Eşimin son incileri

kucukkedicikler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
77
0
86
Diğer
arkadaşlar doğum yapan bütün annelere ve bebeklerine sağlıklı uzun ömürler inşallah. 2,5 a önce 2. doğumumu yaptım. dünya tatlısı bir oğlum var. ancak eşimle büyük sorunlar yaşıyorum. hamileliğimin 3. ayından itibaren birlikte olmuyoruz. hamileyken hiç üstünde durmamıştım, onu zorlamak istemedim. hamileliğimden etkileniyor diye düşündüm. ama doğumdan sonrada yatakları tamamen ayırdı. soruyorum niye yatağa gelmiyorsun diyorum susuyor cevap vermiyor konuyu kapatıyor. ve bunu konuşacak yardım alacak kimsem yok bir anadolu kentine yeni tayin geldik 15 gün sonra göreve başlamam lazım iznim de bitiyor. geceleri bebek allaha şükür 2-3 defa kalkıyor son uyandığında saat 6 oluyor ve bir daha uyumuyor. gece uykusuz kalıp gündüz nasıl mesaiye gidicem, en azından ben çalışmaya başlayınca gece ben emzireyim sen uyut dedim onada yanaşmıyor. bu arada doğumdan önce 38 beden 59 kilo bir bayandım. 20 kilo aldım 7 kilosunu verdim. 72 kiloyum. beni artık hiç beğenmediğini düşünüyorum. her sabah ağlayarak kalkıyorum. ne zaman benim yanıma gelecek diye. yalnız uyanmak istemiyorum. kızlar bir akıl verin

daha önce "doğum sonrası annenin sorunları" topiğinde açmış olduğum konuyu aynen kopyaladım kızlar bu topiğe.

Durum halen aynı. hiçbir değişiklik yok. geçen hafta sonu konuyu açtım gene bir sorunun varsa anlat yeter artık dedim. biraz zamana bırak diyo. ne zamanı yeter artık 9 aydır birlikte olmuyoz.artık yanımda bile yatmıyon dedim. git yat uyu deyip geçiştiriyo.
Tabi oturma odasında uyuduğu için üzerine battaniye alıyodu onlarıda topladım.şimdi bornozla uyuyo.

size şimdi kocamın bana dün söylediği sözü söylicem. üşütmüş benimkisi gece, böbrekleri ağrıyomuş nedenide benmişim battanıyeleri sakladım vermiyom diye. eğer hasta olursa hesabını benden soracakmış. kafayı yedim yaa. beter ol deyip çıktım işin içinden.

valla artık bitsin isiyorum. bu durumda adam benim yatağıma bile gelmezken ben onun uemeğini yapıyom, ütüsünü yapıyom. evini temizliyom üstüne üstlük bir de para veriyom.
10 yaşında ve 3,5 aylık 2 tane oğlum var. çok şükür çalışıyorumda valla artık yeter diyorum

kadınlar doğumdan sonra depresyona girer derler acaba eşiniz mi girdi sizin yerinize
ilk doğumdan sonra eşiniz nasıldı
bu 2. hamileliğiniz isteyerek mi oldu
maddi sıkıntınız mı var da onu kafasına takıyor
miniklere karşı ilgisi nasıl

ilk doğumdan sonra böyle değildi hatta bir an önce doktoruma gitmemi istedi. doğum kontrol için. 2. bebeğimizi ise uzun süredir istiyorduk zaten kısmet bu zamana imiş. hatta hamile olduğumu söylediğimde çok sevinmişti. allah şükür maddi sıkıntımız yok. ikimizde üst düzey memuruz. oğlanlarada çok ilgili hele küçüğe daha çok. normalde babalar kıskanır bebekleri ama bizde ben kıskanıyom neredeyse. sevmesem adamı bir an bile durmam ama salak kafam. ama sevgi de bir yere kadar.
geçen hafta bizim çamaşır makinası bozuldu. çalışıyor ama 15 dakikada yıkıyo. gitmiş dün makina almış çok söylemiştim alma beni borca sokma demiştim. ama almış gelmiş dinlememiş beni. benim aklımda boşanmak var adam gidip eve çamaşır makinası alıyo

Eşiniz çok ilginçmiş. Yani hamilelikte birlikte olmamasını anlarım da, şimdi neden hala sizden kaçıyor anlamış değilim doğrusu.
Bence siz biraz daha bekleyin, belki düzelir.

bu eşimin ilk uzak kalması değil. evveldende normal değildi zaten. ayda 1 felan olurdu zaten. en iyi dönemlerimizde haftada 1 oludu o da kısa sürerdi. gene ayda bire dönerdi. hamililiğim süresince anlayış gösterdim birlikte olmak istememesine. ama 3,5 ay oldu neredeyse doğum yapalı hala uzak. evliliğimizin kaçıncı senesindeydi hatırlamıyorum ama baya oldu gene bir böyle 8 ay uzak kalmıştı. gençlik işte kimseyle de paylaşamamıştım.

bence eşinin profosyonel psikolojik desteğe ihtiyacı var. 1 oludu o da kısa sürerdi " demişin. eşinin cinsel performans konusunda rahatsızlığı var, rahatsızlığının tedavisini aramaktansa onu kabullenmiş ve onunla yaşamayı tercih etmiişe benziyor.
iyi bir profosynel destekle kendine gelir gence..

bence eşinin profosyonel psikolojik desteğe ihtiyacı var. 1 oludu o da kısa sürerdi " demişin. eşinin cinsel performans konusunda rahatsızlığı var, rahatsızlığının tedavisini aramaktansa onu kabullenmiş ve onunla yaşamayı tercih etmiişe benziyor.
iyi bir profosynel destekle kendine gelir gence..

kesinlikle desteğe ihtiyacı var. ama bunu kabul eden bir tip değil. kısa sürerdi derken ilişkinin süresi değil. mesela 1 ay boyunca hafta 1 olurken, bir sonraki ay hiç olmaz ayda bir olur manasında

Cinselliği sevmeyen erkek hiç duymadım
Eskiden de az olur kısa sürerdi demişsin
Belki ereksiyon sorunu var yada erken boşalma
Erkekler böyle sorunları bizler kadar kolay kabullenip dile getiremezler
Zamana bırak diyormuş
Belki zamanla geçeceğini sanıyor
ıyi bi anına denk getirip şevkat ve anlayışla konuşmanı tavsiye ederim
Umarım herşey gönlünce olur
Sevgiler

canım bencede bir uzmanad görünmesinde ayda var ama burda bazı arkadaşlardan okuduğum kadarıyla bazı erkekler süşkn olmuyor bazılarının aksine.inş yenersiniz bu sorunu seni çok iyi anlıyorum ama sorunu kendinde arama bak çıtır gibi bayansın.

peki sen onun yanında yatmayı denesen ona dokunarak uyumak istediğini söylesen ve cinsellikten bahsetmeden uyusanız temas sağlamanız belki işe yarar açılabilir size

onun yanına siz gidip yatın. ben senin kokunu duyarak hissederek uyumak istiyorum lütfen böyle yapma sorun ne beni artık beğenmiyorsan düzeltebiliriz dr.a gidip estetik mi olayım diyin( tabi bunu hani senin varsa sorunun o da halolur manasında siz değişime açık gibi durun biraz kendinizi suçlarsanız kıyamayıp itiraf edebilir)

umarım halledersiniz.

Bence eŞınız hayata yada cınsellıĞe kÜsmÜŞ ve tepkısını bÖyle bellı edıyo
gıdın yanına yatın yada oturun
o aÇık yatıyosa sızde yatın o susuyosa sızde susun bıkaÇ gÜn.tÜm Çabanıza raĞmen deĞıŞım olmuyosa evlılıĞınız bıtmıŞ gıbı bıŞey
bence ıyı anını bulun ve aÇılmaya ÇalıŞın
yada kandırın onu ıŞten arayın yada bırıne aratın fecı bı kaza geÇırdım dıyın bı an nasıl tavrı olucak sızı kaybetmekten korkucakmı.deĞerınızı anlarsınız
ayy kafayı sıyırdım bende Çare bulcam dıye
allah sabır versın cnm Çok zor gerÇekten
yanınızda yatmaması hepten tuhaf

Allah yardımcınız olsun inşallah sorununuzu çözersiniz en kısa zamanda
Rabbim herşeyin hayırlısını göstersin sizin için

eşinizin bir terapiste gitmesi lazım önce normal terapiste sonra da cinsel açıdan bir terapiste eğer ayrılmayı boşanmayı düşünse ya da başka biri olsa daha farklı olurdu bence

bak canım böyle durumlar 3 nedene bağlı olabilir..
3 nedenide yazmadan önce şunu söyleyeyim erkekler sevmedikleri insanlada sadece ihtiyaçlarını gidermek için birlikte olabilirler ama kadınlar yapamayabilir kadınlar için bu daha zordur..

gelelim 3 duruma;
1) tamamen psikolojik nedenler olabilir ve ciddi destek alması gerekebilir ruhani durumunda bir sıkıntı olabilir geçmişinde bir sıkıntı olabilir..

2) tamamen hormonal olabilir.. eğer k ileri seviyede bir hormon bozukluğu yoksa doğal gıdalar yada tıbbi ilaçlar ile testesteron hormonunun fazla salgılanması sağlanabilir afrodizyaklı gıdalar kokular ile adamın duyguları okşanıp doğal yollarla onun bu iş istemesi sağlanabilir.. ama ileri yollu br hormonal problem varsa yani erkek kendisini erkek gibi hissetmiyorsa testesteron az salgılanıyorsa doktor tavsiyesi ile ilaç kullanılabilir..

3) başka bir kadın olasılığı.. başka bir kadın varsa hayatında ve onunla brlikte oluyorsa sana ilgi göstermez.. ona sadece dışardan aşık olsa ilişkisi olmasa seninle buz gibi bir yatak ilişkisi yaşar tamamen ihtiyaca bağlı ön sevişmesiz.. ama onunla ilişkisi varsa sana yaklaşmak istemeyebilir..

eğer psikolojik olarak senin hamilelik sonrası aldığın kilolar ise bunu konuşmalısın ben çok mu çirkin oldum artık beni beğenmiyormusun kendimi çirkin hissediyorum gibi cümlelerle onun bununla ilgili problemi varmı test edebilirsin birazda kendine bakım yapmanı ona güzel görünmeni tavsiye ederim..

gelelim afrodizak gıdalara ve kokulara..
giyim kuşamına dikkat et onun en sevdiği kokun olsun üzerinde her zaman illa aynı yatakta yatmanız gerekmez ama evde sana yaklaşacağı zamanlar bu kokuyu alacaktır.. ruhunu okşarsın.. evde salaş olma biliyorum bebek ve bir çocuğun var çok zor ama yapmalısın bunu evliliğin için en azından.. saçların düzenli olsun hafif makyaj yap gözlerine çok özen herşey kilo boy pos değildir manalı bakışlar erkekleri çok etkiler..
güzel yemekler ve eşini en sevdiklerinden yap.. akşam bebkler yatınca banyo yap ve banyonun kapısını açık falan bırak şarkı söyle ne bileyim durumdan çok rahatszmış gibi davranma (munzır):kedi:
gelelim beslenmeye
midye bu konuda en iyisi ve diğer deniz mahsulleri de
frambuaz muz kivi.. fındık ceviz antep fıstığı.. cezerye mesir macunu pekmez ve bilimum şekerli besinler çikolata bunlar afrodizyak etkilidir..
adaçayı mesela ters etkilidir erkeklrde işe yaramaz kötü de ypar :))

incir şeftali bal havyar portakl.. bunları internetten de araştırıp geniş bir portföy oluşturabilirsin şifalı bitkileride araştırabilirsin..

allah acil şifalar ve acil düzelmeler versin ilişkinize

ha birde eşine eğer hayatında başka bir kadın varsa boşanmak istediğini ve ondan şüphelendiğini söyle.. bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceğini
eğer bir sorunu varsa ve sana anlatırsa ona yardım edeceğini anlayışlı olacağını vurgula.. yapıcı konuş lütfen..

Son düzenleme:
asla hamilelikteki kilolar yada hamile olduğunuz için cinsellik kısıtlanmaz.bence eşinin psikolojik destek alması gerek

önceden de böyleymiş yani sorun sizde ya da kilonuzda değil sorun kocanızda...
oturun ciddi ciddi konuşun bi uzmandan yardım alın...ya tedaviyi kabul et ya da boşanıcaz diyin eger kararlıysanız daha gençsiniz arzulanmak istersiniz 9aydır size yaklaşmamaı cok ilginç ve kabul edilebilir degil artık bence bekleyecek bir gün bile yok en kısa zamanda doktora gidin bi şeyler yapın...
battaniyeleri saklamanız çocukça olmuş bence onları cıkarın adam donmuş soguktan ama yine yanınıza yatmamaış bu daha da ilginç...

erkekler kabullenemeyen tiplerdir. benim eşiminde aynı sorunu var ben bebek yapmaya korkuyorum biliyorumki iyice kaçıcak benden :(

ahhh canım arkadaşım ahh...

ben gözünü korkutuyorum arada işe yarıyo..

terk etcem diyorum yada korksun diye yemeyenin malını yerler diyorum..

tırsıyor ama oda geri tepiyor bir müddet sonra :(

ümitsiz vakka diyorum..

Back
X