Evin ve çocukların yükünü tek başınıza yüklendiğiniz için eşinizle ilgilenecek mecaliniz kalmıyor olabilir mi?1 saat önce bi daha konuştuk
Çok özür dileyerek söylüyorum “sen çalışmaya başladıktan sonra herşeyimiz değişti cinsel birlikteliğimiz bile azaldı,çalışmanın her şeyimizi bu kadar etkilemesi beni üzüyor beni ihmal ediyorsun artık görmüyorsun” dedi
İçerleyen bi adam her şeyi.Bu huyu hep vardı bu yeni değil.
Adam onu boşladığımı önemsemediğimi düşünmeye başlamış ve sporu da kaçış olarak da görmüş,yoksa delirecektim diyor.İlgi meraklısı bişey.Ben tersine vıcık değilim sanırım çocuklarla ve işle de iyice aramız açıldı..
Ya da konuştukça yumuşadım
Evlilik terapisine gitmeniz gerekli. Tek başınıza cozulmedigi ortada. Uzman biriyle rahat halledersinizGeri adım atmadım,saatlerce dışarda kaldım eve gelmedim,gelmeyecektim, ısrarla boşanalım dedim, sürekli komplekslerinle saçma sapan kuruntularınla uğraşamam dedim tamam konuşalım deyip beni eve çağırdı (çocuklar evde olduğu için ben eve geldim yoksa onun gelmesi gerekiyordu)
Eve geldim direkt yine özürler haklısınlar başladıKomplekse girdiğini de kabul ediyor.Çalıştığım için ezik hissettiğini de ama katiyen spora zayıflamak için gittiğini bana söylememe nedeninin de benim onu vazgeçireceğimi düşünmesiymiş
Atandıktan sonra beraber gittiğimiz bi yerde yanımızda çocuklar olmadığı halde elini tutmamamı bile dert etmiş içerlemiş..Farkında olarak veya olmayarak Yaptığım her şeyi dert etmiş çünkü o benim çalıştıktan sonra değiştiğimi kabul etmiş ve her yaptığım davranış batmış batıyor
Bunu nasıl yeneriz bilmiyorumbeni sevdiğini kaybetmek istemediğini biliyorum ve ben de onu seviyorum ama neden bu kompleksler neden onu sevmediğimi eziklediğimi düşünüyor Anlamıyorum
Beni suçlamayın lütfen ben yapısını bildiğim için aksine atandıktan sonra çok hassas davranıyorum kullandığım kelimelerden tercihlerime kadar
Vallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şeySpor yapmak için eşten izin alınacağını ilk defa burada okuyorum
Sizin ona vakit ayırabilmeniz için kendisi ne yapıyor, ben bunu sorgularım.bu konuşmanın üzerine.1 saat önce bi daha konuştuk
Çok özür dileyerek söylüyorum “sen çalışmaya başladıktan sonra herşeyimiz değişti cinsel birlikteliğimiz bile azaldı,çalışmanın her şeyimizi bu kadar etkilemesi beni üzüyor beni ihmal ediyorsun artık görmüyorsun” dedi
İçerleyen bi adam her şeyi.Bu huyu hep vardı bu yeni değil.
Adam onu boşladığımı önemsemediğimi düşünmeye başlamış ve sporu da kaçış olarak da görmüş,yoksa delirecektim diyor.İlgi meraklısı bişey.Ben tersine vıcık değilim sanırım çocuklarla ve işle de iyice aramız açıldı..
Ya da konuştukça yumuşadım
Kadının laf edeceğini düşünerek söylemek istemedi bence,ya da sonra söyleyecektiVallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şey
Sohbet arasında söylenir de izin almayı gerektiren bir durum değilKadının laf edeceğini düşünerek söylemek istemedi bence,ya da sonra söyleyecekti
Erkek arkadaşıma kalsa şu an ben tekvandoya gitmeyecektim. Ama şimdi yeşil kuşaklıyım. DjdjdjsjSohbet arasında söylenir de izin almayı gerektiren bir durum değil
Bence gerektiren bir durum.Sohbet arasında söylenir de izin almayı gerektiren bir durum değil
Vallahi aynısını yazacaktım. Konudaki eş ilgisizmiş saatleri uymuyormuş pek hadi neyse de yorumlar çok şaşırttı. Senden izinsiz nasıl yazılır,haber vermeden asla olmaz falan. Sanki çok ekstrem bir şey
Konunun şu kısmı da var eşim ataerkil bi ailede büyümüş çevresindeki arkadaşları da öyle.Iki çocuk sadece kadının değil o adamda onların babası. Tabi ki eşiyle konuşup ortak bir karara varılması gerekiyor.
Siz daha önce hiç evlenmediniz sanırım ?
Konu ekstrem olması degil babanin tum yükü anneye bırakması ve başına buyruk hareket etmesi. Kadın hem çalışsın hem gece yarilarina kadar tek başına çocuk baksın ev işi yemek bulaşık yıkasın adam keyfi 3 4 gün spora gitsin gelsin uyusun yesin içsin ? Karısını da spora göndermesin karma diye ama kendisi giderken sorun yok ??
Tabi ki haber verecek boyle bir durumda vermemesi saygisizlik.
Konuyu iyi anlayıp yorum yapın bence. Saçmalamışsınız.
Zaten bir adam arkadaş düşkünüyse yandınKonunun şu kısmı da var eşim ataerkil bi ailede büyümüş çevresindeki arkadaşları da öyle.
Arkadaşları komple yazılınca o da yazılmış yani ona göre de çevresine göre de ailesine göre gayet normal bir durum.
Zaten bir adam arkadaş düşkünüyse yandın
Hele o arkadaşlar bekarsa düşüncesizse boşanmışsa sorumsuzsa iyice yandın.
Erkekler birbirini çok güzel gaza getiriyorlar
Nefret ediyorum gereksiz embesil erkek arkadaşlardan.
Evet bekar ve ilk defa bekar arkadaş edindi.Zaten bir adam arkadaş düşkünüyse yandın
Hele o arkadaşlar bekarsa düşüncesizse boşanmışsa sorumsuzsa iyice yandın.
Erkekler birbirini çok güzel gaza getiriyorlar
Nefret ediyorum gereksiz embesil erkek arkadaşlardan.
Yani ben yanlış anlaşılmak istememEvet bekar ve ilk defa bekar arkadaş edindi.
Bu konu için demediğimi yazmışım bence siz yorumumu iyi okuyunIki çocuk sadece kadının değil o adamda onların babası. Tabi ki eşiyle konuşup ortak bir karara varılması gerekiyor.
Siz daha önce hiç evlenmediniz sanırım ?
Konu ekstrem olması degil babanin tum yükü anneye bırakması ve başına buyruk hareket etmesi. Kadın hem çalışsın hem gece yarilarina kadar tek başına çocuk baksın ev işi yemek bulaşık yıkasın adam keyfi 3 4 gün spora gitsin gelsin uyusun yesin içsin ? Karısını da spora göndermesin karma diye ama kendisi giderken sorun yok ??
Tabi ki haber verecek boyle bir durumda vermemesi saygisizlik.
Konuyu iyi anlayıp yorum yapın bence. Saçmalamışsınız.
Zaten gitmeme kararı aldı beraber gideceğiz ve kendimize daha fazla vakit ayırma konusunda anlaştık,kararlı olabilirse.Çocuklarınızı bırakacak kimse yok mu ? Beraber en azından haftanın bir günü gidin, o geri kalan 2 sinde gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?