- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
Sende abartmissin bacimEğer kadın şimdi evlenecek olmasaydı boşlukta ve ne idüğü belirsiz biri olsaydı kesinlikle ben sorun ederdim ama velakin evli bile olsa fazla samimi olmayı bende doğru bulmuyorum kendim bu konulara dikkat ederim başkasınında aynı şekilde dikkat etmesini isterim. Evli değilim sevgilim var amcasının kızlarıyla çok yakındı ama artık değilkuzenleriyle olan ilişkisine saygı duyduğumu istedikleri zaman görüsebileceğini fakat samimi olmalarını canım cicim falan istemediğimi belirttim o da sağolsun anlayışla karşıladı
+1Eşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
+1Eşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
teşekkür ederimHer iki tarafında karşı cinsten arkadaşı olabillir , birbilerini arayıp sorabilirler. Ama ben eşimin bu derece bir yakınlıkta arkadaşı olsun istemezdim. Hakikaten hiç mi kız arkadaşı yok yani aşk acısını anlatmak içinben size hak verdim.
kadın ve kocası bize 900 km uzaktalar. bizim de seneye tayinimiz çıkıyor. zaten görmeyecek eşim o kadını canım , ona kızıyorum ben , görmeyecek biri neden bu kadar arıyor diyeYa bunlara takma kafanı kadın evlenmiş işte kadın senden güzel değilse kıskanma boşver :) ama tabiiki bu kadar olması saçma bence kadınla aile ortamında hepberaber tanışın yani sen eve davet et eşiyle birlikte size gelsinler yada siz gidin bir yemek yiyin konuşun zaten o zaman notunu verirsin belki siz iyi olursunuz eşinden elini eteğini çeker
hayır evli bi bayan da evli bi adamı bu kadar aramamalı diye düşünüyorum, herşeyi geçtim aşk acını anlatacak bayan arkadaşın da mı yok, ben ona sinir oluyorumeee o zaman sıkıntı ne?
tek sorun cinsiyetinin kadın olması mı?
aslında söylediğine göre saklamamış, ben denk gelmemişim. yani aradığında yanımda konuşuyorlar, ama ben olmadığım zamanda konuştuğunda bana konuştuklarını bi haber vereydi iyiydi eşim..Biraz yadırgadım.
Benim en yakın arkadaşım erkek. Eşimde dahil hepimiz aynı lisede okuduk, eşimin alanı farklı olduğu için çok kanka değil ama oldukça samimiyetleri var. Birlikte kalmışlığımız var hep beraber. Her derdimi anlatırım eşimin rahatsız olmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Çok alınırdım yani olsa. Bende onun arkadaşlarına karışmam.
Sizi haklı eden bir nokta şu,madem bu kadar samimi eşiniz, siz neden tanıştırılmadınız adam gibi. Bu kısım kafamı bulandırdı. Ve konuştuklarını neden sakladı?
Ask acisini icinde yasasin illa birine anlatmak zorunda mi?hayır evli bi bayan da evli bi adamı bu kadar aramamalı diye düşünüyorum, herşeyi geçtim aşk acını anlatacak bayan arkadaşın da mı yok, ben ona sinir oluyorum
Laf arasinda eşin baya rahatmis zirt pirt esimi aramandan rahatsiz olmuyor belki de bilse rahatsız olurdu diyin o anlarYok canım gitmedi düğününe , bizim düğünümüze de o gelmemişti eşim davet etmişti . Bu gidişle en sonunda yaygarayı koparıp ağzıma geleni söylicem galiba , kadın da yüzsüz eşi rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmüyor bile
Merhaba bayanlar, eşimin biz tanışmadan önce de samimi olduğu bir bayan arkadaşı var . Fakat daha evlenmeden önce eşime , konuşmalarını istemediğini söylemiştim . Amma velakin değişen bişey olmadı , sadece samimi bir arkadaşı olduğunu , konuşmasında bir sakınca olmadığını söyledi ve beni telefonda kendisiyle tanıştırdı . Buna rağmen ben aradığında rahatsız oluyorum .
Kadın daha önce evlenip boşanmış , Geçen yıl da sorunlu ilişkisi evliliğimizin ortasına şak diye oturmuştu . Eşim sürekli arkadaşıyla ve nişanlısı olan adamla konuşup orta bir yol bulmaya çalıştı . En sonunda ayrıldılar ama kadın resmen tüm aşk acısını eşimle konuşarak atlattı diyebilirim. Artık eşime kızmaya başladım , bu kadının bayan arkadaşı yok mu niye sürekli her olayında seni arıyor bu diye . Samimi görüyor beni ondan diyordu . Sonra uzun bir zaman konuşmadılar , yani ben denk gelmemişim!!
taa ki geçen aya kadar . Öğlen yemekte kadın aradı düğününe davet etti , meğer yeni biriyle tanışmış nişanlanmış, evleniyor ve eşim bunları biliyor ... surat astım ve içimdeki birikenleri saydıktan sonra sustum işe geri döndük . Az önce yine aradı , muhtemelen uzun konuşacaktı , eşi X şehrine gitmiş de bilmem ne anlatıyordu ...beni sordu , bebeğin ismine karar verdiniz mi filan dedi ... sonra ben mutfağa gittiğim sırada eşim kapatmış teli , geldiğimde konuşmuyordu . Dedim 2 dk konuşmak için mi aramış ? O konuşurdu muhtemelen ben kısa kestim dedi. Bişey demedim . Muhtemelen eşim ben kızıp surat yaptığım için konuşmadı , öğleden sonra işe döndüğünde arar diye düşünüyorum .
Kızlar sizce haksız mıyım ya ? Üstüne çok mu gidiyorum ? Bu kadın neden bu kadar ailemizin içinde olmak zorunda ... ayrıca merak ettiğim şimdiki eşi biliyor mu acaba eşimle bu kadar muhabbeti iyi olduğunu , sorucam bunu eşime . Şimdi de aradı, niye yüzünü asıyorsun, seni öyle görünce dünyam yıkılıyor benim ,asma yüzünü diyor . Ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ? Uzun oldu hakkınızı helal edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?