Eşimin soğuk davranması

Kendisinin baklava dilimi kasları mi mevcut acaba:işsiz:lütfen kendinize bakın kilonuzu verin.kilo verene kadar da güzel kıyafetler alın saçlarınızı yapın makyajınızi yapın. Kendinize inancınız gelir:KK50:

Kendisinin baklava dilimi kasları mi mevcut acaba:işsiz:lütfen kendinize bakın kilonuzu verin.kilo verene kadar da güzel kıyafetler alın saçlarınızı yapın makyajınızi yapın. Kendinize inancınız gelir:KK50:
Adam bakım yapacak para verirse kıyafet alır yada yaptırır Yok vermeyip söylenir cinsindense kadın ne yapsın

Bugün yediklerime dikkat etmeye başladım ekmeği ve şekeri çıkardım hayatımdan leslie 3 mil yürüdüm 45 dk. Umarım en kısa zamanda zayıflarım
Yediklerine dikkat et pirinç hamurisi ekmek tatlı uzaklaş. bol bol sıvı tüket, bel bolgeisj terleten korselerden kullan , market için uzaktaki marketi tercih et. Koy bebegini arabasına yürü bol bol. Imkanin varsa deniz havuza gir. Ben 23 kilo verdim doğumdan sonra 7ayda. Kendine hedef belirle önce ve asla vazgeçme. Internetten basen bel inceltme hareketlerini uygula. 1 ayda çok faydasını gördüm. Ve en önemlisi kendine güven. Çocukta dogurursun kariyerde yaparsın kiloda verirsin , fıstık gibide olursun :)

Yediklerine dikkat et pirinç hamurisi ekmek tatlı uzaklaş. bol bol sıvı tüket, bel bolgeisj terleten korselerden kullan , market için uzaktaki marketi tercih et. Koy bebegini arabasına yürü bol bol. Imkanin varsa deniz havuza gir. Ben 23 kilo verdim doğumdan sonra 7ayda. Kendine hedef belirle önce ve asla vazgeçme. Internetten basen bel inceltme hareketlerini uygula. 1 ayda çok faydasını gördüm. Ve en önemlisi kendine güven. Çocukta dogurursun kariyerde yaparsın kiloda verirsin , fıstık gibide olursun :)
Tşk inşallah vericem kilolarımı

Adam bakım yapacak para verirse kıyafet alır yada yaptırır Yok vermeyip söylenir cinsindense kadın ne yapsın
O cinsdense zor tabi.ama demek istediğim kendini salmasin.günlük duşunu alsın. Sacina bi şekil versin temiz gezsin güzel kokular sürsün vb.bunlar kendini iyi hissetmesini sağlar

Kilo aldon diye soğuyacak adamın çırasını öyle bir yakacaksın bi aslında neyse

Canım tam yemek yerken onun sana bu yaptıklarını aklına getir eğer fazla yiyorsan tabi

Onun dışında akşam adam geldigi gibi ver cocugu kucagına ben eski kiloma dönmek için yürüyüse cıkıyorum sen cocugu uyutursun de bas git

İtiraz eder muhtemelen fırsat verme hemen fırla

Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum
Al vendrn de o kadar benimde bir ay oldu elşnden tel düşmüyordu şimdide düşmez ama ilgilenştdi hatır sorma bile yok şimdi kilom yok ama deformasyon oluyo tabikide neden anlayamıyorum oysaki ilgiye sebgiye şedkate o kdr ihtiyacım varki

9 ay olmuş artık evet kilo vermek için çaba gösterebilirsin kendin için ama insanın çocuğunun annesiyle, eşiyle muhabbet etmesi için kilo bir bahane olamaz. Ne demek içimden gelmiyor. Ona kalırsa bizim de neler neler içimizden gelmiyor ama aile birliği, beraber yaşama kuralları vs hatrına bazı şeyleri yapıyoruz.

Bence kendin için bebegin uyuduğu zamanlar evde spor yap fazla kilon yok inan 2. 3 ayda istedigin idael fizige ulasirsin ve ozguvenin yerine gelir eşine gelince o cokmu kaslı fit sana böyle baskı yapacagina keske destek olsa

Back
X