ve isteyken olmasi
Gunasiri dertlesecek kadar yakinken yuzyuze gorusemeyecek kadar mesafeli olmasi cok tuhaf!
Bayanlarin hemcinsleriyle erkeklerle oldugu gibi dostluklari olamayabiliyor cunku. Kimisi en yakin kankam erkeklerdir der ve onlara da hak veririm genelde.

Ama madem oyle neden tanismadiniz.. Ve dugune gelmedi ? Ne sacma.

Belki evlenmeden önce konuşmalarını istememekte haksızlık ettim eşime . Ama bi kadın da sevgilisiyle ayrılıp günlerce eşimi araması da nedir , onu geçtim tüm dertlerini eşime anlatabilecek kadar çok samimisin düğüne gelmedin , benimle de konuşmuyorsun ben olayın bu kısmına daha çok takılıyorum

İşte bizdeki fark , ben o kadınla telefonda 1 ya da 2 kez konuştum , o da yaklaşık 2 sene önce . Eşimle görüştükleri filan da Yok , sadece telefonda konuşuyorlar
o zaman eşine tanıştırılmayı talep et. benim eşimde arkadaşlarıyla telefonda görüşür genelde çünkü türkiyenin 4 bir yanında hepsi. ama arada 2 3 senede bir de olsa hepsi bir yede toplanır buluşur görüşür hasret giderirler.

Esine sor bakalim. Sizinde onun kiz arkadasi gibi bir erkek arkadasiniz olsa nasil tepki verirdi acaba ? Kabul eder miymis ?

Evet , bakalım bebeğimiz olduğunda nasıl davranacak ? Yine uzak davranırsa bu işte bi bit yeniği var artık diycem ve ona göre bazı adımlar atmam gerekecek

Eşim bulunduğumuz şehirde 3 yıldır yaşıyor. Tanışalı 2 buçuk yıl olacak nerdeyse ve o kadınla hiç yüzyüze görüşmedi

Evet haklısınız kadın fazlasıyla rahat . Eşim de sağolsun kötü düşünmez hiç , olsun der sıkıntıdaymış der içi daralmış der .. der de der ... olay bi nevi eşimde bitiyor

Evet haklısınız kadın fazlasıyla rahat . Eşim de sağolsun kötü düşünmez hiç , olsun der sıkıntıdaymış der içi daralmış der .. der de der ... olay bi nevi eşimde bitiyor
Ayrica bu sekilde devam ederse esi ne kadar kabul edebilir bu rahatligi , artik sikintilarini esiyle paylasir umarim.

Benim eşimin kiz arkadasi bile yok, olsa dunyayi yakarim dunyada erkek mu yok ne bu kiz arkadas meraki. Sonuna kadar haklisin senin iyi bir rest cekmen lazim ki o bir daha yapamasin!

Benimde dünyadaki en sevdiğim görüşlerine değer verdiğim arkadaşım erkek..herşeyimde onu arar sorarım biri irimizi ararız o da aynı şekilde şimdi o da evlense eşi senin gibi yapsa çok üzülürdüm...Neden kadınlar bunda kıskançlık yapıyor anlamıyorum,biri bana bunu açıklayabilir mi??

Ya sizin olsa,o kadar samimi erkek arkadaşınız gece gündüz her sorununu paylaştıgınıx birisi eşiniz normal karşılarmıydı? Ve karşıdaki bayanın evli bir erkekle bu kadar özelini paylaşmasınıda dogru bulmuyorum hiç sizin rahatsız olacagınız aklınadamı gelmiyor, kendisi evlendiğinde kocasını bu kadar rahat bırakacagınıda sanmıyorum.. Düşüncesiz insanlar dan hiç hoşlanmıyorum, fazla rahatsız edici bir durum..yarın birgün kocasıylada sorun yaşarsa senin eşini yine rahatsız eder böyle bir ilişki ne kadar düzgün sürer hiç bilemiyorum..

ben ortada seviyesiz bir arkadaşlık görmedim. benim eşimin de böyle kız arkadaşları var benim de çok samimi erkek arkadaşlarım var biz orta yolu birbirimizin arkadaşları ile aynı samimiyette arkadaş olmakta bulduk. hatta ben eşimin bazı kız arkadaşları ile artık ondan çok görüşür oldum o da benim bazı erkek arkadaşlarımla benden daha samimi oldu.
kimseyi böyle konularda kısıtlamamak gerekli diye düşünüyorum. seni sevmiş seninle evlenmiş. keza arkadaşı da biri ile evleniyor. belli ki arkadaş bunlar. iyi arkadaşlık cinsiyet ayırt etmez.
ben senin yerinde olsam ki oldum o arkadaşla samimice tanışır arkadaş olurum.

özgüvensizlik.

Bazen biraz çirkefleşmekte fayda var.. Kendimi yerine koyuyorum da.. Eşim rahatsız oluyor desin, sorun değil beni ortaya atsın sebep göstersin. Demeli ki, eşimin rahatsız olmasını istemiyorum. Düşününce, onun yerinde olsaydım bende rahatsız olabilirdim her ne kadar arkadaşça olursa olsun. Yani eşimi de anlıyorum..

Gibi gibi işte. Devlet meselesi haline getirmeye gerek yok ki bunu. İç huzurundan önemli mi?

siz haklısınız. erkek-kadın samimi arkadaş olabilir birbirleriyle. bunu tuhaf karşılayanlar bana tuhaf gelir. benim de erkek arkadaşlarım çokça vardır ama bu konuda ki arkadaşın bence farklı. eşi de hiç yüzyüze görüşmüyor . hele kadın hiç bu arkadaşı görmemiş. düğüne gelmemiş. kadınla bir bağı yok. sadece erkekle konuşmalar. sizin belirttiğiniz karşı cins arkadaşlarınız eşlerinizle görüşür ama dimi? bence tuhaf olan bu.

Dunyası yıkılan adam esını uzmez! Hebuz dogmamıs bebegıne bıle stres yasatacak kadar sevıyorsa arkadasını buyursun sabaha kadar konussun. Hıc sevmem boyle cıvık cıvık ılıskılerı. Anandan dayın degıl babandan soyun degıl ne alaka yanı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…