Eşimin samimi (!) arkadaşı

Bana bu olaylar çok ters. Ben dar görüşlü bir insanım. Eşimde bana saygı duymak zorunda. Böylesini ben kabul etmem.

asla ama asla kabullenemicem bisey bu. Tmm arkadaş olabilir ama samimi arkadaş asla. Ne seviyesizlikler görüyoruz sadece arkadaş başlığı altında. Belki Bursa çok kızan haksız bulan olcak beni ama şeytanın da durtmedigi yokki anacim...

Ben olsam kadın ve eşini evine çağırır ve kadının aşk acısını eşimle atlattığını gayet
'masumane' bir şekilde anlatırdım ve kadının eşine eşimi ne kadar yakın arkadaş! gördüğünü söylerdim. Hatta onlara çok özendiğimi de eklerdim. Bakalım nasıl oluyormuş?

Bence de bu kadarı fazla... Evli bi adamla insan ne paylasabilir ki ne kadar samimi olur,dertlesmek adı altında ne konuşur sürekli. Bende tahammül edemem açıkçası.

Ya bunlara takma kafanı kadın evlenmiş işte kadın senden güzel değilse kıskanma boşver :) ama tabiiki bu kadar olması saçma bence kadınla aile ortamında hepberaber tanışın yani sen eve davet et eşiyle birlikte size gelsinler yada siz gidin bir yemek yiyin konuşun zaten o zaman notunu verirsin belki siz iyi olursunuz eşinden elini eteğini çeker

Sen samimiyet kurmaya çalış :) en masum fikir bu geldi aklıma.

Her iki tarafında karşı cinsten arkadaşı olabillir , birbilerini arayıp sorabilirler. Ama ben eşimin bu derece bir yakınlıkta arkadaşı olsun istemezdim. Hakikaten hiç mi kız arkadaşı yok yani aşk acısını anlatmak için ben size hak verdim.

Sonuna kadar haklisiniz. Evli bir erkekle bekar bayanin arkadasligi olmaz. Olsada resmi olmalidir.

Ben olsam bende tepki gösterirdim
İki üç güne arayacak herşeylerini anlatacak dertleşecek, kadın aşk acısında bunda teselli bulacak kadar samimiler madem neden birbirlerinin düğünlerine zahmet edip gitmemişler bana çok mantıksız geldi.

Normal arkadaşlıktan öte biseyler var bu işte.

Burada tüm suç eşinizde. Kadının sınır bilmemesi onu bağlar ama eşinizin sınırları aşması sizide bağlıyor. Eşinizle ciddi bir konuşma yapın bence. Belliki gizli saklı görüşüyor kadınla.

Öncelikle sizin için sakıncası yoksa bayan kelimesi yerine cinsiyet belirtirken kadın kelimesini tercih eder misiniz, çok sevinirim.
Sorununuz için ise açıkçası ben rahatsız olunacak bir problem görmedim, benim de hakikaten çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var ve sıkıntımı anlatır,paylaşırım. Hatta üniversite döneminde en yakın arkadaşlarım hep erkekti, olmadı kafama denk kız arkadaş edinemedim.
Eşinizin bu arkdaşı, çok sık, zamanlı zamansız arıyorsa şayet elbette rahatsız olabilirsiniz tabii bunun kadını erkeği yok ben çok sık arayıp,düşüncesiz davranan insanlardan çok rahatsız olurum bu konuyu bu şekilde belirtirseniz sanıyorum eşiniz daha bir farkeder olayı

Sonuna kadar haklisiniz sonucta bir sekilde rahatsiz olmuşsunuz. Dunya uzerinde arkadas cok o olmasa da olur esinizin hayatinda.. Ayrica bik bik ne konusuyolar o kadar.. Bende olsam hoşlanmazdim

Bayan erkek arkadaşlıklarını hiç uygun bulmuyorum ben...

Evlenmeden önce var olan erkek arkadaşlarım ne hikmetse işi aşk a sevgiye dökmeye çalıştı

İşyerinde var olan samimi olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşımdan da farklı bakışlar sezince mesafeyi koymuştum.

Genel durum bu ailecek gorusmuyorsaniz eğer bu sekilde saçma.

Gerçi size konuşmuyoruz diyip de konuşurlar o ayrı.

Bana da bu kadar samimiyete karşı düğüne gidilmemesi garip geldi

Ne kadar geniş insanlar var ben anlamıyorum ya cidden anlamıyorum
Evli bir erkeğin arkadaslık adı altında bir kadın tarafından zırt bırt aranmasını sohbet muhabettini normal karşılayanlar! Nasıl normal karşılayabiliyorsunuz anlamıyorum??
Tamam her erkeğin kadın arkadası olabilir
Kadının da erkek arkadası olabilir
Ama burda evli bir erkekten bahsediliyor eşi rahatsız oluyor ona rağmen karsıdaki kadın lakayt bir şekilde durmadan arıyor sohbet ediyor arkadaslık değil bu bence..
Arkadaşlık bana göre böyle olmaz yedi yirmidört kadın yuvanın içinde resmen ve burda bu durumu normal karşılayanlar var çok sinirlendim şuan

Haklısın.Az bile yapıyorsun iyi dayanıyorsun.benim her dakika konuştuğum özelimi paylaştığım erkek arkadaşım olmadigi gibi esimin de olamaz.Hamilesin kendini üzme ve eşine de üzdürme canım

Benim cok yakin erkek arkadasim var , arada arasir dertlesiriz ama esini de taniyorum ve ailecek de goslrusuyoruz yani eslerimizle de ayni ortamdayiz sık sık

Esimin de cok yakin cocukluk arkafasi var kadin , onlar da arasir gorusur ama onunlq da ben tanisiyorum beni de arar

Arkadasin kiz erkek olmasi onemli degil ama sizin bunca zaman tanismamis olmaniz tuhaf
Neden hix tanismadinkz? Evinize davet etmediniz?

Benim cok yakin erkek arkadasim var , arada arasir dertlesiriz ama esini de taniyorum ve ailecek de goslrusuyoruz yani eslerimizle de ayni ortamdayiz sık sık

Esimin de cok yakin cocukluk arkafasi var kadin , onlar da arasir gorusur ama onunlq da ben tanisiyorum beni de arar

Arkadasin kiz erkek olmasi onemli degil ama sizin bunca zaman tanismamis olmaniz tuhaf
Neden hix tanismadinkz? Evinize davet etmediniz?

Samimi olup 2-3 gunde bir arayip amma velakin dugune gelmemek te bana pek bir sacma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…