Eşimin samimi (!) arkadaşı

Benim de bu hayatta en sevdiğim arkadasim bir erkek. Zirt pirt da görüşürüz. Mesela yeni sevgili yapmis, getirdi ilk benimle tanıştırdı. Kiz arkadasiyla birbirimizi cok sevdik, hatta hemen ertesi gun kahvaltiya cagirdim. Arkadasim yanımızda olmasa bile disarda gorusup kahve icecegim bir insan kendisi. Yarin obur gun evlenecek olsa gitmemem icin iki elimin kanda olmasi gerekir.
Bunlari niye anlatiyorum? Sizin iliskinizde tuhaf olan, sizin hala tanismamis olmaniz ve bu yakınlığa ragmen dugunlere katilmiyor olusunuz. Belki tanisaniz sizin de cok yakın arkadasiniz olacak. Ama ne siz ne esiniz ne de diger kadin bunu talep ediyor. Degisikmis gercekten.

O bayan esinizle samimi arkadas olabilir ama samimi arkadaslar birbirlerinin dugunune muhakkak giderler.Eve tebrige gelirler, bebek gormesine gelirler.Ama sen bunlarin hic birini yapma neymis insanin samimi karsi cinsten arkadasi olabilirmis.Bu sartlar altin da normal degil.

Eğer kadın şimdi evlenecek olmasaydı boşlukta ve ne idüğü belirsiz biri olsaydı kesinlikle ben sorun ederdim ama velakin evli bile olsa fazla samimi olmayı bende doğru bulmuyorum kendim bu konulara dikkat ederim başkasınında aynı şekilde dikkat etmesini isterim. Evli değilim sevgilim var amcasının kızlarıyla çok yakındı ama artık değil kuzenleriyle olan ilişkisine saygı duyduğumu istedikleri zaman görüsebileceğini fakat samimi olmalarını canım cicim falan istemediğimi belirttim o da sağolsun anlayışla karşıladı

Haklısın. Böyle rahat insanlardan nefret ederim.eşine şöyle açık açık söylesin eşim rahatsız oluyor diye.musade etmesin etmezse kolay kolay arayamaz.senin üzülmene bile değmez.sen üzülen kadar o üzülsün.

Evlendikten sonra kankalık mankalık biter eşinde tuhaf soğuk davransın bir daha arıyor mu gör...

Herseyini anlatacak kadar samimi, telefonlaşma trafigi devamli var lakkkin birbirlerinin dugunlerine gidilmiyor, gercekte gorusulmuyor ve sizinle tanismiyor. Kadin belki eski sevgilisidir diye aklimdan geçmedi değil.
Bu kadın arkadaş olayı bana terstir. Ikide bir arayacak, ask acisiymis, derdiymiş anlatacak... Esim 10 yıllik erkek arkadaslariyla bile zirt pirt telefonlaşmaz.
Liseli ergen gibi hergun aşk acisi, bilmem ne derdi anlatmak ne.

Sende abartmissin bacim kuzen len o

Bence ağzına geleni söyle buna hakkın var aynı şekilde senin erkek arkadaşın seni sürekli arasa etse eşinde rahatsız olur. Bu konularda biraz daha empati kurmalı insan.

teşekkür ederim

kadın ve kocası bize 900 km uzaktalar. bizim de seneye tayinimiz çıkıyor. zaten görmeyecek eşim o kadını canım , ona kızıyorum ben , görmeyecek biri neden bu kadar arıyor diye

aslında söylediğine göre saklamamış, ben denk gelmemişim. yani aradığında yanımda konuşuyorlar, ama ben olmadığım zamanda konuştuğunda bana konuştuklarını bi haber vereydi iyiydi eşim..

Bu kadar samimiyet evli bi kadin ve erkek için cok fazla. Esinizi uyarin ve tavrinizi koyun. Yuz vermeye devam ederse de sizde ona onunla olan dertlerini erkek arkadaslarina dert yanacagindan bahsedin

Laf arasinda eşin baya rahatmis zirt pirt esimi aramandan rahatsiz olmuyor belki de bilse rahatsız olurdu diyin o anlar

Bence haklısın
Bu üç kişiden en sağlıklı düşüneni sensin.
Eşinin öyle söylemesi de güzel.

Rahatsız olduğunu söylediysen ve hala devam ediliyorsa Aradığında birşey yokmuş hiç görmemiş gibi davran .
Bir tık tepkini soğuklukla mesafeyle koy .
Eşin Sormadan konuşma anlatma .
Ve kesinlikle onun sorunlarını sana anlatmasına da izin verme.

Konuşmaktan çok , önceden çok konuştuğumuz şeyi birden kesmek erkeklerin bizi daha iyi duymasını sağlıyor. Bunu Tavsiye edebilirim sana.

Ha ben olsam kesinlikle bunu beklemez açar kadınla konuşurdum ve kesin çözümü getirirdim o ayrı ..

Siz de kadınla samimi olun ailecek görüşün işte. Ben kötü bir şey sezmedim valla. Benim bir arkadaşımın annesinin 30 senelik dostu olan kadın aslında babasını gençlikteki arkadaşıymış. Şimdi 30 senelik aile dostluğu olmuş. O kadın da sizin gibi ön yargılı olsa böyle güzel dostluğu kaçıracaktı. Bence eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın. Hatta kadını ve eşini eve yemeğe çağırın, böylelikle eşinle yalnız görüşeceklerine hep birlikte görüşürsünüz ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…